Birman-maniacs

Αντα και Βάσια!
Ποτε θα πάμε στη Δανάη??? :D
Χι χι εγω εχω παει ηδη....αλλα δεν λεω οχι σε μια τετοια εκδρομουλα...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλεια!! Να το κάνουμε Σ/Κ καλύτερα ε?? :up:
Δεν θα παμε απο καστρο? που ειναι το μπραλο ? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χι χι εγω εχω παει ηδη....αλλα δεν λεω οχι σε μια τετοια εκδρομουλα...:)
με διανυκτέρευση και όλοι μαζι, θα έχει πιο πλάκα!! :up:

Δεν θα παμε απο καστρο? που ειναι το μπραλο ? :hmm:

α εμεις πάμε απο εδω..Ο Μπράλος ειναι ο δρομος που περναει απο το βουνο εδω...και σε ριχνει πίσω Αμφισσα, Ιτεα , Γαλαξιδι..καλα ας παμε και βλεπουμε το πως..;)

Κοριτσουδια δεν ξερω αν μπορω να αφησω το ''μισο'' μου το σαβ/κο. Ηδη περναμε πολυ λιγες ωρες μαζι....το σαβ/κο, για να μην πω Κυριακη η μονη μερα που βλεπομαστε και αφιερωνουμε χρονο ο ενας στον αλλον...

Κοριτσουδια δεν ξερω αν μπορω να αφησω το ''μισο'' μου το σαβ/κο. Ηδη περναμε πολυ λιγες ωρες μαζι....το σαβ/κο, για να μην πω Κυριακη η μονη μερα που βλεπομαστε και αφιερωνουμε χρονο ο ενας στον αλλον...
Μα εγώ σκεφτόμουν ολοι μαζι να πάμε παρέα...με τα μισά!! ;):)

Μα εγώ σκεφτόμουν ολοι μαζι να πάμε παρέα...με τα μισά!! ;):)
Τοτε αλλαζει το θεμα!! :happy: απλα δεν ξερω αν θα κατεβαινουμε για πρωινο :redface::redface::redface: :lol::lol:

Τοτε αλλαζει το θεμα!! :happy: απλα δεν ξερω αν θα κατεβαινουμε για πρωινο :redface::redface::redface: :lol::lol:
κατά τα άλλα σε πειραξαν οι φωτο με τα πουλιά των γατιών μας
:mad::P:lol::lol::lol:

α εγω καταλαβα οτι θα πηγαιναμε μονες...καλα δεν με πειραζει...όπως θέλετε..:)

άντε ζήλεψα με τις εκδρομές σας!:redface:τα γατόνια σας θα τα πάρετε μαζί?:lol::lol:

κατά τα άλλα σε πειραξαν οι φωτο με τα πουλιά των γατιών μας
:mad::P:lol::lol::lol:
Τωρα θες να σου απαντησω? ή θες να βαλω καμια κινκυ φωτογραφια ?? :blink::blink: :lol::lol:

α εγω καταλαβα οτι θα πηγαιναμε μονες...καλα δεν με πειραζει...όπως θέλετε..:)
Α καλά... μόνο εγώ τελικά κατάλαβα με τους άντρες... :redface:
Τωρα θες να σου απαντησω? ή θες να βαλω καμια κινκυ φωτογραφια ?? :blink::blink: :lol::lol:
εμένα καλέ το λες?? Ποτε κόλωσα εγώ? :P:lol::lol::lol:

Κίνκυ φωτό ακούω...:blink:

Σας έπιασα σε ακατάλληλη ώρα? Να έρθω αργότερα αν είναι καλε.. :P:lol::lol::lol:

άντε ζήλεψα με τις εκδρομές σας!:redface:τα γατόνια σας θα τα πάρετε μαζί?:lol::lol:
Εχω επενδυσει αρκετα σε αυτο το θεμα για να τα παρω μαζι..1) Πηρα τον Αλφι, αρα η Πισου εχει παρεα. 2) πηρα μεγαλη ποτιστρα και ταίστρα με χωρητικοτητα 2 λιτρων, 3) και το αυτοματο πιατακι με δυνατοτητα μεχρι 6 γευματων....:blink: γιαυτο θα τα αφησω σπιτι!!!!!! :up::up:

Κίνκυ φωτό ακούω...:blink:

Σας έπιασα σε ακατάλληλη ώρα? Να έρθω αργότερα αν είναι καλε.. :P:lol::lol::lol:
:cool: στην καταλληλη ωρα ηρθες !! πως εισαι?

:cool: στην καταλληλη ωρα ηρθες !! πως εισαι?

Μια απο τα ίδια Άντα μου. Δεν πάμε καλύτερα προς το παρόν. Μην το συζητάμε εκνευρίζομαι.

Γιαααα πείτε μου. Πως είστε εσείς? Που θα πάτε καλε? Δεν έχω κουράγιο να διαβάσω αυτά που γράψατε πριν το κεφάλι έχει γίνει φούρνος.

Εχω επενδυσει αρκετα σε αυτο το θεμα για να τα παρω μαζι..1) Πηρα τον Αλφι, αρα η Πισου εχει παρεα. 2) πηρα μεγαλη ποτιστρα και ταίστρα με χωρητικοτητα 2 λιτρων, 3) και το αυτοματο πιατακι με δυνατοτητα μεχρι 6 γευματων....:blink: γιαυτο θα τα αφησω σπιτι!!!!!! :up::up:

μεγάλη οργάνωση βλέπω για να μπορείς να κάνεις εκδομούλες !:lol::lol:
εμένα πάλι το πρόβλημα μου είναι ότι μου λείπει!:/: εγώ έχω οργανωθεί διαφορετικά την αφήνω στη μαμά μου!:lol::lol:

μεγάλη οργάνωση βλέπω για να μπορείς να κάνεις εκδομούλες !:lol::lol:
εμένα πάλι το πρόβλημα μου είναι ότι μου λείπει!:/: εγώ έχω οργανωθεί διαφορετικά την αφήνω στη μαμά μου!:lol::lol:
Εισαι τυχερη γιατι η μαμα σου τα θελει!! εμενα μακριαααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!! και οχι αγαπημενα !! :( αλλα οκ το δεχομαι, γιαυτο και πηρα γατα οταν πια μετακομισα.

περίεργα πράγματα συμβαίνουν με τις γατούλες γενικά!η μαμά μου δεν συμπαθούσε ιδιαίτερα την ιδέα ενός ζώου μέσα στο σπίτι αλλά από τη στιγμή που γνώρισε τη Lita και μετά τη Μίου με παρακαλάνε να πάω!και μερικές φορές θέλουν μόνο τις γάτες!:|:confused::blink::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back