Birman-maniacs

Δαναη!!!!!!!!! τι κανεις? μηπως γιορταζες τη Κυριακη? αν ναι ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δαναη!!!!!!!!! τι κανεις? μηπως γιορταζες τη Κυριακη? αν ναι ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!
ευχαριστω αλλα δεν εχω γιορτη!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω αλλα δεν εχω γιορτη!!!!:)
Αφου το ακουσα σε μια εκπομπη οτι γιορταζαν οι Δαναες!! αχχ λαθος πληροφοριες δινουν....:(

βγαινω γιατι τελειωσε ο χρονος για το διαγωνισμα!!!
Αντακο θα τα πουμε αυριο!!!:)

ΟΚ!! φιλια στα χνουδωτουλια σου.....

Αφου το ακουσα σε μια εκπομπη οτι γιορταζαν οι Δαναες!! αχχ λαθος πληροφοριες δινουν....:(
ναι ετσι το εχουν βγαλει!!!καινουρια μοδα!!!Δαναες και Αριαδνες(σε αλλη ημερομηνια βεβαια)αλλα αν δεις ημερολογιο της ορθοδοξιας δεν γιορταζουν!!αλλωστε τα γενεθλια ειναι σημαντικα,οχι η μερα που πηρες το ονομα!!:)

ναι ετσι το εχουν βγαλει!!!καινουρια μοδα!!!Δαναες και Αριαδνες(σε αλλη ημερομηνια βεβαια)αλλα αν δεις ημερολογιο της ορθοδοξιας δεν γιορταζουν!!αλλωστε τα γενεθλια ειναι σημαντικα,οχι η μερα που πηρες το ονομα!!:)
Καλα σκοτωσε με και αλλο!!!!!!!!!!!δεν θυμαμαι ποτε εχεις γενεθλια κλαψ κλλαψψψψψψψ :(:(

Τσα!:happy:
Εδω ειμαι,σας παρακολουθω...
Ελενα,κι εγω δε νιωθω καλα...σβηνω...ζαλιζομαι...μεγαλες στενοχωριες...
Πάλι;:( Είναι εύκολο να !

Συγνωμη ειδα τους ουρανοξιστες και την Αμερικανικη σημαια...και με ενεπνευσε για να παρλαρω σαν Αμερικανακι:P[/quote]
Aαααα...:| What shal I say now?:hmm:
This!:up:
Βιρμανάκια μου φιλιά πολλά! Πλέον θα τα πούμε απο κοντά και μέσω κινητού! Η μέρα έφτασε! Φιλουρεεεεεςςςςςςς :hello:
Τέλεια!!!!! I can't wait!:rolleyes:
βγαινω γιατι τελειωσε ο χρονος για το διαγωνισμα!!!
Καημένη νεολαία...:rolleyes::lol: Αυτά τα κακόμοιρα γράφουνε κι η γαλλικού στο chat!:P:lol:(πλάκα,ε!Μη θημώσετε πάλι!:()
(Το μπεμπέ!;):up:)

DSCN1385.jpg

κοριτσια αυτο το χαλάκι πήρα...που σας έλεγα...;)το μοντέλο ειναι δικό μας βέβαια...

ωραιο το χαλι δεν λεω...αλλα το μοντελο ακομη πιο ωραιο!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Mάλλον το 8:30 παραείναι αργά για τα Βιρμανάκια...
Καληνύχτα!

Παιδιά τρελάθηκα με τον Βιρμανακο στις αγγελίες! Δεν ξέρω αν τον είδατε.... τι κουκλί είναι αυτό!:inlove:
Έστειλα mail φυσικά! Για να δούμε...

/quote]

Καημένη νεολαία...:rolleyes::lol: Αυτά τα κακόμοιρα γράφουνε κι η γαλλικού στο chat!:P:lol:(πλάκα,ε!Μη θημώσετε πάλι!:()
(Το μπεμπέ!;):up:)
μολις μαθουν αυτα που ξερω εγω μπορουν να τσαταρουν κι αυτοι.Πλακα κανω κι εγω.:lol::lol::lol:

Καλημέρα! :)
Χθες στολισα (επιτέλους):Pο Μορφεάς μασαγε τα κλαρια (ειναι ψευτικα)...και το πρωι βρήκα ένα κομμενο μέσα στη σκηνουλα του:blink: το πηρε λάφυρο...:lol:με τα στολιδια δεν ασχοληθηκαν...
Τα κοριτσια, κυριες!:up:
Τα λαμπακια μου απο περσι δεν άναβαν:/:...και σήμερα θα πάρω καινούργια....μολις τα αναψω θα βάλω φωτο:)

Καλημερα Γιουλη!Θα περιμενουμε φωτο!Μην ξεχασεις το τραινακι...

καλημέρα...ποιο βιρμανάκο λέει παραπάνω?:hmm:

ΚΑλημερα!Εχει ενα βιρμανιας που χαριζεται Βασια.

Καλημερα Γιουλη!Θα περιμενουμε φωτο!Μην ξεχασεις το τραινακι...
ναι! τη θεση του φέτος κατω απο το δέντρο πήραν οι φιγουρες της φατνης αλλα θα μπει καπου αλλου πιο καλα;):)
Θα τα βγάλω ολα φωτο:)

Καλημερα!! ειμαι εξουθεωμενη και αρκετα ζαλισμενη....αν τη βγαλω καθαρη αυτη την εβδομαδα καλα θα ειναι...:confused:

ΚΑλημερα!Εχει ενα βιρμανιας που χαριζεται Βασια.
μας το βάζεις Δωρα? Κι εγω δεν το βρισκω:hmm:
Καλημερα!! ειμαι εξουθεωμενη και αρκετα ζαλισμενη....αν τη βγαλω καθαρη αυτη την εβδομαδα καλα θα ειναι...:confused:
Μονο υπομονη μπορω να σου πω Αντουλα...κανε θετικες σκέψεις με ομορφες Χριστουγεννιατικες στιγμες χαλαρωσης :)

Καλημερούδια!!!
Παιδιά τρελάθηκα με τον Βιρμανακο στις αγγελίες! Δεν ξέρω αν τον είδατε.... τι κουκλί είναι αυτό!:inlove:
Έστειλα mail φυσικά! Για να δούμε...
Μακάρι να τον πάρεις αν τον επιθυμείς. Εϊναι τέλειος τον είδα και τρελάθηκα. ΚΟυκλί σωστό!!!:up:

Καλημέρα! :)
Χθες στολισα (επιτέλους):Pο Μορφεάς μασαγε τα κλαρια (ειναι ψευτικα)...και το πρωι βρήκα ένα κομμενο μέσα στη σκηνουλα του:blink: το πηρε λάφυρο...:lol:με τα στολιδια δεν ασχοληθηκαν...
Τα κοριτσια, κυριες!:up:
Τα λαμπακια μου απο περσι δεν άναβαν:/:...και σήμερα θα πάρω καινούργια....μολις τα αναψω θα βάλω φωτο:)
:lol::lol::lol::lol:Σκανταλιάρης ο Μορφεάκος έεεΕ????

μας το βάζεις Δωρα? Κι εγω δεν το βρισκω:hmm::)
Αν πας στα νέα μηνύματα στην αρχή σο μενού, θα στο βγάλει πρωτο πρώτο. Εγώ έτσι το είδα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back