Birman-maniacs

εδώ φαινεται η διαφορά της γούνας της με το Μορφέα...

Απ'οτι βλέπω ο Μορφέας δεν την αφήνει στιγμή μόνη της. Ξέρεις τι μου θυμίζει? Στο δημοτικό τ'αγοράκια που θέλουν τα κοριτσάκια αλλά δεν ξέρουν να το εκφράσουν και πηγαίνουν και ειτε τα σκουντάνε είτε τα χτυπάνε!! :lol::lol::lol:

Και αυτός έτσι. Εγώ στο λέω. Εεεεεδω υπααααρχει ένας έεεερωτας μεγααααλος....:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ'οτι βλέπω ο Μορφέας δεν την αφήνει στιγμή μόνη της. Ξέρεις τι μου θυμίζει? Στο δημοτικό τ'αγοράκια που θέλουν τα κοριτσάκια αλλά δεν ξέρουν να το εκφράσουν και πηγαίνουν και ειτε τα σκουντάνε είτε τα χτυπάνε!! :lol::lol::lol:

Και αυτός έτσι. Εγώ στο λέω. Εεεεεδω υπααααρχει ένας έεεερωτας μεγααααλος....:lol::lol::lol:
Λες μωρέ??:lol::lol::lol:
Του χρόνου στα χτυποκάρδια μας θα δείξει...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λες μωρέ??:lol::lol::lol:
Του χρόνου στα χτυποκάρδια μας θα δείξει...;)

Λέω λέω. Ο Μορφέας μας κεραυνοβολήθηκε! Η μικρή Σεμελίτσα του πήρε τα μυαλά και αυτός ακόμα δεν το έχει καταλάβει και αντιδράει όπως να'ναι. Αχ βρε καημένε Μορφέα τι σου μελε να πάθεις :lol::lol::lol:

Γιούλη μου θα το δεις όλα μια χαρά θα είναι. ;)

Λέω λέω. Ο Μορφέας μας κεραυνοβολήθηκε! Η μικρή Σεμελίτσα του πήρε τα μυαλά και αυτός ακόμα δεν το έχει καταλάβει και αντιδράει όπως να'ναι. Αχ βρε καημένε Μορφέα τι σου μελε να πάθεις :lol::lol::lol:

Γιούλη μου θα το δεις όλα μια χαρά θα είναι. ;)
Πράγματι έτσι δείχνει:)...τώρα δεν τη κυνηγάει καθόλου...άλλά αυτή καμια φορά του κάνει κανένα χχχχχ αλλά σίγουρα πάνε πολύ καλύτερα:up:

Θένια τα γατοπλάνα σου πως πάνε? :)
Ποτε παίρνεις την Ιριδα και τι ηλικία έχει?

Θένι τα γατοπλάνα σου πως πάνε? :)
Ποτε παίρνεις την Ιριδα και τι ηλικία έχει?

Τα γατόπλανα μου έτσι όπως πάνε....θα κουβαλήσω όλον τον γατοπληθυσμό της υφηλίου σπίτι μου :lol::lol::lol:

όχι σοβαρά τώρα. Η ιριδούλα μου ειναι περίπου 3 χρονών το χρυσούλι μου και όπως έχεις δει είναι ντολμαδάκι. Ευελπιστώ να την πάρω γύρω στον Φεβρουάριο. Δεν μπορώ πιο νωρίς. Θα μένω με τους δικούς μου οι οποίοι μετά το σοκ του θανάτου του Φρίξου δεν θέλουν ούτε ν'ακούσουν για γάτα. :/: Ε και αναγκαστικά πρέπει να περιμένω να μπω στο δικό μου σπίτι.

Τώρα στο δικό μου σπίτι δεν μπορώ να μπω μέσα αμέσως για 2 λόγους. Πρώτον μέσα μένουν 2 αδέρφια φοιτητές οι οποίοι έχουν το σπίτι για τα 6 χρόνια που ήμουν αγγλία και το φροντίζαν σαν δικό τους. Δεν θέλω να τους πετάξω έξω με το που θα πάω. Θέλω να τους δώσω περιθώριο να βρουν άλλο σπίτι με την ησυχία τους. Δεύτερον και κυριότερον χωρίς δουλειά δεν μπορώ να κρατήσω μόνη μου σπίτι. Λογαριασμοί φαγητά ιστορίες. Ε δεν με παίρνει. Αρα....όσο πιο γρήγορα βρω δουλεια (εστω και κάτι που δεν είναι πάνω στον τομέα μου ) τόσο πιο γρήγορα θα πω στα παιδιά να ψαξουν να βρουν άλλο σπίτι. Γενικώς η δουλειά είναι το πιο σημαντικό αυτήν την στιγμή. Και μετά θα μπορώ να πάρω το κεφτεδάαααακι μου :D

Και μετά ακολουθούν άλλα!! Αλλά όλα θα εξαρτηθούν απο την υγεία της Ιριδας. Αν είναι απόλυτα υγιής θα πάρω και άλλα γατάκια. Αν όχι τότε ή δεν θα πάρω δέυτερο γατί ή θα κοιτάξω να πάρω κάποιο με την ίδια πάθηση που έχει η μικρή. Να έχει τουλάχιστον μια παρέα. Ε να φροντίσω και κάποιο ακόμα μωράκι και εγώ που έχει ανάγκη. Αυταααααααα :)

Μπράβο Θένια:)

Μπράβο Θένια:)

Ευχαριστώωωωωω (αν και....δεν ειμαι ακριβως σιγουρη που κολλαει το μπραβο :P) :)

Νομίζω οτι το κρύωμα μου πάντως έχει φτάσει στο αποκορύφωμα του. Δεν με πιάνουν ούτε τα χαπια :down:

Ελπίζω άυριο να πάρει την κατιούσα πριν με ρίξει ψυχολογικά γιατί δεν με παίρνει έχω πολλά να κάνω! (ναι ξέρω είμαι Παρθένος :P)

Κοίτα αυτά τα βίντεο --> https://www.youtube.com/watch?v=Y-TUMw1FTmY
https://www.youtube.com/watch?v=XL01H65Gf54&feature=related
Ενας που είχε κάνει και μίλαγα μαζί του βλέπει 9 φεγγάρια το βράδυ και η πλειοψηφία αντιμετωπίζει σύνδρομο μόνιμης ξηροφθαλμίας, πονοκεφάλους και αισθάνονται "κάψιμο" στα μάτια Γι'αυτό δε ρισκάρω, μίλησα με πολλά άτομα
Ναι καμιά φορά το έχω ακουσει κι εγώ ίσως δημιουργήσει καποια προβληματα. Αλλά δεν είναι πάντα..

Τα ποσοστά επιτυχίας είναι 90+%, το θέμα είναι οτι τα προβλήματα ξεκινούν οταν εχεις πολλούς βαθμούς, όπως εγωΜονο το 40% εχουν επιτυχία, οι άλλοι εχουν μονιμη ξηροφθαλμία, απώλεια νυχτερινής όρασης,,πονοκεφάλους και άλλα.. Το ρισκάρεις?
Ευχομαι να πάρεις τη σωστή απόφαση Βασίλη μου. Τι ΄κάνει το ζουζουνι σου?

Γιούλη κι εμένα η Αθηνά πέρα του φαγητου, δηλ οτι τρώει, μην περιμένεις οτι ειναι στα καλά της...ακόμα σαν φάντασμα περιφέρεται...τι θα κάνουμε....:(:(
Τίποτα δεν θα κάνετε. Η Αθηνούλα θα συνέλθει πολύ γρήγορα έχω προαίσθηση πως όλα θα πάνε καλά. και θα τον δεχθεί τον μικρό.:up:

Bρε παρλαπιπάκια γλώσσα δε βάλατε μέσα σας:P:P:lol:
Τελικά το θέμα "ζώδια" σηκώνει μακρές συζητήσεις....

Λοιπον το "καυτό" ζεύγος Μορφέας Σεμέλη... αφού κυνηγήθηκε κανά 2-3 φορές....βαρέθηκε και τώρα άραξαν ήσυχα...τελικά θα τα αφήνω να κυνγιούνται ελεύθερα...παρατήρησα ότι πάρα πολύ γρήγορα η μικρή ξεθαρεύει....και ο Μορφέας μου ηρέμησε λίγο...
:hmm:επίσης μπορεί να βοήθησε που τον εξοικειωνα συνεχώς με τη μυρωδιά της....
Αντε ευχηθείτε μου καλή συνέχεια...και φτου φτου να μη ματιαστουν...:P

Γιουλάκο μου όλα θα πάνε καλά ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.
Να δεις που σε λίγο καιρό θα είναι πολύ αγαπημένα. Είδες βρε πως πρέπει να τα αφήνεις μόνα τους να βρουν τις ισορροπίες τους?:D

Τεσσεράμιση μηνών παρα κάτι....
Ναι...τα επιτηρώ με την άκρη του ματιού...κι απο μακρυά...και γενικά είμαι ψύχραιμη ακόμα κι όταν η μικρή φωνάζει...μετά απο 1 λεπτό ξαναβγαίνει στην αρένα...:lol:δεν χαμπαριάζει καλέ...
Ναι αλλά μην τους μεταδίδεις την αγωνία σου και μην επέμβεις παρά μόνον αν κινδυνέψει η μικρή. Δεν νομίζω πως δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνη της. Για αυτό ακριβώς κιόλας, ξαναβγαίνει αφου κρύβεται μετά, και τον αντιμετωπίζει...:hmm:

Πραγματικά ωραίο άρθρο. Ευχαριστούμε Βάσια.

όχι..της εκλεισα τα μάτια και μου το έκανε και αυτή...:)
Ναι το κάνουν όταν τους κοιτάζεις σε κοιτούν με τον ίδιο τρόπο. Είχα διαβάσει ότι είναι τροπος επικοινωνίας τα μάτια τους με τα ματια μας. Οι γατες εισπράττουν την έκφραση των ματιών μας και την κίνησή τους βάσει της δικής τους αντίδρασης. Ολοι μας έχουμε προσέξει πως όταν δυο γάτες μαλώνουν ή απειλούν η μια την άλλη σε καυγά, κοιτάζονται κατευθείαν στα μάτια κ δεν υποχωρεί καμμιά στο βλέμμα. Αυτό είναι ένας κωδικός επίθεσης ή παρατήρησης. Ενώ όταν θέλουν να επικοινωνήσουν φιλικά ανοιγοκλέινουν τα μάτια τους αργά κ νωχελικά.:)

ασχετο...ξέρεις κανεις απο νεροχελώνες?πέφτουν σε χειμερία νάρκη?
Ναι Βάσια μου έχω εγώ εδώ και 10 χρόνια. Πεφτουν τον χειμωνα σε χειμερία νάρκη και τρώνε σπανιότατα και άν...
Πρέπει να έχει ζέστη κ ήλιο για να φάνε τον χειμώνα. Τους αρέσει πολυ να κάθονται πάνω σε μια πέτρα κάποιες ώρες και τον Χειμώνα κ να απολαμβάνουν τη λιακάδα ενώ τεντώνουν σαν χορεύτριες τα ποδαράκια τους (μπροστινά και πισινα)
:redface:

παιχνίδια στο γατόδεντρο!

Kαλημέρα!:)

CIMG2151.JPG

CIMG2153.JPG

CIMG2154.JPG

τα θέλει κι ο ποπός μας...!!

CIMG2158.JPG

μα τι έκανα?? Χι χι...

CIMG2157.JPG

CIMG2155.JPG

CIMG2119.JPG

CIMG2117.JPG

Η μικρή βλέπω δεν σταματάει να του χώνεται ε? Καλημέρα Γιούλη :)

Σήμερα κάνω οφθαλμόλουτρο έχω πάρει σβάρνα όλο το γκάλερι :lol::lol:

Καλε Γιουλη,τι ομορφη που γινεται οσο περναει ο καιρος και σχηματιζεται το χρωμα της!

Η μικρή βλέπω δεν σταματάει να του χώνεται ε? Καλημέρα Γιούλη :)

Σήμερα κάνω οφθαλμόλουτρο έχω πάρει σβάρνα όλο το γκάλερι :lol::lol:
Να βάλεις και βαθμολιγία!:P
Καλημέρα!!:):)
Πως είσαι σήμερα??
Καλε Γιουλη,τι ομορφη που γινεται οσο περναει ο καιρος και σχηματιζεται το χρωμα της!
Ναι Δωρα...αργεί ακόμα αλλά το καλό πράγμα απ'την αρχή φαίνεται...:P

Να βάλεις και βαθμολιγία!:P
Καλημέρα!!:):)
Πως είσαι σήμερα??

Ναι Δωρα...αργεί ακόμα αλλά το καλό πράγμα απ'την αρχή φαίνεται...:P

Βαθμολογία? 10 με τόνο σε όλα καλέ!!! Εχω πάθει την πλάκα μου.

Δεν είμαι καλά ακόμα άυριο δεν το κόβω να αποφέυγω τον γιατρό. Ίσως χρειάζομαι αντιβίωση γι'αυτό θα του κάνω μια επίσκεψη. Και δεν μπορώ καθόλου τους γιατρούς :/:

Γιούλη πως θα γίνει περίπου το χρώμα της Σέμελης? Δεν έχω καταλάβει. Τι ταμπυ είναι? Ψάχνω να βρω φωτό στο google αλλά δεν έχω μπορέσει να καταλάβω πως περίπου θα γίνει.

Έτσι θα γίνει περίπου?
30005501.JPG

Έτσι θα γίνει περίπου?
αυτή είναι seal tabby που ειναι πιο σκούρο...

Να''τος ο μπαμπάς της!!
Ετσι θα γίνει...:)

Δεν είναι κούκλος???Εχει το αγαθο βλέμα του Μορφέα!!

versacce_20080621_5.jpg

Κούκλος μόνο??? Πανέμορφος!!! Φυσικά Μορφέας δεν είναι αλλά.... είναι και αυτός όμορφος :P

Δηλαδή η Σέμελη είναι chocolate tabby ή blue tabby?

Καλά αν γίνει σαν τον μπαμπά της θα είναι θεά!

Και τα Μορφεοσεμελάκια θα είναι blue tabby ή θα βγουν και blue point μερικά?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back