Birman-maniacs

weih06.jpg
Ωραία φωτό!:up:
γεια σας!καλη χρονια, ευτυχισμένο και τυχερο το 2009!
Επίσης!:happy:

Εγώ δυστυχώς δεν το πέτυχα,το πέτυχε η αδερφή μου,η Νικολέττα!!
Εμάς πέρσι το πέτυχε ο Γιώργος,ο οποίος δεν καταδεχόταν να έρθει γιατί έπαιζεμε το γορίλα του!:lol:
Κάθε καλοκαίρι με ρωτάει η μαμά αν θέλω να σταματήσω.Αλλά εγώ της λέω ότι θέλω να συνεχίσω και τον Νοέμβριο κάτι με πιάνει και θέλω να σταματήσω(είμαι λίγο παράξενη)Αλλά είναι κάποιες φορές που έχω πολλή όρεξη,έτσι και αλλιώς γελάω πολύ εκεί με τα αγόρια ειδικά τώρα που έχω την μέση μου!!!

Πήρατε κανένα δώρο η μπα;Πάντως εγώ πήρα!!!Εγώ πήρα το NINTEDO και κάτι άλλο που δεν θέλω να το πώ και θα πάρω και2 κασέτες για το nintedo,η Ευαγγελία πήρε την ατζέντα κρυφά μυστικά και θα πάρει το my life(το θέλω και εγώ)και μια κασέτα για το My life και η Νικολέττα πήρε τοπιάνο της Ντόρας και την ταμιακή μηχανή της Φραουλίτσας!!
Υ.Γ Α, πήρα και μπότες και μια φόρμα(που θα την αλλάξω) και ένα δαχτυλίδικαι ένα κολιέ(μας το έδωσε η κα Βάσω)και έχω κάνει παραγγελία στην μαμά να μου πάρει ένα μαύρο σωλήνα και ένα βραχιόλι και μια κολόνια!!
Ωραία!:rolleyes: Εγώ πήρα το ΕΡΑΓΚΟΝ το πρώτο βιβλίο,το Jenga,και στηνΑθήνα με περιμένει ο υπολογιστής!:D
Αγαπητά μου Βιρμανάκια....Χρόνια Πολλά και καλά για εσάς και τα γατούνια σας!!!:up:

Εύχομαι το νέο έτος να σας φέρει πολλά πολλά μωρούλια!!!!:rolleyes:
Επίσης!:)
Η Χριστίνα πότε θα γυρίσει άραγε;Μου έλειψε!!!
Η Χριστίνα δεν έχει χρόνο να βάζει τη θεία με τις μπέμπες να κατεβάζει το λάπτοπ,αλλά όποτε γίνεται μπαίνω.:)
Μου λείψατε όλοι!Ευρώπη ωραίο άρθρο!:up:
η Καλυψω μου φουντωσε πιο πολυ απ'ολα...το χειμωνιατικο παλτο της ειναι το πιο ομορφο!

Υποκλινομαι στη γοητεια σου

Κλασικα μες το μπωλ μας

Οι φιλεναδες κουτσομπολευουν
Το Σεμελακι μεγαλωσε...

Οι γιορτες σχεδον τελειωσαν...τα τελευταια σκαρφαλωματα:)
Χωρίς λόγια.:inlove:
αντε παραπονιαρα μου...τον εβγαλα την ωρα που φυλαει τα κοριτσια του κατω απ΄το δεντρο
:rolleyes:
Παντως μονο το Χριστινακι τηρησε το εθιμο και μου εδωσε το κατιτις της:P:up::lol:
Σ'ευχαριστω Χριστινακι!!!

Και εις ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ Βιρμανακια!!!:up:
Παρακαλώ!:happy:
Αλλά δε βαριέσαι,έτσι έδωσα κάτι ψιλά για το καλό!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά είμαι πολύ χαρούμενη!:happy:
Ο Ελβισάκος μου έγινε 1 έτους!!!!:inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ :DΗ ΜΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?:)

Να σου ζήσει χρόνια του πολλά!!!!:up::lol::P:):D

Εμάς πέρσι το πέτυχε ο Γιώργος,ο οποίος δεν καταδεχόταν να έρθει γιατί έπαιζεμε το γορίλα του!:lol:

:lol::lol::lol:

Ωραία!:rolleyes: Εγώ πήρα το ΕΡΑΓΚΟΝ το πρώτο βιβλίο,το Jenga,και στηνΑθήνα με περιμένει ο υπολογιστής!:D
:up:Αλήθεια μπράβο!!!Έχεις πολλά χαιρετίσματα από τη Μαρία(και φιλάκια λέει):up: :lol: :D

να σου ζησει Χριστινακι!:)να τον χαιρεσαι:up:

Μου λείψατε όλοι!Ευρώπη ωραίο άρθρο!:up:
Ευχαριστώ!!!:up:

:rolleyes:

Παρακαλώ!:happy:
Αλλά δε βαριέσαι,έτσι έδωσα κάτι ψιλά για το καλό!
Αυτά καλέ δεν τα λες ψιλά.Αχ Χριστίνα αυτό το χιούμορ σου!!:lol::up::lol:

η Καλυψω μου φουντωσε πιο πολυ απ'ολα...το χειμωνιατικο παλτο της ειναι το πιο ομορφο!

Κλασικα μες το μπωλ μας:P

Οι φιλεναδες κουτσομπολευουν:P
Το Σεμελακι μεγαλωσε...

Οι γιορτες σχεδον τελειωσαν...τα τελευταια σκαρφαλωματα:)

:up:Καλέ κούκλα η Καλυψώ καλά το Σεμελάκι θεά!!!:)Τι όμορφες γάτες κούκλες είναι!!!:up:

Χριστινα να σου ζησει ο Ελβις σου!:up:
Γιουλιτσκα τελικα εγινε λαθος με τα εισητηια και δεν ερχομαστε αυριο,αλλα μεθαυριο.Δεν πειραζει,μια μερα ακομα να χαρει ο Σιμπα τη Μόιρα!:lol:

Σε ευχαριστουμε Νικολετακι μας!!!
Τι ομορφα γατακια!!
Ειδες το μυτακι του tabby δεξια που σου ελεγα?;)

Το είδα το μυτάκι, γι΄αυτό το έβαλα;):D
Αχχ, πώς γλίτωσε το Σεμελάκι και δεν το έβαλα στην τσάντα...πώς γλίτωσε..:hmm::lol:

καλησπέρα..κανεις εδω?εμείς έχουμε οίστρο...το Αθηνιω ξύπνησε και ξύπνησε με αγριες διαθέσεις, εδω και 4 μερες τσιριζειο Ιωνας φυσικά μυριζει κάτι αλλά δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει με αυτο:D

Τι μου θύμησες τώρα...έτσι ακριβώς ήταν και ο Φιντέλ:lol::lol:
Μην αγχώνεσαι όμως. Αν δεν ζευγαρώσει τώρα η Αθηνούλα το πολύ σε 1 μήνα θα έχει πάλι οίστρο και μετά θα δεις έναν Ιωνα !!!;)

Ο Ελβισάκος μου έγινε 1 έτους!!!!:inlove:

Χριστινάκι να σου ζήσει ο γλυκός Ελβισάκος!:up:

:D:up:Happy birthday to u happy birthday to u happy birthday dear Evlisakos happy birthday to u!!!:up::D

:D:up:Happy birthday to u happy birthday to u happy birthday dear Evlisakos happy birthday to u!!!:up::D

Χρονια του πολλα λοιπον:up:
να τον χαιρεστε:D
να σας ζησει παρα πολλα χρονια,και παντα healthy and strong;)
ακομα ποιο πολλες αγγαλιες ζουληγματα :happy:και φιλια σας ευχομαι.:)

καλήμερα και στα βιρμανάκια Γιούλη κοίτα ο Μορφέας σε κορίτσι!:lol::lol::lol::lol:

καλήμερα και στα βιρμανάκια Γιούλη κοίτα ο Μορφέας σε κορίτσι!:lol::lol::lol::lol:
Kαλε σήμερα που έβλεπα φωτο του Μορφέα και της Μίου σκεφτόμουν αυτο ακριβώς. Η Μιου σου είναι ο Μορφέας σε θηλυκή έκδοση:lol::lol:

Σ' ευχαριστουμε για τις ομορφες φωτο που μας έβαλες:)

Να βάλω και εγώ το κατιτίς μου!!!

Κλασικα μες το μπωλ μας

Οι φιλεναδες κουτσομπολευουν:P
Το Σεμελακι μεγαλωσε...

Οι γιορτες σχεδον τελειωσαν...τα τελευταια σκαρφαλωματα

Γιουλη οι φωτο είναι τέλειες και τα μωράκια σου θεϊκά. Αυτο έχω μόνο να πω:D

καλησπέρα..κανεις εδω?εμείς έχουμε οίστρο...το Αθηνιω ξύπνησε και ξύπνησε με αγριες διαθέσεις, εδω και 4 μερες τσιριζει:(ο Ιωνας φυσικά μυριζει κάτι αλλά δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει με αυτο:D
Μπράβοοοο Βάσιαααα! Ηρθε η ποθητη ημέρα. Δεν πειραζει αν δεν ζευγαρώσει άμεσα, σε λίγο θα ξαναθέλει η Αθηνά και τότε... ποιος τον πιάνε τον Ιωνάκο:up:

αντε παραπονιαρα μου...τον εβγαλα την ωρα που φυλαει τα κοριτσια του κατω απ΄το δεντρο:P
χμμμ και τι φύλακας γάταρος!:up:

Γιωτα μου δηλωνω αθεραπευτα ερωτευμενη με τη Μιου σου...:inlove::inlove::inlove:
Θελω να τη κανω νυφουλα μου...:redface::redface:

Γιωτα μου δηλωνω αθεραπευτα ερωτευμενη με τη Μιου σου...:inlove::inlove::inlove:

Αφου ειστε οι μαμαδες εγω κουμπαρος :lol:
ειναι κουκλια:up:

ασχετο
αλλα για να μην ψαχνω πως και τι και που:redface::P
που ειναι αυτο που βαζουμε την ηλικια στα μπεμπακια μας:D
αυτη την μπαριτσα στην υπογραφη μας:)
ευχαριστω σε οποιον/α απαντησει προκαταβολικα:happy:

και εγώ δηλώνω ερωτευμένη με το Μορφέα και άντε να μεγαλώσει η Μίου και να γνωριστούν τα παιδιά!:up::up::lol::lol::lol:

Αφου ειστε οι μαμαδες εγω κουμπαρος :lol:
ειναι κουκλια:up:

ασχετο
αλλα για να μην ψαχνω πως και τι και που:redface::P
που ειναι αυτο που βαζουμε την ηλικια στα μπεμπακια μας:D
αυτη την μπαριτσα στην υπογραφη μας:)
ευχαριστω σε οποιον/α απαντησει προκαταβολικα:happy:
Δημήτρη την μπαρίτσα με τις ηλικίες μπορείς να τη βρεις στο www.lillypie.com !:)

Ααα σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back