πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #33.021 03-12-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Θα την πάρω Click για ανάπτυξη... κοιτα μην μου πεις την ξεχασα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.022 03-12-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα δεις ομως τα μικρουλια και θα ανεβεις.. Click για ανάπτυξη... παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #33.023 03-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζω.....ειναι και ο καιρος μουντος. Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Αντα έγραψε: #33.024 03-12-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Αντα έγραψε: #33.025 03-12-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη ζωνη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #33.026 03-12-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #33.027 03-12-08 16:24 μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #33.028 03-12-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη ζωνη!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν θα μπορω να κοιμαμαι για πολυ ακομα!!!αρα ασε με να το ευχαριστηθω τωρα που μπορω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #33.029 03-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Ο πυρροθριξ: #33.030 03-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Ο πυρροθριξ: #33.031 03-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... κι εγω θα αρκεστω στις φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η katerina10: #33.032 03-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Click για ανάπτυξη... Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #33.033 03-12-08 16:33 Γιουλακο μπορεις επισης να αρχισεις να φωναζεις "οχι αλλο καρβουνοοοοοο" θα σε αφησουν στην ησυχια σου σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Ο πυρροθριξ: #33.034 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.035 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.036 03-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Click για ανάπτυξη... Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η staman2 έγραψε: #33.037 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Ιωνας ενας αντρας με πάθος,..εσεις?ξέρω ειναι για κοπελες... Click για ανάπτυξη... Βάσια!!! Τι κούκλαρος καλέ είναι ο Ιωνάκος σου!!!! Πανέμορφος!!! Φιλησε τον μου στα μουστάκια παρακαλώ. Ολες οι φωτο που έβαλες είναι θεϊκές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.038 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Click για ανάπτυξη... πράγματι Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά αν τη θυμηθώ...θα σου πω εγώ μετά Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... οχι άλλη γκρίνια!! Φτάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #33.039 03-12-08 16:43 Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1650 1651 1652 1653 1654 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Θα την πάρω Click για ανάπτυξη... κοιτα μην μου πεις την ξεχασα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.022 03-12-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα δεις ομως τα μικρουλια και θα ανεβεις.. Click για ανάπτυξη... παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #33.023 03-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζω.....ειναι και ο καιρος μουντος. Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Αντα έγραψε: #33.024 03-12-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Αντα έγραψε: #33.025 03-12-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη ζωνη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #33.026 03-12-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #33.027 03-12-08 16:24 μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #33.028 03-12-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη ζωνη!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν θα μπορω να κοιμαμαι για πολυ ακομα!!!αρα ασε με να το ευχαριστηθω τωρα που μπορω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #33.029 03-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Ο πυρροθριξ: #33.030 03-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Ο πυρροθριξ: #33.031 03-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... κι εγω θα αρκεστω στις φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η katerina10: #33.032 03-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Click για ανάπτυξη... Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #33.033 03-12-08 16:33 Γιουλακο μπορεις επισης να αρχισεις να φωναζεις "οχι αλλο καρβουνοοοοοο" θα σε αφησουν στην ησυχια σου σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Ο πυρροθριξ: #33.034 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.035 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.036 03-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Click για ανάπτυξη... Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η staman2 έγραψε: #33.037 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Ιωνας ενας αντρας με πάθος,..εσεις?ξέρω ειναι για κοπελες... Click για ανάπτυξη... Βάσια!!! Τι κούκλαρος καλέ είναι ο Ιωνάκος σου!!!! Πανέμορφος!!! Φιλησε τον μου στα μουστάκια παρακαλώ. Ολες οι φωτο που έβαλες είναι θεϊκές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.038 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Click για ανάπτυξη... πράγματι Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά αν τη θυμηθώ...θα σου πω εγώ μετά Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... οχι άλλη γκρίνια!! Φτάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #33.039 03-12-08 16:43 Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1650 1651 1652 1653 1654 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα δεις ομως τα μικρουλια και θα ανεβεις.. Click για ανάπτυξη... παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Ο πυρροθριξ: #33.023 03-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζω.....ειναι και ο καιρος μουντος. Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Αντα έγραψε: #33.024 03-12-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Αντα έγραψε: #33.025 03-12-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη ζωνη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #33.026 03-12-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #33.027 03-12-08 16:24 μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #33.028 03-12-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη ζωνη!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν θα μπορω να κοιμαμαι για πολυ ακομα!!!αρα ασε με να το ευχαριστηθω τωρα που μπορω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #33.029 03-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Ο πυρροθριξ: #33.030 03-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Ο πυρροθριξ: #33.031 03-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... κι εγω θα αρκεστω στις φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η katerina10: #33.032 03-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Click για ανάπτυξη... Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #33.033 03-12-08 16:33 Γιουλακο μπορεις επισης να αρχισεις να φωναζεις "οχι αλλο καρβουνοοοοοο" θα σε αφησουν στην ησυχια σου σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Ο πυρροθριξ: #33.034 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.035 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.036 03-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Click για ανάπτυξη... Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η staman2 έγραψε: #33.037 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Ιωνας ενας αντρας με πάθος,..εσεις?ξέρω ειναι για κοπελες... Click για ανάπτυξη... Βάσια!!! Τι κούκλαρος καλέ είναι ο Ιωνάκος σου!!!! Πανέμορφος!!! Φιλησε τον μου στα μουστάκια παρακαλώ. Ολες οι φωτο που έβαλες είναι θεϊκές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.038 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Click για ανάπτυξη... πράγματι Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά αν τη θυμηθώ...θα σου πω εγώ μετά Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... οχι άλλη γκρίνια!! Φτάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #33.039 03-12-08 16:43 Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1650 1651 1652 1653 1654 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζω.....ειναι και ο καιρος μουντος. Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η Αντα έγραψε: #33.024 03-12-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Αντα έγραψε: #33.025 03-12-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη ζωνη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #33.026 03-12-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #33.027 03-12-08 16:24 μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #33.028 03-12-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη ζωνη!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν θα μπορω να κοιμαμαι για πολυ ακομα!!!αρα ασε με να το ευχαριστηθω τωρα που μπορω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #33.029 03-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Ο πυρροθριξ: #33.030 03-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Ο πυρροθριξ: #33.031 03-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... κι εγω θα αρκεστω στις φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η katerina10: #33.032 03-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Click για ανάπτυξη... Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #33.033 03-12-08 16:33 Γιουλακο μπορεις επισης να αρχισεις να φωναζεις "οχι αλλο καρβουνοοοοοο" θα σε αφησουν στην ησυχια σου σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Ο πυρροθριξ: #33.034 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.035 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.036 03-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Click για ανάπτυξη... Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η staman2 έγραψε: #33.037 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Ιωνας ενας αντρας με πάθος,..εσεις?ξέρω ειναι για κοπελες... Click για ανάπτυξη... Βάσια!!! Τι κούκλαρος καλέ είναι ο Ιωνάκος σου!!!! Πανέμορφος!!! Φιλησε τον μου στα μουστάκια παρακαλώ. Ολες οι φωτο που έβαλες είναι θεϊκές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.038 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Click για ανάπτυξη... πράγματι Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά αν τη θυμηθώ...θα σου πω εγώ μετά Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... οχι άλλη γκρίνια!! Φτάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #33.039 03-12-08 16:43 Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1650 1651 1652 1653 1654 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Αντα έγραψε: #33.025 03-12-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη ζωνη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #33.026 03-12-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #33.027 03-12-08 16:24 μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #33.028 03-12-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη ζωνη!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν θα μπορω να κοιμαμαι για πολυ ακομα!!!αρα ασε με να το ευχαριστηθω τωρα που μπορω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #33.029 03-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Ο πυρροθριξ: #33.030 03-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Ο πυρροθριξ: #33.031 03-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... κι εγω θα αρκεστω στις φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η katerina10: #33.032 03-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Click για ανάπτυξη... Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #33.033 03-12-08 16:33 Γιουλακο μπορεις επισης να αρχισεις να φωναζεις "οχι αλλο καρβουνοοοοοο" θα σε αφησουν στην ησυχια σου σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Ο πυρροθριξ: #33.034 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.035 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.036 03-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Click για ανάπτυξη... Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η staman2 έγραψε: #33.037 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Ιωνας ενας αντρας με πάθος,..εσεις?ξέρω ειναι για κοπελες... Click για ανάπτυξη... Βάσια!!! Τι κούκλαρος καλέ είναι ο Ιωνάκος σου!!!! Πανέμορφος!!! Φιλησε τον μου στα μουστάκια παρακαλώ. Ολες οι φωτο που έβαλες είναι θεϊκές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.038 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Click για ανάπτυξη... πράγματι Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά αν τη θυμηθώ...θα σου πω εγώ μετά Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... οχι άλλη γκρίνια!! Φτάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #33.039 03-12-08 16:43 Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1650 1651 1652 1653 1654 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη ζωνη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #33.026 03-12-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #33.027 03-12-08 16:24 μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #33.028 03-12-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη ζωνη!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν θα μπορω να κοιμαμαι για πολυ ακομα!!!αρα ασε με να το ευχαριστηθω τωρα που μπορω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #33.029 03-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Ο πυρροθριξ: #33.030 03-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Ο πυρροθριξ: #33.031 03-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... κι εγω θα αρκεστω στις φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η katerina10: #33.032 03-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Click για ανάπτυξη... Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #33.033 03-12-08 16:33 Γιουλακο μπορεις επισης να αρχισεις να φωναζεις "οχι αλλο καρβουνοοοοοο" θα σε αφησουν στην ησυχια σου σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Ο πυρροθριξ: #33.034 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.035 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.036 03-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Click για ανάπτυξη... Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η staman2 έγραψε: #33.037 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Ιωνας ενας αντρας με πάθος,..εσεις?ξέρω ειναι για κοπελες... Click για ανάπτυξη... Βάσια!!! Τι κούκλαρος καλέ είναι ο Ιωνάκος σου!!!! Πανέμορφος!!! Φιλησε τον μου στα μουστάκια παρακαλώ. Ολες οι φωτο που έβαλες είναι θεϊκές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.038 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Click για ανάπτυξη... πράγματι Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά αν τη θυμηθώ...θα σου πω εγώ μετά Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... οχι άλλη γκρίνια!! Φτάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #33.039 03-12-08 16:43 Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1650 1651 1652 1653 1654 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #33.027 03-12-08 16:24 μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #33.028 03-12-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη ζωνη!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν θα μπορω να κοιμαμαι για πολυ ακομα!!!αρα ασε με να το ευχαριστηθω τωρα που μπορω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #33.029 03-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Ο πυρροθριξ: #33.030 03-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Ο πυρροθριξ: #33.031 03-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... κι εγω θα αρκεστω στις φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η katerina10: #33.032 03-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Click για ανάπτυξη... Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #33.033 03-12-08 16:33 Γιουλακο μπορεις επισης να αρχισεις να φωναζεις "οχι αλλο καρβουνοοοοοο" θα σε αφησουν στην ησυχια σου σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Ο πυρροθριξ: #33.034 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.035 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.036 03-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Click για ανάπτυξη... Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η staman2 έγραψε: #33.037 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Ιωνας ενας αντρας με πάθος,..εσεις?ξέρω ειναι για κοπελες... Click για ανάπτυξη... Βάσια!!! Τι κούκλαρος καλέ είναι ο Ιωνάκος σου!!!! Πανέμορφος!!! Φιλησε τον μου στα μουστάκια παρακαλώ. Ολες οι φωτο που έβαλες είναι θεϊκές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.038 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Click για ανάπτυξη... πράγματι Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά αν τη θυμηθώ...θα σου πω εγώ μετά Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... οχι άλλη γκρίνια!! Φτάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #33.039 03-12-08 16:43 Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1650 1651 1652 1653 1654 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:25 Ο πυρροθριξ: #33.028 03-12-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη ζωνη!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν θα μπορω να κοιμαμαι για πολυ ακομα!!!αρα ασε με να το ευχαριστηθω τωρα που μπορω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #33.029 03-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Ο πυρροθριξ: #33.030 03-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Ο πυρροθριξ: #33.031 03-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... κι εγω θα αρκεστω στις φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η katerina10: #33.032 03-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Click για ανάπτυξη... Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #33.033 03-12-08 16:33 Γιουλακο μπορεις επισης να αρχισεις να φωναζεις "οχι αλλο καρβουνοοοοοο" θα σε αφησουν στην ησυχια σου σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Ο πυρροθριξ: #33.034 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.035 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.036 03-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Click για ανάπτυξη... Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η staman2 έγραψε: #33.037 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Ιωνας ενας αντρας με πάθος,..εσεις?ξέρω ειναι για κοπελες... Click για ανάπτυξη... Βάσια!!! Τι κούκλαρος καλέ είναι ο Ιωνάκος σου!!!! Πανέμορφος!!! Φιλησε τον μου στα μουστάκια παρακαλώ. Ολες οι φωτο που έβαλες είναι θεϊκές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.038 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Click για ανάπτυξη... πράγματι Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά αν τη θυμηθώ...θα σου πω εγώ μετά Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... οχι άλλη γκρίνια!! Φτάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #33.039 03-12-08 16:43 Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1650 1651 1652 1653 1654 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη ζωνη!!!!!! Click για ανάπτυξη... δεν θα μπορω να κοιμαμαι για πολυ ακομα!!!αρα ασε με να το ευχαριστηθω τωρα που μπορω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #33.029 03-12-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Ο πυρροθριξ: #33.030 03-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Ο πυρροθριξ: #33.031 03-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... κι εγω θα αρκεστω στις φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η katerina10: #33.032 03-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Click για ανάπτυξη... Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #33.033 03-12-08 16:33 Γιουλακο μπορεις επισης να αρχισεις να φωναζεις "οχι αλλο καρβουνοοοοοο" θα σε αφησουν στην ησυχια σου σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Ο πυρροθριξ: #33.034 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.035 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.036 03-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Click για ανάπτυξη... Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η staman2 έγραψε: #33.037 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Ιωνας ενας αντρας με πάθος,..εσεις?ξέρω ειναι για κοπελες... Click για ανάπτυξη... Βάσια!!! Τι κούκλαρος καλέ είναι ο Ιωνάκος σου!!!! Πανέμορφος!!! Φιλησε τον μου στα μουστάκια παρακαλώ. Ολες οι φωτο που έβαλες είναι θεϊκές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.038 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Click για ανάπτυξη... πράγματι Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά αν τη θυμηθώ...θα σου πω εγώ μετά Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... οχι άλλη γκρίνια!! Φτάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #33.039 03-12-08 16:43 Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1650 1651 1652 1653 1654 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Ο πυρροθριξ: #33.030 03-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Ο πυρροθριξ: #33.031 03-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... κι εγω θα αρκεστω στις φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η katerina10: #33.032 03-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Click για ανάπτυξη... Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #33.033 03-12-08 16:33 Γιουλακο μπορεις επισης να αρχισεις να φωναζεις "οχι αλλο καρβουνοοοοοο" θα σε αφησουν στην ησυχια σου σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Ο πυρροθριξ: #33.034 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.035 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.036 03-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Click για ανάπτυξη... Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η staman2 έγραψε: #33.037 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Ιωνας ενας αντρας με πάθος,..εσεις?ξέρω ειναι για κοπελες... Click για ανάπτυξη... Βάσια!!! Τι κούκλαρος καλέ είναι ο Ιωνάκος σου!!!! Πανέμορφος!!! Φιλησε τον μου στα μουστάκια παρακαλώ. Ολες οι φωτο που έβαλες είναι θεϊκές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.038 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Click για ανάπτυξη... πράγματι Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά αν τη θυμηθώ...θα σου πω εγώ μετά Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... οχι άλλη γκρίνια!! Φτάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #33.039 03-12-08 16:43 Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1650 1651 1652 1653 1654 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα έχω δει όλα....ένα αφεντικό με νεύρα τρομερά κι ένα γιο στην αρχή της εφηβειας...με χιλια δυο θέματα...κι εγώ με τα δικά μου...θα λαλήσω... Click για ανάπτυξη... κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Ο πυρροθριξ: #33.031 03-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... κι εγω θα αρκεστω στις φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η katerina10: #33.032 03-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Click για ανάπτυξη... Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #33.033 03-12-08 16:33 Γιουλακο μπορεις επισης να αρχισεις να φωναζεις "οχι αλλο καρβουνοοοοοο" θα σε αφησουν στην ησυχια σου σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Ο πυρροθριξ: #33.034 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.035 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.036 03-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Click για ανάπτυξη... Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η staman2 έγραψε: #33.037 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Ιωνας ενας αντρας με πάθος,..εσεις?ξέρω ειναι για κοπελες... Click για ανάπτυξη... Βάσια!!! Τι κούκλαρος καλέ είναι ο Ιωνάκος σου!!!! Πανέμορφος!!! Φιλησε τον μου στα μουστάκια παρακαλώ. Ολες οι φωτο που έβαλες είναι θεϊκές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.038 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Click για ανάπτυξη... πράγματι Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά αν τη θυμηθώ...θα σου πω εγώ μετά Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... οχι άλλη γκρίνια!! Φτάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #33.039 03-12-08 16:43 Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1650 1651 1652 1653 1654 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... κι εγω θα αρκεστω στις φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η katerina10: #33.032 03-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Click για ανάπτυξη... Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #33.033 03-12-08 16:33 Γιουλακο μπορεις επισης να αρχισεις να φωναζεις "οχι αλλο καρβουνοοοοοο" θα σε αφησουν στην ησυχια σου σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Ο πυρροθριξ: #33.034 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.035 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.036 03-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Click για ανάπτυξη... Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η staman2 έγραψε: #33.037 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Ιωνας ενας αντρας με πάθος,..εσεις?ξέρω ειναι για κοπελες... Click για ανάπτυξη... Βάσια!!! Τι κούκλαρος καλέ είναι ο Ιωνάκος σου!!!! Πανέμορφος!!! Φιλησε τον μου στα μουστάκια παρακαλώ. Ολες οι φωτο που έβαλες είναι θεϊκές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.038 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Click για ανάπτυξη... πράγματι Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά αν τη θυμηθώ...θα σου πω εγώ μετά Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... οχι άλλη γκρίνια!! Φτάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #33.039 03-12-08 16:43 Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1650 1651 1652 1653 1654 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μην ανησυχεις, θα ξαναπατε την αλλη εβδομαδα... Εγω απλα αρκουμαι στις φωτο, τι να κανω? Click για ανάπτυξη... Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κουραγιο Γιουλακο!!! ενα τετραστιχο εξαιρετικα αφιερωμενο Γιουλη- μπορεις ολα- να τα -υποστεις Γιουλη ζεις εσυ- μας -οδηγεις Click για ανάπτυξη... Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Ο πυρροθριξ: #33.033 03-12-08 16:33 Γιουλακο μπορεις επισης να αρχισεις να φωναζεις "οχι αλλο καρβουνοοοοοο" θα σε αφησουν στην ησυχια σου σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Ο πυρροθριξ: #33.034 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.035 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.036 03-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Click για ανάπτυξη... Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η staman2 έγραψε: #33.037 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Ιωνας ενας αντρας με πάθος,..εσεις?ξέρω ειναι για κοπελες... Click για ανάπτυξη... Βάσια!!! Τι κούκλαρος καλέ είναι ο Ιωνάκος σου!!!! Πανέμορφος!!! Φιλησε τον μου στα μουστάκια παρακαλώ. Ολες οι φωτο που έβαλες είναι θεϊκές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.038 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Click για ανάπτυξη... πράγματι Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά αν τη θυμηθώ...θα σου πω εγώ μετά Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... οχι άλλη γκρίνια!! Φτάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #33.039 03-12-08 16:43 Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1650 1651 1652 1653 1654 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουλακο μπορεις επισης να αρχισεις να φωναζεις "οχι αλλο καρβουνοοοοοο" θα σε αφησουν στην ησυχια σου σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Ο πυρροθριξ: #33.034 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.035 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.036 03-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Click για ανάπτυξη... Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η staman2 έγραψε: #33.037 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Ιωνας ενας αντρας με πάθος,..εσεις?ξέρω ειναι για κοπελες... Click για ανάπτυξη... Βάσια!!! Τι κούκλαρος καλέ είναι ο Ιωνάκος σου!!!! Πανέμορφος!!! Φιλησε τον μου στα μουστάκια παρακαλώ. Ολες οι φωτο που έβαλες είναι θεϊκές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.038 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Click για ανάπτυξη... πράγματι Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά αν τη θυμηθώ...θα σου πω εγώ μετά Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... οχι άλλη γκρίνια!! Φτάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #33.039 03-12-08 16:43 Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1650 1651 1652 1653 1654 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.035 03-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.036 03-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Click για ανάπτυξη... Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η staman2 έγραψε: #33.037 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Ιωνας ενας αντρας με πάθος,..εσεις?ξέρω ειναι για κοπελες... Click για ανάπτυξη... Βάσια!!! Τι κούκλαρος καλέ είναι ο Ιωνάκος σου!!!! Πανέμορφος!!! Φιλησε τον μου στα μουστάκια παρακαλώ. Ολες οι φωτο που έβαλες είναι θεϊκές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.038 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Click για ανάπτυξη... πράγματι Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά αν τη θυμηθώ...θα σου πω εγώ μετά Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... οχι άλλη γκρίνια!! Φτάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #33.039 03-12-08 16:43 Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1650 1651 1652 1653 1654 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα σε πάρω εγώ με το τουτου θα σε αρπάω θα σε βάλω μέσα και θα άμε μαζί..Είναι πολυ αρκουδακια τα σαμπάκια!!!!! Δανάη τι νεα από το μέτωπο??????? Click για ανάπτυξη... Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.036 03-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Click για ανάπτυξη... Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η staman2 έγραψε: #33.037 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Ιωνας ενας αντρας με πάθος,..εσεις?ξέρω ειναι για κοπελες... Click για ανάπτυξη... Βάσια!!! Τι κούκλαρος καλέ είναι ο Ιωνάκος σου!!!! Πανέμορφος!!! Φιλησε τον μου στα μουστάκια παρακαλώ. Ολες οι φωτο που έβαλες είναι θεϊκές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.038 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Click για ανάπτυξη... πράγματι Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά αν τη θυμηθώ...θα σου πω εγώ μετά Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... οχι άλλη γκρίνια!! Φτάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #33.039 03-12-08 16:43 Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1650 1651 1652 1653 1654 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χρονο να βρω και διαθεση...ωρες ωρες νιωθω τοσο ακεφη μετα τη δουλεια που το μονο που θελω να κανω ειναι να παω να αραξω στο καναπε, αγκαλια με τα φουντωτα μου. Click για ανάπτυξη... Όσο χαζό κι αν ακούγεται..μια από τα ίδια...Ανυπομονώ ν γυρίσω σπίτι και να ξαπλώσω με τα μωρά μου κι ας μου σπάνε τα νέυρα κάθε μέρα στις 6!!!!!Σήμερα στις 5!!!!!Άντα πρεπει να κανουμε καλη κατανομη του χρόνου..αυτο το χρονοδιάγραμμα ειναι πολυ καλή ιδεα.. Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: των παιδιων?μια χαρα τα πανε!!!!ευτυχως!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά????Τα βρήκανε????????Εγώ γιατι έχασα τέτοια επεισόδια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η staman2 έγραψε: #33.037 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Ιωνας ενας αντρας με πάθος,..εσεις?ξέρω ειναι για κοπελες... Click για ανάπτυξη... Βάσια!!! Τι κούκλαρος καλέ είναι ο Ιωνάκος σου!!!! Πανέμορφος!!! Φιλησε τον μου στα μουστάκια παρακαλώ. Ολες οι φωτο που έβαλες είναι θεϊκές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.038 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Click για ανάπτυξη... πράγματι Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά αν τη θυμηθώ...θα σου πω εγώ μετά Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... οχι άλλη γκρίνια!! Φτάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #33.039 03-12-08 16:43 Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1650 1651 1652 1653 1654 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Ιωνας ενας αντρας με πάθος,..εσεις?ξέρω ειναι για κοπελες... Click για ανάπτυξη... Βάσια!!! Τι κούκλαρος καλέ είναι ο Ιωνάκος σου!!!! Πανέμορφος!!! Φιλησε τον μου στα μουστάκια παρακαλώ. Ολες οι φωτο που έβαλες είναι θεϊκές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.038 03-12-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Click για ανάπτυξη... πράγματι Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά αν τη θυμηθώ...θα σου πω εγώ μετά Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... οχι άλλη γκρίνια!! Φτάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #33.039 03-12-08 16:43 Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1650 1651 1652 1653 1654 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι αλλα εγω μπορω να παω για υπνο!!! μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δυσκολη μερα....και για τα δυο ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο υπομονη? Click για ανάπτυξη... πράγματι Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οριστε!!!αυτο ειναι το προοιμιο του οτι θα ξεχασει την φωτογραφικη!!!ειστε μαρτυρες!!! Click για ανάπτυξη... ναι αλλά αν τη θυμηθώ...θα σου πω εγώ μετά Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μαρι κατσε να παμε μαζι στη Σαμπυ...ζηλευω.. Click για ανάπτυξη... οχι άλλη γκρίνια!! Φτάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:43 Η Αντα έγραψε: #33.039 03-12-08 16:43 Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1650 1651 1652 1653 1654 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1652 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γενικα υπολειτουργω το χειμωνα, με επηρεαζει παρα πολυ οτι σκοτεινιαζει απο τις 5. Το καλοκαιρι εχω διαθεση να βγω και στις 8..τωρα αν μου το πεις αυτο, θα σου απαντησω ''που να παμε τωρα βραδιατικα?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:45 Η staman2 έγραψε: #33.040 03-12-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι! Ειναι γλύκα το ανιψάκι σου Κατερινάκι! Click για ανάπτυξη... Καλέ να με τρελάνετε πάτε εσείς!!!! Γιούλη τι κουκλάρα είναι αυτή!!! Πώς μεγάλωσε. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Τι τρίχωμα είναι αυτό!!! Πριν είδα τον Ιωνα κ τώρα τη Σεμέλη κι έπαθα. ΚΟΥΚΛΑΚΙ το μωρό σου!!!! Τι όμορφο βλέμμα. Νομίζω συναγωνίζεται στο βλέμμα τον Μορφέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.