Birman-maniacs

μαλλον δεν το διαβασες αυτο..ναι Ιων λέγεται..αλλά κάνει ενα απαλο κιου κιου..και ετσι βγηκε και το Κιων....η κολώνα μας...:)σήμερα με απατησε δεν κοιμηθηκε με τη μαμα..:(πήγε στην γκόμενα..:lol:
:lol::up::lol::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαλλον δεν το διαβασες αυτο..ναι Ιων λέγεται..αλλά κάνει ενα απαλο κιου κιου..και ετσι βγηκε και το Κιων....η κολώνα μας...:)σήμερα με απατησε δεν κοιμηθηκε με τη μαμα..:(πήγε στην γκόμενα..:lol:
Κιου κιου ?? :blink: σιγα να μην κανει και πιου πιου !! τι ειναι πουλακι? :lol::lol: Ωλαλα τι τρομεγο ...κοιμηθηκέεε με τη γκομενααααα .......:blink::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορει γιατι και αυτος ειναι χαζος!:Dχαζο παιδι χαρα γεματο..ασχετο Θοδωρης και Βασιλης αφαντοι..:(Γιουλη οι τροφες που μου εστειλαν οι γερμανιδες δεν τις τρωνε..μόνο ο Ιωνας τρώει την adult που δεν πρέπει και γι αυτο το κάνει...:)

Ευχαριστώ κορίτσια! Θα βάλω 4+4! :)
Αντα να του τα κόψω πρώτα ή δεν ειναι ανάγκη? :hmm:
Βάσια αν η Αθηνα ειναι η κυριαρχη, αυτή θα ειναι πάντα! ;)και η Καλυψώ ειναι το 1/3 του Μορφέα αλλά τον κάνει ό,τι θέλει...
Θα διαβασεις τις οδηγιες...ναι πρεπει να κοψεις πρωτα τα νυχια. Μετα θσ σε συμβουλευα να εχεις καποιον να σε βοηθησει....στην αγκαλια καθεται ησυχος? αν ναι τελεια, διαφορετικα θα παιδευτεις..:(

Γιατι δεν πηρες κανενα χρωματακι? ακου εσυ clear....:(
Δεν μου αρέσουν να ξεχωριζουν απο το ποδι καθόλου...πολύ πλαστικούρες μου φαινονται...και αφύσικα...:/:αλλά ειναι σωτήρια!! :up:
Εσυ τα χρησιμοποίησες καιρο?? :hmm:

Κιου κιου ?? :blink: σιγα να μην κανει και πιου πιου !! τι ειναι πουλακι? :lol::lol: Ωλαλα τι τρομεγο ...κοιμηθηκέεε με τη γκομενααααα .......:blink::lol::lol:

ελα να τον ακουσεις και αν μου πεις οτι κάνει νιαου...:blink:παιδι μου κάνει αλλους ήχους που δεν μπορω και να τους κάνω:confused::Dισα που ακουγεται...

Θα διαβασεις τις οδηγιες...ναι πρεπει να κοψεις πρωτα τα νυχια. Μετα θσ σε συμβουλευα να εχεις καποιον να σε βοηθησει....στην αγκαλια καθεται ησυχος? αν ναι τελεια, διαφορετικα θα παιδευτεις..:(
ναι...σκέφτομαι ένας να τον κρατά με πατημένο πατουσάκι και να του τις φοράει και ο άλλος να τις γεμιζει κολλα...:hmm:

εν τω μεταξύ άρχισε πάλι να γκρινιαζει η αλλη..:mad:τι θέλει πια..:confused:

μπορει γιατι και αυτος ειναι χαζος!:Dχαζο παιδι χαρα γεματο..ασχετο Θοδωρης και Βασιλης αφαντοι..:(Γιουλη οι τροφες που μου εστειλαν οι γερμανιδες δεν τις τρωνε..μόνο ο Ιωνας τρώει την adult που δεν πρέπει και γι αυτο το κάνει...:)
εγώ την ανακάτεψα με τη royal "indoor longhair" και την εξαφανίζουν...

Γιούλη το boss ηρεμο σήμερα?πρέπει να βγω να αλλάξω κάτι παντοφλες που πήρα στον καλο μου και βαριεμαι να ντυθω και να βγω...:down:

εν τω μεταξύ άρχισε πάλι να γκρινιαζει η αλλη..:mad:τι θέλει πια..:confused:
ελα, περαστικο θα ειναι...:)

Γιούλη το boss ηρεμο σήμερα?πρέπει να βγω να αλλάξω κάτι παντοφλες που πήρα στον καλο μου και βαριεμαι να ντυθω και να βγω...:down:
Λειπει...αλλά έχω τον οικονομικό εδω και δεν μπορώ να σε πάρω τηλ.:(
Αντε ντυσ μαρι και πάνε:P:lol:

εγώ την ανακάτεψα με τη royal "indoor longhair" και την εξαφανίζουν...

πάλι έκανες mix grill:lol:δεν με πήρε ακομα αυτος της royal...σημερα θα δω την κοπέλα του στο γυμναστηριο να μάθω....:hmm:ελπιζω να μας κάτσει αυτη η ευκαιρια...

Λειπει...αλλά έχω τον οικονομικό εδω και δεν μπορώ να σε πάρω τηλ.:(
Αντε ντυσ μαρι και πάνε:P:lol:

καλα δεν το ειπα για να με πάρεις...ντυσ και συρε λεγεται:P:Pθα πάω αργοτερα..κατά τις 12...:rolleyes:πρέπει να βάλω και σκουπα..εδώ...:whistle:αυριο θα περασουν κατι μαστορια απο το σπιτι για να βγουν στο μπαλκονι και βλεπω να το κανουν...μην πω πως..:down:

ναι...σκέφτομαι ένας να τον κρατά με πατημένο πατουσάκι και να του τις φοράει και ο άλλος να τις γεμιζει κολλα...:hmm:
Ναι καπως ετσι....νομιζω οτι αν ηταν χρωματιστα θα τα εβαζα πιο συχνα...με ξετρελαινουν τα χρωματα. Με τον Αλφι δεν εχω θεμα, η αλλη η ψυχω δεν τα θελει με τιποτα,και δεν τα κραταει ουτε μερα...:blink: Δεν ησυχαζει μεχρι να τα ξεριζωσει ενα ενα:down::down:

Προσεχε μην σε παρει ο αερας!!!!!!!!! φυσαει πολυυυυυυυυυυ ουυυυυυουυυυυυυυουυυυυυυυ :D

πάλι έκανες mix grill:lol:δεν με πήρε ακομα αυτος της royal...σημερα θα δω την κοπέλα του στο γυμναστηριο να μάθω....:hmm:ελπιζω να μας κάτσει αυτη η ευκαιρια...
μακάρι;)
καλα δεν το ειπα για να με πάρεις...ντυσ και συρε λεγεται:P:Pθα πάω αργοτερα..κατά τις 12...:rolleyes:πρέπει να βάλω και σκουπα..εδώ...:whistle:αυριο θα περασουν κατι μαστορια απο το σπιτι για να βγουν στο μπαλκονι και βλεπω να το κανουν...μην πω πως..:down:
ελά μωρέ βάζεις κατευθειαν αυριο...αφού χάλια θα γίνει;)
Ναι καπως ετσι....νομιζω οτι αν ηταν χρωματιστα θα τα εβαζα πιο συχνα...με ξετρελαινουν τα χρωματα. Με τον Αλφι δεν εχω θεμα, η αλλη η ψυχω δεν τα θελει με τιποτα,και δεν τα κραταει ουτε μερα...:blink: Δεν ησυχαζει μεχρι να τα ξεριζωσει ενα ενα:down::down:
ωχ...ελπιζω ο δικός μου να τα κρατήσει...:/:

Γεια σας:)
Χθες το βράδυ τα έβγαλα όλα έξω απο το δωμάτιο και τα άφησα στο σπιτι...ήταν ήσυχα..αλλά μες τη νυχτα παιξανε στη πολυκατοικια (απο το ντάπα ντούπα το κατάλαβα) χωρις τσακωμούς:up:...και το βράδυ τα βρήκα και τα 3 στο υπνοδωμάτιο να κοιμούνται γαλήνια και μονιασμένα...
Τα κοριτσια στα καλάθια τους και το Μορφέα κοντά στη Σεμέλη δίπλα στο καλαθάκι της στα πλακάκια...(κλασικά).
Μετά κάνανε μυτούλες η Σεμέλη και ο Μορφέας...
Μονο που δεν έκλαιγα απο τη χαρά μου...
Μπράβο Μπράβο άντε εύχομαι όλο και καλύτερα:).

DSCN1325.jpg

σε φάση γατο καυγας!

Γεια σας:)

Μπράβο Μπράβο άντε εύχομαι όλο και καλύτερα:).
Μακαρι...ακομα έχουμε δουλεια...αλλά έχουμε τουλάχιστον προοδο! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back