Birman-maniacs

τι να κάνουμε πρέπει να γινουν και αυτά....:)θέλουν δεν θέλουν..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα αυτο με τις ισορροπιες δεν ειναι πάντα καλό...ενα ζώο οταν βρει ισορροπίες ειναι και όταν δειξει ότι ειναι ο κυρίαρχος και το άλλο έχει φάει τις φάπες του..αυτό δεν ειναι καλό, γιατι στις φάπες πολλά γινονται..:(στο δια ταυτα...βάλε θήκες Γιούλη και μην τα αφηνεις μονα ακόμα, η γνώμη μου...better safe than sorry, λενε οι αγγλοι...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο ειναι τρομακτικο...τσα...

αυτη ομως πανεμορφη...τι γατα ειναι αυτη μαρι Γιούλη?:hmm:

Τωρα που ειπες θηκες Βασια, Γιουλη νομιζω οτι εχεις καταλαβει οτι ειναι μιας χρησεως ετσι? οτι αν βγουν μετα τα πετας? :hmm:

καλα αυτο με τις ισορροπιες δεν ειναι πάντα καλό...ενα ζώο οταν βρει ισορροπίες ειναι και όταν δειξει ότι ειναι ο κυρίαρχος και το άλλο έχει φάει τις φάπες του..αυτό δεν ειναι καλό, γιατι στις φάπες πολλά γινονται..:(στο δια ταυτα...βάλε θήκες Γιούλη και μην τα αφηνεις μονα ακόμα, η γνώμη μου...better safe than sorry, λενε οι αγγλοι...;)
και οι γιατροι...:P:lol:
να τις βρούνε Βασια μου...μαζι με τις θήκες πάντα...και να ειναι κυριαρχος ο Μορφέας... άντρας ειναι...ετσι ειναι το πρέπον:P:lol:
Γιουλη εγω κραταω κατι αλλο που ειπες..οτι τα αφησες στην ησυχια τους, και βρηκαν μονα τους τις ισορροπιες...κατι που ελεγα απο την αρχη. Ολα θα πανε καλα και οσο περναει ο καιρος ακομη καλυτερα!! :up:

αυτη ομως πανεμορφη...τι γατα ειναι αυτη μαρι Γιούλη?:hmm:
Μοιαζει με Σιβηρική...:inlove::inlove:
Εμενα μου φαινεται χαριτωμενο :happy:
και εμένα ρομαντικουλι:lol:
Τωρα που ειπες θηκες Βασια, Γιουλη νομιζω οτι εχεις καταλαβει οτι ειναι μιας χρησεως ετσι? οτι αν βγουν μετα τα πετας? :hmm:
ναι το κατάλαβα...40 τεμάχια πήρα...
Ερώτηση: Εσυ μπορεις να μου δώσεις μερικά μέχρι να έρθουν οι δικές μου?

και οι γιατροι...:P:lol:
να τις βρούνε Βασια μου...μαζι με τις θήκες πάντα...και να ειναι κυριαρχος ο Μορφέας... άντρας ειναι...ετσι ειναι το πρέπον:P:lol:

ναι το κατάλαβα...40 τεμάχια πήρα...
Ερώτηση: Εσυ μπορεις να μου δώσεις μερικά μέχρι να έρθουν οι δικές μου?
Τι 40 τεμαχια? εννοεις η 1 συσκευασια περιεχει 40 θηκες! :blink::blink: Να σου δωσω 10 - ποσα ειναι τα νυχια της γατας ? :hmm:Τι χρωμα πηρες τα δικα σου? τα δικα μου ειναι γκρι

DSCN1319.jpg
και μια κυρια...:)

DSCN1320.jpg

και το ζευγος...10 θηκες θελετε...:)

Τι 40 τεμαχια? εννοεις η 1 συσκευασια περιεχει 40 θηκες! :blink::blink: Να σου δωσω 10 - ποσα ειναι τα νυχια της γατας ? :hmm:Τι χρωμα πηρες τα δικα σου? τα δικα μου ειναι γκρι
ναι Αντα μου...40 θήκες...αφού ειναι μιας χρησης? Τσιμα τσίμα θα τις ειχανε? Τις πήρα clear δηλαδή άχρωμες!
Γκρι ειναι οι δικές σου? Ωραια θα του πηγαινουν:lol:
DSCN1319.jpg
και μια κυρια...:)
Εδώ ειναι ΘΕΑ! ΤΕΛΟΣ!!! :inlove::inlove:
DSCN1320.jpg

Τι καλά που ειναι....μεγάλωσε ο Κιωνάκος :P:up:

DSCN1320.jpg

Ετσι τον κοιταει και η δικια μου..αφ' υψηλου!!!!!! :lol: Καλα το ειπα....10 θηκες. Στο δαχτυλο που ειναι πανω στο ποδι οχι στη πατουσα - ιδεα δεν εχω πως ονομαζεται - μην βαλεις ...;)

Γιατι δεν πηρες κανενα χρωματακι? ακου εσυ clear....:(

αν δεν βάλετε στο 5ο δάχτυλο τότε θελετε 4 για κάθε χέρι...και το 5ο όμως κάνει ζημια...κυριως όμως στο ίδιο το ζώο...ειναι το πιο ύπουλο...:)βεβαια η Αθηνα ειναι ο κυριαρχος και προσπαθει να εινια παντα απο πάνω..αν μεγαλώσει ο Κιων όμως....ε ρε γλέντια..

Γιούλη το ποντίκι το παιζουν?:hmm:

Για το πανω νυχι, ναι μεν κανει ζημια...αλλα ηταν το μοναδικο που ειχε μεινει, οταν τα αλλα ειχαν πια πεσει...το εκοψα για να το βγαλω, απο αυτη την αποψη λεω να μην βαλει. :hmm:

καλα νομιζω οτι δεν ειναι επικινδυνο για την αλλη γάτα...αλλα για τις ιδιες ειναι το χειροτερο..με αυτο ξύνονται..;)

Γιατι τον λετε Κιων? Ιωνα δεν τον βαπτισες? :hmm:

μαλλον δεν το διαβασες αυτο..ναι Ιων λέγεται..αλλά κάνει ενα απαλο κιου κιου..και ετσι βγηκε και το Κιων....η κολώνα μας...:)σήμερα με απατησε δεν κοιμηθηκε με τη μαμα..:(πήγε στην γκόμενα..:lol:

Ευχαριστώ κορίτσια! Θα βάλω 4+4! :)
Αντα να του τα κόψω πρώτα ή δεν ειναι ανάγκη? :hmm:
Βάσια αν η Αθηνα ειναι η κυριαρχη, αυτή θα ειναι πάντα! ;)και η Καλυψώ ειναι το 1/3 του Μορφέα αλλά τον κάνει ό,τι θέλει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back