Birman-maniacs

Αλήθεια είναι, θα σας ανεβάσω φωτογραφίες την άνοιξη που θα ξαναρχίσουν να τρώνε!
Προς το παρόν απλά με κοιτάνε με ένα βαθυστόχαστο βλέμμα και ενώ εγώ σκέφτομαι με δέος ότι αντικρύζω ένα πλάσμα που υπάρχει στη γη από την εποχή των δεινοσαύρων, αυτός πιθανότατα σκέφτεται "τι νύστα Θεέ μου, πότε θα μπει η άνοιξη να μπορέσω να κουνήσω τα πόδια μου?":lol::lol::lol:
Η θα σκεφτεται '' ολο με κοιταει αυτη? λες να θελει να με κανει σουπα? '' :blink::blink::blink::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας Βιρμανοί. Μόλις χάζευα (για άλλη μια φορά) τις πανέμορφες φωτογραφίες από τα γατούνια σας. Είναι όλα κουκλάκια. Ζηλεύωωωωω (με την καλή έννοια).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ετσι ετσι!!! :lol::lol::lol: Η ξαδελφη αυτο το τεραστιο ενυδρειο το ειχε μεσα στο σπιτι της...αλλα δεν ξερω εμενα κατι με πιανει, οταν βλεπω αυτο το πρασινο νερο :blink::down::down: δεν μυριζει?

Αγαπητή μου Άντα, η λέξη "μυρίζει" είναι πολύ μικρή για να περιγράψει το φαινόμενο! Ειδικά αν έχεις και το μπαμπά μου στο σπίτι που τις λυπάται και όλο τις κερνάει μεζεδάκια!:lol:
Πού να σου τύχει και φίλτρο με σφουγγάρι!:mpliaks: Η αμμολεκάνη της γατούλας είναι ένα όνειρο καθαριότητας μετά από τις χελώνες, έχω να ομολογήσω!

Η θα σκεφτεται '' ολο με κοιταει αυτη? λες να θελει να με κανει σουπα? '' :blink::blink::blink::lol::lol::lol:

δεν νομίζω ότι σκέφτονται κάτι...:lol::lol:

δεν νομίζω ότι σκέφτονται κάτι...:lol::lol:

Σωστά. Εκείνη την ώρα μάλλον και το μυαλό είναι σε χειμερία νάρκη :lol:

Σωστά. Εκείνη την ώρα μάλλον και το μυαλό είναι σε χειμερία νάρκη :lol:

Πιθανότατα!:lol::lol::lol:

Μυρωδιές ξεμυρωδιές πάντως τα νεροχελωνάκια είναι απίστευτες φάτσες. Και αυτά και τα κανονικά χελωνάκια. Ήθελα να πάρω ένα κανονικό χελωνάκι αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι καλό για το ζωάκι το καημένο να το απαγάγω απο το φυσικό του περιβάλλον στο δάσος η στο πάρκο και να το έχω να κόβει βόλτες στο μπαλκόνι. Όσο χώμα και να του βάλω πάλι δεν είναι το ίδιο. Και το έχω αποφύγει γενικώς.

Μυρωδιές ξεμυρωδιές πάντως τα νεροχελωνάκια είναι απίστευτες φάτσες. Και αυτά και τα κανονικά χελωνάκια. Ήθελα να πάρω ένα κανονικό χελωνάκι αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι καλό για το ζωάκι το καημένο να το απαγάγω απο το φυσικό του περιβάλλον στο δάσος η στο πάρκο και να το έχω να κόβει βόλτες στο μπαλκόνι. Όσο χώμα και να του βάλω πάλι δεν είναι το ίδιο. Και το έχω αποφύγει γενικώς.
Aυτά...τα κανονικά:P μου αρέσουν πιο πολύ...ειχαμε πολλά χρόνια στο κήπο μας...και τη ταιζαμε ζωχο, αγουράκι κ.α.
Βεβαια περιορισμένη γιατι μας έτρωγε τα λουλούδια...

Aυτά...τα κανονικά:P μου αρέσουν πιο πολύ...ειχαμε πολλά χρόνια στο κήπο μας...και τη ταιζαμε ζωχο, αγουράκι κ.α.
Βεβαια περιορισμένη γιατι μας έτρωγε τα λουλούδια...

Αν έχεις κήπο είναι μια χαρά. Και εγώ θα είχα πάρει δεν το συζητάω. Αλλά τώρα στο μπαλκόνι το ζωντανό...δεν ξέρω το λυπάμαι. Ισως να κάνω και λάθος αλλά δεν ξέρω. Δεν νομίζω οτι είναι το κατάλληλο περιβάλλον γι'αυτο.

Αν έχεις κήπο είναι μια χαρά. Και εγώ θα είχα πάρει δεν το συζητάω. Αλλά τώρα στο μπαλκόνι το ζωντανό...δεν ξέρω το λυπάμαι. Ισως να κάνω και λάθος αλλά δεν ξέρω. Δεν νομίζω οτι είναι το κατάλληλο περιβάλλον γι'αυτο.
Συμφωνώ...

Πάω γιατρό. Να δούμε τι θ'ακούσουμε πάλι. Τα λέμε σε λίγο.

αντε να δουμε...περαστικά....:)

DSCN1225_thumb.jpg
και οι 2 στο μπουφαν της μαμας...

DSCN1231.jpg
μεσα στο μπουφαν του μπαμπα...

DSCN1238_thumb.jpg
και οι 2 μεσα στο καπακι της λεκανης...

Και μετά τα μπουφάν στο καθαριστήριο :P:lol::lol:

ναι καλά...κι εγώ βλέπω τριχούλες ειδικά πάνω μου οταν δεν ειμαι σπιτι...και αναπολώ τα μωρά μου...
Ειμαστε χαζομαμάδες! :lol:

DSCN1236.jpg
χαμος πανω στην τραπεζαρια....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back