Birman-maniacs

327270746_de0c3f8f19.jpg
Μerry Christmas ματαρες μου!Merry Christmas:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα, πάλι γράψατε πολλά...εγω ειχα τρεξιματάκι χθες και βγηκα ξαφνικά...:)μας επισκεφτηκε και ο φίλος μου ο μπαμπάς των τσιντσιλά και ειδα τα βιρμανάκια παο κοντά...:)μου ελεγε ιστορίες απο τα μικρά τους..το δεντρο τους κάνει ασκήσεις ισορροπίας κάθε μέρα:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSCN1374.jpg

τι εχει μεσα η σακούλα?:hmm:

DSCN1376.jpg

εγω πάντως περαστική ημουν δεν ξέρω για το έγκλημα..:D

:)
DSCN1380.jpg

να τος να τος ο γατος ο φευγάτος...

DSCN1385.jpg

κοριτσια αυτο το χαλάκι πήρα...που σας έλεγα...;)το μοντέλο ειναι δικό μας βέβαια...

Καλημερα! :)
Τι ωραια που ειναι τα μωρα σου μαρι Βασια:inlove::inlove:
καλε το χαλακι ειναι πολυ ομορφο! Εχει πολυ γλυκο χρώμα!:up:

ειδες?ωραιο ε?πηρα και ενα παμφθηνο καλυμμα..γιατι το άλλο το ξεσκισαν..:(χθες το βραδυ το εβαλα σημερα το πρωι ήταν ηδη τραβηγμένο απο κάποιο νύχι...:(σαν λυσσασμένα έκαναν πάλι...το βρηκαμε το σαλονι αναστα ο κυριος το πρωι..:)

Καλημέρα!! ωραιο χαλακι Βασια!! και το μοντελο επισης!! :) κοριτσια και εγω πηζω απιστευτα...το αγχος εχει χτυπησει κοκκινο και προσπαθω να σταθω στο υψος των τοσων ''αναθεσεων'' που εχω αναλαβει. :( Περιμενω πως και πως να ερθει η Παρασκευη και να παρω αδεια. :)

καλημέρα Αντουλα..υπομονη...βγαίνεις σε άδεια μετα?:hmm:μεχρι ποτε?

Καλημέρα:)
birman-cat.jpg

Είναι λίγο αληθοράκι αλλά έχει μια αρχοντια κ μ αρέσει:up:

Μετά από ένα άθλιο πρωινό στο ΙΚΑ που κάνανε τα νεύρα κρόσσια:down: πολύ θα ήθελα να βρίσκομαι και γω εκεί παρέα με αυτό το κουκλί....

και το τοσο σκουρο μηπως?:P:lol:το νεγρικο?

CIMG2471.JPG
Να σου πω και με αυτό δε θα με χάλαγε καθόλου......

:)
DSCN1380.jpg

να τος να τος ο γατος ο φευγάτος...
Μου τον ετοίμασες Βάσια:lol: Έρχομαι να τον πάρω.....

ειδες?ωραιο ε?πηρα και ενα παμφθηνο καλυμμα..γιατι το άλλο το ξεσκισαν..:(χθες το βραδυ το εβαλα σημερα το πρωι ήταν ηδη τραβηγμένο απο κάποιο νύχι...:(σαν λυσσασμένα έκαναν πάλι...το βρηκαμε το σαλονι αναστα ο κυριος το πρωι..:)
Γουσταρω! :up:τι να ειναι ξενερωτα σαν τα δικα μου?:lol:που ειναι παντα ολα στη θέση τους?:P
Καλημέρα!! ωραιο χαλακι Βασια!! και το μοντελο επισης!! :) κοριτσια και εγω πηζω απιστευτα...το αγχος εχει χτυπησει κοκκινο και προσπαθω να σταθω στο υψος των τοσων ''αναθεσεων'' που εχω αναλαβει. :( Περιμενω πως και πως να ερθει η Παρασκευη και να παρω αδεια. :)
υπομονη...η αντιστροφη μετρηση τελειωνει;)
τι λες θα βρεθουμε λιγακι στις γιορτες?

Καλημέρα:)

Μετά από ένα άθλιο πρωινό στο ΙΚΑ που κάνανε τα νεύρα κρόσσια:down: πολύ θα ήθελα να βρίσκομαι και γω εκεί παρέα με αυτό το κουκλί....

Να σου πω και με αυτό δε θα με χάλαγε καθόλου......

Μου τον ετοίμασες Βάσια:lol: Έρχομαι να τον πάρω.....
θυμασαι το Μορφεα που χωθηκε στη γατοφορο - νεσεσερ οταν σε ειδε κι ετοιμαστηκε για να τη κανει?:lol:

θυμασαι το Μορφεα που χωθηκε στη γατοφορο - νεσεσερ οταν σε ειδε κι ετοιμαστηκε για να τη κανει?:lol:
Πως δεν το θυμάμαι.... Το παιδί με θέλει αλλά δε μας αφήνεις να χαρούμε τον έρωτά μας..... Μας χώρισες μια νύχτα με βροχή.....:lol::lol::lol:
Τελικά με πείραξε πολύ το πρωινό στο ΙΚΑ.... όχι ότι ήθελα και πολύ δηλαδή:P.

καλημέρα Νεκταρία...καλα Γιούλη εχω το διαλοκάκι εδω...και μόνο του τρέχει και κάνει χαζομάρες...:Dτρελοκομείο σκέτο...:)

α και να σημειωσω ότι είχε πνίξει 2 χαρτάκια-μπαλάκια στο νερο...:confused:τι ειναι αυτο το πράγμα?:hmm:περα των αρσενικων που το εχουν...η γάτα μιας φίλης μου το κάνει με ενα μικρο φωκάκι, το πάει στο φαγητο της, στο νερο το πνιγει, αλλά το παιρνει και στη φωλια της και κοιμουνται μαζι..:D

α και να σημειωσω ότι είχε πνίξει 2 χαρτάκια-μπαλάκια στο νερο...:confused:τι ειναι αυτο το πράγμα?:hmm:περα των αρσενικων που το εχουν...η γάτα μιας φίλης μου το κάνει με ενα μικρο φωκάκι, το πάει στο φαγητο της, στο νερο το πνιγει, αλλά το παιρνει και στη φωλια της και κοιμουνται μαζι..:D
Φωκακι στο νερο? Ε τελεια! η καλυτερη του! :Pνα του βαζει και παγακια πες της:lol:

Christmas_In_New_York.jpg

Καλησπέρα Βιρμανάκια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back