Birman-maniacs

δηλ. οτι ειναι άρρωστος? Δε νομιζω να παθαινουν φαρυγγίτιδα οι γάτες...:hmm::P
να ακουσεις βραχνάδα η Σεμέλη...;)με διακοπές τη σέρνει τη φωνή:lol:

Οχι παιδι μου, χτυπα ξυλο. Απλα αναρωτιεμαι περισσοτερο.
Πρεπει να δεις πλακα, εκει που καθεται ηρεμο και ξαφνικα αντιληφθει κατι και αρχιζει και τρεχει προς εκεινο το μερος, κατι περιεργα νιαουρισματα που κανει. Σα να λεει κατι.

Ασχετο. Πηγαινε (και οσοι θελουν βεβαια) να δεις τις νεες φωτο που εχω βαλει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι παιδι μου, χτυπα ξυλο. Απλα αναρωτιεμαι περισσοτερο.
Πρεπει να δεις πλακα, εκει που καθεται ηρεμο και ξαφνικα αντιληφθει κατι και αρχιζει και τρεχει προς εκεινο το μερος, κατι περιεργα νιαουρισματα που κανει. Σα να λεει κατι.

Ασχετο. Πηγαινε (και οσοι θελουν βεβαια) να δεις τις νεες φωτο που εχω βαλει.
Eπειδή ειπες ανησυχω...γι'αυτό το ειπα...μόνο λόγος υγειας εμένα θα με ανησυχούσε...
παω να τον δω! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και απο μένα :)

καλημέρα σε όλους τι κάνετε ? εγώ περιμένω πως και πως να κατέβω Αθήνα να πάρω το παιδί μου!:up::up:

καλημέρα σε όλους τι κάνετε ? εγώ περιμένω πως και πως να κατέβω Αθήνα να πάρω το παιδί μου!:up::up:
κι εμεις σε περιμένουμε Γιώτα! :up:
Και τη Θένια!!! :up:
Θα ειναι τα Χριστούγεννα των νέων γνωριμιών αυτά! :up:

Γιατί καλέ? Χώρια είστε?

κι εμεις σε περιμένουμε Γιώτα! :up:
Και τη Θένια!!! :up:
Θα ειναι τα Χριστούγεννα των νέων γνωριμιών αυτά! :up:

Για μένα αυτά τα χριστούγεννα σηματοδοτούν μια μεγάλη αλλάγη στην ζωή μου και φαντάζομαι οτι θα είναι εκπληκτικά. Καλά και να μην είναι εγώ δεν σκάω! Πάλι εκπληκτικά θα τα δω!! :up:

Γιατί καλέ? Χώρια είστε?
Ποιοι??
η Θένια Αγγλία, η Γιώτα Θεσ/νίκη και θα έρθουν και οι δύο κοντα στα Χριστούγεννα η καθεμια για διαφορετικούς σκοπούς...αλλά και οι δυο θα γνωρίσουν εμένα:P:P:lol:

γεια σας...τωρα γύρισα!:)

Σε αυτό πήγαινε.. :happy:
Παιδιά νιώθω οτι πρέπει να μοιραστώ με καποιον την super συνταγή καρμποναρας που μου έμαθε μια φίλη μου! Να την πω?;)

Ποιοι??
η Θένια Αγγλία, η Γιώτα Θεσ/νίκη και θα έρθουν και οι δύο κοντα στα Χριστούγεννα η καθεμια για διαφορετικούς σκοπούς...αλλά και οι δυο θα γνωρίσουν εμένα:P:P:lol:

Ωωωωω ναι!!! :up::up::up::up:

Παιδιά νιώθω οτι πρέπει να μοιραστώ με καποιον την super συνταγή καρμποναρας που μου έμαθε μια φίλη μου! Να την πω?;)

το παιδί μου είναι Αθήνα ,όχι η Μίου το καινούργιο που θα πάρω απο την sabi πες μας τη συνταγή και θα σου πώ και εγώ μία που είναι αυθεντική καρμπονάρα !

Καλέ το ρωτάς κιόλας? ΛΕΓΕ!!!

Α και όποια θέλει ιταλικά φαγητά να μου πει διοτι ξέρω καμιά 50αρια μιας και πήρα προσωπικά μαθήματα απο πεθερά ιταλίδα για να κανακέυω τον γίοκα της. Οποιος θέλει (ξέρουμε να κάνουμε και σπέσιαλ ριζότο) ας μου σφυρίξει κλέφτικα! ;)

το παιδί μου είναι Αθήνα ,όχι η Μίου το καινούργιο που θα πάρω απο την sabi πες μας τη συνταγή και θα σου πώ και εγώ μία που είναι αυθεντική καρμπονάρα !

Καλέ θα πάρεις τσιντσιλάκι???? Ααααααα θα δω δηλαδή και τσιντσιλάκι τριχομπαλίτσα όταν θα έρθω να δω την Μίου??? :up::up:

Αυτό γιατί μου το έκρυψες προχθες?? :mad::P:lol::lol::lol:

Καλέ θα πάρεις τσιντσιλάκι???? Ααααααα θα δω δηλαδή και τσιντσιλάκι τριχομπαλίτσα όταν θα έρθω να δω την Μίου??? :up::up:

Αυτό γιατί μου το έκρυψες προχθες?? :mad::P:lol::lol::lol:
έλα δεν στο έκρυψα το ξέχασα !:redface::redface::P

Θελω συνταγη για γαριδομακαροναδα......εχω μια, αλλα θελω να δω αν εχετε και κατι να μου προτεινετε..:hmm:

Θελω συνταγη για γαριδομακαροναδα......εχω μια, αλλα θελω να δω αν εχετε και κατι να μου προτεινετε..:hmm:

έχω και γαριδομακαρονάδα σπέσιαλ

έλα δεν στο έκρυψα το ξέχασα !:redface::redface::P

Καλά συγχωρήσε....αλλά μόνο αν μ΄αφήσεις να έρθω να ζουλήξω τσιντσιλάκι :up:

Την θέλεις με σάλτσα ή χωρις? Εγώ έχω μια με θαλασσινά γενικώς αλλά εννοείται οτι γίνεται και μόνο με γαρίδες απλά είναι άνευ σάλτσας με λάδι και σκόρδο. Ετσί μου την έμαθαν γιατί οι Ιταλοί τα τρώνε πολύ έτσι. Αλλά αν θέλεις να σάλτσα μου είχε δώσει η κολλητή μου μία μπορώ να την ψάξω και να την βρω. Μου λέει οτι είναι πολύ ωραία αλλά εγώ δεν την έχω δοκιμασμένη προσωπικα.

Καλά συγχωρήσε....αλλά μόνο αν μ΄αφήσεις να έρθω να ζουλήξω τσιντσιλάκι :up:

ε ναι να τα ζουλήξεις όσο θέλεις!

Την θέλεις με σάλτσα ή χωρις? Εγώ έχω μια με θαλασσινά γενικώς αλλά εννοείται οτι γίνεται και μόνο με γαρίδες απλά είναι άνευ σάλτσας με λάδι και σκόρδο. Ετσί μου την έμαθαν γιατί οι Ιταλοί τα τρώνε πολύ έτσι. Αλλά αν θέλεις να σάλτσα μου είχε δώσει η κολλητή μου μία μπορώ να την ψάξω και να την βρω. Μου λέει οτι είναι πολύ ωραία αλλά εγώ δεν την έχω δοκιμασμένη προσωπικα.
και εγώ θέλω!

Με κοκκινη σαλτσα..γιαμ γιαμ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back