Birman-maniacs

παει...το παρεακι των Birmaniacs διαλυθηκε...:(:(
Οπως ειπα κι αλλη φορα...υγεια να'χουμε και τα γατακια μας να΄ναι καλα...
καλησπέρα και από μένα:D:D !γιατί διαλύθηκε το παρεάκι τι έγινε?:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα και από τη Μίου η οποία σήμερα έχει ένα παραπονιάρικο νιαούρισμα αλλά δεν ξέρω γιατί!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα και από μένα:D:D !γιατί διαλύθηκε το παρεάκι τι έγινε?:hmm::hmm:
ο καθεις με τους δικους του λογους...:/:

Εεεε καλά αν έχει τους δικούς του λόγους ο καθείς.!!:hmm:
Κρίμα μωρέ όμως ... ούτε λίγο χρονο δεν βρίσκει το παρεάκι να λέει μια καλημέρα? Αλλα και πάλι αυτοι θα ξέρουν!:) Σίγουρα θα είναι λόγοι οι οποίοι δεν μπορουν να πάνε πίσω και υπερισχύουν...Μάλλον πολλή δουλειά και πιο λίγος χρόνος...:/: Άλλωστε, εδώ είμαστε όλοι μια παρεούλα για να παίρνουμε χαρά και κουράγιο μέσα από εμάς τους ίδιους κ από τα κοινά μας ενδιαφένοντα ώστε να αντέχουμε την καθημερινότητα. Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω...Να΄μαστε όλοι καλά. Και η παρεούλα σίγουρα θα ξαναμαζευτεί αργά ή γρήγορα Γιουλάκο μου.!!!!:DΣίγουρα όλοι θα θέλουν με χαρά να ξαναβρουν τον χρόνο να ξαναμπαίνουν στο σάιτ.:up:

καλησπέρα και από τη Μίου η οποία σήμερα έχει ένα παραπονιάρικο νιαούρισμα αλλά δεν ξέρω γιατί!
Η Μίου Γιώτα μου μάλλον έχει αυτο το παραπονιάρικο νιαουρισμα γιατι είναι σε οίστρο. Ετσι κάνουν τα χρυσά μου όταν είναι σε οίστρο. Ψάχνουν όλο το σπίτι κ φωνάζουν με παράπονο. Τουλάχιστον η Νάλα έτσι έκανε μια φορά που είχε οίστρο ακριβώς επάνω στον χρόνο, πριν τη στειρώσω... Την λυπόμουνα. Δεν ήξερα τι θέλει. Μετά την στείρωση, όλα σταμάτησαν μαχαίρι:rolleyes:

Εεεε καλά αν έχει τους δικούς του λόγους ο καθείς.!!:hmm:
Κρίμα μωρέ όμως ... ούτε λίγο χρονο δεν βρίσκει το παρεάκι να λέει μια καλημέρα? Αλλα και πάλι αυτοι θα ξέρουν!:) Σίγουρα θα είναι λόγοι οι οποίοι δεν μπορουν να πάνε πίσω και υπερισχύουν...Μάλλον πολλή δουλειά και πιο λίγος χρόνος...:/: Άλλωστε, εδώ είμαστε όλοι μια παρεούλα για να παίρνουμε χαρά και κουράγιο μέσα από εμάς τους ίδιους κ από τα κοινά μας ενδιαφένοντα ώστε να αντέχουμε την καθημερινότητα. Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω...Να΄μαστε όλοι καλά. Και η παρεούλα σίγουρα θα ξαναμαζευτεί αργά ή γρήγορα Γιουλάκο μου.!!!!:DΣίγουρα όλοι θα θέλουν με χαρά να ξαναβρουν τον χρόνο να ξαναμπαίνουν στο σάιτ.:up:
μακαρι...:/::):D

Η Μίου Γιώτα μου μάλλον έχει αυτο το παραπονιάρικο νιαουρισμα γιατι είναι σε οίστρο. Ετσι κάνουν τα χρυσά μου όταν είναι σε οίστρο. Ψάχνουν όλο το σπίτι κ φωνάζουν με παράπονο. Τουλάχιστον η Νάλα έτσι έκανε μια φορά που είχε οίστρο ακριβώς επάνω στον χρόνο, πριν τη στειρώσω... Την λυπόμουνα. Δεν ήξερα τι θέλει. Μετά την στείρωση, όλα σταμάτησαν μαχαίρι:rolleyes:
Είχε τον πρώτο της οίστρο 29 Δεκεμβρίου και κράτησε μια βδομάδα αλλά τώρα είναι εντάξει!νομίζω ότι αυτό που κάνει είναι σαν κάλεσμα για την μικρή γιατί το κάνει όταν την ψάχνει αλλά και όταν την βρίσκει και πάει κοντά της!πριν από λίγο έκανε στην μικρή ένα μίνι μπάνιο!:inlove::inlove::inlove:

για ποίον στεναχωριέσαι Γιούλη μου, τι έγινε, τι έπαθες?:(:(

Είχε τον πρώτο της οίστρο 29 Δεκεμβρίου και κράτησε μια βδομάδα αλλά τώρα είναι εντάξει!νομίζω ότι αυτό που κάνει είναι σαν κάλεσμα για την μικρή γιατί το κάνει όταν την ψάχνει αλλά και όταν την βρίσκει και πάει κοντά της!πριν από λίγο έκανε στην μικρή ένα μίνι μπάνιο!:inlove::inlove::inlove:
Αχ το μωράκι μου.. τι καλή που είναι η Μιου... Πολυ εύκολα την δέχθηκε την μικρή..

Αχ το μωράκι μου.. τι καλή που είναι η Μιου... Πολυ εύκολα την δέχθηκε την μικρή..
ναι και εγώ δεν το περίμενα να γίνει τόσο εύκολα!το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν που κρατούσε μούτρα σε μένα τις πρώτες μέρες αλλά τώρα τα βρήκαμε!τώρα νιώθω και εγώ πιο καλά όταν λείπω από το σπίτι και ξέρω ότι δεν είναι μόνη,αν και πάλι όταν γυρνάω την βρίσκω ξαπλωμένη μπροστά στην εξώπορτα να με περιμένει!:happy:

για ποίον στεναχωριέσαι Γιούλη μου, τι έγινε, τι έπαθες?:(:(
για κανεναν δεν στεναχωριεμαι...απλα μου λειπουν...

για κανεναν δεν στεναχωριεμαι...απλα μου λειπουν...

ποιοι είναι αυτοί που μας παράτησαν?:Pμην στεναχωριέσαι τα βιρμανάκια είναι εθισμός που θα πάει θα ξαναγυρίσουν !;)

ποιοι είναι αυτοί που μας παράτησαν?:Pμην στεναχωριέσαι τα βιρμανάκια είναι εθισμός που θα πάει θα ξαναγυρίσουν !;)
Ακριβώς Γιώτα μου. Οποιος είναι εθισμένος, σίγουρα επανέρχεται. Διαφορετικά, δεν ήταν ποτέ... :hmm:Αλλα εγω πιστεύω πως μάλλον τα παιδιά έχουν μπλέξει με δουλειες. Δεν βλέπεις κ σε εμάς στους πέρσιανς, τοσον καιρό έχουν να μπουν τα άτομα που μπαίναμε συχνά πριν... τι να πω ευελπιστώ πάντα ότι θα επανέλθει το παρεάκι. Τυχαία είναι η αποχή... Ετσι Γιουλάκο μου τρυφερό και γλυκό κορίτσι????? Ματς μουτς!!!:rolleyes:

Ακριβώς Γιώτα μου. Οποιος είναι εθισμένος, σίγουρα επανέρχεται. Διαφορετικά, δεν ήταν ποτέ... :hmm:Αλλα εγω πιστεύω πως μάλλον τα παιδιά έχουν μπλέξει με δουλειες. Δεν βλέπεις κ σε εμάς στους πέρσιανς, τοσον καιρό έχουν να μπουν τα άτομα που μπαίναμε συχνά πριν... τι να πω ευελπιστώ πάντα ότι θα επανέλθει το παρεάκι. Τυχαία είναι η αποχή... Ετσι Γιουλάκο μου τρυφερό και γλυκό κορίτσι????? Ματς μουτς!!!:rolleyes:

ε ναι και τώρα με τις γιορτές φαντάζομαι δεν θα έμπαινε κόσμος!θα είχαν να πάνε επισκέψεις σε φίλους σε γονείς και λόγο διακοπών είναι μια ευκαιρία για βόλτες και ταξιδάκια!σιγά σιγά τώρα θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε σπίτι θέλουμε δεν θέλουμε!:happy:

Γιουλιτσκα μη μου στενοχωριεσαι,εμεις ειμαστε εδω!
2914923530_68fbb0621a.jpg

φχαριστω Δωρακι! :)
Καλε ΤΙ ΘΕΙΚΟ γατι ειναι αυτο?????
Λες να κανουμε κανενα τετοιο???:hmm::P:up:

Εγω κι εσυ δε νομιζω,αλλα ο Μορφεας με το Σεμελακι ισως!:lol:

Γειά σας.Ειμαι σχετικά καινούργιος στο forum.Ξερω οτι υπαρχουν και αγγελιες αλλα δεν βγαζω ακρη.Ειμαι 18 και θελω να υιοθετησω ενα Βιρμανακι σχετικα μικρο σε ηλικια.Περιπου 3 μηνων.Δεν θελω παραταυτα να στραφω σε αγορα μεσω Pet Shop.Πρωτον διοτι δεν θεωρω τα γατακια αντικειμενα και δευτερον διοτι δεν ειμαι ανεξαρτητοποιημενος ακομα απο την οικογενεια μου για να εχω ενα τοσο μεγαλο χρηματικο ποσο (500 ευρω+).Δεν εχω αντιρρηση να συνεισφερω οικονομικα για τα οποια εξοδα ή για ενα συμβολικο ποσο.Αν μπορειτε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα αφανταστα.Ευχαριστω

παει...το παρεακι των Birmaniacs διαλυθηκε...:(:(
Οπως ειπα κι αλλη φορα...υγεια να'χουμε και τα γατακια μας να΄ναι καλα...
Νομίζω ότι σε έπιασε η μελαγχολία μετά τις γιορτές ας κρατήσουμε όμως τη μαγεία κ μετά με όμορφες εικόνες;)
622111xgi1w5uxly.gif

φαντάζεσαι Γιούλη να βγει κανένα τέτοιο ζουζούνι από Μίου και Μορφέα?:rolleyes::rolleyes::blink::blink::inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back