Birman-maniacs

DSCN1267.jpg
καθαρισμα της περιοχης, μπροστα στη μαμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSCN1268.jpg
και αλλη μία...Γιούλη σε προκαλώ...μονο τα πισω μας εδειχνες...κοιτα εμεις..:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπον να ειστε ολες ετοιμες..ετοιμαζω περιεργες φωτο..;)
Ναι ναι βαλε να δουμε!! :up::up::up:

DSCN1268.jpg
και αλλη μία...Γιούλη σε προκαλώ...μονο τα πισω μας εδειχνες...κοιτα εμεις..:P
Καλε το πουλι του παιδιου μας δειχνεις??????? :redface::redface::redface:

καλε τις εβαλά...τσονταδικο το γύρισα!:lol:
Ο σκοπος που τις εβαλες ποιος ηταν? γιατι δεν καταλαβα....να δουμε οτι εχει πουλι ροζ το μομολο? :hmm::hmm::lol::lol::lol:

:redface::redface::redface::redface:

ναι...:redface:τα μοιράζομαι όλα με τις φίλες μου:P

Ο σκοπος που τις εβαλες ποιος ηταν? γιατι δεν καταλαβα....να δουμε οτι εχει πουλι ροζ το μομολο? :hmm::hmm::lol::lol::lol:

η Γιούλη γιατι μας έβαζε συνεχεια την αλλη φωτο..ξερετε ποια..;)εγω το προχώρησα...:happy:το γέλιο ειναι με τον Γιωργο..λέει αυτο ειναι όλο?τι θα κάνει με αυτο?γιατι του λέω η Αθηνα το έχει μεγαλύτερο:lol:

η Γιούλη γιατι μας έβαζε συνεχεια την αλλη φωτο..ξερετε ποια..;)εγω το προχώρησα...:happy:το γέλιο ειναι με τον Γιωργο..λέει αυτο ειναι όλο?τι θα κάνει με αυτο?γιατι του λέω η Αθηνα το έχει μεγαλύτερο:lol:
Αυτο ειναι ολο? καλα τι περιμενε? 20 ποντους? :blink::blink:

Ωχ βρε κοριτσια,τα βιρμανακια συνηθως ειναι πολυ καλοβολα,τι τα επιασε τωρα ξαφνικα;Βασια απομακρυνε τον απο το αλλο πιατακι,εμας ακομα και κονσερβα να βαλω στη Μόιρα,ο Σειριος δεν πλησιαζει αμα δεν τον αφησω.
Γιουλη γερά,επεμενε και θα μαθει,δεν γινεται αλλιως.Και ελπιζω να ζευγαρωσει και να του περασει...Μετα το ζευγαρωμα θα τον στειρωσεις;
Αν ολα πάνε καλά, δεχτει το Σεμελάκι και κάνουμε μωράκια οχι.

Βαλε Βασια μου βάλε κι άλλες! :up:
Τέλειες! :lol:

Αντα καλημέρα! :P:)

δεν εχω αλλες μαρι...τι να κανω να τραβαω συνέχεια φωτο την τσου τσου του μικρου?:lol:κρατάμε και κάτι για τις γυναίκες...τις γάτες εννοω...

Βαλε Βασια μου βάλε κι άλλες! :up:
Τέλειες! :lol:

Αντα καλημέρα! :P:)
Α!! δεν τα παμε καλα...μην βαλεις παλι εκεινη με τα τριχωτα μπαλακια ...δεν θα το αντεξω! :blink:

δεν εχω αλλες μαρι...τι να κανω να τραβαω συνέχεια φωτο την τσου τσου του μικρου?:lol:κρατάμε και κάτι για τις γυναίκες...τις γάτες εννοω...
Μην κανεις αγορι καποτε ...σε βλεπω να εχεις αντιστοιχες φωτο του παιδιου και να καμαρωνεις....:redface::redface: Ξερεις συνηθως το κεφαλι βγαζουμε φωτογραφια, ετσι Γιουλη? :happy::lol::lol:

Α!! δεν τα παμε καλα...μην βαλεις παλι εκεινη με τα τριχωτα μπαλακια ...δεν θα το αντεξω! :blink:
Ποια εκείνα τα μικροσοπικά?
Τωρα να δεις πως γίνανε:blink::P:P:lol::lol:
μηπως θες λίγο περίσσεμα για τον Αλφι? :lol:

σας αφηνω για λιγο κοριτσια...επανερχομαι σε καμια ωριτσα..:D

Μην κανεις αγορι καποτε ...σε βλεπω να εχεις αντιστοιχες φωτο του παιδιου και να καμαρωνεις....:redface::redface: Ξερεις συνηθως το κεφαλι βγαζουμε φωτογραφια, ετσι Γιουλη? :happy::lol::lol:
συνήθως ο πατέρας καμαρώνει για τα προσοντα του υιου...;)
για τις μανάδες θα είναι πάντα το μωρουλάκι τους κι ο τζουτζούκος τους:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back