Birman-maniacs

max070916.jpg

max060510sm.jpg

laraxm0601.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

larastool.jpg

laraorange3web.jpg

laralb04soft.jpg

laraexpl060503sm.jpg

laracal01sm.jpg

lara3birt02.jpg

lara3birt.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lara040616sm.jpg

laraplayingsmall.jpg

laraheadstudy5.jpg

Ενα έχω να πω Δώρα. Τα βασανιστήρια των Τούρκων και των Γερμανών μαζί δεν έιναι τίποτα μπροστά σ'αυτά που μας κάνεις εσύ!! Κακούργα! :mad::P

attachment.php

το Ερωτακι μου!!!

κουκλος

attachment.php

δειτε ματι!!!!ωκεανι!!!!:inlove::inlove::inlove:

ξανα κουκλος...

αχ θεικα ειναι Δώρα μου..και αυτη μοιαζει στο Αθηνιω..απλα ειναι ασπρη στο σώμα..:redface:

DSCN1332.jpg
\

αραλικι στις μαμας την αγκαλια:)

κατσε μαρι εχω μαθημα τωρα!!!εχω βαλει διαγωνισμα και εγω τσαταρω σαν δεν ντρεπομαι!!!
στις 19:00 που τελειωνω θα σας βαλω!!!ειχα βαλει και παλιοτερα παντως!!
Ωχ κάνεις και τέτοια????Καθηγητές και δάσκαλοι σου λένε μετά...:lol:Δανάη τι διδασκεις???:hmm:Εγώ μόλις μπήκα σπίτι..Ααααα σήμερα θα διαβάσω..το εχω παρακάνει..
Τελειοι!!!:up:
Τι όμορφο γατόδεντροοοοοοο!!!
attachment.php

τσαπλωσαμε!!!
τι θες ρε σπορε και κοιτας?
Τι όμορφο χαλι-φλοκάτη...!!!ΤΑ παιδιά σου πρέπει να τρελαίνονται!!!Θέλω κι εγώ..Ζηλευωωωωω:(
attachment.php

αααααααααχχχ πιαστηκα!!!
Αυτά τα τεντόματα τα κάνει και το διδυμάκι του αν και τώρα τελευταία μπαααα μας έχει σταματήσει τα τ'ανασκελα και δεν μας αφήνει να του ακουμπάμε την κοιλίτσα αλλιώς δαγκώνει..:blink:Μα τι του κάναμε???:hmm:Στην ίδια γυμναστική ακαδημία θα πηγαν τα πορτοκαλόγατα μας:)

attachment.php

δειτε ματι!!!!ωκεανι!!!!
ΑΒΑΤΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!Η υπογραφή ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
τι εγινε ρε παιδια?σας αφησα αφωνους?
Κάτσε μαρί να φτάσουμε σπιτάκι μας...:lol:
Ανακαλυψα ενα "ημερολογιο" βιαρμανικων,και ξετρελαθηκα!Οι ιδιοκτητες τους εχουν τρια γατακια,και καθε μηνα λενε τα νεα τους.Βρηκα πολλες καταπληκτικες φωτο και δε μπορεσα να αντισταθω και να μην τις μοιραστω μαζι σας...

2101753116_bd80086aa3.jpg
Τι κουκλί είναι αυτό???:inlove:

Αχ πολύ γλυκούλι...
Σαν ψεύτικο!

Αυτό το φόντο του πάει απίστευτα...Τελειος!!!

DSCN1333.jpg

παει με πηρε ο υπνος...

DSCN1333.jpg

παει με πηρε ο υπνος...
Καλέ τι του κάνεις του παιδιού πας και χώνεις το φακό την ώρα που κοιμάται στο μουράκι του...:lol::lol::lol:Μάνα λυσσαρα πια!!:P:up:

DSCN1337.jpg

και το ερωτο ζευγαρο..προσεξτε ποδι Αθηνας....:D

εμ Κατερινα μου...λεω να παιρνω και καμια φωτο..οταν δεν κοιμάται αντε να κεντράρεις...δεν κάθεται στον πωπο του..:Dκαλα αυτο με την γυμναστικη ακαδημία...εισαι θεα..:lol:

DSCN1337.jpg

και το ερωτο ζευγαρο..προσεξτε ποδι Αθηνας....:D
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Καλά μιλάμε τρελάθηκα στο γέλιο!!!Τι κόλπα είναι αυτά καλέ???:):PΑχ ητανν μοιραίο ...εμ τυχαίο ήθελα να πω...:lol::lol:

εμ Κατερινα μου...λεω να παιρνω και καμια φωτο..οταν δεν κοιμάται αντε να κεντράρεις...δεν κάθεται στον πωπο του..:Dκαλα αυτο με την γυμναστικη ακαδημία...εισαι θεα..:lol:
Αχ και εμένα τα δικά μου μόνο όταν "ξεκουραζονται" μπορώ να τα βγάλω φωτό!!!:lol::lol::lol:Όλες είναι κουνημένες οι άλλες..:redface:Είμαι και άσχετη...:redface::redface:

Αχ και εμένα τα δικά μου μόνο όταν "ξεκουραζονται" μπορώ να τα βγάλω φωτό!!!:lol::lol::lol:Όλες είναι κουνημένες οι άλλες..:redface:Είμαι και άσχετη...:redface::redface:

ομοιως!!!:D

αυτες πως σας φαινονται?:P:lol::lol::lol:

Συνημμένα

• DSC02845small.jpg
    DSC02845small.jpg
    356,9 KB · Εμφανίσεις: 24
  • DSC02846small.jpg
    DSC02846small.jpg
    347,4 KB · Εμφανίσεις: 21
  • DSC02849small.jpg
    DSC02849small.jpg
    110,2 KB · Εμφανίσεις: 23
Εμενα Βασια δε μου θυμισε την Αθηνα,αλλα τον Ιωνακο!Ειδα και το ζευγαρακι,πολυ διακριτικη η δικια σου,αλλα την ποδαρα της τη χωνει καλα!:lol:
Δαναη τι ομορφοι που ειναι μαζι στη φλοκατη...

αυτο ειναι που λεμε αραχτη και χαλαρα!:lol::lol::lol:

Αραχτή και λάιτ παιδί μου. Αραχτή και λάιτ :up::up::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back