Birman-maniacs

ελα μωρέ γιατρός εισαι εσύ:cool:... του τραβάς μετά μια τεχνητή αναπνοή το πολύ πολύ και συνέρχεται...:lol::lol::lol:

mouth to mouth που λεμε και ιατρικώς...:lol:και αντε ο Ιωνας ,η Αθηνα ετσι μου μυρίζει:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α τελικα Γιούλη ηρθε το ποντικι σου..το εχω εδω..απλα ειναι γκρι,δεν ειναι ασπρο σαν το δικό μου...:)
Τι ποντικι ειναι αυτο? ζωντανο? :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραια!:up: Γιατι το Βουλγάρικο το κατέστρεψε ο χοντρος! :lol:
Ποτε θα έρθεις τώρα Αθήνα ειπαμε? :hmm:

Τρίτη 9 Δεκεμβριου...και εχω επισκεψη στην Αντα!;)

mouth to mouth που λεμε και ιατρικώς...:lol:και αντε ο Ιωνας ,η Αθηνα ετσι μου μυρίζει:(
Υπαρχουν και οι τρομπες που φουσκωνεις τα στρωματα θαλάσσης!!!!!!! :lol::lol: το φουσκωνεις, και τον αφηνεις και αυτο φσσσσσσσσσσσσσ πεταει σε ολο το σπιτι!!!!!!! :lol::lol::lol:

πω πω...ευτυχώς εμένα ο Χρήστος που απο μωρο έχει ζώα στο σπίτι δεν μου βγήκε Ελμάιρα...ισα ισα τα χαιδεύει πολύ απαλά...
Εχει πλάκα όταν παιζει στο σαλονι ποδόσφαιρο με τα μπαλάκια του Μορφέα και τρέχει κι ο γάτος... και νευριάζει ο Χρήστος και του λέει..
ασε με μωρέ επιτέλους να παιξω!!:mad: κι ο Μορφεάς μαζευεται:(...σαν να ακούω τσακωμο με αδέλφια!! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:
Μ'αρέσει που ο Μορφέας τον καταλαβαίνει και μαζέυεται :lol::lol::lol:

εγώ τους το λέω ότι έτσι που κάνετε δεν θα σας θέλει και θα σας αποφεύγει αλλά αυτές δεν το καταλαβαίνουν υπερνικάει ο πόθος να ζουλήξουν τη γάτα!:lol::lol:: αλλά και η Μίου δεν καταλαβαίνει από τέτοια τους ρίχνει μια γρατσουνιά στα μουλωχτά και φεύγει!:lol::lol::lol:

Και εγώ ήμουν έτσι λίγο μικρή ήμουν και εγώ γύρω στα 13-14 όταν βρήκαμε τον Φρίξο μας. Αλλά εγώ δεν τον ζουλούσα απλά απο την λαχτάρα μου ν'ασχοληθώ μαζί του δεν τον άφηνα ποτέ να κοιμηθεί. Και φυσικά ο Φρίξος ήταν μέσα στα νέυρα και δεν με ήθελε :/: Αλλά ευτυχώς κατάλαβα γρήγορα και τον άφησα σε ησυχία και μετά με λάτρεψε :D

υπαρχει όμως το πυροσβεστικό σώμα τώρα...τρέχει ο Ιωνας και κοβονται τα νιεεεε:lol:
:lol::lol::lol::lol:

Τρίτη 9 Δεκεμβριου...και εχω επισκεψη στην Αντα!;)
Ναι ναι να δουμε κουρτινιτσες επισης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :up::up::up::up:

όχι καλε, αυτα με το καλαμι..:lol:
Α!!! γιατι δεν εχει στην Αθηνα? ειναι ειδικη παραγγελια? :hmm:

Γιούλη μην λες το παιδί χοντρο!!! Είναι απλά λίγο βαρυκόκκαλος... :lol::lol:

Γιούλη μην λες το παιδί χοντρο!!! Είναι απλά λίγο βαρυκόκκαλος... :lol::lol:
Του M.F.C. δεν εισαι? τι θα έλεγες?:P:lol:

Α!!! γιατι δεν εχει στην Αθηνα? ειναι ειδικη παραγγελια? :hmm:
Δεν έβρισκα εδώ:/: ειναι με το καλάμι, λάστιχο για αντοχή;)και ποντίκι που κάνει ήχο...
Τελικά πήρα κι απ΄τη Σόφια...αλλά δεν είναι με λάστιχο και το ρήμαξε ο Μορφέας...Σου πήρα και εσένα ένα...:)

Δεν έβρισκα εδώ:/: ειναι με το καλάμι, λάστιχο για αντοχή;)και ποντίκι που κάνει ήχο...
Τελικά πήρα κι απ΄τη Σόφια...αλλά δεν είναι με λάστιχο και το ρήμαξε ο Μορφέας...Σου πήρα και εσένα ένα...:)
Αληθεια?? :redface: ευχαριστουμε πολυ....το δικο μας δεν βγαζει ηχο, και το πηρα πανακριβο !! του το δινω να παιζει σε δοσεις!! :blink::blink:

ουτε αυτο που μου εδωσαν τωρα βγάζει ήχο Γιουλάκι, δεν ξέρω γιατι...:hmm:μηπως ειναι αλλο...

Αληθεια?? :redface: ευχαριστουμε πολυ....το δικο μας δεν βγαζει ηχο, και το πηρα πανακριβο !! του το δινω να παιζει σε δοσεις!! :blink::blink:
Και το Βουλγάρικο δεν βγάζει ήχο...αλλά έχει ένα μαλιαρό γκρι ποντικάκι που πιστεύω θα σου θυμιζει τα χαμστεράκια σου...
κι άλλο ένα σου πήρα, που θα σου θυμίζει τα ινδικά χοιριδιάκια σου;)

Δεν εχω βρει κανενα καλαμι με ποντικι που να βγαζει ηχο...μονο τα humba luba βγαζουν ηχο. :hmm:

Του M.F.C. δεν εισαι? τι θα έλεγες?:P:lol:

Αν δεν παινέψεις το "σπιτι" σου.....:P:lol::lol::lol:

ουτε αυτο που μου εδωσαν τωρα βγάζει ήχο Γιουλάκι, δεν ξέρω γιατι...:hmm:μηπως ειναι αλλο...
Κανένα πρόβλημα...Ουτως ή άλλως τα παιζουν πολύ! :up:
(πες οτι με εκδικεισαι για το...ανάπηρο ποντικι συμπεθέρα):P:lol:

Και το Βουλγάρικο δεν βγάζει ήχο...αλλά έχει ένα μαλιαρό γκρι ποντικάκι που πιστεύω θα σου θυμιζει τα χαμστεράκια σου...
κι άλλο ένα σου πήρα, που θα σου θυμίζει τα ινδικά χοιριδιάκια σου;)
Αν ειναι να βαλω τα κλαματα μολις δω τα ψευτικα τρωκτικα, αστο!! :lol::lol::lol:

Αν ειναι να βαλω τα κλαματα μολις δω τα ψευτικα τρωκτικα, αστο!! :lol::lol::lol:
καλά! Να τα κρατήσω εγώ τοτε?? :P:lol:ή θα κάνεις τη καρδιά σου πέτρα και θα πάρεις! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back