Birman-maniacs

Γιούλη μου υπομονή:/:.....μπόρα είναι θα περάσει....και για να σας φτιάξω λίγο την διάθεση δείτε αυτά!
Birma3.jpg

1004251nm0.jpg

index.17.JPG

EscadalieblingmitPerlen.JPG

170205-Witti-3.jpg

heilige_birmas_74.jpg

tier_42.jpg

front3n.jpg

tu_1.jpg

Αντε και σύντομα να έχετε κι εσείς τέτοια μωρούλια στα χέρια!!!
babys.jpg

καλυτερα πανε...τα βρισκουν σιγα σιγα με τον τροπο τους κι βοηθα και η δικη μου δηθεν αδιαφορια...τα αφησα να βρουν μονα τους τις ισορροπιες τους...κι αυτο εχει βοηθησει πολυ...

το τριχωμα της παραμενει φουντωτο και θα φουντωσει κι αλλο τωρα το χειμωνα....οχι να το παινευτω αλλα ειναι απ'τα πιο ωραια βιρμανικα γουναρικα που εχω δει...θα βγαλω νεες φωτο το σ/κ
Ναι Γιουλάκο θα δεις πως όλα θα ισορροπήσουν μεταξύ τους. Και ναι η Σεμέλη έχει ενα πραγματικά πανέμορφο μεταξένιο τρίχωμα που όμοιο της δεν έχω πιάσει!!! Θα γίνει πανέμορφη θεά!!:up:Περιμένουμε νέες φωτογραφίες!!! Να τα καμαρώσουμε

Αυτό είναι της Αναστασίας:hmm:
index.17.JPG
Ναι καλέ και σας το έκρυβα τόσον καιρό!!! Ειχα κ τέτοιο εκτροφείο!:lol::lol::lol:Για προσπαθήστε να μου τα πάρετε!!:blink:(μακάρι μακάρι ευσεβείς πόθοι)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol:Για προσπαθήστε να μου τα πάρετε!!:blink:(μακάρι )
Αυτό είναι αδύνατον:lol::lol: Αλλά αν είναι θα προσπαθήσω να πάρω τον Πέρση:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα...τι εγινε Γιούλη πηγες στη Σαμπυ χθες?:hmm:

https://smilebox.com/playBlog/4e5463794f4463784f513d3d0d0a
[FONT=&quot]https://smilebox.com/play/4e5463794f4463784f513d3d0d0a&sb=1[/FONT]
Γιουλη να σου φτιάξω κ εγώ λίγο το κέφι (ελπίζω)
κάθε μέρα θα λέω ότι δεν ειμαι καλά για να μας στέλνετε ωραια πραγματάκια:P:up:
Ναι Γιουλάκο θα δεις πως όλα θα ισορροπήσουν μεταξύ τους. Και ναι η Σεμέλη έχει ενα πραγματικά πανέμορφο μεταξένιο τρίχωμα που όμοιο της δεν έχω πιάσει!!! Θα γίνει πανέμορφη θεά!!:up:Περιμένουμε νέες φωτογραφίες!!! Να τα καμαρώσουμε

Ναι καλέ και σας το έκρυβα τόσον καιρό!!! Ειχα κ τέτοιο εκτροφείο!:lol::lol::lol:Για προσπαθήστε να μου τα πάρετε!!:blink:(μακάρι μακάρι ευσεβείς πόθοι)
ελα ρε σοβαρά?? :P:lol:
καλημερα...τι εγινε Γιούλη πηγες στη Σαμπυ χθες?:hmm:
Πήγα Βασάκο...σε πήρα και τηλ. το απογευμα αλλά δεν απαντούσες...
Θεικές γάτες...απιστευτα όμορφες...:inlove::inlove:οποιος πάρει ή έχει ειναι πολύ τυχερος....σαν ψευτικες...

Χθες το βράδυ τα έβγαλα όλα έξω απο το δωμάτιο και τα άφησα στο σπιτι...ήταν ήσυχα..αλλά μες τη νυχτα παιξανε στη πολυκατοικια (απο το ντάπα ντούπα το κατάλαβα) χωρις τσακωμούς:up:...και το βράδυ τα βρήκα και τα 3 στο υπνοδωμάτιο να κοιμούνται γαλήνια και μονιασμένα...
Τα κοριτσια στα καλάθια τους και το Μορφέα κοντά στη Σεμέλη δίπλα στο καλαθάκι της στα πλακάκια...(κλασικά).
Μετά κάνανε μυτούλες η Σεμέλη και ο Μορφέας...
Μονο που δεν έκλαιγα απο τη χαρά μου...

Καλημέρα !!!!!! ειδα τις φωτο που εβγαλες...ειναι πολυ μαλακουτσικα ε? θα μου κανεις δωρο ενα μικρουλι ?!! :P

Καλημέρα !!!!!! ειδα τις φωτο που εβγαλες...ειναι πολυ μαλακουτσικα ε? θα μου κανεις δωρο ενα μικρουλι ?!! :P
Καλημέρα Αντα! :)
Χριστουγεννιάτικο ε?? :up::lol:

δεν το ακουσα Γιούλη?ειχα βγει..σπίτι πήρες?γιατι στα κινητα δεν εχω κλήση...:hmm:ωραια ηταν ε?εχ ελπιζω να πάω κι εγω...ετσι κι αλλιως ομως θα δω το ζευγος των φιλων μου...θα κάνουμε και εμβολιακια...:)

Καλημέρα Αντα! :)
Χριστουγεννιάτικο ε?? :up::lol:
Με ενα φιογκο γυρω γυρω...ή σε ενα κουτι ( με τρυπες για να μην σκασει ) !!!!! Μα αν βρω ενα τετοιο δωρο κατω απο το δεντρο, δεν θα φταιω εγω...αλλα ο Αι Βασίλης!! :lol::lol: Τι θα κανει τοτε ο Γιωργος? θα τον μηνυσει?? :blink::lol::lol:

δεν το ακουσα Γιούλη?ειχα βγει..σπίτι πήρες?γιατι στα κινητα δεν εχω κλήση...:hmm:ωραια ηταν ε?εχ ελπιζω να πάω κι εγω...ετσι κι αλλιως ομως θα δω το ζευγος των φιλων μου...θα κάνουμε και εμβολιακια...:)
στο σταθερό...
Με ενα φιογκο γυρω γυρω...ή σε ενα κουτι ( με τρυπες για να μην σκασει ) !!!!! Μα αν βρω ενα τετοιο δωρο κατω απο το δεντρο, δεν θα φταιω εγω...αλλα ο Αι Βασίλης!! :lol::lol: Τι θα κανει τοτε ο Γιωργος? θα τον μηνυσει?? :blink::lol::lol:
αφού οι άντρες τα πάντα τα μαθαινουν τελευταιοι ούτως ή άλλως:lol::lol:

Αναστασια σαν τον Τιμακο...;)

ή μέσα στο δεντράκι!:)

Εσυ χαιρεσαι..αυτα χαιρονται που θα τα τρυπησεις? :hmm::blink:

ή μέσα στο δεντράκι!:)
Αυτο ειναι σαν ταινια τρομου!! να περνας διπλα απο το δεντρο και να νιωθεις δυο ματια να σε παρακολουθουν.....:blink::blink:

Χθες το βράδυ τα έβγαλα όλα έξω απο το δωμάτιο και τα άφησα στο σπιτι...ήταν ήσυχα..αλλά μες τη νυχτα παιξανε στη πολυκατοικια (απο το ντάπα ντούπα το κατάλαβα) χωρις τσακωμούς:up:...και το βράδυ τα βρήκα και τα 3 στο υπνοδωμάτιο να κοιμούνται γαλήνια και μονιασμένα...
Τα κοριτσια στα καλάθια τους και το Μορφέα κοντά στη Σεμέλη δίπλα στο καλαθάκι της στα πλακάκια...(κλασικά).
Μετά κάνανε μυτούλες η Σεμέλη και ο Μορφέας...
Μονο που δεν έκλαιγα απο τη χαρά μου...
κανεις δεν μου ειπε καλή συνεχεια και επιτυχια για τα μωρά μου για να τα βρουν...:(

και ενα αληθωρακι!:)

Εσυ χαιρεσαι..αυτα χαιρονται που θα τα τρυπησεις? :hmm::blink:
ναι μωρέ Βασια...δεν τα ρωτά καλύτερα μήπως δεν έχουν κέφια για τρύπημα?:P:lol:

αντε βρε Γιουλάκι..ολα καλα θα πάνε..:)δεν το σχολιαζουμε για να μην το γκαντεμιαζουμε..

αντε βρε Γιουλάκι..ολα καλα θα πάνε..:)δεν το σχολιαζουμε για να μην το γκαντεμιαζουμε..
εντάξει τότε:D:D

Γιουλη εγω κραταω κατι αλλο που ειπες..οτι τα αφησες στην ησυχια τους, και βρηκαν μονα τους τις ισορροπιες...κατι που ελεγα απο την αρχη. Ολα θα πανε καλα και οσο περναει ο καιρος ακομη καλυτερα!! :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back