Birman-maniacs

Α Γιουλη κι εγω τα εχω δει αυτα τα δεντρακια,ειναι πολυ ομορφα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α Γιουλη κι εγω τα εχω δει αυτα τα δεντρακια,ειναι πολυ ομορφα!
Πράγματι! :)

Να η τσάντα!

redblackheart3_thumb.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α,ωραια η τσαντα!Αλλα δεν κανει για τον Σειριο...Για τη Μοιρα εχω την πανινη και βολευει πολυ!

Α,ωραια η τσαντα!Αλλα δεν κανει για τον Σειριο...Για τη Μοιρα εχω την πανινη και βολευει πολυ!
στα κοριτσια μου άρεσε πολύ...ο Μορφέας δεν κατάλαβε καν οτι ειναι τσάντα...ουτε ο μισος δεν χωράει μέσα:lol:
τη πήρα γιατι οι άλλες που εχω ειναι μεγάλες για κάτω απο το κάθισμα του αεροπλάνου...;)

την υπογραφη μου τη βλέπετε απο κάτω?? :hmm:

Οχι Γιουλη..απο το πρωι, εχει προβλημα..μηπως εσβησες κανενα αρχειο? :hmm:

Οχι Γιουλη..απο το πρωι, εχει προβλημα..μηπως εσβησες κανενα αρχειο? :hmm:
παω εκει που την έβαλα και τη βλέπω κανονικά...μα τι γίνεται? Εγω την βλέπω απο κάτω...:hmm:

Τι θα κανεις το σαβ/κο? καμια εκδρομουλα? εχει ωραια μερα σημερα....:)

Τι θα κανεις το σαβ/κο? καμια εκδρομουλα? εχει ωραια μερα σημερα....:)
ηρεμα στο σπιτι...καμια κοντινή βολτα...και το Σαββατοβραδο στο Παντελή Θαλασσινο και στη Μελινα Κανά που τραγουδουν στο Σταυρο του Νοτου:)
Εσυ?

Χριστινα μπες εδώ κι αν θες βοήθησε αυτη τη κοπέλα;)
https://www.mypetz.gr/posts/5446914/

ηρεμα στο σπιτι...καμια κοντινή βολτα...και το Σαββατοβραδο στο Παντελή Θαλασσινο και στη Μελινα Κανά που τραγουδουν στο Σταυρο του Νοτου:)
Εσυ?
Ωραια...εχω πολλα πραγματακια να κανω μεσα στην ημερα, και το βραδακι ειμαι σιγουρη οτι θα χαλαρωσουμε στο σπιτακι μας, μπροστα στο τζακι βλεποντας καμια ταινια ...:)

Ωραια...εχω πολλα πραγματακια να κανω μεσα στην ημερα, και το βραδακι ειμαι σιγουρη οτι θα χαλαρωσουμε στο σπιτακι μας, μπροστα στο τζακι βλεποντας καμια ταινια ...:)
πολύ ωραιο μου ακούγεται αυτο...Θα πας στο dvd club? Η έχεις ταινιες που δεν έχεις δει εκει?
Εχω επιθυμησει να δω στο σινεμα καμια παιδική:P:D

πολύ ωραιο μου ακούγεται αυτο...Θα πας στο dvd club? Η έχεις ταινιες που δεν έχεις δει εκει?
Εχω επιθυμησει να δω στο σινεμα καμια παιδική:P:D
Εχω να παω σινεμα ....μηνες :down::down: Κατεβαζουμε απο το ιντερνετ. Πριν απο καμια εβδομαδα ειδα το WALL-E ειναι παιδικη ταινια, και ειναι απιστευτη!! :up::up::up:

Ειμαστε ''πτωματα'' και οι δυο μας....δουλευουμε αρκετες ωρες την εβδομαδα, το σαββατο το εχουμε για δουλειες και ψωνια, και φτανει Κυριακη βραδυ και να λεμε ''φτου και απο την αρχη? μα δεν ξεκουραστηκα! '':(:down::down:

Εχω να παω σινεμα ....μηνες :down::down: Κατεβαζουμε απο το ιντερνετ. Πριν απο καμια εβδομαδα ειδα το WALL-E ειναι παιδικη ταινια, και ειναι απιστευτη!! :up::up::up:
εμένα μου αρέσει πολύ ο κινηματογράφος ειδικά ο θερινος και η ατμοσφαιρά του...

Μα δεν καταλαβες και εμας μας αρεσει..αλλα που χρονος? :(

DSCN1332.jpg
\

αραλικι στις μαμας την αγκαλια
αμ θα φας ζουληγμα εσυυυυ

Ωχ κάνεις και τέτοια????Καθηγητές και δάσκαλοι σου λένε μετά...Δανάη τι διδασκεις???Εγώ μόλις μπήκα σπίτι..Ααααα σήμερα θα διαβάσω..το εχω παρακάνει..

Τελειοι!!!

Τι όμορφο γατόδεντροοοοοοο!!!

Τι όμορφο χαλι-φλοκάτη...!!!ΤΑ παιδιά σου πρέπει να τρελαίνονται!!!Θέλω κι εγώ..Ζηλευωωωωω

Αυτά τα τεντόματα τα κάνει και το διδυμάκι του αν και τώρα τελευταία μπαααα μας έχει σταματήσει τα τ'ανασκελα και δεν μας αφήνει να του ακουμπάμε την κοιλίτσα αλλιώς δαγκώνει..Μα τι του κάναμε???Στην ίδια γυμναστική ακαδημία θα πηγαν τα πορτοκαλόγατα μας

ΑΒΑΤΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!Η υπογραφή ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!Κάτσε μαρί να φτάσουμε σπιτάκι μας...:lol:Τι κουκλί είναι αυτό???:inlove:
Αχ πολύ γλυκούλι...
Σαν ψεύτικο!
Αυτό το φόντο του πάει απίστευτα...Τελειος!!!
διδασκω γαλλικα,ευχαριστω για τα καλα σου λογια,η φλοκατη ωραια ειναι αλλα πολυ κοπος στο σκουπισμα αδερφακι μου!!!και το πορτοκαλογατο οντως αν το ακουμπησω στην κοιλια θα με σκισει!:P

DSCN1333.jpg

παει με πηρε ο υπνος...
α ρε μανα σκανταλιαρα τι του κανεις του παιδιου?

αυτες πως σας φαινονται?:P:lol:
ειδικα η τριτη πολυ γελιο!!!

Εμενα Βασια δε μου θυμισε την Αθηνα,αλλα τον Ιωνακο!Ειδα και το ζευγαρακι,πολυ διακριτικη η δικια σου,αλλα την ποδαρα της τη χωνει καλα!:lol:
Δαναη τι ομορφοι που ειναι μαζι στη φλοκατη...
καλα κουκλια ειναι και τα 2 της Βασιας ΤΕΛΟΣ:lol::lol:
καλοι ειναι και οι δικοι μου!!!χιχι

Καλημέρα Βασάκο!!
Ο Μορφέας δεν κυνηγάει πια καθολου το Σεμελάκι μου
Ηρέμησε το βλέμα του και κάνουν μυτούλες!!
Αυτη ακομα ειναι λιγο επιφυλακτική βέβαια ακομα...και καλά κάνει...
Το βράδυ κοιμούνται ολα στο γατοδωμάτιο ήσυχα!:D
ειδες ολα καλα!!!:)

Μπραβο το Αθηνιώ!! :)
Επεσε το κάστρο της! Και του Μορφέα! :up:
Μάθαμε και το πορτάκι...σε 5 λέπτά!! Της έβαζα το φτεράκι - γατοπαιχνιδι που ειναι το αγαπημένο της, το έβλεπε απ΄το τζαμάκι κι απ'τη μανια της να το γραπωσει τσουπ, έσπρωχνε με τη μουριτσα και τα ποδαράκια της και πέρναγε!! :lol:
Τώρα πια έξω και οι δυο τουαλέτες!!!!
σαμπανιες θα ανοιξει ο Μαριος!!!:lol::lol::lol:

Καλησπέρα και στα βιρμανάκια απο μένα. Σόρρυ κορίτσια χάθηκα το ξέρω αλλά δεν προλαβαίνω ένα πράγμα ΔΕΝ προλαβαίνω :down:

Καλησπέρα και στα βιρμανάκια απο μένα. Σόρρυ κορίτσια χάθηκα το ξέρω αλλά δεν προλαβαίνω ένα πράγμα ΔΕΝ προλαβαίνω :down:
Σε καταλαβαινω....βαθιες ανασες !! :happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back