Birman-maniacs

Μια χαρά είναι με ξυπνάνε από τις 5 το πρωι για καποιο λόγο..θα την βρω την λύση όως γιατί με 3 ώρες ύπνο δεν με βλέπω καλά..

ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΞΕΧΑΣΑ ...θα βάλουμε αυτα τα ενα επι ενα που τα βάζεις στην πρίζα και τέλος αλλά θέλουμε να στολίσουμε το σπίτι...
Τι δεντρακι ειναι αυτο ενα επι ενα? τετραγωνο ? :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορεις να δοκιμάσεις και το feliway Αντα, να εχει το σπιτι μια αισθηση ηρεμιας και δρα ως αντι-στρες...εμένα στην Αθηνα έκανε καλό και το εχω ακομα ..;)
Μα δεν ανεβαινει συνεχεια πανω..μονο οταν ερχεται ξενος κοσμος....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι σαν τα γατια μας Αντα..τα αρσενικα λεω..:lol:

Μα δεν ανεβαινει συνεχεια πανω..μονο οταν ερχεται ξενος κοσμος....:hmm:

το συστηνουν οταν φερνεις κόσμο στο σπίτι γιατι οι επισκέψεις ειναι στρες για τις γάτες και αυτο θεωρητικά τις ηρεμει...τι να σου πω?:hmm:κατι αλλο δεν ξερω..:(

το συστηνουν οταν φερνεις κόσμο στο σπίτι γιατι οι επισκέψεις ειναι στρες για τις γάτες και αυτο θεωρητικά τις ηρεμει...τι να σου πω?:hmm:κατι αλλο δεν ξερω..:(
Χμμ ..δηλαδη να το εχω ας πουμε στο σπιτι, και οταν ερχεται κοσμος να το βαζω στη πριζα - στη πριζα δεν μπαινει? :hmm:- αλλα θα εχει αμεση δραση? ή οταν πια εχει χαλαρωσει, θα εχουν ηδη φυγει οι επισκεπτες ? :blink::blink::lol::lol:

εγω το εχω μόνιμα στην πριζα.θα το σταματησω το καλοκαιρι που θα ανοιγω..ας το να υπάρχει...κοιταξε μπορεις να το βάζεις πριν ερθουν στο σαλόνι..;)

:lol::lol:ευχαριστώ το χρειαζόμουν αυτο τώρα:D
Στη διαθεση σας....έχουμε και άλλο ρεπερτόριο..ότι λαχταράει η ψυχη σας...
:lol::lol::lol::lol::lol:ελα μωρε τα δεντράκια μισο μέτρο που είναι στολισμενα από μονα τους..;);)
ναι σαν τα γατια μας Αντα..τα αρσενικα λεω..:lol:
:lol::lol::lol::lol:καλά βρε βασια πως προλαβαίνεις και τα 2 θέματα..εγ΄με το ζόρι...:hmm::hmm::hmm:

ειδες το τσακα τσουκα παει κι ερχεται...:Dσας αφηνω παω για ξεκουραση, τα λεμε αργοτερα...;)

;)Αυτα τα κουτσικα λες Κατερινα? μερικα δεν ειναι καθολου ωραια στολισμενα.....

;)Αυτα τα κουτσικα λες Κατερινα? μερικα δεν ειναι καθολου ωραια στολισμενα.....
Η λογική είναι η εξής..Στολίζοντας ένα μεγάλο δενδρο μπορεί να είναι ΤΕΛΕΙΟ εξωτερικά αλλά δεν βλέπω να μένεί όρθιο για να το θαυμάζουμε..ενώ το μικρό χαλια ίσως αλλά τουλάχιστον είναι ενα δέντρο στο ύψος του (και τι που είναι μινιατούρα)με δυο ζουρλα διπλα του σιγουρα...:lol::lol::lol:

εμενα το boss μου ειναι Λονδινο και γενικως Αγγλια...εκανα και παραγγελεια Twining πρασινο τσαι..:)
μπλιααααξξξ

Γιούλη ή Τριτη ή Πεμπτη θα παμε Κηφισιά με την Αντα για να ψωνίσουμε σεντονια, θα ερθεις?:hmm:μιλαω για την αλλη βδομάδα,....και μετα φαγητο..και κους κους..:)
ζηλευωωω:rolleyes:

DSCN1307.jpg

Ιωνας κυνηγάει το κορδελάκι...αληθωρισμα!
αγαααπηηη μουυυ

κοιτα το μωρε τι καλο που ειναιιι

DSCN1313.jpg

Ιωνας ενας αντρας με πάθος,..εσεις?ξέρω ειναι για κοπελες...:P
εμεις παλι οχι!!!!:lol::lol::lol:

Γεια σου Δανακο!! καλε τι ζηλευεις? εγω τι να πω, που συναντηθηκατε για διημερο στους Δελφους?

Αντε ελα και εσυ Αθηνα, να παμε ολες μαζι να παρουμε ολα τα λευκα ειδη απο το καταστημα να μην μεινει καρφιτσα!!!!!!!! :lol::lol: και μετα παμε και μαμ και κους κους!!!! :up:

γεια σας πάλι..καλά εχω ένα πονοκέφαλο:(

Γεια σου Δανακο!! καλε τι ζηλευεις? εγω τι να πω, που συναντηθηκατε για διημερο στους Δελφους?
εσυ οπως τα'χεις κανει τι να σου πω!!!πουθενα δεν μπορεις να πας κι εσυ καημενη

Αντε ελα και εσυ Αθηνα, να παμε ολες μαζι να παρουμε ολα τα λευκα ειδη απο το καταστημα να μην μεινει καρφιτσα!!!!!!!! :lol::lol: και μετα παμε και μαμ και κους κους!!!! :up:
δεν μπορω μωρε,εχω να κατεβω για κατι σεμιναρια το σκ το αλλο και εχω μαθηματα καθημερινες

γεια σας πάλι..καλά εχω ένα πονοκέφαλο:(
εχω εχω μια νυσταααα
παρε χαπακι

κι εγώ στα χάλια μου ειμαι....
πρέπει να δω και το Χρήστο με τα μαθήματά του, να μαζέψω λίγο το σπίτι και μετά να χαλαρώσω στη Sabi...:D

πρέπει να δω και το Χρήστο με τα μαθήματά του, να μαζέψω λίγο το σπίτι και μετά να χαλαρώσω στη Sabi...:D
τι εχεις μικρη μου?σαμπυ ακουω φωτογραφικη να παρεις μαζι:D

εσυ οπως τα'χεις κανει τι να σου πω!!!πουθενα δεν μπορεις να πας κι εσυ καημενη

δεν μπορω μωρε,εχω να κατεβω για κατι σεμιναρια το σκ το αλλο και εχω μαθηματα καθημερινες

εχω εχω μια νυσταααα
παρε χαπακι
Και εγω νυσταζω.....ειναι και ο καιρος μουντος. :(

Θα δεις ομως τα μικρουλια και θα ανεβεις..:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back