Birman-maniacs

ΌΧΙ θέλω να είμαι το πεύκο!!!
Εγώ λέω να είσαι η Ευρώπη!:happy:
Εμενα το ευρωπη μου φαινεται πολυ πολυ ομορφο ονομα παντως.Αλλα εγω ειμαι και συνηθισμενη,τη νονα του αδερφου μου τη λενε Ελλας και την πρωτη ξαδερφη του Δημητρη Ηλένια.
Ωραία ονόματα!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Koριτσια! Ελάτε μωρέ αφού ειστε φιλεναδούλες καλές:)
Κι εσύ βρε Ευρώπη λεγε την "Τιτινα" να πάρεις το αιμα σου πισω:P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ενα φραγκο η βιολετα
τσιγκολελετα,τσιγκολελετα!!!
να πω και το λολα να ενα μηλο?
Τώρα συμπληρώσαμε!:happy:
Γεια σου Δανάη!:)

Αχχ Δαναη μου...ζαλιστηκα τοσες σελιδες....καλα τι σε επιασε και κανεις ταξινομηση στη βιβλιοθηκη? μαλλον βαρεθηκες ε? :)

Ωραία ονόματα!:up:
Κι εμενα μου αρεσουν πιο πολυ απο ολα μου αρεσει το ονομα της γιαγια του,που τη λενε Μαρκελλα.:)

ενα φραγκο η βιολετα
τσιγκολελετα,τσιγκολελετα!!!
να πω και το λολα να ενα μηλο?
Οχι το "Μια ωραια Πεταλούδα" να μας πεις και να το αφιερώσεις στην Αντα:lol::lol:

Γειά σας!Πάω γυμναστήριο:hello:

Koριτσια! Ελάτε μωρέ αφού ειστε φιλεναδούλες καλές:)
Κι εσύ βρε Ευρώπη λεγε την "Τιτινα" να πάρεις το αιμα σου πισω:P:lol::lol:
Μα ζήτησα συγγνώμη!:(
Έτσι κι αλλιώς έτσι με φωνάζει η ξεδερφούλα μου!:happy:
Άρα μ' αρέσει!:D

Οχι το "Μια ωραια Πεταλούδα" να μας πεις και να το αφιερώσεις στην Αντα:lol::lol:
Στα γαλλικα μου αρεσει παρα πολυυυυυ....αληθεια ολη η συλλογη της Folli-Follie ειναι με πεταλουδες - Η καλυτερη μου!!!!!! ηδη ζητησα απο τον ''Αγιο Βασιλη ''να μου φερει κατι απο κει!!!!!!!!!:up::up:

Στα γαλλικα μου αρεσει παρα πολυυυυυ....αληθεια ολη η συλλογη της Folli-Follie ειναι με πεταλουδες - Η καλυτερη μου!!!!!! ηδη ζητησα απο τον ''Αγιο Βασιλη ''να μου φερει κατι απο κει!!!!!!!!!:up::up:
Έρχεται!:happy:
babbo261.jpg

γεια σας...Αντα οντως αν ειναι θα περασω αυριο Κεντια...όπως μπαίνω Κηφισια, αν βρω Parking βεβαια..οποτε τα λέμε ανετα ολες μας:)

Δανάηηηη!Αφιερωμένη στον Έρωτα!:D
princedream.jpg

γιατι πουλακι μου?τι επαθες?

Γεια σου Δανάη. Βγήκα έξω το σ/κ (καλά καλά κουκουλωμένη) αλλά έχει απίστευτο κρύο (το έδαφος είναι παγωμένο και κάνουμε πατινάζ) και μάλλον υποτροπίασα γιατί σήμερα πάλι φτερνίζομαι και πονάει ο λαιμός μου. Και δεν έχω απίστευτα κέφια.

Καλά Χριστούγεννα Βirmaniacs!!!!:happy:
Birman-Cat-Kittens-wearing-Christmas-hats_644837.jpg

Γεια σου Δανάη. Βγήκα έξω το σ/κ (καλά καλά κουκουλωμένη) αλλά έχει απίστευτο κρύο (το έδαφος είναι παγωμένο και κάνουμε πατινάζ) και μάλλον υποτροπίασα γιατί σήμερα πάλι φτερνίζομαι και πονάει ο λαιμός μου. Και δεν έχω απίστευτα κέφια.
πότε έρχεσαι?:)

ευχαριστουμε Χριστινάκι...:)Θενια ελπιζω να μην υποτροπιάσεις...κάνε ζεστά και παρε καμια βιταμίνη Ε και C..:(

πότε έρχεσαι?:)

Φέυγω απο αγγλία στις 16 και φτάνω ξημερώματα 17 ελλάδα :)

ευχαριστουμε Χριστινάκι...:)Θενια ελπιζω να μην υποτροπιάσεις...κάνε ζεστά και παρε καμια βιταμίνη Ε και C..:(

Βάσια είμαι με βιταμίνες και ένα χυμό πορτοκάλι στο χέρι συνέχεια. Έχω παρατηρήσει τελικά ότι απο την ώρα που ήρθα αγγλία αρρωσταίνω πιο πολύ. Καλά μου λέγαν οτι το κλίμα της αγγλίας θα μου έκανε ζημιά στην υγεία. :down: Αν υποτροπιάσω θα σκάσω ειλικρινά. Δεν βοηθάει και ο καιρός μωρέ. Εδώ που είμαι έχει -4 τώρα :down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back