indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:57 Η indrilgon: #32.761 28-11-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποιοι είναι καλοντυμένοι?? Οι άντρες ιταλοι??? Αχ να'σαι καλά! Εγώ απο τον πρώην μου και όλους του τους φίλους μόνο ένας ήταν καλοντυμένος. Ολοι οι άλλοι την τύφλα τους!! Στο Παλέρμο δε που πήγα ένα χάλι. Και όσον αφορά τις γυναίκες δεν είδα κάτι διαφορετικό απο αυτά που βλέπω στην παραλία της Θεσσαλονίκης καθημερινά! Να φανταστείς όταν ο ήρθε ο πρώην μου ελλάδα και τον πήγα για καφέ και ποτό στην παραλία τους κοιτούσε όλους κάπως έτσι και μου έλεγε "μα καλά πασαρέλλα κάνουν?" Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι... Απλά ρε παιδί μου στην ρώμη τους έβλεπες κοστουμαρισμενους άλλη διάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η Βάσια13859: #32.762 28-11-08 14:58 παιδια Μιλάνο που έχω πάει οι γυναικες φυσάνε...τωρα στις αλλες πόλεις ειναι πιο απλά...Ρωμη δεν εχω πάει, σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η indrilgon: #32.763 28-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια Μιλάνο που έχω πάει οι γυναικες φυσάνε...τωρα στις αλλες πόλεις ειναι πιο απλά...Ρωμη δεν εχω πάει, σνιφ... Click για ανάπτυξη... Υπέροχα είναι στην Ρώμη! Η πόλη σε παρασύρει πραγματικά αλλά είναι πανάκριβη..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #32.764 28-11-08 15:03 Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η aalyah έγραψε: #32.765 28-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ετσι ετσι... Απλά ρε παιδί μου στην ρώμη τους έβλεπες κοστουμαρισμενους άλλη διάσταση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια Μιλάνο που έχω πάει οι γυναικες φυσάνε...τωρα στις αλλες πόλεις ειναι πιο απλά...Ρωμη δεν εχω πάει, σνιφ... Click για ανάπτυξη... Ναι παιδιά αυτό πράγματι. Ρώμη και Μιλάνο είναι άλλη φάση. Οι άνθρωποι ντύνονται αλλιώς. Αλλά στα υπόλοιπα μέρη καμία σχέση. Εγώ δηλαδή που γνωρίζω πολλές κοπέλες και άντρες εδώ αγγλία απο διάφορα μέρη της Ιταλίας (και είχα και μια συγκάτοικο ιταλίδα για 3 μήνες) δεν έχουν καμία σχέση. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν να ντύνονται. Και στο Παλέρμο όταν πήγα μια απο τα ίδια. Οι περισσότεροι μιλάμε (άντρες και γυναίκες) πολύ κακογουστιά. Και δεν το λέω απο κακία. Απλά και εγώ απογοητέυτικα όταν τα είδα αυτά. Περίμενα είδικά όταν πήγα Ιταλία ένα κύμα καλογουστιάς να περνάει απο μπροστά μου αλλά καμία σχέση. Στον κεντρικό δε δρόμο της αγοράς τους έβλεπες μαγαζιά στυλ Max Mara και τέτοια με απίστευτα ρούχα και όχι τρελές τιμές (εχοντας υπόψην για το τι ρούχα μιλάμε) αλλά όλοι έξω τριγυρνούσαν όπως τριγυρνάμε εμείς στην Τσιμισκή. Απλά πράγματα δηλαδή και όχι υπερβολικά καλοντυμένοι ή προσεγμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.766 28-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πολύ τέλια γίνονται και τα μακαρόνια με σάλτσα φέτας λίγο λαδάκι και ριγανη! Click για ανάπτυξη... θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.767 28-11-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... αστο μωρέ που να τρέχεις τώρα...ειναι και μακρυα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Βάσια13859: #32.768 28-11-08 15:08 πήγα ήδη!αφηστε την κοπέλα ήσυχη, αμαν Γιούλη ποσα θα εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.769 28-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποιοι είναι καλοντυμένοι?? Οι άντρες ιταλοι??? Αχ να'σαι καλά! Εγώ απο τον πρώην μου και όλους του τους φίλους μόνο ένας ήταν καλοντυμένος. Ολοι οι άλλοι την τύφλα τους!! Στο Παλέρμο δε που πήγα ένα χάλι. Και όσον αφορά τις γυναίκες δεν είδα κάτι διαφορετικό απο αυτά που βλέπω στην παραλία της Θεσσαλονίκης καθημερινά! Να φανταστείς όταν ο ήρθε ο πρώην μου ελλάδα και τον πήγα για καφέ και ποτό στην παραλία τους κοιτούσε όλους κάπως έτσι και μου έλεγε "μα καλά πασαρέλλα κάνουν?" Click για ανάπτυξη... απο που ήταν Θένια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Lita έγραψε: #32.770 28-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστο μωρέ που να τρέχεις τώρα...ειναι και μακρυα... Click για ανάπτυξη... ήρθε ήρθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.771 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... έχει και Light... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η aalyah έγραψε: #32.772 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.773 28-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α πολύ μαγειρικη βλεπω....να το αλλαξουμε το θεμα....? Click για ανάπτυξη... γιατι?? οταν λέγατε τι μαγειρευουμε σήμερα καλα ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Βάσια13859: #32.774 28-11-08 15:13 εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Lita έγραψε: #32.775 28-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Click για ανάπτυξη... εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.776 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Click για ανάπτυξη... Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #32.777 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Click για ανάπτυξη... Μπρρρρρρρρ ιστορια μου θυμισες με το που ειπες συμμαχια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #32.778 28-11-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:19 Η indrilgon: #32.779 28-11-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1637 1638 1639 1640 1641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποιοι είναι καλοντυμένοι?? Οι άντρες ιταλοι??? Αχ να'σαι καλά! Εγώ απο τον πρώην μου και όλους του τους φίλους μόνο ένας ήταν καλοντυμένος. Ολοι οι άλλοι την τύφλα τους!! Στο Παλέρμο δε που πήγα ένα χάλι. Και όσον αφορά τις γυναίκες δεν είδα κάτι διαφορετικό απο αυτά που βλέπω στην παραλία της Θεσσαλονίκης καθημερινά! Να φανταστείς όταν ο ήρθε ο πρώην μου ελλάδα και τον πήγα για καφέ και ποτό στην παραλία τους κοιτούσε όλους κάπως έτσι και μου έλεγε "μα καλά πασαρέλλα κάνουν?" Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι... Απλά ρε παιδί μου στην ρώμη τους έβλεπες κοστουμαρισμενους άλλη διάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 14:58 Η Βάσια13859: #32.762 28-11-08 14:58 παιδια Μιλάνο που έχω πάει οι γυναικες φυσάνε...τωρα στις αλλες πόλεις ειναι πιο απλά...Ρωμη δεν εχω πάει, σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η indrilgon: #32.763 28-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια Μιλάνο που έχω πάει οι γυναικες φυσάνε...τωρα στις αλλες πόλεις ειναι πιο απλά...Ρωμη δεν εχω πάει, σνιφ... Click για ανάπτυξη... Υπέροχα είναι στην Ρώμη! Η πόλη σε παρασύρει πραγματικά αλλά είναι πανάκριβη..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #32.764 28-11-08 15:03 Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η aalyah έγραψε: #32.765 28-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ετσι ετσι... Απλά ρε παιδί μου στην ρώμη τους έβλεπες κοστουμαρισμενους άλλη διάσταση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια Μιλάνο που έχω πάει οι γυναικες φυσάνε...τωρα στις αλλες πόλεις ειναι πιο απλά...Ρωμη δεν εχω πάει, σνιφ... Click για ανάπτυξη... Ναι παιδιά αυτό πράγματι. Ρώμη και Μιλάνο είναι άλλη φάση. Οι άνθρωποι ντύνονται αλλιώς. Αλλά στα υπόλοιπα μέρη καμία σχέση. Εγώ δηλαδή που γνωρίζω πολλές κοπέλες και άντρες εδώ αγγλία απο διάφορα μέρη της Ιταλίας (και είχα και μια συγκάτοικο ιταλίδα για 3 μήνες) δεν έχουν καμία σχέση. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν να ντύνονται. Και στο Παλέρμο όταν πήγα μια απο τα ίδια. Οι περισσότεροι μιλάμε (άντρες και γυναίκες) πολύ κακογουστιά. Και δεν το λέω απο κακία. Απλά και εγώ απογοητέυτικα όταν τα είδα αυτά. Περίμενα είδικά όταν πήγα Ιταλία ένα κύμα καλογουστιάς να περνάει απο μπροστά μου αλλά καμία σχέση. Στον κεντρικό δε δρόμο της αγοράς τους έβλεπες μαγαζιά στυλ Max Mara και τέτοια με απίστευτα ρούχα και όχι τρελές τιμές (εχοντας υπόψην για το τι ρούχα μιλάμε) αλλά όλοι έξω τριγυρνούσαν όπως τριγυρνάμε εμείς στην Τσιμισκή. Απλά πράγματα δηλαδή και όχι υπερβολικά καλοντυμένοι ή προσεγμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.766 28-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πολύ τέλια γίνονται και τα μακαρόνια με σάλτσα φέτας λίγο λαδάκι και ριγανη! Click για ανάπτυξη... θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.767 28-11-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... αστο μωρέ που να τρέχεις τώρα...ειναι και μακρυα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Βάσια13859: #32.768 28-11-08 15:08 πήγα ήδη!αφηστε την κοπέλα ήσυχη, αμαν Γιούλη ποσα θα εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.769 28-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποιοι είναι καλοντυμένοι?? Οι άντρες ιταλοι??? Αχ να'σαι καλά! Εγώ απο τον πρώην μου και όλους του τους φίλους μόνο ένας ήταν καλοντυμένος. Ολοι οι άλλοι την τύφλα τους!! Στο Παλέρμο δε που πήγα ένα χάλι. Και όσον αφορά τις γυναίκες δεν είδα κάτι διαφορετικό απο αυτά που βλέπω στην παραλία της Θεσσαλονίκης καθημερινά! Να φανταστείς όταν ο ήρθε ο πρώην μου ελλάδα και τον πήγα για καφέ και ποτό στην παραλία τους κοιτούσε όλους κάπως έτσι και μου έλεγε "μα καλά πασαρέλλα κάνουν?" Click για ανάπτυξη... απο που ήταν Θένια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Lita έγραψε: #32.770 28-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστο μωρέ που να τρέχεις τώρα...ειναι και μακρυα... Click για ανάπτυξη... ήρθε ήρθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.771 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... έχει και Light... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η aalyah έγραψε: #32.772 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.773 28-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α πολύ μαγειρικη βλεπω....να το αλλαξουμε το θεμα....? Click για ανάπτυξη... γιατι?? οταν λέγατε τι μαγειρευουμε σήμερα καλα ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Βάσια13859: #32.774 28-11-08 15:13 εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Lita έγραψε: #32.775 28-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Click για ανάπτυξη... εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.776 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Click για ανάπτυξη... Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #32.777 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Click για ανάπτυξη... Μπρρρρρρρρ ιστορια μου θυμισες με το που ειπες συμμαχια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #32.778 28-11-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:19 Η indrilgon: #32.779 28-11-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1637 1638 1639 1640 1641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια Μιλάνο που έχω πάει οι γυναικες φυσάνε...τωρα στις αλλες πόλεις ειναι πιο απλά...Ρωμη δεν εχω πάει, σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η indrilgon: #32.763 28-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια Μιλάνο που έχω πάει οι γυναικες φυσάνε...τωρα στις αλλες πόλεις ειναι πιο απλά...Ρωμη δεν εχω πάει, σνιφ... Click για ανάπτυξη... Υπέροχα είναι στην Ρώμη! Η πόλη σε παρασύρει πραγματικά αλλά είναι πανάκριβη..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #32.764 28-11-08 15:03 Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η aalyah έγραψε: #32.765 28-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ετσι ετσι... Απλά ρε παιδί μου στην ρώμη τους έβλεπες κοστουμαρισμενους άλλη διάσταση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια Μιλάνο που έχω πάει οι γυναικες φυσάνε...τωρα στις αλλες πόλεις ειναι πιο απλά...Ρωμη δεν εχω πάει, σνιφ... Click για ανάπτυξη... Ναι παιδιά αυτό πράγματι. Ρώμη και Μιλάνο είναι άλλη φάση. Οι άνθρωποι ντύνονται αλλιώς. Αλλά στα υπόλοιπα μέρη καμία σχέση. Εγώ δηλαδή που γνωρίζω πολλές κοπέλες και άντρες εδώ αγγλία απο διάφορα μέρη της Ιταλίας (και είχα και μια συγκάτοικο ιταλίδα για 3 μήνες) δεν έχουν καμία σχέση. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν να ντύνονται. Και στο Παλέρμο όταν πήγα μια απο τα ίδια. Οι περισσότεροι μιλάμε (άντρες και γυναίκες) πολύ κακογουστιά. Και δεν το λέω απο κακία. Απλά και εγώ απογοητέυτικα όταν τα είδα αυτά. Περίμενα είδικά όταν πήγα Ιταλία ένα κύμα καλογουστιάς να περνάει απο μπροστά μου αλλά καμία σχέση. Στον κεντρικό δε δρόμο της αγοράς τους έβλεπες μαγαζιά στυλ Max Mara και τέτοια με απίστευτα ρούχα και όχι τρελές τιμές (εχοντας υπόψην για το τι ρούχα μιλάμε) αλλά όλοι έξω τριγυρνούσαν όπως τριγυρνάμε εμείς στην Τσιμισκή. Απλά πράγματα δηλαδή και όχι υπερβολικά καλοντυμένοι ή προσεγμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.766 28-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πολύ τέλια γίνονται και τα μακαρόνια με σάλτσα φέτας λίγο λαδάκι και ριγανη! Click για ανάπτυξη... θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.767 28-11-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... αστο μωρέ που να τρέχεις τώρα...ειναι και μακρυα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Βάσια13859: #32.768 28-11-08 15:08 πήγα ήδη!αφηστε την κοπέλα ήσυχη, αμαν Γιούλη ποσα θα εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.769 28-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποιοι είναι καλοντυμένοι?? Οι άντρες ιταλοι??? Αχ να'σαι καλά! Εγώ απο τον πρώην μου και όλους του τους φίλους μόνο ένας ήταν καλοντυμένος. Ολοι οι άλλοι την τύφλα τους!! Στο Παλέρμο δε που πήγα ένα χάλι. Και όσον αφορά τις γυναίκες δεν είδα κάτι διαφορετικό απο αυτά που βλέπω στην παραλία της Θεσσαλονίκης καθημερινά! Να φανταστείς όταν ο ήρθε ο πρώην μου ελλάδα και τον πήγα για καφέ και ποτό στην παραλία τους κοιτούσε όλους κάπως έτσι και μου έλεγε "μα καλά πασαρέλλα κάνουν?" Click για ανάπτυξη... απο που ήταν Θένια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Lita έγραψε: #32.770 28-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστο μωρέ που να τρέχεις τώρα...ειναι και μακρυα... Click για ανάπτυξη... ήρθε ήρθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.771 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... έχει και Light... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η aalyah έγραψε: #32.772 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.773 28-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α πολύ μαγειρικη βλεπω....να το αλλαξουμε το θεμα....? Click για ανάπτυξη... γιατι?? οταν λέγατε τι μαγειρευουμε σήμερα καλα ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Βάσια13859: #32.774 28-11-08 15:13 εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Lita έγραψε: #32.775 28-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Click για ανάπτυξη... εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.776 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Click για ανάπτυξη... Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #32.777 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Click για ανάπτυξη... Μπρρρρρρρρ ιστορια μου θυμισες με το που ειπες συμμαχια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #32.778 28-11-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:19 Η indrilgon: #32.779 28-11-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1637 1638 1639 1640 1641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια Μιλάνο που έχω πάει οι γυναικες φυσάνε...τωρα στις αλλες πόλεις ειναι πιο απλά...Ρωμη δεν εχω πάει, σνιφ... Click για ανάπτυξη... Υπέροχα είναι στην Ρώμη! Η πόλη σε παρασύρει πραγματικά αλλά είναι πανάκριβη..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η Lita έγραψε: #32.764 28-11-08 15:03 Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η aalyah έγραψε: #32.765 28-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ετσι ετσι... Απλά ρε παιδί μου στην ρώμη τους έβλεπες κοστουμαρισμενους άλλη διάσταση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια Μιλάνο που έχω πάει οι γυναικες φυσάνε...τωρα στις αλλες πόλεις ειναι πιο απλά...Ρωμη δεν εχω πάει, σνιφ... Click για ανάπτυξη... Ναι παιδιά αυτό πράγματι. Ρώμη και Μιλάνο είναι άλλη φάση. Οι άνθρωποι ντύνονται αλλιώς. Αλλά στα υπόλοιπα μέρη καμία σχέση. Εγώ δηλαδή που γνωρίζω πολλές κοπέλες και άντρες εδώ αγγλία απο διάφορα μέρη της Ιταλίας (και είχα και μια συγκάτοικο ιταλίδα για 3 μήνες) δεν έχουν καμία σχέση. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν να ντύνονται. Και στο Παλέρμο όταν πήγα μια απο τα ίδια. Οι περισσότεροι μιλάμε (άντρες και γυναίκες) πολύ κακογουστιά. Και δεν το λέω απο κακία. Απλά και εγώ απογοητέυτικα όταν τα είδα αυτά. Περίμενα είδικά όταν πήγα Ιταλία ένα κύμα καλογουστιάς να περνάει απο μπροστά μου αλλά καμία σχέση. Στον κεντρικό δε δρόμο της αγοράς τους έβλεπες μαγαζιά στυλ Max Mara και τέτοια με απίστευτα ρούχα και όχι τρελές τιμές (εχοντας υπόψην για το τι ρούχα μιλάμε) αλλά όλοι έξω τριγυρνούσαν όπως τριγυρνάμε εμείς στην Τσιμισκή. Απλά πράγματα δηλαδή και όχι υπερβολικά καλοντυμένοι ή προσεγμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.766 28-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πολύ τέλια γίνονται και τα μακαρόνια με σάλτσα φέτας λίγο λαδάκι και ριγανη! Click για ανάπτυξη... θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.767 28-11-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... αστο μωρέ που να τρέχεις τώρα...ειναι και μακρυα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Βάσια13859: #32.768 28-11-08 15:08 πήγα ήδη!αφηστε την κοπέλα ήσυχη, αμαν Γιούλη ποσα θα εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.769 28-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποιοι είναι καλοντυμένοι?? Οι άντρες ιταλοι??? Αχ να'σαι καλά! Εγώ απο τον πρώην μου και όλους του τους φίλους μόνο ένας ήταν καλοντυμένος. Ολοι οι άλλοι την τύφλα τους!! Στο Παλέρμο δε που πήγα ένα χάλι. Και όσον αφορά τις γυναίκες δεν είδα κάτι διαφορετικό απο αυτά που βλέπω στην παραλία της Θεσσαλονίκης καθημερινά! Να φανταστείς όταν ο ήρθε ο πρώην μου ελλάδα και τον πήγα για καφέ και ποτό στην παραλία τους κοιτούσε όλους κάπως έτσι και μου έλεγε "μα καλά πασαρέλλα κάνουν?" Click για ανάπτυξη... απο που ήταν Θένια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Lita έγραψε: #32.770 28-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστο μωρέ που να τρέχεις τώρα...ειναι και μακρυα... Click για ανάπτυξη... ήρθε ήρθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.771 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... έχει και Light... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η aalyah έγραψε: #32.772 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.773 28-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α πολύ μαγειρικη βλεπω....να το αλλαξουμε το θεμα....? Click για ανάπτυξη... γιατι?? οταν λέγατε τι μαγειρευουμε σήμερα καλα ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Βάσια13859: #32.774 28-11-08 15:13 εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Lita έγραψε: #32.775 28-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Click για ανάπτυξη... εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.776 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Click για ανάπτυξη... Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #32.777 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Click για ανάπτυξη... Μπρρρρρρρρ ιστορια μου θυμισες με το που ειπες συμμαχια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #32.778 28-11-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:19 Η indrilgon: #32.779 28-11-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1637 1638 1639 1640 1641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η aalyah έγραψε: #32.765 28-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ετσι ετσι... Απλά ρε παιδί μου στην ρώμη τους έβλεπες κοστουμαρισμενους άλλη διάσταση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια Μιλάνο που έχω πάει οι γυναικες φυσάνε...τωρα στις αλλες πόλεις ειναι πιο απλά...Ρωμη δεν εχω πάει, σνιφ... Click για ανάπτυξη... Ναι παιδιά αυτό πράγματι. Ρώμη και Μιλάνο είναι άλλη φάση. Οι άνθρωποι ντύνονται αλλιώς. Αλλά στα υπόλοιπα μέρη καμία σχέση. Εγώ δηλαδή που γνωρίζω πολλές κοπέλες και άντρες εδώ αγγλία απο διάφορα μέρη της Ιταλίας (και είχα και μια συγκάτοικο ιταλίδα για 3 μήνες) δεν έχουν καμία σχέση. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν να ντύνονται. Και στο Παλέρμο όταν πήγα μια απο τα ίδια. Οι περισσότεροι μιλάμε (άντρες και γυναίκες) πολύ κακογουστιά. Και δεν το λέω απο κακία. Απλά και εγώ απογοητέυτικα όταν τα είδα αυτά. Περίμενα είδικά όταν πήγα Ιταλία ένα κύμα καλογουστιάς να περνάει απο μπροστά μου αλλά καμία σχέση. Στον κεντρικό δε δρόμο της αγοράς τους έβλεπες μαγαζιά στυλ Max Mara και τέτοια με απίστευτα ρούχα και όχι τρελές τιμές (εχοντας υπόψην για το τι ρούχα μιλάμε) αλλά όλοι έξω τριγυρνούσαν όπως τριγυρνάμε εμείς στην Τσιμισκή. Απλά πράγματα δηλαδή και όχι υπερβολικά καλοντυμένοι ή προσεγμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.766 28-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πολύ τέλια γίνονται και τα μακαρόνια με σάλτσα φέτας λίγο λαδάκι και ριγανη! Click για ανάπτυξη... θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.767 28-11-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... αστο μωρέ που να τρέχεις τώρα...ειναι και μακρυα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Βάσια13859: #32.768 28-11-08 15:08 πήγα ήδη!αφηστε την κοπέλα ήσυχη, αμαν Γιούλη ποσα θα εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.769 28-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποιοι είναι καλοντυμένοι?? Οι άντρες ιταλοι??? Αχ να'σαι καλά! Εγώ απο τον πρώην μου και όλους του τους φίλους μόνο ένας ήταν καλοντυμένος. Ολοι οι άλλοι την τύφλα τους!! Στο Παλέρμο δε που πήγα ένα χάλι. Και όσον αφορά τις γυναίκες δεν είδα κάτι διαφορετικό απο αυτά που βλέπω στην παραλία της Θεσσαλονίκης καθημερινά! Να φανταστείς όταν ο ήρθε ο πρώην μου ελλάδα και τον πήγα για καφέ και ποτό στην παραλία τους κοιτούσε όλους κάπως έτσι και μου έλεγε "μα καλά πασαρέλλα κάνουν?" Click για ανάπτυξη... απο που ήταν Θένια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Lita έγραψε: #32.770 28-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστο μωρέ που να τρέχεις τώρα...ειναι και μακρυα... Click για ανάπτυξη... ήρθε ήρθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.771 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... έχει και Light... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η aalyah έγραψε: #32.772 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.773 28-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α πολύ μαγειρικη βλεπω....να το αλλαξουμε το θεμα....? Click για ανάπτυξη... γιατι?? οταν λέγατε τι μαγειρευουμε σήμερα καλα ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Βάσια13859: #32.774 28-11-08 15:13 εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Lita έγραψε: #32.775 28-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Click για ανάπτυξη... εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.776 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Click για ανάπτυξη... Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #32.777 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Click για ανάπτυξη... Μπρρρρρρρρ ιστορια μου θυμισες με το που ειπες συμμαχια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #32.778 28-11-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:19 Η indrilgon: #32.779 28-11-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1637 1638 1639 1640 1641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ετσι ετσι... Απλά ρε παιδί μου στην ρώμη τους έβλεπες κοστουμαρισμενους άλλη διάσταση Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια Μιλάνο που έχω πάει οι γυναικες φυσάνε...τωρα στις αλλες πόλεις ειναι πιο απλά...Ρωμη δεν εχω πάει, σνιφ... Click για ανάπτυξη... Ναι παιδιά αυτό πράγματι. Ρώμη και Μιλάνο είναι άλλη φάση. Οι άνθρωποι ντύνονται αλλιώς. Αλλά στα υπόλοιπα μέρη καμία σχέση. Εγώ δηλαδή που γνωρίζω πολλές κοπέλες και άντρες εδώ αγγλία απο διάφορα μέρη της Ιταλίας (και είχα και μια συγκάτοικο ιταλίδα για 3 μήνες) δεν έχουν καμία σχέση. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν να ντύνονται. Και στο Παλέρμο όταν πήγα μια απο τα ίδια. Οι περισσότεροι μιλάμε (άντρες και γυναίκες) πολύ κακογουστιά. Και δεν το λέω απο κακία. Απλά και εγώ απογοητέυτικα όταν τα είδα αυτά. Περίμενα είδικά όταν πήγα Ιταλία ένα κύμα καλογουστιάς να περνάει απο μπροστά μου αλλά καμία σχέση. Στον κεντρικό δε δρόμο της αγοράς τους έβλεπες μαγαζιά στυλ Max Mara και τέτοια με απίστευτα ρούχα και όχι τρελές τιμές (εχοντας υπόψην για το τι ρούχα μιλάμε) αλλά όλοι έξω τριγυρνούσαν όπως τριγυρνάμε εμείς στην Τσιμισκή. Απλά πράγματα δηλαδή και όχι υπερβολικά καλοντυμένοι ή προσεγμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.766 28-11-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πολύ τέλια γίνονται και τα μακαρόνια με σάλτσα φέτας λίγο λαδάκι και ριγανη! Click για ανάπτυξη... θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.767 28-11-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... αστο μωρέ που να τρέχεις τώρα...ειναι και μακρυα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Βάσια13859: #32.768 28-11-08 15:08 πήγα ήδη!αφηστε την κοπέλα ήσυχη, αμαν Γιούλη ποσα θα εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.769 28-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποιοι είναι καλοντυμένοι?? Οι άντρες ιταλοι??? Αχ να'σαι καλά! Εγώ απο τον πρώην μου και όλους του τους φίλους μόνο ένας ήταν καλοντυμένος. Ολοι οι άλλοι την τύφλα τους!! Στο Παλέρμο δε που πήγα ένα χάλι. Και όσον αφορά τις γυναίκες δεν είδα κάτι διαφορετικό απο αυτά που βλέπω στην παραλία της Θεσσαλονίκης καθημερινά! Να φανταστείς όταν ο ήρθε ο πρώην μου ελλάδα και τον πήγα για καφέ και ποτό στην παραλία τους κοιτούσε όλους κάπως έτσι και μου έλεγε "μα καλά πασαρέλλα κάνουν?" Click για ανάπτυξη... απο που ήταν Θένια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Lita έγραψε: #32.770 28-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστο μωρέ που να τρέχεις τώρα...ειναι και μακρυα... Click για ανάπτυξη... ήρθε ήρθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.771 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... έχει και Light... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η aalyah έγραψε: #32.772 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.773 28-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α πολύ μαγειρικη βλεπω....να το αλλαξουμε το θεμα....? Click για ανάπτυξη... γιατι?? οταν λέγατε τι μαγειρευουμε σήμερα καλα ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Βάσια13859: #32.774 28-11-08 15:13 εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Lita έγραψε: #32.775 28-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Click για ανάπτυξη... εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.776 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Click για ανάπτυξη... Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #32.777 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Click για ανάπτυξη... Μπρρρρρρρρ ιστορια μου θυμισες με το που ειπες συμμαχια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #32.778 28-11-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:19 Η indrilgon: #32.779 28-11-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1637 1638 1639 1640 1641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πολύ τέλια γίνονται και τα μακαρόνια με σάλτσα φέτας λίγο λαδάκι και ριγανη! Click για ανάπτυξη... θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.767 28-11-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... αστο μωρέ που να τρέχεις τώρα...ειναι και μακρυα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Βάσια13859: #32.768 28-11-08 15:08 πήγα ήδη!αφηστε την κοπέλα ήσυχη, αμαν Γιούλη ποσα θα εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.769 28-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποιοι είναι καλοντυμένοι?? Οι άντρες ιταλοι??? Αχ να'σαι καλά! Εγώ απο τον πρώην μου και όλους του τους φίλους μόνο ένας ήταν καλοντυμένος. Ολοι οι άλλοι την τύφλα τους!! Στο Παλέρμο δε που πήγα ένα χάλι. Και όσον αφορά τις γυναίκες δεν είδα κάτι διαφορετικό απο αυτά που βλέπω στην παραλία της Θεσσαλονίκης καθημερινά! Να φανταστείς όταν ο ήρθε ο πρώην μου ελλάδα και τον πήγα για καφέ και ποτό στην παραλία τους κοιτούσε όλους κάπως έτσι και μου έλεγε "μα καλά πασαρέλλα κάνουν?" Click για ανάπτυξη... απο που ήταν Θένια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Lita έγραψε: #32.770 28-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστο μωρέ που να τρέχεις τώρα...ειναι και μακρυα... Click για ανάπτυξη... ήρθε ήρθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.771 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... έχει και Light... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η aalyah έγραψε: #32.772 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.773 28-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α πολύ μαγειρικη βλεπω....να το αλλαξουμε το θεμα....? Click για ανάπτυξη... γιατι?? οταν λέγατε τι μαγειρευουμε σήμερα καλα ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Βάσια13859: #32.774 28-11-08 15:13 εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Lita έγραψε: #32.775 28-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Click για ανάπτυξη... εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.776 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Click για ανάπτυξη... Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #32.777 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Click για ανάπτυξη... Μπρρρρρρρρ ιστορια μου θυμισες με το που ειπες συμμαχια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #32.778 28-11-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:19 Η indrilgon: #32.779 28-11-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1637 1638 1639 1640 1641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... αστο μωρέ που να τρέχεις τώρα...ειναι και μακρυα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η Βάσια13859: #32.768 28-11-08 15:08 πήγα ήδη!αφηστε την κοπέλα ήσυχη, αμαν Γιούλη ποσα θα εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.769 28-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποιοι είναι καλοντυμένοι?? Οι άντρες ιταλοι??? Αχ να'σαι καλά! Εγώ απο τον πρώην μου και όλους του τους φίλους μόνο ένας ήταν καλοντυμένος. Ολοι οι άλλοι την τύφλα τους!! Στο Παλέρμο δε που πήγα ένα χάλι. Και όσον αφορά τις γυναίκες δεν είδα κάτι διαφορετικό απο αυτά που βλέπω στην παραλία της Θεσσαλονίκης καθημερινά! Να φανταστείς όταν ο ήρθε ο πρώην μου ελλάδα και τον πήγα για καφέ και ποτό στην παραλία τους κοιτούσε όλους κάπως έτσι και μου έλεγε "μα καλά πασαρέλλα κάνουν?" Click για ανάπτυξη... απο που ήταν Θένια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Lita έγραψε: #32.770 28-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστο μωρέ που να τρέχεις τώρα...ειναι και μακρυα... Click για ανάπτυξη... ήρθε ήρθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.771 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... έχει και Light... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η aalyah έγραψε: #32.772 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.773 28-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α πολύ μαγειρικη βλεπω....να το αλλαξουμε το θεμα....? Click για ανάπτυξη... γιατι?? οταν λέγατε τι μαγειρευουμε σήμερα καλα ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Βάσια13859: #32.774 28-11-08 15:13 εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Lita έγραψε: #32.775 28-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Click για ανάπτυξη... εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.776 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Click για ανάπτυξη... Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #32.777 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Click για ανάπτυξη... Μπρρρρρρρρ ιστορια μου θυμισες με το που ειπες συμμαχια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #32.778 28-11-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:19 Η indrilgon: #32.779 28-11-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1637 1638 1639 1640 1641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πήγα ήδη!αφηστε την κοπέλα ήσυχη, αμαν Γιούλη ποσα θα εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.769 28-11-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποιοι είναι καλοντυμένοι?? Οι άντρες ιταλοι??? Αχ να'σαι καλά! Εγώ απο τον πρώην μου και όλους του τους φίλους μόνο ένας ήταν καλοντυμένος. Ολοι οι άλλοι την τύφλα τους!! Στο Παλέρμο δε που πήγα ένα χάλι. Και όσον αφορά τις γυναίκες δεν είδα κάτι διαφορετικό απο αυτά που βλέπω στην παραλία της Θεσσαλονίκης καθημερινά! Να φανταστείς όταν ο ήρθε ο πρώην μου ελλάδα και τον πήγα για καφέ και ποτό στην παραλία τους κοιτούσε όλους κάπως έτσι και μου έλεγε "μα καλά πασαρέλλα κάνουν?" Click για ανάπτυξη... απο που ήταν Θένια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Lita έγραψε: #32.770 28-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστο μωρέ που να τρέχεις τώρα...ειναι και μακρυα... Click για ανάπτυξη... ήρθε ήρθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.771 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... έχει και Light... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η aalyah έγραψε: #32.772 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.773 28-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α πολύ μαγειρικη βλεπω....να το αλλαξουμε το θεμα....? Click για ανάπτυξη... γιατι?? οταν λέγατε τι μαγειρευουμε σήμερα καλα ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Βάσια13859: #32.774 28-11-08 15:13 εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Lita έγραψε: #32.775 28-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Click για ανάπτυξη... εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.776 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Click για ανάπτυξη... Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #32.777 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Click για ανάπτυξη... Μπρρρρρρρρ ιστορια μου θυμισες με το που ειπες συμμαχια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #32.778 28-11-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:19 Η indrilgon: #32.779 28-11-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1637 1638 1639 1640 1641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποιοι είναι καλοντυμένοι?? Οι άντρες ιταλοι??? Αχ να'σαι καλά! Εγώ απο τον πρώην μου και όλους του τους φίλους μόνο ένας ήταν καλοντυμένος. Ολοι οι άλλοι την τύφλα τους!! Στο Παλέρμο δε που πήγα ένα χάλι. Και όσον αφορά τις γυναίκες δεν είδα κάτι διαφορετικό απο αυτά που βλέπω στην παραλία της Θεσσαλονίκης καθημερινά! Να φανταστείς όταν ο ήρθε ο πρώην μου ελλάδα και τον πήγα για καφέ και ποτό στην παραλία τους κοιτούσε όλους κάπως έτσι και μου έλεγε "μα καλά πασαρέλλα κάνουν?" Click για ανάπτυξη... απο που ήταν Θένια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Lita έγραψε: #32.770 28-11-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστο μωρέ που να τρέχεις τώρα...ειναι και μακρυα... Click για ανάπτυξη... ήρθε ήρθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.771 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... έχει και Light... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η aalyah έγραψε: #32.772 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.773 28-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α πολύ μαγειρικη βλεπω....να το αλλαξουμε το θεμα....? Click για ανάπτυξη... γιατι?? οταν λέγατε τι μαγειρευουμε σήμερα καλα ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Βάσια13859: #32.774 28-11-08 15:13 εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Lita έγραψε: #32.775 28-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Click για ανάπτυξη... εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.776 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Click για ανάπτυξη... Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #32.777 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Click για ανάπτυξη... Μπρρρρρρρρ ιστορια μου θυμισες με το που ειπες συμμαχια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #32.778 28-11-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:19 Η indrilgon: #32.779 28-11-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1637 1638 1639 1640 1641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστο μωρέ που να τρέχεις τώρα...ειναι και μακρυα... Click για ανάπτυξη... ήρθε ήρθε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.771 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... έχει και Light... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η aalyah έγραψε: #32.772 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.773 28-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α πολύ μαγειρικη βλεπω....να το αλλαξουμε το θεμα....? Click για ανάπτυξη... γιατι?? οταν λέγατε τι μαγειρευουμε σήμερα καλα ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Βάσια13859: #32.774 28-11-08 15:13 εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Lita έγραψε: #32.775 28-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Click για ανάπτυξη... εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.776 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Click για ανάπτυξη... Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #32.777 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Click για ανάπτυξη... Μπρρρρρρρρ ιστορια μου θυμισες με το που ειπες συμμαχια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #32.778 28-11-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:19 Η indrilgon: #32.779 28-11-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1637 1638 1639 1640 1641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... έχει και Light... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:10 Η aalyah έγραψε: #32.772 28-11-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.773 28-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α πολύ μαγειρικη βλεπω....να το αλλαξουμε το θεμα....? Click για ανάπτυξη... γιατι?? οταν λέγατε τι μαγειρευουμε σήμερα καλα ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Βάσια13859: #32.774 28-11-08 15:13 εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Lita έγραψε: #32.775 28-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Click για ανάπτυξη... εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.776 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Click για ανάπτυξη... Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #32.777 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Click για ανάπτυξη... Μπρρρρρρρρ ιστορια μου θυμισες με το που ειπες συμμαχια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #32.778 28-11-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:19 Η indrilgon: #32.779 28-11-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1637 1638 1639 1640 1641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: Βάσια πετάξου στο τσιντσιλά maniacs να με βοηθήσεις οι άλλες έκαναν συμμαχία απαγωγής ! Click για ανάπτυξη... Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.773 28-11-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α πολύ μαγειρικη βλεπω....να το αλλαξουμε το θεμα....? Click για ανάπτυξη... γιατι?? οταν λέγατε τι μαγειρευουμε σήμερα καλα ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Βάσια13859: #32.774 28-11-08 15:13 εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Lita έγραψε: #32.775 28-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Click για ανάπτυξη... εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.776 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Click για ανάπτυξη... Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #32.777 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Click για ανάπτυξη... Μπρρρρρρρρ ιστορια μου θυμισες με το που ειπες συμμαχια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #32.778 28-11-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:19 Η indrilgon: #32.779 28-11-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1637 1638 1639 1640 1641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: α πολύ μαγειρικη βλεπω....να το αλλαξουμε το θεμα....? Click για ανάπτυξη... γιατι?? οταν λέγατε τι μαγειρευουμε σήμερα καλα ήταν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Βάσια13859: #32.774 28-11-08 15:13 εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Lita έγραψε: #32.775 28-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Click για ανάπτυξη... εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.776 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Click για ανάπτυξη... Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #32.777 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Click για ανάπτυξη... Μπρρρρρρρρ ιστορια μου θυμισες με το που ειπες συμμαχια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #32.778 28-11-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:19 Η indrilgon: #32.779 28-11-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1637 1638 1639 1640 1641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Lita έγραψε: #32.775 28-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Click για ανάπτυξη... εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.776 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Click για ανάπτυξη... Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #32.777 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Click για ανάπτυξη... Μπρρρρρρρρ ιστορια μου θυμισες με το που ειπες συμμαχια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #32.778 28-11-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:19 Η indrilgon: #32.779 28-11-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1637 1638 1639 1640 1641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λίτα μη σκας το μικρό σου είναι προστατευόμενο μου. Δεν θα το απαγάγει κανείς! Και αν μη τι άλλο σ'αυτό το γατοφόρουμ ο εγκέφαλος των απαγωγών είμαι εγώ. Αλλά το δικό σου δεν το παίρνει κανείς διοτι αν δεν το πάρεις εσυ πως θα το ζουλήξω εγω?? Οκ είναι καθαρά συμφεροντολογικό το θέμα αλλά τι να κάνουμε! Click για ανάπτυξη... εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.776 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Click για ανάπτυξη... Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #32.777 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Click για ανάπτυξη... Μπρρρρρρρρ ιστορια μου θυμισες με το που ειπες συμμαχια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #32.778 28-11-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:19 Η indrilgon: #32.779 28-11-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1637 1638 1639 1640 1641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εννοούσα να αλλάξουμε το θεμα του Post, κακια συμπεθέρα Click για ανάπτυξη... Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #32.777 28-11-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Click για ανάπτυξη... Μπρρρρρρρρ ιστορια μου θυμισες με το που ειπες συμμαχια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #32.778 28-11-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:19 Η indrilgon: #32.779 28-11-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1637 1638 1639 1640 1641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: εχω βοήθεια απο τη μεγαλή συμμαχία !χα Click για ανάπτυξη... Μπρρρρρρρρ ιστορια μου θυμισες με το που ειπες συμμαχια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #32.778 28-11-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:19 Η indrilgon: #32.779 28-11-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1637 1638 1639 1640 1641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θέλω τη σάλτσα φέτας.... :cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:19 Η indrilgon: #32.779 28-11-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1637 1638 1639 1640 1641 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1639 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θέλω παρακαλώ τη συνταγή σάλτσας φέτας Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.780 28-11-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... πολτοποίηση δηλαδή?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.