Birman-maniacs

TEΛΕΙΑ!!!:inlove:
Κι εμένα μ' αρέσουν:inlove:,αλλά δεν είναι γατομπέμπες,είναι σκέτο μπέμπες!:P :lol::lol::lol: Αλλά έχουμε και γατομπέμπες.:up:

Καλημέρα!!!:D:D:D
Μπέμπες καλε ειπα κι εγω...κατάλαβα οτι ειναι ανθρωπομπέμπες:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπέμπες καλε ειπα κι εγω...κατάλαβα οτι ειναι ανθρωπομπέμπες:P:P
Συνεννώηση...μπουζούκι!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ αυτή την ώρα θα έλεγα καλό μεσημέρι!!!
Ναι,αλλά η Κατερίνα θέλει να λέμε
Καλημέρα!!!:up::up::up:
:P

Νέα, Πήραμε βαθμούς!!!
ΒΙΟΛ.19,ΜΑΘΗΜ.17,ΤΕΧΝΟΛ.20,ΠΛΗΡ.19,ΚΕΙΜ.18,ΓΛΩΣΣΑ 18,ΑΡΧ.18,ΟΔΥΣ.18,ΙΣΤ.19,ΓΥΜΝ.20,ΜΟΥΣΙΚΗ 17,ΑΓΓΛ.19,ΓΑΛ.20,ΟΙΚ. ΟΙΚ.19,ΓΕΩΓ.19.Ομως κάτι δεν μου αρέσει!!

Χριστίνα εσυ τι πήρες;:hmm:

Ναι,αλλά η Κατερίνα θέλει να λέμε
Καλημέρα!!!:up::up::up:
:P
Ωραία τότε λοιπόν καλημέρα!!!

Νέα, Πήραμε βαθμούς!!!
ΒΙΟΛ.19,ΜΑΘΗΜ.17,ΤΕΧΝΟΛ.20,ΠΛΗΡ.19,ΚΕΙΜ.18,ΓΛΩΣΣΑ 18,ΑΡΧ.18,ΟΔΥΣ.18,ΙΣΤ.19,ΓΥΜΝ.20,ΜΟΥΣΙΚΗ 17,ΑΓΓΛ.19,ΓΑΛ.20,ΟΙΚ. ΟΙΚ.19,ΓΕΩΓ.19.Ομως κάτι δεν μου αρέσει!!
Φτου σου κοριτσάρα μου!:P:up::up::lol:
ΜΠΡΑΒΟ!!!
τι δεν σου αρέσει?

Πω πω,θα ζευγαρωσει ο Versace με λιλα;;;;;;;;;;;;;;Τι συνδυασμοι θεϊκοι θα βγουν αυτα τα μωρα...Τωρα το ειδα Γιουλη...
Α,και μπραβο φιλοτιμε φωτογραφε που θα προσπαθησεις να φωτογραφισεις με συννεφια.:D

ΜΠΡΑΒΟ!!!
τι δεν σου αρέσει?
Μπορούσα να τα πάω καλύτερα ,μα τώρα 17 στα μαθηματικά!!!Η Μερόπη πως έβγαλε 18 και 9\13!!

Πω πω,θα ζευγαρωσει ο Versace με λιλα;;;;;;;;;;;;;;Τι συνδυασμοι θεϊκοι θα βγουν αυτα τα μωρα...Τωρα το ειδα Γιουλη...
Α,και μπραβο φιλοτιμε φωτογραφε που θα προσπαθησεις να φωτογραφισεις με συννεφια.:D
αστα Δωρα...το ζευγος ειναι φανταστικο!!!:up:
Φιλοτιμες θα ειναι...πετυχημένες δεν ξέρω αν θα ειναι:P

Μπορούσα να τα πάω καλύτερα ,μα τώρα 17 στα μαθηματικά!!!Η Μερόπη πως έβγαλε 18 και 9\13!!
Βαζεις το πηχη πολύ ψηλά ε? Καλά κανεις, αρκει αυτο να μην σε στεναχωρει...και η ευγενης άμιλα ειναι καλη, αλλά μέχρι εκει...να μη γίνεται ανταγωνισμός...

Βαζεις το πηχη πολύ ψηλά ε? Καλά κανεις, αρκει αυτο να μην σε στεναχωρει...και η ευγενης άμιλα ειναι καλη, αλλά μέχρι εκει...να μη γίνεται ανταγωνισμός...
Καλά,αλλά στο 2ο τρίμηνο θα προσπαθήσω να πάρω εγώ το απουσιολόγιο!!!(Καντάντησα λίγο εγωίστρια,αφου δεν τη χονεύω)

Ευρωπη μπραβο,πολυ καλοι ειναι οι βαθμοι σου καλο μου!Και εις ανωτερα!
Γιουλη τι συνδυασμοι μπορει να βγουν;
Για τις φωτογραφιες,αν η φωτογραφικη σου εχει ρυθμιση,ανεβασε λιγο το κοντραστ,θα σε βοηθησει.

Γεια σας!! τι κανετε??:)

Γιουλακι ειμαι σπιτι ναι - τι ωραια τι καλα θα μου πεις....ελα ομως που εχω δουλεια γραφειου να κανω!! :( Ασχολουμαι με ενα document που πρεπει αμεσα αν στειλουμε...αχχχχχ

Νέα, Πήραμε βαθμούς!!!
Μπράβο!:up:
Χριστίνα εσυ τι πήρες;:hmm:
Βιολ.19(20 θα είχα αλλά δεν τα βάζουν εύκολα στο 1ο τρίμμηνο),Αρχ.18,Νέα 19,Ιστορ.16,Αγγλ.16(19 έγραψα αλλά είμαι λίγο φασαριόζα:redface::P)Γαλλ.19,Μαθ.17,Γεωγρ.18,Γυμ.18,Καλλιτεχνικά 18,Πληρ.16,Τεχν.17,Μουσ.19,Οικ.15.
Και μετά λες ότι δεν είσαι ευχαριστιμένη!:blink: Εγώ τι να πω;:/:
Θα πω ότι είμαι πολύ καλά!:D:P
ΜΠΡΑΒΟ!!!
τι δεν σου αρέσει?
Άβυσος η ψυχή της Ευρώπης!:rolleyes::P:lol:
Αμάν με τη Μερόπη!:mad: Να κοιτάς τις επιδόσεις σου και μη συγκρίνεσαι
μ'αυτήν,γιατί μου έχεις πει για τη...μαμά της!:down:

Μπράβο!:up:

Βιολ.19(20 θα είχα αλλά δεν τα βάζουν εύκολα στο 1ο τρίμμηνο),Αρχ.18,Νέα 19,Ιστορ.16,Αγγλ.16(19 έγραψα αλλά είμαι λίγο φασαριόζα:redface::P)Γαλλ.19,Μαθ.17,Γεωγρ.18,Γυμ.18,Καλλιτεχνικά 18,Πληρ.16,Τεχν.17,Μουσ.19,Οικ.15.
Και μετά λες ότι δεν είσαι ευχαριστιμένη!:blink: Εγώ τι να πω;:/:
Θα πω ότι είμαι πολύ καλά!:D:P

Άβυσος η ψυχή της Ευρώπης!:rolleyes::P:lol:

Αμάν με τη Μερόπη!:mad: Να κοιτάς τις επιδόσεις σου και μη συγκρίνεσαι
μ'αυτήν,γιατί μου έχεις πει για τη...μαμά της!:down:
:down:Ναι αλλα δεν θα συγκρατηθώ καμια μέρα στην τάξη και θα τα ακούσει !!!!Είναι πολύ σπαστικιά.Ασε που όταν λέω μθμ σηκώνει το χέρι της για να πει αυτή την απάντηση ενώ έχω ξεκινήσει και την λέω εγώ!!!:down:Χριστίνα δεν θα αντέξω άλλο του χρόνου έρχομαι στο 11ο!!!:up:
Μπράβο για τους βαθμούς!!!:up:

Ευρωπη μπραβο,πολυ καλοι ειναι οι βαθμοι σου καλο μου!Και εις ανωτερα!
Γιουλη τι συνδυασμοι μπορει να βγουν;
Για τις φωτογραφιες,αν η φωτογραφικη σου εχει ρυθμιση,ανεβασε λιγο το κοντραστ,θα σε βοηθησει.
Παρακαλώ!!!:redface:

birma_kalender_mittel.jpg
Καλα :up:Τι όμορφο!!!:up:

Oι Catalines εχουν τα εξης ζευγαρώματα!

Dessie (choc. point) + Thunda (red point)

dessi_20080620_1.jpg

thunda_index.jpg

πανε φουλ για ταρταρουγιτσες:)

και

η Cassiopee (lilac tabby):inlove: με τον Versacce (choc. tabby) :inlove:

cassiopee_20080511_5.jpg

versacce_20080510_4.jpg

Πω...πω... αυτοι θα κανουν πανέμορφα μωρα πιστευω...:up:
:up:Ωραίες φωτογραφίες!!!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back