indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η indrilgon: #34.161 18-12-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε τοτε πιστευω ότι θα τον πάρεις...και αφου σε τραβηξε τοτε θα ειστε μια χαράηλικία ξέρεις?ειναι 14 μηνων? Click για ανάπτυξη... Ναι τόσο μου είπε και από το mail, Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να τον πάρω τώρα αλλά μετά της γιορτές… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.162 18-12-08 12:56 Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η Havana έγραψε: #34.163 18-12-08 13:06 γεια σας βιρμανακια τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.164 18-12-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: γεια σας βιρμανακια τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλως τη Κατερινα! Βρε Κατερινακι...ξέχασα να σου απαντησω σε εκεινο το μην.Εννοειται ολα ΟΚ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.165 18-12-08 13:09 Μια χαρα ειμαστε! Βρηκες ονομα για το εκτροφειο? Τι θα έλεγες για... Ragdoll Models? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η Havana έγραψε: #34.166 18-12-08 13:12 κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #34.167 18-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Και αν φας ολες τις καρτες ή εστω τις μισές , μετα με τι θα παιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.168 18-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι μονη μου που γραφω αλλά ολο το team! Αλλωστε ειμαστε το πρωτο thread εδω και πολύ καιρο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αν φας ολες τις καρτες ή εστω τις μισές , μετα με τι θα παιζεις? Click για ανάπτυξη... μαλλον λειτουργει και ως τεστ αντοχης για αυτους που κάνουν διαιτα... Δεν το έχω ανοιξει θα δω μηπως το χαρτάκι της ερώτησης ειναι κολημενο πάνω στο σοκολατάκι....αν ειναι έτσι, τρως το σοκολατάκι και σου μένει το χαρτάκι... Μπαινω να χαλαρωσω με χαζά εδω, γιατι σήμερα η μέρα εδω ειναι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.169 18-12-08 15:49 Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η bunny έγραψε: #34.170 18-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ μη μου λες τέτοια! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... Καλά η φλιαρία είναι αναμενόμενη!(αν κρίνω από τις βιρμανοπροσωπηκότητες εδώ!) Γιατί δεν κάνετε ένα Ragdoll-maniacs; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:20 Η ria23 έγραψε: #34.171 18-12-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Γιουληηηηηηηηηηηη ακομη γελαωωωωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η ria23 έγραψε: #34.172 18-12-08 16:22 Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.173 18-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Click για ανάπτυξη... το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η ria23 έγραψε: #34.174 18-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Click για ανάπτυξη... αχ!!! σοβαρα θα παω αυριο!!! εχω 2 βασιλοπουλους κοντα!!! θα το ψαξω!!!! θα εχει πολυ πλακα θα παρω και στα ανηψια μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #34.175 18-12-08 16:48 Γιουλη και εδω ειναι μια ''δυσκολη'' μερα...μα καλα ολοι τωρα θελουν να κλεισουν ολες τις εκκρεμοτητες? και εχουν την απαιτηση, τωρα στο στελνω , τωρα θελω λυση !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #34.176 18-12-08 16:56 Γεια σας Βιρμανουλια... Εγω αφου καταφερα και πληρωσα σωστα προχτες μισθο ΚΑΙ δωρο 450 εκπαιδευτικους,μπορω να πω οτι ειμαι πιο ηρεμη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η catspy έγραψε: #34.177 18-12-08 20:38 Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η catspy έγραψε: #34.178 18-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η catspy έγραψε: #34.179 18-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1707 1708 1709 1710 1711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ε τοτε πιστευω ότι θα τον πάρεις...και αφου σε τραβηξε τοτε θα ειστε μια χαράηλικία ξέρεις?ειναι 14 μηνων? Click για ανάπτυξη... Ναι τόσο μου είπε και από το mail, Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να τον πάρω τώρα αλλά μετά της γιορτές… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.162 18-12-08 12:56 Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η Havana έγραψε: #34.163 18-12-08 13:06 γεια σας βιρμανακια τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.164 18-12-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: γεια σας βιρμανακια τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλως τη Κατερινα! Βρε Κατερινακι...ξέχασα να σου απαντησω σε εκεινο το μην.Εννοειται ολα ΟΚ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.165 18-12-08 13:09 Μια χαρα ειμαστε! Βρηκες ονομα για το εκτροφειο? Τι θα έλεγες για... Ragdoll Models? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η Havana έγραψε: #34.166 18-12-08 13:12 κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #34.167 18-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Και αν φας ολες τις καρτες ή εστω τις μισές , μετα με τι θα παιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.168 18-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι μονη μου που γραφω αλλά ολο το team! Αλλωστε ειμαστε το πρωτο thread εδω και πολύ καιρο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αν φας ολες τις καρτες ή εστω τις μισές , μετα με τι θα παιζεις? Click για ανάπτυξη... μαλλον λειτουργει και ως τεστ αντοχης για αυτους που κάνουν διαιτα... Δεν το έχω ανοιξει θα δω μηπως το χαρτάκι της ερώτησης ειναι κολημενο πάνω στο σοκολατάκι....αν ειναι έτσι, τρως το σοκολατάκι και σου μένει το χαρτάκι... Μπαινω να χαλαρωσω με χαζά εδω, γιατι σήμερα η μέρα εδω ειναι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.169 18-12-08 15:49 Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η bunny έγραψε: #34.170 18-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ μη μου λες τέτοια! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... Καλά η φλιαρία είναι αναμενόμενη!(αν κρίνω από τις βιρμανοπροσωπηκότητες εδώ!) Γιατί δεν κάνετε ένα Ragdoll-maniacs; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:20 Η ria23 έγραψε: #34.171 18-12-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Γιουληηηηηηηηηηηη ακομη γελαωωωωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η ria23 έγραψε: #34.172 18-12-08 16:22 Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.173 18-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Click για ανάπτυξη... το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η ria23 έγραψε: #34.174 18-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Click για ανάπτυξη... αχ!!! σοβαρα θα παω αυριο!!! εχω 2 βασιλοπουλους κοντα!!! θα το ψαξω!!!! θα εχει πολυ πλακα θα παρω και στα ανηψια μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #34.175 18-12-08 16:48 Γιουλη και εδω ειναι μια ''δυσκολη'' μερα...μα καλα ολοι τωρα θελουν να κλεισουν ολες τις εκκρεμοτητες? και εχουν την απαιτηση, τωρα στο στελνω , τωρα θελω λυση !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #34.176 18-12-08 16:56 Γεια σας Βιρμανουλια... Εγω αφου καταφερα και πληρωσα σωστα προχτες μισθο ΚΑΙ δωρο 450 εκπαιδευτικους,μπορω να πω οτι ειμαι πιο ηρεμη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η catspy έγραψε: #34.177 18-12-08 20:38 Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η catspy έγραψε: #34.178 18-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η catspy έγραψε: #34.179 18-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1707 1708 1709 1710 1711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η Havana έγραψε: #34.163 18-12-08 13:06 γεια σας βιρμανακια τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.164 18-12-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: γεια σας βιρμανακια τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλως τη Κατερινα! Βρε Κατερινακι...ξέχασα να σου απαντησω σε εκεινο το μην.Εννοειται ολα ΟΚ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.165 18-12-08 13:09 Μια χαρα ειμαστε! Βρηκες ονομα για το εκτροφειο? Τι θα έλεγες για... Ragdoll Models? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η Havana έγραψε: #34.166 18-12-08 13:12 κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #34.167 18-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Και αν φας ολες τις καρτες ή εστω τις μισές , μετα με τι θα παιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.168 18-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι μονη μου που γραφω αλλά ολο το team! Αλλωστε ειμαστε το πρωτο thread εδω και πολύ καιρο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αν φας ολες τις καρτες ή εστω τις μισές , μετα με τι θα παιζεις? Click για ανάπτυξη... μαλλον λειτουργει και ως τεστ αντοχης για αυτους που κάνουν διαιτα... Δεν το έχω ανοιξει θα δω μηπως το χαρτάκι της ερώτησης ειναι κολημενο πάνω στο σοκολατάκι....αν ειναι έτσι, τρως το σοκολατάκι και σου μένει το χαρτάκι... Μπαινω να χαλαρωσω με χαζά εδω, γιατι σήμερα η μέρα εδω ειναι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.169 18-12-08 15:49 Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η bunny έγραψε: #34.170 18-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ μη μου λες τέτοια! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... Καλά η φλιαρία είναι αναμενόμενη!(αν κρίνω από τις βιρμανοπροσωπηκότητες εδώ!) Γιατί δεν κάνετε ένα Ragdoll-maniacs; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:20 Η ria23 έγραψε: #34.171 18-12-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Γιουληηηηηηηηηηηη ακομη γελαωωωωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η ria23 έγραψε: #34.172 18-12-08 16:22 Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.173 18-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Click για ανάπτυξη... το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η ria23 έγραψε: #34.174 18-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Click για ανάπτυξη... αχ!!! σοβαρα θα παω αυριο!!! εχω 2 βασιλοπουλους κοντα!!! θα το ψαξω!!!! θα εχει πολυ πλακα θα παρω και στα ανηψια μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #34.175 18-12-08 16:48 Γιουλη και εδω ειναι μια ''δυσκολη'' μερα...μα καλα ολοι τωρα θελουν να κλεισουν ολες τις εκκρεμοτητες? και εχουν την απαιτηση, τωρα στο στελνω , τωρα θελω λυση !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #34.176 18-12-08 16:56 Γεια σας Βιρμανουλια... Εγω αφου καταφερα και πληρωσα σωστα προχτες μισθο ΚΑΙ δωρο 450 εκπαιδευτικους,μπορω να πω οτι ειμαι πιο ηρεμη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η catspy έγραψε: #34.177 18-12-08 20:38 Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η catspy έγραψε: #34.178 18-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η catspy έγραψε: #34.179 18-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1707 1708 1709 1710 1711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας βιρμανακια τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.164 18-12-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: γεια σας βιρμανακια τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλως τη Κατερινα! Βρε Κατερινακι...ξέχασα να σου απαντησω σε εκεινο το μην.Εννοειται ολα ΟΚ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.165 18-12-08 13:09 Μια χαρα ειμαστε! Βρηκες ονομα για το εκτροφειο? Τι θα έλεγες για... Ragdoll Models? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η Havana έγραψε: #34.166 18-12-08 13:12 κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #34.167 18-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Και αν φας ολες τις καρτες ή εστω τις μισές , μετα με τι θα παιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.168 18-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι μονη μου που γραφω αλλά ολο το team! Αλλωστε ειμαστε το πρωτο thread εδω και πολύ καιρο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αν φας ολες τις καρτες ή εστω τις μισές , μετα με τι θα παιζεις? Click για ανάπτυξη... μαλλον λειτουργει και ως τεστ αντοχης για αυτους που κάνουν διαιτα... Δεν το έχω ανοιξει θα δω μηπως το χαρτάκι της ερώτησης ειναι κολημενο πάνω στο σοκολατάκι....αν ειναι έτσι, τρως το σοκολατάκι και σου μένει το χαρτάκι... Μπαινω να χαλαρωσω με χαζά εδω, γιατι σήμερα η μέρα εδω ειναι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.169 18-12-08 15:49 Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η bunny έγραψε: #34.170 18-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ μη μου λες τέτοια! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... Καλά η φλιαρία είναι αναμενόμενη!(αν κρίνω από τις βιρμανοπροσωπηκότητες εδώ!) Γιατί δεν κάνετε ένα Ragdoll-maniacs; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:20 Η ria23 έγραψε: #34.171 18-12-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Γιουληηηηηηηηηηηη ακομη γελαωωωωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η ria23 έγραψε: #34.172 18-12-08 16:22 Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.173 18-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Click για ανάπτυξη... το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η ria23 έγραψε: #34.174 18-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Click για ανάπτυξη... αχ!!! σοβαρα θα παω αυριο!!! εχω 2 βασιλοπουλους κοντα!!! θα το ψαξω!!!! θα εχει πολυ πλακα θα παρω και στα ανηψια μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #34.175 18-12-08 16:48 Γιουλη και εδω ειναι μια ''δυσκολη'' μερα...μα καλα ολοι τωρα θελουν να κλεισουν ολες τις εκκρεμοτητες? και εχουν την απαιτηση, τωρα στο στελνω , τωρα θελω λυση !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #34.176 18-12-08 16:56 Γεια σας Βιρμανουλια... Εγω αφου καταφερα και πληρωσα σωστα προχτες μισθο ΚΑΙ δωρο 450 εκπαιδευτικους,μπορω να πω οτι ειμαι πιο ηρεμη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η catspy έγραψε: #34.177 18-12-08 20:38 Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η catspy έγραψε: #34.178 18-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η catspy έγραψε: #34.179 18-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1707 1708 1709 1710 1711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: γεια σας βιρμανακια τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλως τη Κατερινα! Βρε Κατερινακι...ξέχασα να σου απαντησω σε εκεινο το μην.Εννοειται ολα ΟΚ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.165 18-12-08 13:09 Μια χαρα ειμαστε! Βρηκες ονομα για το εκτροφειο? Τι θα έλεγες για... Ragdoll Models? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η Havana έγραψε: #34.166 18-12-08 13:12 κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #34.167 18-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Και αν φας ολες τις καρτες ή εστω τις μισές , μετα με τι θα παιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.168 18-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι μονη μου που γραφω αλλά ολο το team! Αλλωστε ειμαστε το πρωτο thread εδω και πολύ καιρο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αν φας ολες τις καρτες ή εστω τις μισές , μετα με τι θα παιζεις? Click για ανάπτυξη... μαλλον λειτουργει και ως τεστ αντοχης για αυτους που κάνουν διαιτα... Δεν το έχω ανοιξει θα δω μηπως το χαρτάκι της ερώτησης ειναι κολημενο πάνω στο σοκολατάκι....αν ειναι έτσι, τρως το σοκολατάκι και σου μένει το χαρτάκι... Μπαινω να χαλαρωσω με χαζά εδω, γιατι σήμερα η μέρα εδω ειναι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.169 18-12-08 15:49 Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η bunny έγραψε: #34.170 18-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ μη μου λες τέτοια! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... Καλά η φλιαρία είναι αναμενόμενη!(αν κρίνω από τις βιρμανοπροσωπηκότητες εδώ!) Γιατί δεν κάνετε ένα Ragdoll-maniacs; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:20 Η ria23 έγραψε: #34.171 18-12-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Γιουληηηηηηηηηηηη ακομη γελαωωωωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η ria23 έγραψε: #34.172 18-12-08 16:22 Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.173 18-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Click για ανάπτυξη... το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η ria23 έγραψε: #34.174 18-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Click για ανάπτυξη... αχ!!! σοβαρα θα παω αυριο!!! εχω 2 βασιλοπουλους κοντα!!! θα το ψαξω!!!! θα εχει πολυ πλακα θα παρω και στα ανηψια μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #34.175 18-12-08 16:48 Γιουλη και εδω ειναι μια ''δυσκολη'' μερα...μα καλα ολοι τωρα θελουν να κλεισουν ολες τις εκκρεμοτητες? και εχουν την απαιτηση, τωρα στο στελνω , τωρα θελω λυση !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #34.176 18-12-08 16:56 Γεια σας Βιρμανουλια... Εγω αφου καταφερα και πληρωσα σωστα προχτες μισθο ΚΑΙ δωρο 450 εκπαιδευτικους,μπορω να πω οτι ειμαι πιο ηρεμη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η catspy έγραψε: #34.177 18-12-08 20:38 Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η catspy έγραψε: #34.178 18-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η catspy έγραψε: #34.179 18-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1707 1708 1709 1710 1711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια χαρα ειμαστε! Βρηκες ονομα για το εκτροφειο? Τι θα έλεγες για... Ragdoll Models? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η Havana έγραψε: #34.166 18-12-08 13:12 κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #34.167 18-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Και αν φας ολες τις καρτες ή εστω τις μισές , μετα με τι θα παιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.168 18-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι μονη μου που γραφω αλλά ολο το team! Αλλωστε ειμαστε το πρωτο thread εδω και πολύ καιρο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αν φας ολες τις καρτες ή εστω τις μισές , μετα με τι θα παιζεις? Click για ανάπτυξη... μαλλον λειτουργει και ως τεστ αντοχης για αυτους που κάνουν διαιτα... Δεν το έχω ανοιξει θα δω μηπως το χαρτάκι της ερώτησης ειναι κολημενο πάνω στο σοκολατάκι....αν ειναι έτσι, τρως το σοκολατάκι και σου μένει το χαρτάκι... Μπαινω να χαλαρωσω με χαζά εδω, γιατι σήμερα η μέρα εδω ειναι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.169 18-12-08 15:49 Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η bunny έγραψε: #34.170 18-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ μη μου λες τέτοια! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... Καλά η φλιαρία είναι αναμενόμενη!(αν κρίνω από τις βιρμανοπροσωπηκότητες εδώ!) Γιατί δεν κάνετε ένα Ragdoll-maniacs; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:20 Η ria23 έγραψε: #34.171 18-12-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Γιουληηηηηηηηηηηη ακομη γελαωωωωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η ria23 έγραψε: #34.172 18-12-08 16:22 Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.173 18-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Click για ανάπτυξη... το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η ria23 έγραψε: #34.174 18-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Click για ανάπτυξη... αχ!!! σοβαρα θα παω αυριο!!! εχω 2 βασιλοπουλους κοντα!!! θα το ψαξω!!!! θα εχει πολυ πλακα θα παρω και στα ανηψια μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #34.175 18-12-08 16:48 Γιουλη και εδω ειναι μια ''δυσκολη'' μερα...μα καλα ολοι τωρα θελουν να κλεισουν ολες τις εκκρεμοτητες? και εχουν την απαιτηση, τωρα στο στελνω , τωρα θελω λυση !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #34.176 18-12-08 16:56 Γεια σας Βιρμανουλια... Εγω αφου καταφερα και πληρωσα σωστα προχτες μισθο ΚΑΙ δωρο 450 εκπαιδευτικους,μπορω να πω οτι ειμαι πιο ηρεμη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η catspy έγραψε: #34.177 18-12-08 20:38 Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η catspy έγραψε: #34.178 18-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η catspy έγραψε: #34.179 18-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1707 1708 1709 1710 1711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #34.167 18-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Και αν φας ολες τις καρτες ή εστω τις μισές , μετα με τι θα παιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.168 18-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι μονη μου που γραφω αλλά ολο το team! Αλλωστε ειμαστε το πρωτο thread εδω και πολύ καιρο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αν φας ολες τις καρτες ή εστω τις μισές , μετα με τι θα παιζεις? Click για ανάπτυξη... μαλλον λειτουργει και ως τεστ αντοχης για αυτους που κάνουν διαιτα... Δεν το έχω ανοιξει θα δω μηπως το χαρτάκι της ερώτησης ειναι κολημενο πάνω στο σοκολατάκι....αν ειναι έτσι, τρως το σοκολατάκι και σου μένει το χαρτάκι... Μπαινω να χαλαρωσω με χαζά εδω, γιατι σήμερα η μέρα εδω ειναι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.169 18-12-08 15:49 Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η bunny έγραψε: #34.170 18-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ μη μου λες τέτοια! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... Καλά η φλιαρία είναι αναμενόμενη!(αν κρίνω από τις βιρμανοπροσωπηκότητες εδώ!) Γιατί δεν κάνετε ένα Ragdoll-maniacs; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:20 Η ria23 έγραψε: #34.171 18-12-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Γιουληηηηηηηηηηηη ακομη γελαωωωωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η ria23 έγραψε: #34.172 18-12-08 16:22 Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.173 18-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Click για ανάπτυξη... το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η ria23 έγραψε: #34.174 18-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Click για ανάπτυξη... αχ!!! σοβαρα θα παω αυριο!!! εχω 2 βασιλοπουλους κοντα!!! θα το ψαξω!!!! θα εχει πολυ πλακα θα παρω και στα ανηψια μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #34.175 18-12-08 16:48 Γιουλη και εδω ειναι μια ''δυσκολη'' μερα...μα καλα ολοι τωρα θελουν να κλεισουν ολες τις εκκρεμοτητες? και εχουν την απαιτηση, τωρα στο στελνω , τωρα θελω λυση !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #34.176 18-12-08 16:56 Γεια σας Βιρμανουλια... Εγω αφου καταφερα και πληρωσα σωστα προχτες μισθο ΚΑΙ δωρο 450 εκπαιδευτικους,μπορω να πω οτι ειμαι πιο ηρεμη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η catspy έγραψε: #34.177 18-12-08 20:38 Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η catspy έγραψε: #34.178 18-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η catspy έγραψε: #34.179 18-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1707 1708 1709 1710 1711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Και αν φας ολες τις καρτες ή εστω τις μισές , μετα με τι θα παιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.168 18-12-08 15:37 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι μονη μου που γραφω αλλά ολο το team! Αλλωστε ειμαστε το πρωτο thread εδω και πολύ καιρο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αν φας ολες τις καρτες ή εστω τις μισές , μετα με τι θα παιζεις? Click για ανάπτυξη... μαλλον λειτουργει και ως τεστ αντοχης για αυτους που κάνουν διαιτα... Δεν το έχω ανοιξει θα δω μηπως το χαρτάκι της ερώτησης ειναι κολημενο πάνω στο σοκολατάκι....αν ειναι έτσι, τρως το σοκολατάκι και σου μένει το χαρτάκι... Μπαινω να χαλαρωσω με χαζά εδω, γιατι σήμερα η μέρα εδω ειναι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.169 18-12-08 15:49 Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η bunny έγραψε: #34.170 18-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ μη μου λες τέτοια! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... Καλά η φλιαρία είναι αναμενόμενη!(αν κρίνω από τις βιρμανοπροσωπηκότητες εδώ!) Γιατί δεν κάνετε ένα Ragdoll-maniacs; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:20 Η ria23 έγραψε: #34.171 18-12-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Γιουληηηηηηηηηηηη ακομη γελαωωωωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η ria23 έγραψε: #34.172 18-12-08 16:22 Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.173 18-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Click για ανάπτυξη... το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η ria23 έγραψε: #34.174 18-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Click για ανάπτυξη... αχ!!! σοβαρα θα παω αυριο!!! εχω 2 βασιλοπουλους κοντα!!! θα το ψαξω!!!! θα εχει πολυ πλακα θα παρω και στα ανηψια μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #34.175 18-12-08 16:48 Γιουλη και εδω ειναι μια ''δυσκολη'' μερα...μα καλα ολοι τωρα θελουν να κλεισουν ολες τις εκκρεμοτητες? και εχουν την απαιτηση, τωρα στο στελνω , τωρα θελω λυση !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #34.176 18-12-08 16:56 Γεια σας Βιρμανουλια... Εγω αφου καταφερα και πληρωσα σωστα προχτες μισθο ΚΑΙ δωρο 450 εκπαιδευτικους,μπορω να πω οτι ειμαι πιο ηρεμη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η catspy έγραψε: #34.177 18-12-08 20:38 Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η catspy έγραψε: #34.178 18-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η catspy έγραψε: #34.179 18-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1707 1708 1709 1710 1711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι μονη μου που γραφω αλλά ολο το team! Αλλωστε ειμαστε το πρωτο thread εδω και πολύ καιρο... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αν φας ολες τις καρτες ή εστω τις μισές , μετα με τι θα παιζεις? Click για ανάπτυξη... μαλλον λειτουργει και ως τεστ αντοχης για αυτους που κάνουν διαιτα... Δεν το έχω ανοιξει θα δω μηπως το χαρτάκι της ερώτησης ειναι κολημενο πάνω στο σοκολατάκι....αν ειναι έτσι, τρως το σοκολατάκι και σου μένει το χαρτάκι... Μπαινω να χαλαρωσω με χαζά εδω, γιατι σήμερα η μέρα εδω ειναι δύσκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.169 18-12-08 15:49 Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η bunny έγραψε: #34.170 18-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ μη μου λες τέτοια! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... Καλά η φλιαρία είναι αναμενόμενη!(αν κρίνω από τις βιρμανοπροσωπηκότητες εδώ!) Γιατί δεν κάνετε ένα Ragdoll-maniacs; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:20 Η ria23 έγραψε: #34.171 18-12-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Γιουληηηηηηηηηηηη ακομη γελαωωωωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η ria23 έγραψε: #34.172 18-12-08 16:22 Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.173 18-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Click για ανάπτυξη... το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η ria23 έγραψε: #34.174 18-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Click για ανάπτυξη... αχ!!! σοβαρα θα παω αυριο!!! εχω 2 βασιλοπουλους κοντα!!! θα το ψαξω!!!! θα εχει πολυ πλακα θα παρω και στα ανηψια μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #34.175 18-12-08 16:48 Γιουλη και εδω ειναι μια ''δυσκολη'' μερα...μα καλα ολοι τωρα θελουν να κλεισουν ολες τις εκκρεμοτητες? και εχουν την απαιτηση, τωρα στο στελνω , τωρα θελω λυση !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #34.176 18-12-08 16:56 Γεια σας Βιρμανουλια... Εγω αφου καταφερα και πληρωσα σωστα προχτες μισθο ΚΑΙ δωρο 450 εκπαιδευτικους,μπορω να πω οτι ειμαι πιο ηρεμη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η catspy έγραψε: #34.177 18-12-08 20:38 Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η catspy έγραψε: #34.178 18-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η catspy έγραψε: #34.179 18-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1707 1708 1709 1710 1711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η bunny έγραψε: #34.170 18-12-08 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ μη μου λες τέτοια! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... Καλά η φλιαρία είναι αναμενόμενη!(αν κρίνω από τις βιρμανοπροσωπηκότητες εδώ!) Γιατί δεν κάνετε ένα Ragdoll-maniacs; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:20 Η ria23 έγραψε: #34.171 18-12-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Γιουληηηηηηηηηηηη ακομη γελαωωωωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η ria23 έγραψε: #34.172 18-12-08 16:22 Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.173 18-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Click για ανάπτυξη... το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η ria23 έγραψε: #34.174 18-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Click για ανάπτυξη... αχ!!! σοβαρα θα παω αυριο!!! εχω 2 βασιλοπουλους κοντα!!! θα το ψαξω!!!! θα εχει πολυ πλακα θα παρω και στα ανηψια μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #34.175 18-12-08 16:48 Γιουλη και εδω ειναι μια ''δυσκολη'' μερα...μα καλα ολοι τωρα θελουν να κλεισουν ολες τις εκκρεμοτητες? και εχουν την απαιτηση, τωρα στο στελνω , τωρα θελω λυση !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #34.176 18-12-08 16:56 Γεια σας Βιρμανουλια... Εγω αφου καταφερα και πληρωσα σωστα προχτες μισθο ΚΑΙ δωρο 450 εκπαιδευτικους,μπορω να πω οτι ειμαι πιο ηρεμη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η catspy έγραψε: #34.177 18-12-08 20:38 Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η catspy έγραψε: #34.178 18-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η catspy έγραψε: #34.179 18-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1707 1708 1709 1710 1711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ μη μου λες τέτοια! Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κοιΤΑ ΚΕΦΙa πρεπει αν εχει ακι το περλα μεσα μαλλον σε perla dolls με βλεπω φφφ καλα ρε παιδια 12.000 μυνηματα πουστο καλο τα γραψατε? Γιουλη> ? τι φλυαρια ειναι αυτη παιδι μου?? Click για ανάπτυξη... Καλά η φλιαρία είναι αναμενόμενη!(αν κρίνω από τις βιρμανοπροσωπηκότητες εδώ!) Γιατί δεν κάνετε ένα Ragdoll-maniacs; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:20 Η ria23 έγραψε: #34.171 18-12-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Γιουληηηηηηηηηηηη ακομη γελαωωωωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η ria23 έγραψε: #34.172 18-12-08 16:22 Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.173 18-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Click για ανάπτυξη... το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η ria23 έγραψε: #34.174 18-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Click για ανάπτυξη... αχ!!! σοβαρα θα παω αυριο!!! εχω 2 βασιλοπουλους κοντα!!! θα το ψαξω!!!! θα εχει πολυ πλακα θα παρω και στα ανηψια μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #34.175 18-12-08 16:48 Γιουλη και εδω ειναι μια ''δυσκολη'' μερα...μα καλα ολοι τωρα θελουν να κλεισουν ολες τις εκκρεμοτητες? και εχουν την απαιτηση, τωρα στο στελνω , τωρα θελω λυση !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #34.176 18-12-08 16:56 Γεια σας Βιρμανουλια... Εγω αφου καταφερα και πληρωσα σωστα προχτες μισθο ΚΑΙ δωρο 450 εκπαιδευτικους,μπορω να πω οτι ειμαι πιο ηρεμη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η catspy έγραψε: #34.177 18-12-08 20:38 Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η catspy έγραψε: #34.178 18-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η catspy έγραψε: #34.179 18-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1707 1708 1709 1710 1711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Γιουληηηηηηηηηηηη ακομη γελαωωωωωωωωωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:22 Η ria23 έγραψε: #34.172 18-12-08 16:22 Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.173 18-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Click για ανάπτυξη... το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η ria23 έγραψε: #34.174 18-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Click για ανάπτυξη... αχ!!! σοβαρα θα παω αυριο!!! εχω 2 βασιλοπουλους κοντα!!! θα το ψαξω!!!! θα εχει πολυ πλακα θα παρω και στα ανηψια μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #34.175 18-12-08 16:48 Γιουλη και εδω ειναι μια ''δυσκολη'' μερα...μα καλα ολοι τωρα θελουν να κλεισουν ολες τις εκκρεμοτητες? και εχουν την απαιτηση, τωρα στο στελνω , τωρα θελω λυση !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #34.176 18-12-08 16:56 Γεια σας Βιρμανουλια... Εγω αφου καταφερα και πληρωσα σωστα προχτες μισθο ΚΑΙ δωρο 450 εκπαιδευτικους,μπορω να πω οτι ειμαι πιο ηρεμη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η catspy έγραψε: #34.177 18-12-08 20:38 Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η catspy έγραψε: #34.178 18-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η catspy έγραψε: #34.179 18-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1707 1708 1709 1710 1711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.173 18-12-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Click για ανάπτυξη... το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η ria23 έγραψε: #34.174 18-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Click για ανάπτυξη... αχ!!! σοβαρα θα παω αυριο!!! εχω 2 βασιλοπουλους κοντα!!! θα το ψαξω!!!! θα εχει πολυ πλακα θα παρω και στα ανηψια μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #34.175 18-12-08 16:48 Γιουλη και εδω ειναι μια ''δυσκολη'' μερα...μα καλα ολοι τωρα θελουν να κλεισουν ολες τις εκκρεμοτητες? και εχουν την απαιτηση, τωρα στο στελνω , τωρα θελω λυση !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #34.176 18-12-08 16:56 Γεια σας Βιρμανουλια... Εγω αφου καταφερα και πληρωσα σωστα προχτες μισθο ΚΑΙ δωρο 450 εκπαιδευτικους,μπορω να πω οτι ειμαι πιο ηρεμη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η catspy έγραψε: #34.177 18-12-08 20:38 Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η catspy έγραψε: #34.178 18-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η catspy έγραψε: #34.179 18-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1707 1708 1709 1710 1711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιουληηηηηηηηηηη απο που το πηρες???????? θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω να φαω...ουπς να παιξω ηθελα να πω!!!!!! Click για ανάπτυξη... το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η ria23 έγραψε: #34.174 18-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Click για ανάπτυξη... αχ!!! σοβαρα θα παω αυριο!!! εχω 2 βασιλοπουλους κοντα!!! θα το ψαξω!!!! θα εχει πολυ πλακα θα παρω και στα ανηψια μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #34.175 18-12-08 16:48 Γιουλη και εδω ειναι μια ''δυσκολη'' μερα...μα καλα ολοι τωρα θελουν να κλεισουν ολες τις εκκρεμοτητες? και εχουν την απαιτηση, τωρα στο στελνω , τωρα θελω λυση !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #34.176 18-12-08 16:56 Γεια σας Βιρμανουλια... Εγω αφου καταφερα και πληρωσα σωστα προχτες μισθο ΚΑΙ δωρο 450 εκπαιδευτικους,μπορω να πω οτι ειμαι πιο ηρεμη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η catspy έγραψε: #34.177 18-12-08 20:38 Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η catspy έγραψε: #34.178 18-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η catspy έγραψε: #34.179 18-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1707 1708 1709 1710 1711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το βρήκα στο sm Θανοπουλος...θα βαλω φωτο, θα δω και την εταιρια...αν πας σε Βασιλοπουλο σίγουρα θα το βρεις Click για ανάπτυξη... αχ!!! σοβαρα θα παω αυριο!!! εχω 2 βασιλοπουλους κοντα!!! θα το ψαξω!!!! θα εχει πολυ πλακα θα παρω και στα ανηψια μου!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:48 Η Αντα έγραψε: #34.175 18-12-08 16:48 Γιουλη και εδω ειναι μια ''δυσκολη'' μερα...μα καλα ολοι τωρα θελουν να κλεισουν ολες τις εκκρεμοτητες? και εχουν την απαιτηση, τωρα στο στελνω , τωρα θελω λυση !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #34.176 18-12-08 16:56 Γεια σας Βιρμανουλια... Εγω αφου καταφερα και πληρωσα σωστα προχτες μισθο ΚΑΙ δωρο 450 εκπαιδευτικους,μπορω να πω οτι ειμαι πιο ηρεμη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η catspy έγραψε: #34.177 18-12-08 20:38 Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η catspy έγραψε: #34.178 18-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η catspy έγραψε: #34.179 18-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1707 1708 1709 1710 1711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουλη και εδω ειναι μια ''δυσκολη'' μερα...μα καλα ολοι τωρα θελουν να κλεισουν ολες τις εκκρεμοτητες? και εχουν την απαιτηση, τωρα στο στελνω , τωρα θελω λυση !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #34.176 18-12-08 16:56 Γεια σας Βιρμανουλια... Εγω αφου καταφερα και πληρωσα σωστα προχτες μισθο ΚΑΙ δωρο 450 εκπαιδευτικους,μπορω να πω οτι ειμαι πιο ηρεμη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η catspy έγραψε: #34.177 18-12-08 20:38 Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η catspy έγραψε: #34.178 18-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η catspy έγραψε: #34.179 18-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1707 1708 1709 1710 1711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας Βιρμανουλια... Εγω αφου καταφερα και πληρωσα σωστα προχτες μισθο ΚΑΙ δωρο 450 εκπαιδευτικους,μπορω να πω οτι ειμαι πιο ηρεμη σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η catspy έγραψε: #34.177 18-12-08 20:38 Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η catspy έγραψε: #34.178 18-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η catspy έγραψε: #34.179 18-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1707 1708 1709 1710 1711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:50 Η catspy έγραψε: #34.178 18-12-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η catspy έγραψε: #34.179 18-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1707 1708 1709 1710 1711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πω κατι άσχετο? Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! Τρως και παιζεις...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? Click για ανάπτυξη... Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η catspy έγραψε: #34.179 18-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1707 1708 1709 1710 1711 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1709 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παιδιά φανταστικά τα γατάκια σας! Εμείς έχουμε στολίσει.Έχει μπει καθόλου η Λο... ε,η Ευρώπη; Τη Δευτέρα παίρνουμε βαθμούς... Αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17...αστο καλύτερα...(τιμμωρία!) Αλλά εντάξει,δε θα με σκοτώσει κανείς! Το πολύ πολύ αν ο μέσος όρος μου είναι κάτω από 17,θα με ξαναδείτε στο επόμενο τρίμμηνο. Αλλά δεν νομίζω να συμβεί αυτό!(Δεν είμαι και τόσο σκράπας,είπαμε!) Λέω όπου να 'ναι κανω ένα τηλεφώνημα στη ''μαμά'' της κουνελίτσας γιατί τα κουνελάκια έχουν ζήτηση!Μέχρι στιγμής έχω 5 κρατήσεις. (Μεταξύ αυτών και η φιλόλογός μου!) Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:36 Η Βάσια13859: #34.180 18-12-08 23:36 για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.