Birman-maniacs

Σας το βάζω εγώ

Δίνεται γάτος απο σπίτι για σπίτι!

Διδεται εναντι μικρου αντιτιμου ενας πανεμορφος βιρμανος γατος γεννημένος και μεγαλωμένος μαζί μας στο σπίτι.Οι λογοι ειναι άσχετοι με τον γατούλη,έιναι υγιέστατος,στειρωμενος,μαλλιαρός,χαδιάρης και πιστός.Ο υποψηφιος-α θα πρεπει πρωτα να κερδισει την εμπιστοσυνη μου και μετα του γατου μου.
Θα πρεπει να πω πως ο συγκεκριμενος γατος ειναι ενα "ζυμαρι"....αυτο τα λεει ολα.
δεκτες μόνο σοβαρές προτάσεις με εχέγγυα για μόνιμο σπίτι με πολλή διάθεση για την φροντίδα του.
mail: dessynet@yahoo.com
Συνημμένα Thumbnails

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μας το βάζεις Δωρα? Κι εγω δεν το βρισκω:hmm:

Μονο υπομονη μπορω να σου πω Αντουλα...κανε θετικες σκέψεις με ομορφες Χριστουγεννιατικες στιγμες χαλαρωσης :)
Αυτες οι στιγμες χαλαρωσης μοιαζουν τοοσσσσοοοοοο μακριαααααααα :( :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραιος ο γατουλης..γιατι μωρε τα παιρνουν και μετα τα δινουν? :( μακαρι καποιος να τον παρει for ever and ever.......

Αν μπείτε κ στο θεμα του θα δείτε έχει κι άλλη φωτο και λέει ότι ειναι 14 μηνών το κουκλί. Μακάρι να τον πάρει η κοπέλα που τον είδε και τον ερωτεύτηκε. Η indrilgon:)

καλημέρα Αντα μου...υπομονη οντως, τι αλλο να σου πούμε?:(ωραιο το γατουλι, μακάρι να βρει σπίτι....Αντούλα αυτο το for ever and ever δεν ισχυει για όλους άστο...:down:

Καλημέρα! :)
Χθες στολισα (επιτέλους):Pο Μορφεάς μασαγε τα κλαρια (ειναι ψευτικα)...και το πρωι βρήκα ένα κομμενο μέσα στη σκηνουλα του:blink: το πηρε λάφυρο...:lol:με τα στολιδια δεν ασχοληθηκαν...
Τα κοριτσια, κυριες!:up:
Τα λαμπακια μου απο περσι δεν άναβαν:/:...και σήμερα θα πάρω καινούργια....μολις τα αναψω θα βάλω φωτο:)
εγω ποτε θα στολισωωωω????

Καλημερα!! ειμαι εξουθεωμενη και αρκετα ζαλισμενη....αν τη βγαλω καθαρη αυτη την εβδομαδα καλα θα ειναι...:confused:
κουραγιο Αντα!!!ερχονται οι διακοπες!!!

καλημέρα Αντα μου...υπομονη οντως, τι αλλο να σου πούμε?:(ωραιο το γατουλι, μακάρι να βρει σπίτι....Αντούλα αυτο το for ever and ever δεν ισχυει για όλους άστο...:down:
αστο,αστο!!!

καλημερα ξεχασα να πω!!!Αντα για σενα εξαιρετικα αφιερωμενο!!!

που εισαι μαρι Δανάη?πως κι ετσι πρωι πρωι μέσα?:)

Sexy Mrs Santaclausitsa?:lol::lol:
Αχχ τελειο!! ευχαριστω Δαναη....ετσι βαλτε μου κατι να ανεβω, γιατι θα αργησει ο μακακας μου και με εχει κρεμασει με κατι θεματα!!!! γκρρρρρ:down::down::down:

που εισαι μαρι Δανάη?πως κι ετσι πρωι πρωι μέσα?:)
δουλευουμε κιουρια μου!!!!:P
πηγαινε λιγο τους τσιντσιλλα,ρωταει ενας αν πειραζει που εβαλε μπενταντιν στην γατα του.

Γιατι , παντα θα αναρωτιεμαι γιατι δεν σκεφτονται πολλες πολλες φορες πριν να αποκτησουν μια ψυχουλα και την παιρνουν μονο για λιγο.....:(:( σαν να ειναι αντικειμενο που μπορουν να ανακυκλωσουν ή να χαρισουν.

Αχχ τελειο!! ευχαριστω Δαναη....ετσι βαλτε μου κατι να ανεβω, γιατι θα αργησει ο μακακας μου και με εχει κρεμασει με κατι θεματα!!!! γκρρρρρ:down::down::down:

να παρε κι αλλο ενα!!!:)

ειδατε Λακη χθες?πολύ καλος καλα και το video με τους κουκουλοφόρους....οχι οτι ηταν η πρωτη φορά που το είδαμε..αλλα που..:mad:εγω περιμενω να μου φερουν ξύλα...ηρθαν να μετρησουν αν φτάνει ο γερανος και λέρωσαν...καθάρισα...και τωρα ξανα....περιμενα οτι θα ρθουν αλλη μέρα....:(εμεις ειμαστε υπο κατάληψη...μαθήματα ξανα,..του χρόνου..:)

δουλευουμε κιουρια μου!!!!:P
πηγαινε λιγο τους τσιντσιλλα,ρωταει ενας αν πειραζει που εβαλε μπενταντιν στην γατα του.

απάντησα ήδη στο θέμα του:P

Γιατι , παντα θα αναρωτιεμαι γιατι δεν σκεφτονται πολλες πολλες φορες πριν να αποκτησουν μια ψυχουλα και την παιρνουν μονο για λιγο.....:(:( σαν να ειναι αντικειμενο που μπορουν να ανακυκλωσουν ή να χαρισουν.
αχ αυτο μου τη δινει κι εμενα!!!νομιζουν οτι η γατα δεν εχει προβλημα να αλλαξει σπιτι...αν ειχαν ανθρωπινη λαλια,ποσους θα εβριζαν και ποσους θα εκαναν να κλαψουν...

ειδατε Λακη χθες?πολύ καλος καλα και το video με τους κουκουλοφόρους....οχι οτι ηταν η πρωτη φορά που το είδαμε..αλλα που..:mad:εγω περιμενω να μου φερουν ξύλα...ηρθαν να μετρησουν αν φτάνει ο γερανος και λέρωσαν...καθάρισα...και τωρα ξανα....περιμενα οτι θα ρθουν αλλη μέρα....:(εμεις ειμαστε υπο κατάληψη...μαθήματα ξανα,..του χρόνου..:)
Ποσα κιλα πηρατε? αληθεια που θα τα βαλετε? εμεις ψαχνουμε ενα ειδος μπαουλου να το βαλουμε στο μπαλκονι για να βαζουμε εκει τα ξυλα....:hmm::hmm:

αστα Αντα μου...αστο..πιθανον να πάει και με το τι χρώμα φοριεται και τραβιεται απο το λαο....:down:και μου αρεσει που μας υποστηριζω στους κηνυγους που αλλαζουν σκυλο αν δεν τους κάνει στο κυνήγι...τουλάχιστον αυτοι εχουν το θαρρος να πουν οτι ειναι για εργασία και δεν μου κάνει...οι "φιλοζωοι" ομως που μας περιβάλλουν κάποιες φορες μας εκθετουν πιο πολύ και απο αυτους..:down:χαιρομαι που δεν εχω κτηνιατρειο γιατι κατι τετοιους θα τους πεταγα με τις κλωτσιες εξω..δεν ειμαι εγω για ελευθερο επαγγελμα

Ποσα κιλα πηρατε? αληθεια που θα τα βαλετε? εμεις ψαχνουμε ενα ειδος μπαουλου να το βαλουμε στο μπαλκονι για να βαζουμε εκει τα ξυλα....:hmm::hmm:

ενα μιση τόνο, γιατι θα μας τα ανεβάσουν με γερανο..οποτε ειπαμε να το κανουμε μια και καλη..θα μας τα φέρουν σε μεγάλες σακούλες...τεραστιες,..τωρα θα τα αφήσουμε κάτω αναγκαστικα..καποια στιγμη θα κάνουμε κάτι και για αυτα..:(ο μεγαλύτερος κουμπαράς το σπίτι..όλο ριχνεις μέσα..:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back