Birman-maniacs

μμμμμ ωραία...γαρίδες, μακαρόνια, σκόρδο, κόκκινη σάλτσα, ψαρονέφρι..βασικά οτιδήποτε με ΣΑΛΤΣΑ είναι τέλειο αρκεί η σαλτσα να μην είναι βαριά και να μην έχει κρέατάκι..!!!Τρελαίνομαι για κιμά, μακαρόνια με κιμά, εμμμ μακαρόνια είναι το αγαπημένο μου...ΛΑΖΑΝΙΑ ότι καλύτερο στον κόσμο!!!Παπουτσάκια, ΟΧΙ παστιτσιο ΙΟΥ!ΣΑΛΤΣΑ να έχει και με έχεις κερδίσει βασικά..ΑΑαααα και πατάτες τηγανιτές ή του φούρνου ΟΧΙ βραστες..ΟΧΙ κρεμμύδι πονάει το στομάχι μετά..Αυτά!:)(τρώω και άλλα αλλά αυτά είναι τα αγαπημένα μου)Ααααααααααα και καλαμπόκι μου αρέσει..Το ρύζι και το κοτοπουλο το τρώω όταν αρρωσταίνω και το έχω σιχαθει!:down:

καλε τι κατεβατο ειναι αυτο?όλα τα είπες!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμ κυρία μου αυτό είναι το σημαντικό να τα μιλάς..γιατί τι και αν καταλαβαίνεις τι θέλουν να πουν αν εσύ δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό που ρωτούν???εεεε μου λές???να ανταλλάξεις μια άποψη βρε αδερφέ!!!ΚΑτι τεσπα..να κάνεις κανα φλερτ(αυτά μεταξύ μας ε!!!):redface::lol:
απανταω μια χαρα στα γαλλικα με ιταλικη προφορα ή ισπανικη μια χαρα συνεννοουμαι!!!:P

Αυτό μου ακούγεται σαν τα νέα οικονομικά μέτρα:lol:
οχι αλλα μετρα!!!οχι αλλο καρβουνο!!!

Ε όχι δα!!!Ελληνικά και Αγγλικά..τουλάχιστον ισπανικά αν ξέρεις αυτά είσαι καλυμμένος!!!!;)
αν ξερεις γαλλικα ολες οι λατινογενεις γλωσσες ειναι ευκολες.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol:

για εκμαθηση γλωσσων χρειαζονται τα γαλλικα...αυτο εννοει...κι οχι απλα τι γνωσεις χρειαζονται απλα για να συνενοηθεις...;)
μπραβο αυτο εννοουσα!!!ευχαριστω!!!:)

Ναι η αλήθεια είναι ότι κ εγώ έψαχνα να βρω τι ΔΕΝ της άρεσε αλλά δεν βρήκα κ πολλά πράγματα:P
Κατερίνα σου βρήκα μια ωραία συνταγή καρμπονάρα με καλαμπόκι πάω στο θέμα με τη μαγειρική να την αναρτήσω :up:

:lol:

για εκμαθηση γλωσσων χρειαζονται τα γαλλικα...αυτο εννοει...κι οχι απλα τι γνωσεις χρειαζονται απλα για να συνενοηθεις...;)
:hmm::hmm:
:redface:κάποιος πεινάειειειειειε!!!:lol::lol::redface:
απανταω μια χαρα στα γαλλικα με ιταλικη προφορα ή ισπανικη μια χαρα συνεννοουμαι!!!:P

οχι αλλα μετρα!!!οχι αλλο καρβουνο!!!

αν ξερεις γαλλικα ολες οι λατινογενεις γλωσσες ειναι ευκολες.;)
και εγώ το ίδιο σκέφτομαι για τα ισπανικά ...δηλ.μιλούσα με ιταλο και καταλαβαινόμασταν..με γάλλο έγραφε κάτι ακι τα καταλάβαινα..αλλά οχι δεν μπορώ να καταλάβω γρι από ότι λέει..:lol:
μπραβο αυτο εννοουσα!!!ευχαριστω!!!:)
:hmm::hmm::hmm:
Ναι η αλήθεια είναι ότι κ εγώ έψαχνα να βρω τι ΔΕΝ της άρεσε αλλά δεν βρήκα κ πολλά πράγματα:P
Κατερίνα σου βρήκα μια ωραία συνταγή καρμπονάρα με καλαμπόκι πάω στο θέμα με τη μαγειρική να την αναρτήσω :up:
καλέ η καρμπονάρα είναι βαριά...οχι οχι..με κοκκινη σάλτσα σας βρίσκεται κάτι??ή έστω μπεζ(μανιτάρια κλπ):hmm:

:hmm::hmm:

:redface:κάποιος πεινάειειειειειε!!!:lol::redface:

και εγώ το ίδιο σκέφτομαι για τα ισπανικά ...δηλ.μιλούσα με ιταλο και καταλαβαινόμασταν..με γάλλο έγραφε κάτι ακι τα καταλάβαινα..αλλά οχι δεν μπορώ να καταλάβω γρι από ότι λέει..:lol:

:hmm::hmm::hmm:

καλέ η καρμπονάρα είναι βαριά...οχι οχι..με κοκκινη σάλτσα σας βρίσκεται κάτι??ή έστω μπεζ(μανιτάρια κλπ):hmm:
Ενω αυτα που περιεγραφες πριν ήταν ελαφρια???:lol:

Η λατινογενης - πρωτογενης Γαλλική γλωσσα βοηθα στην εκμαθηση δευτερογενων Λατινογενων γλωσσων ως εκ τουτου η εκμαθηση τους ειναι απλουστερη:)
Δηλ. αν μιλας Γαλλικα μαθαινεις παρα πολυ γρηγορα πολλές γλώσσες!
Η αληθεια όμως ειναι οτι το διαβατήριο συνεννοησης με άλλους λαους ειναι η Αγγλική και μονο!;)
Καταλαβες τώρα?:)

Ενω αυτα που περιεγραφες πριν ήταν ελαφρια???:lol:

Η λατινογενης - πρωτογενης Γαλλική γλωσσα βοηθα στην εκμαθηση δευτερογενων Λατινογενων γλωσσων ως εκ τουτου η εκμαθηση τους ειναι απλουστερη:)
Δηλ. αν μιλας Γαλλικα μαθαινεις παρα πολυ γρηγορα πολλές γλώσσες!
Η αληθεια όμως ειναι οτι το διαβατήριο συνεννοησης με άλλους λαους ειναι η Αγγλική και μονο!;)
Καταλαβες τώρα?:)
Καλε ότι έχει γάλα είναι βαρύ...τα υπολοιπα είναι οκ!;)(για το στομαχι ΜΟΥ μιλάμε)

Μωρέ κατάλαβα..απλά δεν συμφωνώ...:PΔεν πειραζει ε???:)

Καλημέρα!:)

καλημέρα...με προλαβες Γιούλη...:)σημερα ειμαι με το δικό μου Pc, και μπαινω ασυρματα...παμε σαν τον μυρμηγκι...:down:τε σπα...βλέπουμε...δεν σας είπα οτι ένα απο τα 2 αγνοουμενα ποντίκια εμφανίστηκε προχθές...το εφερε από κάπου ο Ίωνας μεσα στη χαρα...επαιξε όλο το βράδυ και τωρα πάλι αγνοειται:(είναι και το αγαπημένο μου, με αυτο μου εστειλαν την Αθηνα...ποιος ξέρει που το πήγε το τέρας...

καλημέρα...με προλαβες Γιούλη...:)σημερα ειμαι με το δικό μου Pc, και μπαινω ασυρματα...παμε σαν τον μυρμηγκι...:down:τε σπα...βλέπουμε...δεν σας είπα οτι ένα απο τα 2 αγνοουμενα ποντίκια εμφανίστηκε προχθές...το εφερε από κάπου ο Ίωνας μεσα στη χαρα...επαιξε όλο το βράδυ και τωρα πάλι αγνοειται:(είναι και το αγαπημένο μου, με αυτο μου εστειλαν την Αθηνα...ποιος ξέρει που το πήγε το τέρας...
καπου τα παραχωνει μυστικα ο άτιμος:lol:μηπως σε καμια γωνιτσα κατω απο κανενα κρεβατι?

Καλημερα.......μουντος ο καιρος σημερα. 2 μερες μεχρι να παρω αδεια......που ευελπιστω να τη παρω, γιατι ολα αναποδα ερχονται.:(

εμεις εδω καταβρεχόμαστε...:(μουλιασαμε....:(

Ο Αλφι επαιζε με τα φυλλα στο μπαλκονι σημερα, να του φυσαει τη γουνα του και να το απολαμβανει. Η Πισου μολις ενιωσε τη πρωτη ριπη ανεμου, χωθηκε ξανα μεσα στο σπιτι .....τον κοιτουσε μετα μεσα απο το τζαμι που επαιζε. :P

Ο Αλφι επαιζε με τα φυλλα στο μπαλκονι σημερα, να του φυσαει τη γουνα του και να το απολαμβανει. Η Πισου μολις ενιωσε τη πρωτη ριπη ανεμου, χωθηκε ξανα μεσα στο σπιτι .....τον κοιτουσε μετα μεσα απο το τζαμι που επαιζε. :P

τι να παθει καλέ με τόσο λίπος...:lol:

τι να παθει καλέ με τόσο λίπος...:lol:
Δεν εχει λιπος...ειναι απλα ενας μεγαλος ενιαιος μυς!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Καλημέρα τι κάνετε? Εγώ είμαι Αθήνα και ετοιμάζομε να πάω στο νησί. ;)
Εν τω μεταξύ το θεϊκό είναι ότι έκλεισε η σχολή λόγω κατάληψης, και αυτοί που την έκαναν την κατάληψη την έκαναν και γενικότερα, κλείδωσαν και σηκώθηκαν και έφυγαν…:blink::P

Δεν εχει λιπος...ειναι απλα ενας μεγαλος ενιαιος μυς!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
Αυτός και ο οβελιξ, «Δεν είμαι χοντρός απλά λίγο χαμηλόστηθης!».:lol:

Αυτός και ο οβελιξ, «Δεν είμαι χοντρός απλά λίγο χαμηλόστηθης!».:lol:
Εγω απλα πιστευω οτι ειναι πολυ φουντωτουλης !!!!!! :blink::blink::lol::lol:

Εγω απλα πιστευω οτι ειναι πολυ φουντωτουλης !!!!!! :blink::blink::lol::lol:
Αλφι καλό μου μην μας ακούς κουκλί σκέτο είσαι…
Θα του δημιουργήσουμε και ψυχολογικά του παιδιού…:P

Αλφι καλό μου μην μας ακούς κουκλί σκέτο είσαι…
Θα του δημιουργήσουμε και ψυχολογικά του παιδιού…:P
Σιγα να μην καταλαβει...αφου μπουχεσα τον φωναζουμε στο σπιτι!!!!!! :lol::lol: το κοσμιο του ειναι το Αλφι!!!!!!! :blink::blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back