Birman-maniacs

CIMG2066.JPG

Βγήκε λίγος ήλιος... πάω να πλύνω το γατομπάλκονο και θα επανέλθω με καρέ καρέ στιγμιότυπα...της παθιασμένης σχέσης Μορφέα - Σεμέλης;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι θεα οντως !με το Μορφεα πως τα παει φτιαξανε καθολου τα πραγματα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ακυρο...σκοτείνιασε πάλι...αναβάλλεται το πλύσιμο για αύριο...:/:

κοιτάξτε το μοχθηρό του βλέμα!!:P

Συνημμένα

• CIMG2014.JPG
    CIMG2014.JPG
    46,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • CIMG2013.JPG
    CIMG2013.JPG
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 24
  • CIMG2017.JPG
    CIMG2017.JPG
    45,8 KB · Εμφανίσεις: 26

τι κουκλος μονο αυτο εχω να πω αλλα λογια δεν χωρανε!:up::up::up:

ειναι θεα οντως !με το Μορφεα πως τα παει φτιαξανε καθολου τα πραγματα?
ναι...τη συνηθίζει σιγά σιγά...

Εδώ διεκδικούν το παιχνίδι με το φτερό κι η Σεμέλη τον κατατροπώνει με ένα χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ:blink::P:lol:

Συνημμένα

• CIMG2031.JPG
    CIMG2031.JPG
    35,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • CIMG2053.JPG
    CIMG2053.JPG
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 26

Εγώ δεν βλέπω κανένα απολύτως μοχθηρό βλέμα. Καλέ το παιδί εκεί που έιχε μια τωρα έχει 2 ξεμυαλισμένες να αλλωνίζουν το σπίτι. Τι να κάνει? Προσπαθεί να επιβάλει λίγο την τάξη γιατί αν χάσει τον έλεγχο αυτό ήταν. Χαλί θα τον κάνουν να τον πατήσουν! :lol::lol::lol:

Γιούλη μην στεναχωριέσαι όλα μια χαρά θα πάνε με τα μωρά σου.

ναι...τη συνηθίζει σιγά σιγά...

Εδώ διεκδικούν το παιχνίδι με το φτερό κι η Σεμέλη τον κατατροπώνει με ένα χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ:blink::P:lol:
το γλυκουλι μου ειναι σκετο μπουμπουκακι ειδικα μεσα στο δοχειο που καθετε ειναι τελεια!και να το δεις που σε λιγο θα τον βαλει στη θεση του το Μορφεα και θα τις απευθυνεται με ευγενια:lol::lol::lol:

Σα χαζούλης και ολίγον χοντρούλης:P

Συνημμένα

• CIMG2019.JPG
    CIMG2019.JPG
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 30
  • CIMG2054.JPG
    CIMG2054.JPG
    43,5 KB · Εμφανίσεις: 22
Σα χαζούλης και ολίγον χοντρούλης:P

:blink::blink::blink::blink:

Θέλω να τον ζουλήξωωωωΩΩΩΩΩωωωωωΩΩΩΩΩΩΩΩΩωωωωωΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Ναι έπαθα παροξυσμό. :blink:

Σας ευχαριστώ ολες για τα καλά σας λόγια φιλενάδες!!!:up:

Να και ο επιβλέπων απο τη ταράτσα της πολυκατοικίας:lol:
Δεν ξέρω αν είναι ομορφη ή άσχημη αλλά τοσο καλοκάγαθο και εύκολο πλάσμα δεν είχα ποτέ μου...εινι η αδυναμια μου...
Τα άλλα ρίχνουν τώρα μέσα τούφες κι αυτή μου γλύφει το λαιμο κρεμασμένη σα το μαιμουδάκι πάνω μου...:)

Συνημμένα

• CIMG2079.JPG
    CIMG2079.JPG
    34,9 KB · Εμφανίσεις: 22
Σας ευχαριστώ ολες για τα καλά σας λόγια φιλενάδες!!!:up:

Να και ο επιβλέπων απο τη ταράτσα της πολυκατοικίας:lol:
Δεν ξέρω αν είναι ομορφη ή άσχημη αλλά τοσο καλοκάγαθο και εύκολο πλάσμα δεν είχα ποτέ μου...εινι η αδυναμια μου...
Τα άλλα ρίχνουν τώρα μέσα τούφες κι αυτή μου γλύφει το λαιμο κρεμασμένη σα το μαιμουδάκι πάνω μου...:)

Καλέ τι άσχημη!!! Κούκλα έιναι!!! Σαν νεράιδα μιλάμε!!! Μην βλέπεις που εγώ έχω αδυναμία στο μορφέα και ασχολούμαι με την σέμελη που είναι το καινούριο μας μωράκι!! Η Καλυψω είναι σκέτη νεράιδα του δασους. Και το χρώμα μου (ως κλασσική παρθένος :P) είναι το καφέ! Αρα....;)

Η Καλυψώ πρέπει πάρα πράγματι να είναι πολύ καλοκάγαθο γατί πάντως!!! Και πολύ γλυκιά!!! Θέλω να έρθω να ζουλήξω γατιά ΤΩΡΑ! :blink:

γεια σας και απο μένα...κούκλα η μικρή Γιουλάκι..:up:

Καλε Γιουλη τι σουξε πια κι αυτο το μπωλ!:PΚουκλια ολα τους...

Καλε Γιουλη τι σουξε πια κι αυτο το μπωλ!:PΚουκλια ολα τους...
Σας ευχαριστούμε παιδιά...το επίμαχο ζεύγος...μαθαίνει να συμβιώνει σιγά σιγά...με πολύ λίγα χχχχ ο Μορφεας αρχιζει σιγά σιγά να την αγνοεί...
Α...ρε το έμπειρο μάτι της φωτογραφου το προσεξε το μπωλ:up:;)

Μα αυτο το μπωλ ειναι θρυλος αγαπητη...Ασε που βοηθαει να συγκρινουμε και το μεγεθος των γατιων σου!:P

κι εγω το ειδα το μπωλ...αλλα δεν είπα τίποτα...:)

H Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα!!!!:inlove::inlove::inlove:

H Σεμελη ειναι ολα τα λεφτα!!!!:inlove::inlove::inlove:
ειναι και καλό γατάκι....very soft που λέγανε και οι cataliνες...με πολύ απαλή τρεμάμενη φωνούλα σα σπουργίτι:P

εδώ φαινεται η διαφορά της γούνας της με το Μορφέα...

Συνημμένα

• CIMG2096.JPG
    CIMG2096.JPG
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 26

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back