Birman-maniacs

DSCN1406.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSCN1418.jpg

τα νυχτερινα μας παιχνίδια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSCN1420.jpg

αυτο είναι το λεγόμενο τσακι!ετσι τα λέμε οταν κάνουν τα αυτάκια αεροπλανάκι και γουρλώνουν τα ματια!

DSCN1423.jpg

και μια κατα πρόσωπο!:)

DSCN1424.jpg

και απο την άλλη το θηλυκο!:P

DSCN1433.jpg

γερμανος, γλύκας, παιχνιδιαρης, λιχούδης και λιγο μπουχέσας (μεχρι να μεγαλώσει και να γίνει Αλφι) με 3 γράμματα...:)

Να πω κατι άσχετο?
Πηραμε με το Χρηστο μια Monopoli και ένα Trivial Pursuit απο το Super Market οπου ειναι κανονικα μινι επιτραπεζια μονο που οι...κάρτες τρώγονται! Ειναι απο Βελγική σοκολατα! :up:
Τρως και παιζεις:P...ο νικητής στο τέλος απολαμβανει ένα κυπελο σοκολατενιο:lol:
Φανταζεσαι να μη μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση κι απ'τα νευρα σου να τη φας? :blink::lol:
Ή να σου λιώσει η κάρτα στα χέρια πριν προλάβεις να απαντήσεις:lol:
DSCN1420.jpg

αυτο είναι το λεγόμενο τσακι!ετσι τα λέμε οταν κάνουν τα αυτάκια αεροπλανάκι και γουρλώνουν τα ματια!
Βάσια μεγάλωσε πολύ ο μκρός ε; Μου φαίνεται μεγαλύτερος κ από την Αθηνά. Το τσάκι από που βγαίνει :hmm:

Kαλημέρα!:)
Βασια τι να πω!! Απιστευτες φωτο...ειδικα η σταση αεροπλανο ΦΟΒΕΡΗ!! :up::up:
Κι εγω ήθελα να σου πω οτι ο Ιωνας μοιαζει πλεον μεγαλυτερος!

Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin;264471[B:
]Ή να σου λιώσει η κάρτα στα χέρια πριν προλάβεις να απαντήσεις:lol:[/B]

Βάσια μεγάλωσε πολύ ο μκρός ε; Μου φαίνεται μεγαλύτερος κ από την Αθηνά. Το τσάκι από που βγαίνει :hmm:
ΑΠΑΙΧΤΟ:lol::lol:

Να'τα!
Ειναι της Hasbro! Που ειναι εταιρια παιχνιδιων:blink::lol:

Συνημμένα

• CIMG2490.JPG
    CIMG2490.JPG
    54 KB · Εμφανίσεις: 23
  • CIMG2495.JPG
    CIMG2495.JPG
    61,7 KB · Εμφανίσεις: 20
Καλημερα!!!!!! αχχ ειναι τελειες φατσουλες και τα δυο...αν τα ειχα μπροστα μου θα τα ειχε ζουληξει πολυ πολυ....τα δικα μου δεν κρατουν πολυ τα αυτακια τους ετσι!!! πιο πολυ κουναμε ποπο πριν να επιτεθουν!!!!!!!!!! :P

ΑΠΑΙΧΤΟ:lol::lol:

Να'τα!
Ειναι της Hasbro! Που ειναι εταιρια παιχνιδιων:blink::lol:
Γιαμ γιαμ.....θυμησε μου απο που τα πηρες Γιουλη, γερναω μωρε και δεν θυμαμαι, Βασιλοπουλο ειπες ή Θανόπουλο? :hmm:τιμη?

Καλημερα!!!!!! αχχ ειναι τελειες φατσουλες και τα δυο...αν τα ειχα μπροστα μου θα τα ειχε ζουληξει πολυ πολυ....τα δικα μου δεν κρατουν πολυ τα αυτακια τους ετσι!!! πιο πολυ κουναμε ποπο πριν να επιτεθουν!!!!!!!!!! :P
εμενα ποπο κουνανε και αυτάκια καταβάζουν!
καλα ο Ιωνας ειδικα έχει τρομερη πλάκα:lol:
Γιαμ γιαμ.....θυμησε μου απο που τα πηρες Γιουλη, γερναω μωρε και δεν θυμαμαι, Βασιλοπουλο ειπες ή Θανόπουλο? :hmm:τιμη?
Θανοπουλο, γύρω στα 4 ευρω

Μονο 4 ευρω? ειναι μεγαλη συσκευασια? γιατι στη φωτο φαινεται πολυ κουτσικο....

Μονο 4 ευρω? ειναι μεγαλη συσκευασια? γιατι στη φωτο φαινεται πολυ κουτσικο....
ειναι σχετικα μικρη!

Απιστευτα ματακια κανουν...μου θυμισε το Σρεκ 2 που ειχε τον γατουλη....ο Πουπσι!!!!!!! :P

εμενα ποπο κουνανε και αυτάκια καταβάζουν!
καλα ο Ιωνας ειδικα έχει τρομερη πλάκα:lol:

Θανοπουλο, γύρω στα 4 ευρω
Θα πω στη μαμα μου να μου παρει :up::up:

νατες οι διαστάσεις! :P
H 21.5cm W 21.5cm D 4cm
https://thecheeseandwineshop.co.uk/shopexd.asp?id=894
Ενταξει δεν ειναι τοσο μικρο το κουτι....αληθεια σε ποιο τμημα το εχουν? στα παιχνιδια στον 1 οροφο? ή στις σοκολατες στο ισογειο? :hmm:

Ενταξει δεν ειναι τοσο μικρο το κουτι....αληθεια σε ποιο τμημα το εχουν? στα παιχνιδια στον 1 οροφο? ή στις σοκολατες στο ισογειο? :hmm:
Στις σοκολατες στο ισογειο...Αντα το πηρα απο το Θανοπουλο της Ερυθραιας στη Χ. Τρικουπη απεναντι απο το Hondo...;)

Στις σοκολατες στο ισογειο...Αντα το πηρα απο το Θανοπουλο της Ερυθραιας στη Χ. Τρικουπη απεναντι απο το Hondo...;)
Α!!!! λες δηλαδή στο αλλο Θανοπουλο να μην το εχει? :hmm::hmm: τελοσπα θα δω ποτε θα φτασω εκει....:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back