Birman-maniacs

Κι εγώ Παρθένος!!!!!:up::up::up:
Βρε μήπως να κάνουμε κλαπ ...των Παρθένων:D....ή θα μας βγει παρθεναγωγείο?:hmm::lol::lol::lol:

Α καλά κατάλαβα.....ναι σίγουρα είμαστε για κλαμπ! :P

Εγώ λέω να μην το ονομάσουμε πάντως κλαμπ Παρθένων αλλά το κλουβί με τις τρελές. Οι Παρθένοι του σαιτ ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι καλά! Τρελοκομεία σκέτα είμαστε και δεν αντεχόμαστε ώρες ώρες :P:P Άκρη δεν βγάζουν οι άνθρωποι μαζί μας :lol::lol::lol:
:blink::blink::blink::blink:Θα αστειεύεστε βέβαια...Ακου τρελοκομεία οι παρθένοι!!!Τι λέτε μωρέ..!!!:blink::blink:Θα με τρελάνετε εσείς εδώ..:lol::lol:Οι παρθένοι είναι από τα πιο ήσυχα ζώδια του ζωδιακού.Χαρ/κο τους η ταξη και η καθαριότητα ή ένα από αυτά..Είναι πολύ αυστηροι με αυτά τα παραπάνω.Η πλειοψηφία είναι χαμηλών τόνοι άνθρωποι με εξαίρεση την στιγμή που έχουν πάρει φόρα..:lol::lol:Τέσπα, ξέρετε οτι ταιριάζω απόλυτα με παρθένο και ταύρο ε????Αιγόκερως παιδι μου...άλλη στρίγγλα εγώ...με την οργάνωση και τις προθεσμίες...:lol::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελεια!! θα ανταλασσουμε συμβουλες του στυλ ''πως να μην φρικαρεις, οταν δεν ειναι ολα στην εντελεια'' ??? :lol::lol::lol:
Να κοι οι αποδείξεις!!!!:D:lol::lol:

η φυσιολογία ειναι αυτο που λέει ο όρος, αναφέρεται σε όλα τα συστηματα του οργανισμού, πολλών ζώων βέβαια, δηλ πως λειτουργεί το στομάχι, πώς γίνεται η πέψη, για το αναπνευστικό, το γεννητικό, το ουροποιητικό..ειναι πολύ δύσκολο μάθημα δεν θέλω να σε αγχώσω αλλα ειναι απο τα δυσκολοτερα..:(η βιοχημεία πιο βατό , δεν έχει ασκήσεις και τέτοια, θεωρία μόνο...

Ε είδες? Α και η βαφτιστικιά της μαμάς που είμαστε κοντα στην ηλικία λεων. Εχω λεοντομαγνήτη εγώ παιδί μου μην το ψάχνεις. Ασε που έχω αρχίσει και ανησυχώ γιατί έχω αρχίσει και φέρομαι σαν αυτούς. :blink: Πρέπει να μεγαλώνω και να γίνομαι ο πατέρας μου μου φαίνεται :blink::blink::lol::lol::lol::lol:
Βρε μπας και έχεις ωροσκόπο Λέων???Η μαμά μου είναι έτσι..Παναγία μου τι δυναμισμός!!!:lol::lol:Ένα χαρτάκι να δει κάτω δεν θα το μαζέψει παρά θα έρθει να σε ξυπνήσει για να το μαζέψεις εσύ!!!:blink::blink::blink::lol::lol::lol:

:blink::blink::blink::blink:Θα αστειεύεστε βέβαια...Ακου τρελοκομεία οι παρθένοι!!!Τι λέτε μωρέ..!!!:blink::blink:Θα με τρελάνετε εσείς εδώ..:lol::lol:Οι παρθένοι είναι από τα πιο ήσυχα ζώδια του ζωδιακού.Χαρ/κο τους η ταξη και η καθαριότητα ή ένα από αυτά..Είναι πολύ αυστηροι με αυτά τα παραπάνω.Η πλειοψηφία είναι χαμηλών τόνοι άνθρωποι με εξαίρεση την στιγμή που έχουν πάρει φόρα..:lol::lol:Τέσπα, ξέρετε οτι ταιριάζω απόλυτα με παρθένο και ταύρο ε????Αιγόκερως παιδι μου...άλλη στρίγγλα εγώ...με την οργάνωση και τις προθεσμίες...:lol::redface:
Γεια σου Κατερινα!!! οργανωση και τα παντα ωραια, τακτοποιημενα, σε ταξη....:blink: και ναι μερικες φορες φρικαρουμε αγρια αν δεν ειναι ολα οπως και οποτε τα θελουμε!!!!!!!!!:/:

εγω δεν εχω καλή εμπειρία απο παρθένους...:(

η φυσιολογία ειναι αυτο που λέει ο όρος, αναφέρεται σε όλα τα συστηματα του οργανισμού, πολλών ζώων βέβαια, δηλ πως λειτουργεί το στομάχι, πώς γίνεται η πέψη, για το αναπνευστικό, το γεννητικό, το ουροποιητικό..ειναι πολύ δύσκολο μάθημα δεν θέλω να σε αγχώσω αλλα ειναι απο τα δυσκολοτερα..:(η βιοχημεία πιο βατό , δεν έχει ασκήσεις και τέτοια, θεωρία μόνο...
Αυτό δεν είναι βιολογία;:hmm:
(κόλημα εγώ!:lol:)

Γεια σου Κατερινα!!! οργανωση και τα παντα ωραια, τακτοποιημενα, σε ταξη....:blink: και ναι μερικες φορες φρικαρουμε αγρια αν δεν ειναι ολα οπως και οποτε τα θελουμε!!!!!!!!!:/:
Μην μουτρώνεις..Εκεί φαίνεται και ο δυναμισμός σας αλλιώς είστε πολύ γλυκά και ήρεμα ζώδια!!!:up:

Τελεια!! θα ανταλασσουμε συμβουλες του στυλ ''πως να μην φρικαρεις, οταν δεν ειναι ολα στην εντελεια'' ??? :lol::lol::lol:

Η να μην παθαίνουμε κρίση όταν κάποιος δεν μάντεψε απο πριν τι σκεφτόμασταν να του πούμε, η γιατί δεν ήξερε απο πριν (χωρίς να του το πούμε) οτι αυτό δεν μπαίνει εκεί αλλά εκεί. Ή κυρίως πως να αποφευγουμε αυτό το ακατανίκητο συναίσθημα να έχουμε εμείς πάντα τον τελευταίο λόγο. :lol::lol:

:blink::blink:Θα αστειεύεστε βέβαια...Ακου τρελοκομεία οι παρθένοι!!!Τι λέτε μωρέ..!!!:blink:Θα με τρελάνετε εσείς εδώ..:lol::lol:Οι παρθένοι είναι από τα πιο ήσυχα ζώδια του ζωδιακού.Χαρ/κο τους η ταξη και η καθαριότητα ή ένα από αυτά..Είναι πολύ αυστηροι με αυτά τα παραπάνω.Η πλειοψηφία είναι χαμηλών τόνοι άνθρωποι με εξαίρεση την στιγμή που έχουν πάρει φόρα..:lol::lol:Τέσπα, ξέρετε οτι ταιριάζω απόλυτα με παρθένο και ταύρο ε????Αιγόκερως παιδι μου...άλλη στρίγγλα εγώ...με την οργάνωση και τις προθεσμίες...:lol::redface:

Κοίτα παιδί μου αν εσύ θεωρείς οτι είμαστε τα πιο ήσυχα ζωδια του ζωδιακού κύκλου είσαι και εσύ άξια της μοίρας σου και πρέπει να μπεις στο κλαμπ μας και ας μην είσαι Παρθένος. :lol::lol:

Εμείς παιδί μου ήσυχα? Εμένα με έχεις κόψει για ήσυχη? Αυτό δηλαδή να μου πούνε και τι στον κόσμο. Εγώ την περίοδο ησυχίας την πέρασα απο τα 4 μου ως τα 12-13. Αυτό ήταν. Μετά.....ποιος είδε την Θένια και δεν φοβήθηκε! :lol::lol::lol::lol:

Βασάκο τι είσαι εσύ??Καλά για την Γιούλη γνωρίζουμε και φάινεται...Γεια σου ρε λιονταρίνα αδερφούλα!!!Δυναμισμός και ομορφιά!!!:DΜόνο το εγωισστικό σας να μην σας πιανει!!:lol::lol::happy:

Ναι έχει πολύ πλάκα!:lol:
Μια φορά που βλέπαμε Λόλα είχε προσηλωθεί!:lol::lol::lol:

Γεια σας!:happy: Τι νέα;:hmm: Εγώ ήρθα να σας βασανίσω!:D

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Έχει κι άλλο!:up:

Και λίγο ακόμα...:rolleyes:

Σας σκώτωσα ή ακόμα;:lol:

Βασάκο τι είσαι εσύ??Καλά για την Γιούλη γνωρίζουμε και φάινεται...Γεια σου ρε λιονταρίνα αδερφούλα!!!Δυναμισμός και ομορφιά!!!:DΜόνο το εγωισστικό σας να μην σας πιανει!!:lol::lol::happy:
Ακριβώς!:lol:

Η να μην παθαίνουμε κρίση όταν κάποιος δεν μάντεψε απο πριν τι σκεφτόμασταν να του πούμε, η γιατί δεν ήξερε απο πριν (χωρίς να του το πούμε) οτι αυτό δεν μπαίνει εκεί αλλά εκεί. Ή κυρίως πως να αποφευγουμε αυτό το ακατανίκητο συναίσθημα να έχουμε εμείς πάντα τον τελευταίο λόγο. :lol::lol:

Κοίτα παιδί μου αν εσύ θεωρείς οτι είμαστε τα πιο ήσυχα ζωδια του ζωδιακού κύκλου είσαι και εσύ άξια της μοίρας σου και πρέπει να μπεις στο κλαμπ μας και ας μην είσαι Παρθένος. :lol::lol:

Εμείς παιδί μου ήσυχα? Εμένα με έχεις κόψει για ήσυχη? Αυτό δηλαδή να μου πούνε και τι στον κόσμο. Εγώ την περίοδο ησυχίας την πέρασα απο τα 4 μου ως τα 12-13. Αυτό ήταν. Μετά.....ποιος είδε την Θένια και δεν φοβήθηκε! :lol::lol::lol::lol:
Εγω την περιοδο ηρεμιας την περασα μεχρι τα 18...αργησα λιγο...ακομη η μαμα μου λεει πως αλλαξα ετσι..εγω που ημουν ενα ησυχο κοριτσακι, δεν μιλουσα, δεν εκανα σκανταλιες, και τωρα δεν βαζω γλωσσα μεσα και ειμαι ολο στη πριζα !!!!!:lol::lol::lol:

:mad::mad:Αααααα μην πας κόντρα στις γνώσεις(και καλά) μου στα αστρολογικά..Πέφτω σχεδόν πάντα μέσα..Στοιχημα ότι έχεις καραδυναμικό ζώδιο για ωροσκόπο...Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ είναι ΠΑΡΘΕΝΟΣ!!Για αυτό ονομάστηκε έτσι..!!!:mad:Αντε!:P:lol::lol::lol:(η στρίγγλα που λέγαμε)

Εγω την περιοδο ηρεμιας την περασα μεχρι τα 18...αργησα λιγο...ακομη η μαμα μου λεει πως αλλαξα ετσι..εγω που ημουν ενα ησυχο κοριτσακι, δεν μιλουσα, δεν εκανα σκανταλιες, και τωρα δεν βαζω γλωσσα μεσα και ειμαι ολο στη πριζα !!!!!:lol::lol::lol:
Αντα για εσένα έχω τρανταχτές αποδείξεις...ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ!!!:lol::lol:Δεν είσαι παιδι μου ζιζάνιο είσαι πολύ καλο και ήσυχο παιδι..:)Μην την ακούτε..απλά φαίνεται παραήσουν ήσυχη πιο παλια!;):happy:

Ειδικα αυτο το τρομερο να μην καταλαβαινουν οι αλλοι τι εχουμε στο μυαλο μας, ειναι κατι το ανηκουστο!! :cool: μπορει να αρπαχτω για ενα τετοιο θεμα ανετα με το φιλο μου, και να μου περασει σε ενα τεταρτο και αυτος να με κοιταει με απορια....''τι τρελη θεε μου μου ετυχε??'':lol:

Δεν αγχώνομαι. Με ότι είχε να κάνει με βιολογια, ανθρωπολογία, βοτανική ζωολογία και διάφορα παρόμοια το μυαλό μου τα έπιανε στο λεπτό. Ετσι λειτουργούσα. Αν μ'εβαζες να διαβάσω μια σελίδα ιστορία θα την διάβαζα τρεις μέρες και στο τέλος δεν θα ήξερα να σου πω τίποτα. Ελπίζω να τα καταφέρω. :) Αν ακόμα το μυαλό μου κόβει σε αυτά. Εχω να διαβάσω τέτοια απο το λύκειο.

Βρε μπας και έχεις ωροσκόπο Λέων???Η μαμά μου είναι έτσι..Παναγία μου τι δυναμισμός!!!:lol::lol:Ένα χαρτάκι να δει κάτω δεν θα το μαζέψει παρά θα έρθει να σε ξυπνήσει για να το μαζέψεις εσύ!!!:blink::blink::blink::lol::lol::lol:

Κάπως έτσι είμαι και εγώ. Και θα σε κράξω κιόλας που το χαρτάκι ήταν κάτω και θα σου κάνω και κύρηγμα γιατί το χαρτάκι ΔΕΝ θα έπρεπε να είανι κάτω. :lol::lol: Οχι δεν έιμαι Λέων έχω μπαμπά λέων και με έχει κολλήσει λεοντίτιδα :P

Δεν σε κατηγορώ Βάσια μου ειλικρινά. Εμένα τα πιο έντονα χαρακτηριστικά των Παρθένων είναι και αυτά που μου την σπάνε πιο πολύ. Αλλά τι να κάνω....κάποια στιγμή με δέχτηκα όπως είμαι ;)

Μην μουτρώνεις..Εκεί φαίνεται και ο δυναμισμός σας αλλιώς είστε πολύ γλυκά και ήρεμα ζώδια!!!:up:

Γλυκά και ήρεμα? Εμεις? :confused: Καλά θα το κοιτάξω και θα σου πω :lol::lol:

Γεια!:happy:
Τι κάνουν τα γατάκια σου;:hmm:(σας!:redface: Όλο ξεχνιέμαι βρε Γιούλη!:()
ετσι μπράβο παιδί μου...:happy::lol:
Κι εγώ Παρθένος είμαι!:up:

Αφιερωμένο,Raisa!:happy:
attachment.php
Εννοειται καλέ....12 χρονων κοριτσάκι τι θα ήσουν? :lol::lol:

ναι... και το ξεροκεφαλάδικο, κατα τα άλλα είμαστε οι καλύτεροι! :P:up:

Στο άσχετο μπήκα και είπα να πω κι εγώ μια καλησπέρα σε αυτό το θέμα! Πειράζει που δεν έχω Βιρμανίας???:) Μου αρέσουν που τις βλέπω στις φωτογραφίες σας όμως! Δηλώνω θαυμάστρια!
Και για να πω αυτό που ήθελα γιατί θα σκάσω, ούσα Λιονταρίνα (και ακατάστατη, το ομολογώ) παντρεμένη με Παρθένο, καλά τα λες Κατερινάκι αλλά ώρες ώρες το παρακάνουν με την μανία τους για τάξη και καθαριότητα! :mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back