Birman-maniacs

Σας μισω απαισια μου στρουμφακιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSCN1145.jpg

δεν εχω καινουριες...παλια αλλα αγαπημένη, αχ κουνελάκι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol:

αχ πως σε νιωθω...δεν ειμαι αλλεργικη, αλλά δεν τρωω αν εχει ακουμπήσει φέτα, δεν πίνω απο ποτηρι που ήπιε ανθρωπος που έφαγε φετα...τη μισω όσο ο Δρακουμέλ τα στρουμφάκια...:lol:
Και γω το ίδιο. Μάλιστα πριν λίγες μέρες που έδωσε ο άντρας μου τυρί στη γάτα (μια από τις λίγες φορές που είχαμε τυρί στο σπίτι γιατί το έχω απαγορεύσει, είμαι δημοκρατικός άνθρωπος:P) του είπα "Τώρα βάλτης dentisept" γιατί δεν μπορώ να την πιάσω:lol:. Και συ γρήγορα να πας να πλυθείς.
Σας μισω απαισια μου στρουμφακιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!
:lol::lol::lol:

δεν εχω καινουριες...παλια αλλα αγαπημένη, αχ κουνελάκι..
Ορίστε αυτά είναι:D. Τώρα άρχισα να στρώνω.

Ο πασας μου...ο οποιος εξακολουθει να ζυμωνει αυτο το μαξιλαρι......:)

Ο πασας μου...ο οποιος εξακολουθει να ζυμωνει αυτο το μαξιλαρι......:)

Πω μάνα μου τι ζούζουνος είναι αυτός!!!!! Ζούλα τον λίγο απο μένα Αντααααα!!!! :D

Κούκλος ο πασάς:kiss:. Μια χαρά τελειώνει η Παρασκευή στο γραφείο.
Δε θα το άντεχα να φύγω με εικόνες φέτας:down:.
Καλό απόγευμα κορίτσια:hello:.

Θα τον ζουληξω, θα τον ζουληξω!!!!!!!:)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο μικρος μου μπαλαρινος!!!!!! :lol::lol:

Συνημμένα

• Mpalarina.jpg
    Mpalarina.jpg
    192,1 KB · Εμφανίσεις: 19
Άδικη μάνα γιατί δεν μας βάζεις φωτό και απο το άλλο το παιδί σου?? Ε??

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ο μικρος μου μπαλαρινος!!!!!! :lol::lol:

Αυτή είναι απο τις πιο ΘΕΙΚΕΣ φωτό που έχω δεί!!! Ονειρο Άντα!!!! Καλέ πως αντέχεις και τον κοιτάς έτσι και δεν τον ζουλάς? Εγώ αν τον έβλεπα έτσι δεν θ'αντιστεκόμουν να του ρίξω ζούληγμα. Ναι το δευτερο μου όνομα είναι ελμάιρα. :mad::P:P:lol::lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Η σκανταλιαρα μου :blink:

Συνημμένα

• Pisicuta.jpg
    Pisicuta.jpg
    127,1 KB · Εμφανίσεις: 20
Αυτή είναι απο τις πιο ΘΕΙΚΕΣ φωτό που έχω δεί!!! Ονειρο Άντα!!!! Καλέ πως αντέχεις και τον κοιτάς έτσι και δεν τον ζουλάς? Εγώ αν τον έβλεπα έτσι δεν θ'αντιστεκόμουν να του ρίξω ζούληγμα. Ναι το δευτερο μου όνομα είναι ελμάιρα. :mad::P:P:lol::lol::lol:
Συνεχεια τον παιρνω αγκαλιτσα, γιατι ειναι απιστευτα μαλακος και τον ζουλαωωωωωω :blink::blink: Στον Γιωργο κανει και κουτουλιτσες,ενω η Πισου σου δινει φιλακι. :happy:

Αντούλα τι καλά!! ειχα πάθει στερητικό σύνδρομο...μου έλειπε ο Αλφι και η Pisu...:up::up:

Ελα αυτες ειναι παλιες..αλλα τι πειραζει? ;)

Αχ είναι τέλειο όταν σου δίνουν φιλάκια!!! Εμάς ο δικός μας σηκωνόταν στα δύο πίσω πόδια και άπλωνε τα μπροστά πάνω σου (ενώ ήσουν όρθια) να τον πάρεις αγκαλιά! Σαν μικρό παιδάκι!!

Πω πω, σας ζηλεύω φριχτά! Είναι κουκλια!:inlove:

Kαλησπέρα!:D
Μόλις γύρισα από τα Αγγλικά!

Τι έχασα;:hmm:(έχω πολύ διάβασμα και δεν προλαβαίνω να μπαίνω συχνά...:()
Εσείς τι νέα;:hmm:
Εγώ αύριο θα πάω να πάρω τα γυαλιά μου...:rolleyes:
Α,ναι!Δε σας το είπα θα βάλω γυαλιά!:happy:
Αλλά έχουν ωραίο σκελετό!:up:(λαχανί!:D)
Έχω 0,75!

Ο Έλβις όλο σκανταλιές κάνει!:lol:
Σκέφτομαι να τον ζευγαρώσω...:hmm:Έχει μια γνωστή μου ένα θηλυκό Ολλανδικό(και ο Έλβις Ολλανδικό είναι;)) και το σκεφτόμαστε...:hmm:
Βέβαια δεν ξέρω πως θα το πάρει οΈλβις.(είναι λίγο ιδιότροπος...:lol:)Αλλά δεν παύει να είναι ασείρωτο αρσενικό!:lol:
Θέλει κανείς κουνελάκι;:hmm:
babybunschneider.jpg

babybunnycups.jpg

Αυτό μοιάζει μετοΣίμπα μωρό!:inlove:

Η Πισου εχει πολυ πολυ λαμπερα ματια Αντα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back