Birman-maniacs

DSCN1436.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSCN1437.jpg

παρ' τον Αθηνα, παρ' τον!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραιες φωτο με ωραια χρώματα!
Ξεχασα να σου πω...έπιασα τη Σεμέλη να κοιμαται με το Μορφέα στο κρεβάτι του Χρηστου και να ακουμπουν λιγο τις πλάτες τους...
Παντως τα βρήκα πολύ καλα οταν ήρθα και να κάνουν μυτουλες...ακομα ομως η μικρή ειναι επιφυλακτικη...

πολυ χαιρομαι που δεν βλέπω την Αντα μέσα! Σημαινει οτι καταφερε να παρει την άδειά της!:up::up:

Ξεχασα να σου πω...έπιασα τη Σεμέλη να κοιμαται με το Μορφέα στο κρεβάτι του Χρηστου και να ακουμπουν λιγο τις πλάτες τους...
Παντως τα βρήκα πολύ καλα οταν ήρθα και να κάνουν μυτουλες...ακομα ομως η μικρή ειναι επιφυλακτικη...

ε αφού τα αφησες τόσες μέρες και είναι σώα μια χαρα:up:

Oι Catalines εχουν τα εξης ζευγαρώματα!

Dessie (choc. point) + Thunda (red point)

dessi_20080620_1.jpg

thunda_index.jpg

πανε φουλ για ταρταρουγιτσες:)

και

η Cassiopee (lilac tabby):inlove: με τον Versacce (choc. tabby) :inlove:

cassiopee_20080511_5.jpg

versacce_20080510_4.jpg

Πω...πω... αυτοι θα κανουν πανέμορφα μωρα πιστευω...:up:

ελπιζω η Dessie να μην μεταφέρει αυτο το μαλλι της και στα παιδια:D

για να βγει ταρταρουγα δεν πρέπει να ειναι και η μάνα?:hmm:

Καλημέρα τι κάνετε;
Δεν προλαβαίνω να δω τα νέα σας.
Γιούληηηηηη το πήρες το mail;

Καλημέρα τι κάνετε;
Δεν προλαβαίνω να δω τα νέα σας.
Γιούληηηηηη το πήρες το mail;
Σε ευχαριστω Νεκταρινι μου μοσχοβολιστό θα σου έστελνα Pm...μωρε δεν με ενθουσιασε να σου πω την αλήθεια...κι ειδα κάτι άλλο που μου άρεσε τελικα πιο πολύ...

ελπιζω η Dessie να μην μεταφέρει αυτο το μαλλι της και στα παιδια:D
ναι...με το λοφιο:P:lol::lol:
για να βγει ταρταρουγα δεν πρέπει να ειναι και η μάνα?:hmm:
οχι...αρκει ένα κοκκινο;)

Ναι και εμένα δε μο άρεσε πολύ, αλλά είπα να σου στείλω να το δεις:). Αχ πάλι πνίγομαι σήμερα... αλλά που θα πάει Πέμπτη θα κααααάθομαι:up:.

τον έριξε το Χρήστο ένα 12 άρι στη Βιολογια...την έχει πάρει στραβά:/:
Nαι,ε;:/: Εμένα είναι το αγαπημένο μου μάθημα!:up: Πήρα 19!:D
Aν γινει το δεύτερο Σ/Κ σε βολευει...αν γίνει το τρίτο οχι...

Να η Lilaμέλη!;)

chocopoint_141208_4.jpg
:up:
Καλέ τόσο άσχημος είναι;:blink: Γιατί δεν τον κοιτάει; :lol:
Εγώ τον βρίσκω χαριτωμένο!:happy:
DSCN1437.jpg

παρ' τον Αθηνα, παρ' τον!:)
:lol::lol::lol:
Τι,δεν έχει φωτό;:(:P:lol:

Αυτες τις μερες εχει συννεφια...και δυσκολευομαι να βγάλω καλες φωτο...αλλα θα βάλω τα δυνατα μου αυτες τις μερες που δεν θα δουλευω...:)

πολυ χαιρομαι που δεν βλέπω την Αντα μέσα! Σημαινει οτι καταφερε να παρει την άδειά της!:up::up:
Ωραία!:happy:(που θα ξεκουραστεί!:redface::P:lol:)
Oι Catalines εχουν τα εξης ζευγαρώματα!

Dessie (choc. point) + Thunda (red point)

dessi_20080620_1.jpg

thunda_index.jpg

πανε φουλ για ταρταρουγιτσες:)

και

η Cassiopee (lilac tabby):inlove: με τον Versacce (choc. tabby) :inlove:

cassiopee_20080511_5.jpg

versacce_20080510_4.jpg

Πω...πω... αυτοι θα κανουν πανέμορφα μωρα πιστευω...:up:
Και πότε θα δούμε ;:hmm::rolleyes:

Αυτες τις μερες εχει συννεφια...και δυσκολευομαι να βγάλω καλες φωτο...αλλα θα βάλω τα δυνατα μου αυτες τις μερες που δεν θα δουλευω...:)
Αχ ωραία!:happy:
Μόνο που θα είμαι στη γιαγιά και δεν έχει Internet.:(
Αν τα καταφέρω στο σπίτι της θείας με το καλώδιο του τηλεφώνου,αλλιώς όταν γυρίσω!:)
Μόνο που δεν νομίζω να τα καταφέρω με 2 μπέμπες,
οπότε παίζεται...:hmm:
Μα τι κάθομαι και λέω τώρα;:blink::blink::blink: :lol::lol::lol:

Αφου ζευγάρωσαν τώρα, σε κανα δίμηνο Χριστινάκι υπολόγισε;)
Οι δύο "μπέμπες" μου άρεσαν:lol::lol::lol:

Καλημέρα σας και από εμένα...καλησπέρα πρέπει να πω αλλά δεν μου αρεσει η λέξη τόσο..οποτε...ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Αφου ζευγάρωσαν τώρα, σε κανα δίμηνο Χριστινάκι υπολόγισε;)
Οι δύο "μπέμπες" μου άρεσαν:lol::lol::lol:
TEΛΕΙΑ!!!:inlove:
Κι εμένα μ' αρέσουν:inlove:,αλλά δεν είναι γατομπέμπες,είναι σκέτο μπέμπες!:P :lol::lol::lol: Αλλά έχουμε και γατομπέμπες.:up:
Καλημέρα σας και από εμένα...καλησπέρα πρέπει να πω αλλά δεν μου αρεσει η λέξη τόσο..οποτε...ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Καλημέρα!!!:D:D:D

TEΛΕΙΑ!!!:inlove:
Κι εμένα μ' αρέσουν:inlove:,αλλά δεν είναι γατομπέμπες,είναι σκέτο μπέμπες!:P :lol::lol::lol: Αλλά έχουμε και γατομπέμπες.:up:

Καλημέρα!!!:D:D:D
Εγώ αυτή την ώρα θα έλεγα καλό μεσημέρι!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back