katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:20 Η katerina10: #32.781 28-11-08 15:20 Και με τι πάει καλε αυτή η σάλτσα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.782 28-11-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Click για ανάπτυξη... Το έγραψα!!! παει με τα μακαρόνια ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η aalyah έγραψε: #32.783 28-11-08 15:24 Και η τεσσάρων τυριών είναι καταπληκτική αλλά ΠΟΛΛΑ λιπαρά!! Εγώ προσωπικά την αποφέυγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η indrilgon: #32.784 28-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και με τι πάει καλε αυτή η σάλτσα????? Click για ανάπτυξη... Με τα πάντα, με μακαρόνια με κοτόπουλο με πατατοκεφτεδακια(γενικά με κεφτεδακια και κροκέτες) γενικά λίγη φαντασία θέλει.. αν το κάνετε με μακαρόνια τεριαζει πολύ και η λιαστή ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η aalyah έγραψε: #32.785 28-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η indrilgon: #32.786 28-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Πες το ψέματα...:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.787 28-11-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πες το ψέματα...:cat: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #32.788 28-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πες το ψέματα...:cat: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η elvenstar: #32.789 28-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... Όχι το πλήρες εννοώ το light γίνετε τέλειο κάνει κ αυτό πλούσια κρέμα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κοπανιστή όχι σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.790 28-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Click για ανάπτυξη... Γούστα αδελφούλα γούστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η aalyah έγραψε: #32.791 28-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γούστα αδελφούλα γούστα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Καλή η ντοματούλα αλλά σαν την φέτα!!! Παιδί μου έχει ιδιαίτερη γέυση όπως και να το κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η gatouni έγραψε: #32.792 28-11-08 16:13 Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:16 Η aalyah έγραψε: #32.793 28-11-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... Αχ συγνώμη δεν το ξέραμε. Πες μας τι σ'αρεσει να σου γράψουμε κανα 2-3 συνταγές Εγώ συγνώμη Βιρμανόπαιδα δεν έχω. Στις άλλες κυρίες που έχουν συλλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η gatouni έγραψε: #32.794 28-11-08 16:21 Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η aalyah έγραψε: #32.795 28-11-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Click για ανάπτυξη... Τυρί και γαλακτοκομικά γενικώς δεν τρως ή μόνο φέτα? Ξέρω εγώ να σου φτιάξω πολλές μακαρονάδες χωρίς τυρί μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η gatouni έγραψε: #32.796 28-11-08 16:37 Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Βάσια13859: #32.797 28-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...τη συχαινομαι, δεν τρώω κανένα τυρι ωμό, μόνο ψηταμου βρωμίσατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Αντα έγραψε: #32.798 28-11-08 16:46 Βαλε μια φωτο του μικρου να ερθουμε στα ισια μας, λοιπον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.799 28-11-08 16:46 Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1638 1639 1640 1641 1642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και με τι πάει καλε αυτή η σάλτσα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.782 28-11-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Click για ανάπτυξη... Το έγραψα!!! παει με τα μακαρόνια ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η aalyah έγραψε: #32.783 28-11-08 15:24 Και η τεσσάρων τυριών είναι καταπληκτική αλλά ΠΟΛΛΑ λιπαρά!! Εγώ προσωπικά την αποφέυγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η indrilgon: #32.784 28-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και με τι πάει καλε αυτή η σάλτσα????? Click για ανάπτυξη... Με τα πάντα, με μακαρόνια με κοτόπουλο με πατατοκεφτεδακια(γενικά με κεφτεδακια και κροκέτες) γενικά λίγη φαντασία θέλει.. αν το κάνετε με μακαρόνια τεριαζει πολύ και η λιαστή ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η aalyah έγραψε: #32.785 28-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η indrilgon: #32.786 28-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Πες το ψέματα...:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.787 28-11-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πες το ψέματα...:cat: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #32.788 28-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πες το ψέματα...:cat: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η elvenstar: #32.789 28-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... Όχι το πλήρες εννοώ το light γίνετε τέλειο κάνει κ αυτό πλούσια κρέμα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κοπανιστή όχι σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.790 28-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Click για ανάπτυξη... Γούστα αδελφούλα γούστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η aalyah έγραψε: #32.791 28-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γούστα αδελφούλα γούστα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Καλή η ντοματούλα αλλά σαν την φέτα!!! Παιδί μου έχει ιδιαίτερη γέυση όπως και να το κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η gatouni έγραψε: #32.792 28-11-08 16:13 Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:16 Η aalyah έγραψε: #32.793 28-11-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... Αχ συγνώμη δεν το ξέραμε. Πες μας τι σ'αρεσει να σου γράψουμε κανα 2-3 συνταγές Εγώ συγνώμη Βιρμανόπαιδα δεν έχω. Στις άλλες κυρίες που έχουν συλλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η gatouni έγραψε: #32.794 28-11-08 16:21 Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η aalyah έγραψε: #32.795 28-11-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Click για ανάπτυξη... Τυρί και γαλακτοκομικά γενικώς δεν τρως ή μόνο φέτα? Ξέρω εγώ να σου φτιάξω πολλές μακαρονάδες χωρίς τυρί μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η gatouni έγραψε: #32.796 28-11-08 16:37 Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Βάσια13859: #32.797 28-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...τη συχαινομαι, δεν τρώω κανένα τυρι ωμό, μόνο ψηταμου βρωμίσατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Αντα έγραψε: #32.798 28-11-08 16:46 Βαλε μια φωτο του μικρου να ερθουμε στα ισια μας, λοιπον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.799 28-11-08 16:46 Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1638 1639 1640 1641 1642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Ζεσταίνουμε 2 φλιτζάνια γάλα, σε ένα μπολάκι λιώνουμε ένα φλιτζάνι φέτα με μισό φλιτζάνι γάλα τα ρίχνουμε στο υπολιπο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα, προσθέτουμε πιπέρι , πάπρικα, λίγο αλάτι ανιθο ή ρίγανι... Click για ανάπτυξη... Το έγραψα!!! παει με τα μακαρόνια ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:24 Η aalyah έγραψε: #32.783 28-11-08 15:24 Και η τεσσάρων τυριών είναι καταπληκτική αλλά ΠΟΛΛΑ λιπαρά!! Εγώ προσωπικά την αποφέυγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η indrilgon: #32.784 28-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και με τι πάει καλε αυτή η σάλτσα????? Click για ανάπτυξη... Με τα πάντα, με μακαρόνια με κοτόπουλο με πατατοκεφτεδακια(γενικά με κεφτεδακια και κροκέτες) γενικά λίγη φαντασία θέλει.. αν το κάνετε με μακαρόνια τεριαζει πολύ και η λιαστή ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η aalyah έγραψε: #32.785 28-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η indrilgon: #32.786 28-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Πες το ψέματα...:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.787 28-11-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πες το ψέματα...:cat: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #32.788 28-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πες το ψέματα...:cat: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η elvenstar: #32.789 28-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... Όχι το πλήρες εννοώ το light γίνετε τέλειο κάνει κ αυτό πλούσια κρέμα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κοπανιστή όχι σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.790 28-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Click για ανάπτυξη... Γούστα αδελφούλα γούστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η aalyah έγραψε: #32.791 28-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γούστα αδελφούλα γούστα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Καλή η ντοματούλα αλλά σαν την φέτα!!! Παιδί μου έχει ιδιαίτερη γέυση όπως και να το κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η gatouni έγραψε: #32.792 28-11-08 16:13 Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:16 Η aalyah έγραψε: #32.793 28-11-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... Αχ συγνώμη δεν το ξέραμε. Πες μας τι σ'αρεσει να σου γράψουμε κανα 2-3 συνταγές Εγώ συγνώμη Βιρμανόπαιδα δεν έχω. Στις άλλες κυρίες που έχουν συλλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η gatouni έγραψε: #32.794 28-11-08 16:21 Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η aalyah έγραψε: #32.795 28-11-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Click για ανάπτυξη... Τυρί και γαλακτοκομικά γενικώς δεν τρως ή μόνο φέτα? Ξέρω εγώ να σου φτιάξω πολλές μακαρονάδες χωρίς τυρί μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η gatouni έγραψε: #32.796 28-11-08 16:37 Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Βάσια13859: #32.797 28-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...τη συχαινομαι, δεν τρώω κανένα τυρι ωμό, μόνο ψηταμου βρωμίσατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Αντα έγραψε: #32.798 28-11-08 16:46 Βαλε μια φωτο του μικρου να ερθουμε στα ισια μας, λοιπον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.799 28-11-08 16:46 Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1638 1639 1640 1641 1642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και η τεσσάρων τυριών είναι καταπληκτική αλλά ΠΟΛΛΑ λιπαρά!! Εγώ προσωπικά την αποφέυγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η indrilgon: #32.784 28-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και με τι πάει καλε αυτή η σάλτσα????? Click για ανάπτυξη... Με τα πάντα, με μακαρόνια με κοτόπουλο με πατατοκεφτεδακια(γενικά με κεφτεδακια και κροκέτες) γενικά λίγη φαντασία θέλει.. αν το κάνετε με μακαρόνια τεριαζει πολύ και η λιαστή ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η aalyah έγραψε: #32.785 28-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η indrilgon: #32.786 28-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Πες το ψέματα...:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.787 28-11-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πες το ψέματα...:cat: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #32.788 28-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πες το ψέματα...:cat: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η elvenstar: #32.789 28-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... Όχι το πλήρες εννοώ το light γίνετε τέλειο κάνει κ αυτό πλούσια κρέμα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κοπανιστή όχι σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.790 28-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Click για ανάπτυξη... Γούστα αδελφούλα γούστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η aalyah έγραψε: #32.791 28-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γούστα αδελφούλα γούστα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Καλή η ντοματούλα αλλά σαν την φέτα!!! Παιδί μου έχει ιδιαίτερη γέυση όπως και να το κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η gatouni έγραψε: #32.792 28-11-08 16:13 Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:16 Η aalyah έγραψε: #32.793 28-11-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... Αχ συγνώμη δεν το ξέραμε. Πες μας τι σ'αρεσει να σου γράψουμε κανα 2-3 συνταγές Εγώ συγνώμη Βιρμανόπαιδα δεν έχω. Στις άλλες κυρίες που έχουν συλλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η gatouni έγραψε: #32.794 28-11-08 16:21 Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η aalyah έγραψε: #32.795 28-11-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Click για ανάπτυξη... Τυρί και γαλακτοκομικά γενικώς δεν τρως ή μόνο φέτα? Ξέρω εγώ να σου φτιάξω πολλές μακαρονάδες χωρίς τυρί μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η gatouni έγραψε: #32.796 28-11-08 16:37 Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Βάσια13859: #32.797 28-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...τη συχαινομαι, δεν τρώω κανένα τυρι ωμό, μόνο ψηταμου βρωμίσατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Αντα έγραψε: #32.798 28-11-08 16:46 Βαλε μια φωτο του μικρου να ερθουμε στα ισια μας, λοιπον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.799 28-11-08 16:46 Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1638 1639 1640 1641 1642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και με τι πάει καλε αυτή η σάλτσα????? Click για ανάπτυξη... Με τα πάντα, με μακαρόνια με κοτόπουλο με πατατοκεφτεδακια(γενικά με κεφτεδακια και κροκέτες) γενικά λίγη φαντασία θέλει.. αν το κάνετε με μακαρόνια τεριαζει πολύ και η λιαστή ντομάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η aalyah έγραψε: #32.785 28-11-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η indrilgon: #32.786 28-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Πες το ψέματα...:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.787 28-11-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πες το ψέματα...:cat: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #32.788 28-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πες το ψέματα...:cat: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η elvenstar: #32.789 28-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... Όχι το πλήρες εννοώ το light γίνετε τέλειο κάνει κ αυτό πλούσια κρέμα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κοπανιστή όχι σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.790 28-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Click για ανάπτυξη... Γούστα αδελφούλα γούστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η aalyah έγραψε: #32.791 28-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γούστα αδελφούλα γούστα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Καλή η ντοματούλα αλλά σαν την φέτα!!! Παιδί μου έχει ιδιαίτερη γέυση όπως και να το κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η gatouni έγραψε: #32.792 28-11-08 16:13 Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:16 Η aalyah έγραψε: #32.793 28-11-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... Αχ συγνώμη δεν το ξέραμε. Πες μας τι σ'αρεσει να σου γράψουμε κανα 2-3 συνταγές Εγώ συγνώμη Βιρμανόπαιδα δεν έχω. Στις άλλες κυρίες που έχουν συλλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η gatouni έγραψε: #32.794 28-11-08 16:21 Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η aalyah έγραψε: #32.795 28-11-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Click για ανάπτυξη... Τυρί και γαλακτοκομικά γενικώς δεν τρως ή μόνο φέτα? Ξέρω εγώ να σου φτιάξω πολλές μακαρονάδες χωρίς τυρί μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η gatouni έγραψε: #32.796 28-11-08 16:37 Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Βάσια13859: #32.797 28-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...τη συχαινομαι, δεν τρώω κανένα τυρι ωμό, μόνο ψηταμου βρωμίσατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Αντα έγραψε: #32.798 28-11-08 16:46 Βαλε μια φωτο του μικρου να ερθουμε στα ισια μας, λοιπον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.799 28-11-08 16:46 Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1638 1639 1640 1641 1642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η indrilgon: #32.786 28-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Πες το ψέματα...:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.787 28-11-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πες το ψέματα...:cat: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #32.788 28-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πες το ψέματα...:cat: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η elvenstar: #32.789 28-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... Όχι το πλήρες εννοώ το light γίνετε τέλειο κάνει κ αυτό πλούσια κρέμα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κοπανιστή όχι σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.790 28-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Click για ανάπτυξη... Γούστα αδελφούλα γούστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η aalyah έγραψε: #32.791 28-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γούστα αδελφούλα γούστα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Καλή η ντοματούλα αλλά σαν την φέτα!!! Παιδί μου έχει ιδιαίτερη γέυση όπως και να το κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η gatouni έγραψε: #32.792 28-11-08 16:13 Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:16 Η aalyah έγραψε: #32.793 28-11-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... Αχ συγνώμη δεν το ξέραμε. Πες μας τι σ'αρεσει να σου γράψουμε κανα 2-3 συνταγές Εγώ συγνώμη Βιρμανόπαιδα δεν έχω. Στις άλλες κυρίες που έχουν συλλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η gatouni έγραψε: #32.794 28-11-08 16:21 Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η aalyah έγραψε: #32.795 28-11-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Click για ανάπτυξη... Τυρί και γαλακτοκομικά γενικώς δεν τρως ή μόνο φέτα? Ξέρω εγώ να σου φτιάξω πολλές μακαρονάδες χωρίς τυρί μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η gatouni έγραψε: #32.796 28-11-08 16:37 Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Βάσια13859: #32.797 28-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...τη συχαινομαι, δεν τρώω κανένα τυρι ωμό, μόνο ψηταμου βρωμίσατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Αντα έγραψε: #32.798 28-11-08 16:46 Βαλε μια φωτο του μικρου να ερθουμε στα ισια μας, λοιπον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.799 28-11-08 16:46 Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1638 1639 1640 1641 1642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Πες το ψέματα...:cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.787 28-11-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πες το ψέματα...:cat: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #32.788 28-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πες το ψέματα...:cat: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η elvenstar: #32.789 28-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... Όχι το πλήρες εννοώ το light γίνετε τέλειο κάνει κ αυτό πλούσια κρέμα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κοπανιστή όχι σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.790 28-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Click για ανάπτυξη... Γούστα αδελφούλα γούστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η aalyah έγραψε: #32.791 28-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γούστα αδελφούλα γούστα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Καλή η ντοματούλα αλλά σαν την φέτα!!! Παιδί μου έχει ιδιαίτερη γέυση όπως και να το κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η gatouni έγραψε: #32.792 28-11-08 16:13 Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:16 Η aalyah έγραψε: #32.793 28-11-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... Αχ συγνώμη δεν το ξέραμε. Πες μας τι σ'αρεσει να σου γράψουμε κανα 2-3 συνταγές Εγώ συγνώμη Βιρμανόπαιδα δεν έχω. Στις άλλες κυρίες που έχουν συλλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η gatouni έγραψε: #32.794 28-11-08 16:21 Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η aalyah έγραψε: #32.795 28-11-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Click για ανάπτυξη... Τυρί και γαλακτοκομικά γενικώς δεν τρως ή μόνο φέτα? Ξέρω εγώ να σου φτιάξω πολλές μακαρονάδες χωρίς τυρί μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η gatouni έγραψε: #32.796 28-11-08 16:37 Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Βάσια13859: #32.797 28-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...τη συχαινομαι, δεν τρώω κανένα τυρι ωμό, μόνο ψηταμου βρωμίσατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Αντα έγραψε: #32.798 28-11-08 16:46 Βαλε μια φωτο του μικρου να ερθουμε στα ισια μας, λοιπον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.799 28-11-08 16:46 Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1638 1639 1640 1641 1642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πες το ψέματα...:cat: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η katerina10: #32.788 28-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πες το ψέματα...:cat: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η elvenstar: #32.789 28-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... Όχι το πλήρες εννοώ το light γίνετε τέλειο κάνει κ αυτό πλούσια κρέμα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κοπανιστή όχι σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.790 28-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Click για ανάπτυξη... Γούστα αδελφούλα γούστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η aalyah έγραψε: #32.791 28-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γούστα αδελφούλα γούστα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Καλή η ντοματούλα αλλά σαν την φέτα!!! Παιδί μου έχει ιδιαίτερη γέυση όπως και να το κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η gatouni έγραψε: #32.792 28-11-08 16:13 Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:16 Η aalyah έγραψε: #32.793 28-11-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... Αχ συγνώμη δεν το ξέραμε. Πες μας τι σ'αρεσει να σου γράψουμε κανα 2-3 συνταγές Εγώ συγνώμη Βιρμανόπαιδα δεν έχω. Στις άλλες κυρίες που έχουν συλλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η gatouni έγραψε: #32.794 28-11-08 16:21 Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η aalyah έγραψε: #32.795 28-11-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Click για ανάπτυξη... Τυρί και γαλακτοκομικά γενικώς δεν τρως ή μόνο φέτα? Ξέρω εγώ να σου φτιάξω πολλές μακαρονάδες χωρίς τυρί μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η gatouni έγραψε: #32.796 28-11-08 16:37 Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Βάσια13859: #32.797 28-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...τη συχαινομαι, δεν τρώω κανένα τυρι ωμό, μόνο ψηταμου βρωμίσατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Αντα έγραψε: #32.798 28-11-08 16:46 Βαλε μια φωτο του μικρου να ερθουμε στα ισια μας, λοιπον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.799 28-11-08 16:46 Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1638 1639 1640 1641 1642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα παιδιά αυτή είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Όσες σάλτσες και να ξέρω να κάνω (και πολύ πετυχημένες παρακαλώ) δωσμου μια απλή μακαρονάδα και μια κομματάρα ΝΑ φέτα και μ'εχεις κάνει ευτυχισμένη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Πες το ψέματα...:cat: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η elvenstar: #32.789 28-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... Όχι το πλήρες εννοώ το light γίνετε τέλειο κάνει κ αυτό πλούσια κρέμα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κοπανιστή όχι σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.790 28-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Click για ανάπτυξη... Γούστα αδελφούλα γούστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η aalyah έγραψε: #32.791 28-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γούστα αδελφούλα γούστα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Καλή η ντοματούλα αλλά σαν την φέτα!!! Παιδί μου έχει ιδιαίτερη γέυση όπως και να το κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η gatouni έγραψε: #32.792 28-11-08 16:13 Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:16 Η aalyah έγραψε: #32.793 28-11-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... Αχ συγνώμη δεν το ξέραμε. Πες μας τι σ'αρεσει να σου γράψουμε κανα 2-3 συνταγές Εγώ συγνώμη Βιρμανόπαιδα δεν έχω. Στις άλλες κυρίες που έχουν συλλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η gatouni έγραψε: #32.794 28-11-08 16:21 Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η aalyah έγραψε: #32.795 28-11-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Click για ανάπτυξη... Τυρί και γαλακτοκομικά γενικώς δεν τρως ή μόνο φέτα? Ξέρω εγώ να σου φτιάξω πολλές μακαρονάδες χωρίς τυρί μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η gatouni έγραψε: #32.796 28-11-08 16:37 Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Βάσια13859: #32.797 28-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...τη συχαινομαι, δεν τρώω κανένα τυρι ωμό, μόνο ψηταμου βρωμίσατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Αντα έγραψε: #32.798 28-11-08 16:46 Βαλε μια φωτο του μικρου να ερθουμε στα ισια μας, λοιπον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.799 28-11-08 16:46 Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1638 1639 1640 1641 1642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το εβαπορε εχει πολλες θερμιδες.... Click για ανάπτυξη... Όχι το πλήρες εννοώ το light γίνετε τέλειο κάνει κ αυτό πλούσια κρέμα Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιρνεις τη φετα και τη κοπανας μεχρι να γινει σαλτσα! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κοπανιστή όχι σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.790 28-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Click για ανάπτυξη... Γούστα αδελφούλα γούστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η aalyah έγραψε: #32.791 28-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γούστα αδελφούλα γούστα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Καλή η ντοματούλα αλλά σαν την φέτα!!! Παιδί μου έχει ιδιαίτερη γέυση όπως και να το κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η gatouni έγραψε: #32.792 28-11-08 16:13 Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:16 Η aalyah έγραψε: #32.793 28-11-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... Αχ συγνώμη δεν το ξέραμε. Πες μας τι σ'αρεσει να σου γράψουμε κανα 2-3 συνταγές Εγώ συγνώμη Βιρμανόπαιδα δεν έχω. Στις άλλες κυρίες που έχουν συλλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η gatouni έγραψε: #32.794 28-11-08 16:21 Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η aalyah έγραψε: #32.795 28-11-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Click για ανάπτυξη... Τυρί και γαλακτοκομικά γενικώς δεν τρως ή μόνο φέτα? Ξέρω εγώ να σου φτιάξω πολλές μακαρονάδες χωρίς τυρί μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η gatouni έγραψε: #32.796 28-11-08 16:37 Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Βάσια13859: #32.797 28-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...τη συχαινομαι, δεν τρώω κανένα τυρι ωμό, μόνο ψηταμου βρωμίσατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Αντα έγραψε: #32.798 28-11-08 16:46 Βαλε μια φωτο του μικρου να ερθουμε στα ισια μας, λοιπον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.799 28-11-08 16:46 Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1638 1639 1640 1641 1642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΙ ιεροσηλια.......Χωρίς ντοματούλα δεν παω πουθενά!!! Click για ανάπτυξη... Γούστα αδελφούλα γούστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Η aalyah έγραψε: #32.791 28-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γούστα αδελφούλα γούστα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Καλή η ντοματούλα αλλά σαν την φέτα!!! Παιδί μου έχει ιδιαίτερη γέυση όπως και να το κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η gatouni έγραψε: #32.792 28-11-08 16:13 Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:16 Η aalyah έγραψε: #32.793 28-11-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... Αχ συγνώμη δεν το ξέραμε. Πες μας τι σ'αρεσει να σου γράψουμε κανα 2-3 συνταγές Εγώ συγνώμη Βιρμανόπαιδα δεν έχω. Στις άλλες κυρίες που έχουν συλλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η gatouni έγραψε: #32.794 28-11-08 16:21 Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η aalyah έγραψε: #32.795 28-11-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Click για ανάπτυξη... Τυρί και γαλακτοκομικά γενικώς δεν τρως ή μόνο φέτα? Ξέρω εγώ να σου φτιάξω πολλές μακαρονάδες χωρίς τυρί μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η gatouni έγραψε: #32.796 28-11-08 16:37 Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Βάσια13859: #32.797 28-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...τη συχαινομαι, δεν τρώω κανένα τυρι ωμό, μόνο ψηταμου βρωμίσατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Αντα έγραψε: #32.798 28-11-08 16:46 Βαλε μια φωτο του μικρου να ερθουμε στα ισια μας, λοιπον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.799 28-11-08 16:46 Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1638 1639 1640 1641 1642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γούστα αδελφούλα γούστα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Καλή η ντοματούλα αλλά σαν την φέτα!!! Παιδί μου έχει ιδιαίτερη γέυση όπως και να το κάνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η gatouni έγραψε: #32.792 28-11-08 16:13 Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:16 Η aalyah έγραψε: #32.793 28-11-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... Αχ συγνώμη δεν το ξέραμε. Πες μας τι σ'αρεσει να σου γράψουμε κανα 2-3 συνταγές Εγώ συγνώμη Βιρμανόπαιδα δεν έχω. Στις άλλες κυρίες που έχουν συλλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η gatouni έγραψε: #32.794 28-11-08 16:21 Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η aalyah έγραψε: #32.795 28-11-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Click για ανάπτυξη... Τυρί και γαλακτοκομικά γενικώς δεν τρως ή μόνο φέτα? Ξέρω εγώ να σου φτιάξω πολλές μακαρονάδες χωρίς τυρί μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η gatouni έγραψε: #32.796 28-11-08 16:37 Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Βάσια13859: #32.797 28-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...τη συχαινομαι, δεν τρώω κανένα τυρι ωμό, μόνο ψηταμου βρωμίσατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Αντα έγραψε: #32.798 28-11-08 16:46 Βαλε μια φωτο του μικρου να ερθουμε στα ισια μας, λοιπον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.799 28-11-08 16:46 Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1638 1639 1640 1641 1642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:16 Η aalyah έγραψε: #32.793 28-11-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... Αχ συγνώμη δεν το ξέραμε. Πες μας τι σ'αρεσει να σου γράψουμε κανα 2-3 συνταγές Εγώ συγνώμη Βιρμανόπαιδα δεν έχω. Στις άλλες κυρίες που έχουν συλλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η gatouni έγραψε: #32.794 28-11-08 16:21 Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η aalyah έγραψε: #32.795 28-11-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Click για ανάπτυξη... Τυρί και γαλακτοκομικά γενικώς δεν τρως ή μόνο φέτα? Ξέρω εγώ να σου φτιάξω πολλές μακαρονάδες χωρίς τυρί μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η gatouni έγραψε: #32.796 28-11-08 16:37 Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Βάσια13859: #32.797 28-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...τη συχαινομαι, δεν τρώω κανένα τυρι ωμό, μόνο ψηταμου βρωμίσατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Αντα έγραψε: #32.798 28-11-08 16:46 Βαλε μια φωτο του μικρου να ερθουμε στα ισια μας, λοιπον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.799 28-11-08 16:46 Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1638 1639 1640 1641 1642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... Αχ συγνώμη δεν το ξέραμε. Πες μας τι σ'αρεσει να σου γράψουμε κανα 2-3 συνταγές Εγώ συγνώμη Βιρμανόπαιδα δεν έχω. Στις άλλες κυρίες που έχουν συλλογή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:21 Η gatouni έγραψε: #32.794 28-11-08 16:21 Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η aalyah έγραψε: #32.795 28-11-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Click για ανάπτυξη... Τυρί και γαλακτοκομικά γενικώς δεν τρως ή μόνο φέτα? Ξέρω εγώ να σου φτιάξω πολλές μακαρονάδες χωρίς τυρί μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η gatouni έγραψε: #32.796 28-11-08 16:37 Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Βάσια13859: #32.797 28-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...τη συχαινομαι, δεν τρώω κανένα τυρι ωμό, μόνο ψηταμου βρωμίσατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Αντα έγραψε: #32.798 28-11-08 16:46 Βαλε μια φωτο του μικρου να ερθουμε στα ισια μας, λοιπον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.799 28-11-08 16:46 Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1638 1639 1640 1641 1642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:30 Η aalyah έγραψε: #32.795 28-11-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Click για ανάπτυξη... Τυρί και γαλακτοκομικά γενικώς δεν τρως ή μόνο φέτα? Ξέρω εγώ να σου φτιάξω πολλές μακαρονάδες χωρίς τυρί μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η gatouni έγραψε: #32.796 28-11-08 16:37 Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Βάσια13859: #32.797 28-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...τη συχαινομαι, δεν τρώω κανένα τυρι ωμό, μόνο ψηταμου βρωμίσατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Αντα έγραψε: #32.798 28-11-08 16:46 Βαλε μια φωτο του μικρου να ερθουμε στα ισια μας, λοιπον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.799 28-11-08 16:46 Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1638 1639 1640 1641 1642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ναι βρε το ξέρω ότι δεν έχεις Βιρμανάκι. Εγώ προτιμώ να μου του φτιάξετε τα φαγητά (χωρίς φέτα όμως ε. Βασικά γενικά μου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζυμαρικά. Τώρα πως κόλλησα με αυτά ενώ δεν τρώω τυρί (πάλι αυτή λέξη) μη με ρωτήσεις. Ο καθένας με τη μούρλα του. Click για ανάπτυξη... Τυρί και γαλακτοκομικά γενικώς δεν τρως ή μόνο φέτα? Ξέρω εγώ να σου φτιάξω πολλές μακαρονάδες χωρίς τυρί μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:37 Η gatouni έγραψε: #32.796 28-11-08 16:37 Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Βάσια13859: #32.797 28-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...τη συχαινομαι, δεν τρώω κανένα τυρι ωμό, μόνο ψηταμου βρωμίσατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Αντα έγραψε: #32.798 28-11-08 16:46 Βαλε μια φωτο του μικρου να ερθουμε στα ισια μας, λοιπον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.799 28-11-08 16:46 Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1638 1639 1640 1641 1642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:45 Η Βάσια13859: #32.797 28-11-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...τη συχαινομαι, δεν τρώω κανένα τυρι ωμό, μόνο ψηταμου βρωμίσατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Αντα έγραψε: #32.798 28-11-08 16:46 Βαλε μια φωτο του μικρου να ερθουμε στα ισια μας, λοιπον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.799 28-11-08 16:46 Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1638 1639 1640 1641 1642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έχω αρρωστήσει με τόση φέτα που είδα εδώ μέσα. Είμαι αλλεργική και δεν την μπορώ καθόλου. Ο μόνος συμβιβασμός που έκανα κάποια στιγμή στη ζωή μου ήταν να κάθομαι σε τραπέζι που έχει φέτα, γιατί παλιά ούτε αυτό δεν άντεχα. Μόλις μπήκα και είδα όλα αυτά τα μυνήματα με φέτα, φέτα, φέτα άρχισα να νομίζω ότι μυρίζει η οθόνη μου. Άντε καλέ βάλτε κανένα από τα βιρμανάκια σας να συνέρθω. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...τη συχαινομαι, δεν τρώω κανένα τυρι ωμό, μόνο ψηταμου βρωμίσατε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Αντα έγραψε: #32.798 28-11-08 16:46 Βαλε μια φωτο του μικρου να ερθουμε στα ισια μας, λοιπον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.799 28-11-08 16:46 Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1638 1639 1640 1641 1642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βαλε μια φωτο του μικρου να ερθουμε στα ισια μας, λοιπον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η gatouni έγραψε: #32.799 28-11-08 16:46 Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1638 1639 1640 1641 1642 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1640 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ο άνθρωπός μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Βάσια13859: #32.800 28-11-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Άντε θα αρχίσω και γω την αντίθετη μέτρηση μέχρι να έρθεις. Τρώω κίτρινα αλλά όχι όσα έχουν έντονη μυρωδιά και ανακατεμένα με πολλά άλλα υλικά. Βασικά στη φέτα είμαι αλλεργική αλλά αυτό μου έχει δημιουργήσει μια γενικότερη απέχθεια. Click για ανάπτυξη... αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.