Birman-maniacs

ευχαριστουμε πολυ...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Christmas_In_New_York.jpg

Καλησπέρα Βιρμανάκια
Hey Hi Elena!
What's up?
Getting prepared for Christmas? :P

Συγνωμη ειδα τους ουρανοξιστες και την Αμερικανικη σημαια...και με ενεπνευσε για να παρλαρω σαν Αμερικανακι:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Hey Hi Elena!
What's up?
Getting prepared for Christmas? :P

Συγνωμη ειδα τους ουρανοξιστες και την Αμερικανικη σημαια...και με ενεπνευσε για να παρλαρω σαν Αμερικανακι:P:P:P
Oh! it's ok
yes, i'm already prepared που λέμε κ εμείς στα Τρίκαλα:lol:
να και κάτι λιγότερο Αμερικάνικο
Birman.jpg

Ο Σιβηρικος Θεος:inlove::inlove::inlove:
Αντε να πεταει η ομαδα!:up:

vilyam_1.jpg

vilyam_2.jpg

vilyam_01.jpg

Oh! it's ok
yes, i'm already prepared που λέμε κ εμείς στα Τρίκαλα:lol:
να και κάτι λιγότερο Αμερικάνικο
μη μου πεις οτι εισαι απο εκει??:)

καλημέρα Αντουλα..υπομονη...βγαίνεις σε άδεια μετα?:hmm:μεχρι ποτε?
Απο 20 μεχρι 28 και μετα 31 με 5 ιανουαριου...ειναι αρκετες μερες, αλλα με παει γα..... και χτες και σημερα σε διαφορα μεετινγκ και συζητησεις που δεν προλαβαινω να κανω καθολου ''χαρτουρα'' που μενει πισω και μαζευεται :blink::blink::blink:

Να βρεθουμε Γιουλη γιατι οχι? θα σε βαλω στη λιστα!! εχω να δω τη κολλητη μου απο το Σεπτεμβριο και φαντασου μενουμε στην ιδια πολη!! :(

μη μου πεις οτι εισαι απο εκει??:)
Ναι δεν το ήξερες; Γιατί έχεις άσχημα βιώματα από τα Τρίκαλα:hmm:

Ναι δεν το ήξερες; Γιατί έχεις άσχημα βιώματα από τα Τρίκαλα:hmm:
Oχι καλε....πως σου'ρθε αυτο?
Ο μπαμπάς μου γεννηθηκε στο Ζαρκο που ειναι διπλα στη Φαρκαδωνα...αλλα στη καταγωγη ειναι Ηπειρωτης:)

Βιρμανάκια μου φιλιά πολλά! Πλέον θα τα πούμε απο κοντά και μέσω κινητού! Η μέρα έφτασε! Φιλουρεεεεεςςςςςςς :hello:

...αλλα στη καταγωγη ειναι Ηπειρωτης:)
Έλα από που; Και μένα η καταγωγή είναι από Ήπειρο.

Oχι καλε....πως σου'ρθε αυτο?
Ο μπαμπάς μου γεννηθηκε στο Ζαρκο που ειναι διπλα στη Φαρκαδωνα...αλλα στη καταγωγη ειναι Ηπειρωτης:)
Δεν ξέρω γιατί σε όποια λέω ειμαι από Τρίκαλα αυτό μου λέει ήξερα ένα μ@@@ απο Τρίκαλα:lol:
Χαιρετισμούς στον μπαμπά λοιπόν:up: κια πάρε και ένα δωράκι
Victorian%20Christmas%20600.jpg

Βιρμανάκια μου φιλιά πολλά! Πλέον θα τα πούμε απο κοντά και μέσω κινητού! Η μέρα έφτασε! Φιλουρεεεεεςςςςςςς :hello:

καλο ταξίδι, καλή επιστροφή φιλια.....:)

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ?εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα το μωρό μου αλλά μου λείπει η Μίου μου!:(

Έλα από που; Και μένα η καταγωγή είναι από Ήπειρο.
Απο τη Πυρσογιαννη την έδρα του Δημου Μαστοροχωριων!:)
Δεν ξέρω γιατί σε όποια λέω ειμαι από Τρίκαλα αυτό μου λέει ήξερα ένα μ@@@ απο Τρίκαλα:lol:
Πανεμορφη καρτα!:up:κι η μαμα μου έναν τετοιο λεει οτι παντρευτηκε...:lol:οχι μωρε πλακα κανω:P...τον αγαπα το μπαμπακα μου:)
καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ?εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα το μωρό μου αλλά μου λείπει η Μίου μου!:(
ειναι απλά που νοιωθεις τυψεις που νταντευεις ένα νεο μωρο...ολες οι νεες μαμαδες το αισθανονται αυτο...;)

[
ειναι απλά που νοιωθεις τυψεις που νταντευεις ένα νεο μωρο...ολες οι νεες μαμαδες το αισθανονται αυτο...;)[/QUOTE]

δεν είναι μόνο αυτό την πήραν οι γονείς μου από το Σάββατο στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνο όταν ήρθα Αθήνα !

[
ειναι απλά που νοιωθεις τυψεις που νταντευεις ένα νεο μωρο...ολες οι νεες μαμαδες το αισθανονται αυτο...;)

δεν είναι μόνο αυτό την πήραν οι γονείς μου από το Σάββατο στο σπίτι μας στην Πτολεμαΐδα γιατί δεν ήθελα να την αφήσω μόνο όταν ήρθα Αθήνα ![/quote]
ναι το ξερω...ελα κανε υπομονη θα ερθει...καλα δεν ειναι χωρις κυνηγητα τους;)

Victorian%20Christmas%20600.jpg

Καλέ τέλεια είναι τα Τρίκαλα! Ιδικά το φθινόπωρο είναι θεηκα!:inlove: (όχι οτι τον χειμώνα δεν είναι αλλά έχουμε μια αδυναμία στο φθινόπωρο:P) Και είναι και εύκολη πόλη να την μάθεις όχι σαν τα Γιάννενα που ξεκίνα ένας δρόμος να τον λένε γιαννη και σε πέντε μέτρα να τον λένε Γιώργο..:blink::P

Βιρμανοστολίδια(το ένα wanna be:P):

images
1271204801_9ec0e917e5.jpg

DSCN1385.jpg

κοριτσια αυτο το χαλάκι πήρα...που σας έλεγα...;)το μοντέλο ειναι δικό μας βέβαια...
μαρι Βασια τι τελειο χαλι ειναι αυτο?καλα για το μοντελο στα εχω πει εκατονταδες φορες!!!:lol::lol::lol:

βρηκα την ευκαιρια να μπω λιγο γιατι εχω βαλει διαγωνισμα!!!πλησιαζει το "τελος χρονου" ομως και βγαινω...
Θενια καλως να μας ερθεις!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back