Birman-maniacs

Αν ειναι μια μέρα μονο Βασια να μπορεις...να το κάνουμε Τετάρτη να πάτε για ψώνια και μετά να έρθω να σας βρω κι εγώ?:)

είναι κλειστα την Τεταρτη..:(καλα θα μιλήσουμε και τηλεφωνικα..να δω ποτε μπορουν κι αλλοι με τα τσιντσιλα..μπερδεμα..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστινάκι οίστρος βασικά είναι τα σημεία που εμφανίζει ένας οργανισμός όταν ειναι σε γόνιμη φάση...δηλαδή ειναι το κύλιμα στο πάτωμα, το τρίξιμο, το στήσιμο όσον αφορά στις γάτες...και τότε λέμε η γάτα ειναι σε φάση οίστρου...ενοιστρη περίοδος είναι όλη η περιοδος αυτή οπου το ζώο μπορεί να γονιμοποιηθεί και οι ωοθήκες του παράγουν τα ωάρια, αυτα που θα ενωθούν με τα σπερματοζωάρια και θα φτιάξουν το εμβρυο..;)στο ειπα και με λίγο δόκιμόυς όρους έτσι ώστε να τα μαθαίνεις σωστα...αν θες να γίνεις και κτηνιατρος..:)
Thanks!:happy:Έτσι κι αλλιώς,τα καταλαβαίνω!;)Όταν σου λέω ότι η φυσική(που κάναμε και αναπαραγωγικό σύστημα)στο δημοτικό ήταν το αγαπημένο μου και είχα 10 και τώρα στο γυμνάσιο το αγαπημένο μου είναι η Βιολογία και ψάχνω για πληροφορίες συνέχεια,τι καταλαβαίνεις;:P:D:happy:

Γεια σας!Τι νέα;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είναι κλειστα την Τεταρτη..:(καλα θα μιλήσουμε και τηλεφωνικα..να δω ποτε μπορουν κι αλλοι με τα τσιντσιλα..μπερδεμα..:(
Αχου ναι...το ξέχασα:redface:καλά μωρε αφου θα ξανάρθεις τα Χριστούγεννα!!! ;)
Αντα έχεις καθολου άδεια τα Χριστούγεννα? Εδω θα ειστε?:)

μπραβο:up: η νοικοκυρούλα το προσεξε:)

Καλημέρα επίσης :)
Βλεπετε την υπογραφή μου??
Ναι... το νοικοκυρούλα είναι λίγο άστοχο,θα 'λεγα ότι φημίζομαι για το αντίθετο...:redface::P

Ωραία η υπογραφή!:up:

Το Σεμελάκι με το φίλο της το Garfield! :P

CIMG2290.JPG

Σκηνοθεσια αλλά Catalines :P:lol:

CIMG2294.JPG

CIMG2301.JPG

CIMG2286.JPG
Κουκλίτσα!:happy:

Tι....χαμπαρια? Αφιερωμένη στο Βασάκο:P:lol:

CIMG2230.JPG

CIMG2223.JPG
Ώπα της το Σεμελάκι-σαλατάκι!:P:lol::D:happy::lol::rolleyes:
Συνέχεια μες το μπωλ της σαλάτας τη βγάζει!! :lol:Παει η Καλυψώ μου εξοστρακίστηκε...αλλά η καλή μου η μεγάλη γατούλα δεν ζηλευει καθολου...Φορεσε και τη χειμωνιατικη γουνα της!! :inlove:

CIMG2252.JPG

CIMG2240.JPG

η αδυναμια μου...
Είχα εργασία με τη Νύμφη Καλυψώ.:)
Αυτές τις φωτό έπρεπε να βάλω!:up:

Αχου ναι...το ξέχασα:redface:καλά μωρε αφου θα ξανάρθεις τα Χριστούγεννα!!! ;)
Αντα έχεις καθολου άδεια τα Χριστούγεννα? Εδω θα ειστε?:)
Ναι ειναι κλειστα τη Τεταρτη...Χριστουγεννα δεν ξερω που θα ειμαι. Και αδεια αν παρω, θα ειμαι σιγουρα εκτος ιντερνετ - πολυ χλωμο το βλεπω να μπαινω- γιατι θα ειμαι σε βολτες απο δω και απο κει!!!!!! :lol::lol:

Στο δωμάτιο του μεγάλου αδελφού:P

CIMG2244.JPG

CIMG2242.JPG
:inlove::inlove::inlove:
Μαστούρα με βαλεριάννα....Αααααα.....:lol:

CIMG2264.JPG

Τι κάνετε εσεις εκει?? :hmm:

CIMG2270.JPG
Πονηρόφατσες!:P:happy:
ο γατος κοιμάται και χορευουν τα ποντικια:P

CIMG2265.JPG

Τον διώξαμε με τη φασαρια μας...χι χι...

CIMG2303.JPG
:lol::up::lol::up:

attachment.php

αυτη την φώτο την είδες Γιούλη? φαίνεται και η ενυδριάρα μας!:D
Σκανταλιάρα η Σεμέλη,Γιούλη!:up:
Η Μίου η φάτσα,δεν τα τρώει τα ψαράκια;:hmm:

Γειά σας.Τι έχασα;Θέλω να μου λύσετε μια απορία.Το Γιούλη απο που βγαίνει; :):hmm:

Γιουλη,η Καλυψω πως και εχει σκουρηνει τοσο;Μπορουμε να εχουμε κι αλλες φωτο της;Ωραιο και το Σεμελακι,αλλα εμενα ειναι η αδυναμια μου...:redface:

Γειά σας.Τι έχασα;Θέλω να μου λύσετε μια απορία.Το Γιούλη απο που βγαίνει; :):hmm:
Γεια σου Λολόπη!:happy:
Έχω άλλες 7 σελίδες ασκήσεις Αγγλικά μέχρι τις 5:30'!!!:blink:
Τώρα τις κάνω...:down:

Σήμερα κάνανε αποχή όλο το 7ωρο για το παιδί που σκωτόθηκε και δεν κάναμε μάθημα
(εγώ δεν συμμετείχα γιατί η βαβούρα δεν είναι λύση).:/:
Και στις 1:15 μας είπαν ότι άμα θέλουμε μπορούμε να φύγουμε!:up:
Αύριο δεν έχουμε σχολέιο...ΤΕΛΕΙΑ!!!!!:up::up::up:

Ναι ειναι κλειστα τη Τεταρτη...Χριστουγεννα δεν ξερω που θα ειμαι. Και αδεια αν παρω, θα ειμαι σιγουρα εκτος ιντερνετ - πολυ χλωμο το βλεπω να μπαινω- γιατι θα ειμαι σε βολτες απο δω και απο κει!!!!!! :lol::lol:
το λέω για να συναντηθούμε όχι για να τσατάρουμε;)
απο το Θελογία:D:P
Γιουλη,η Καλυψω πως και εχει σκουρηνει τοσο;Μπορουμε να εχουμε κι αλλες φωτο της;Ωραιο και το Σεμελακι,αλλα εμενα ειναι η αδυναμια μου...:redface:
ειδες πως σκούρηνε?? Σε λιγο θα γινει ολη seal:blink::lol:
Γεια σου Λολόπη!:happy:
Έχω άλλες 7 σελίδες ασκήσεις Αγγλικά μέχρι τις 5:30'!!!:blink:
Τώρα τις κάνω...:down:

Σήμερα κάνανε αποχή όλο το 7ωρο για το παιδί που σκωτόθηκε και δεν κάναμε μάθημα
(εγώ δεν συμμετείχα γιατί η βαβούρα δεν είναι λύση).:/:
Και στις 1:15 μας είπαν ότι άμα θέλουμε μπορούμε να φύγουμε!:up:
Αύριο δεν έχουμε σχολέιο...ΤΕΛΕΙΑ!!!!!:up::up::up:
Κι ο Χρηστος, σήμερα αποχη - κατάληψη κι αυριο κλειστα....

το λέω για να συναντηθούμε όχι για να τσατάρουμε;)

απο το Θελογία:D:P
Εεεεεε;;;!!!:blink::confused::blink::confused:
Κι ο Χρηστος, σήμερα αποχη - κατάληψη κι αυριο κλειστα....
Κι εμείς τα ίδια.:D
Τι τάξα παει ο Χρήστος Αγγλικά;:hmm:

Εμείς όταν κάναμε αποχή ούτε και εγώ συμμετείχα(Δες τους λόγους αποχής και κατάληψης 1 εβδομάδας.1δεν είχαν έρθει οι προπονητές.2 Οι τουαλέτες των αγοριών βρόμικες και 3 Οι τυρόπιτες δεν είναι στρογγυλές.Ουτε εμείς έχουμε αύριο σχολείο!!!!Η κα Κραουνάκημου μου εβαλε 18 Κείμενα και Ομηρο και 19 Ιστορία ενώ είχα γράψει 20 και είχα πει 20.

Κι εμείς τα ίδια.:D
Τι τάξα παει ο Χρήστος Αγγλικά;:hmm:
ωχ...δεν ξέρω:redface: κάνει ιδιαιτερα απο τη πρώτη δημοτικού και στο σχολειο... και σε 2 χρονια θα δωσει για Lower :hmm:

Ναι το καταλαβα Γιουλη...απλα δεν ξερω καν που θα ειμαι εκεινες τις μερες....Τωρα η Βασια που ειναι? θα ερθει απο αυριο? Κεντια μπορει να παει και το πρωι ...:hmm:

Εμείς όταν κάναμε αποχή ούτε και εγώ συμμετείχα(Δες τους λόγους αποχής και κατάληψης 1 εβδομάδας.1δεν είχαν έρθει οι προπονητές.2 Οι τουαλέτες των αγοριών βρόμικες και 3 Οι τυρόπιτες δεν είναι στρογγυλές.Ουτε εμείς έχουμε αύριο σχολείο!!!!Η κα Κραουνάκημου μου εβαλε 18 Κείμενα και Ομηρο και 19 Ιστορία ενώ είχα γράψει 20 και είχα πει 20.
Μπράβο:up:...αλλάζεις μονο το χρώμα των γραμματων σου...γιατι καθότι μεγαλη γυναικα δεν βλέπουν παιδι μου τα ματάκια μου?:P:lol:

Ναι το καταλαβα Γιουλη...απλα δεν ξερω καν που θα ειμαι εκεινες τις μερες....Τωρα η Βασια που ειναι? θα ερθει απο αυριο? Κεντια μπορει να παει και το πρωι ...:hmm:
καλά μωρε χωρις άγχος....θα δούμε:)

ωχ...δεν ξέρω:redface: κάνει ιδιαιτερα απο τη πρώτη δημοτικού και στο σχολειο... και σε 2 χρονια θα δωσει για Lower :hmm:
Κι εγώ!:D
Ίδια τάξη πάμε!;)(C' class;))

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back