Birman-maniacs

Ναι μάλλον αυτό πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ Γιούλη:).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχεις κατι υποψη σου Γιουλη? :hmm:καποιο μαγαζι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντουλα! Μου'ρθαν greenακια! :up:
Να βρεθουμε για καφεδακι να στα δωσω:)

Εχεις κατι υποψη σου Γιουλη? :hmm:καποιο μαγαζι?
για κουμπαρα εννοεις?
Πηρε εναν πανεμορφο η ξαδελφη μου...γουρουνακι πηλινο βαμενο με ροζ λουλουδακια αλλα με ταπα...
Μπορω αν θες να κοιταξω στα κεραμικα του Αμαρουσιου και να σου πω:)

Αντουλα! Μου'ρθαν greenακια! :up:
Να βρεθουμε για καφεδακι να στα δωσω:)
Να βρεθουμε γενικως !! :cool::cool::up:

Να βρεθουμε γενικως !! :cool::cool::up:
Βεβαια! Θελω "all about lemon"! :redface::redface:
το΄χω ανακηρυξει...το "καφε" μου:lol:

για κουμπαρα εννοεις?
Πηρε εναν πανεμορφο η ξαδελφη μου...γουρουνακι πηλινο βαμενο με ροζ λουλουδακια αλλα με ταπα...
Μπορω αν θες να κοιταξω στα κεραμικα του Αμαρουσιου και να σου πω:)
Δεν ειμαι σιγουρη αν θελω ενα τοσο ''κλασικο''. Καλα δεν θα παω να ψαξω εντατικα, αν βρω κατι να μου αρεσει, θα το παρω. :)

Ακυρωθηκε το meeting που ειχα σημερα με μια Ιταλικη εταιρεια, λογω καιρικων συνθηκων....καλα η Ευρωπη εχει καλυφθεί στο χιονι και εδω ουτε μια νιφαδα!!

Νομίζω ότι σε έπιασε η μελαγχολία μετά τις γιορτές ας κρατήσουμε όμως τη μαγεία κ μετά με όμορφες εικόνες;)
622111xgi1w5uxly.gif
Ελενα τέλεια η φωτο! :)

καλημέρα!εγω ήμουν λίγο άρρωστη, είχα μια γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς ήπια!:(τα παιδάκια εδώ είναι ήσυχα, τελειωσε και ο οίστρος της Αθηνας και ελπίζω το νέο κύμα να ρθει σε κανα μήνα!:)
Καλώς την! Περαστικά Βάσια μου. Κι εγώ ακόμη είμαι με το κρύωμα που είχα πριν τα Χριστούγεννα:)

Χθες την ωρα που διαβαζα στο καναπε, πηρε η ακρη του ματιου μου το Μορφεα να περναει απο διπλα μου....αλλα ξαφνικα εγινε μικρουλης...αμαν λεω τι επαθε το γατι μου...
Παραπλανηση.... περναγε η Σεμελη που ειχε μπει στο τζακι κι ηταν γεματη σταχτες:Pεγινε γκρι!
Μετα ειχαμε μπουγαδα κατα την οποια καθησε το χαζο αδιαμαρτυρητα:blink:αυτο το γατι κομπο να το δεσεις απλα σε κοιταει αδιαμαρτυρητα:lol:
:lol::lol::lol::lol:Το καημενάκι γιατι το λες μωρέ χαζό... Είναι πολύ καλός χαρακτήρας!!!! και μια κουκλάρα!:up:

DSCN1442.jpg

να μια καινουρια..!:)ιδια φάτσα βέβαια!
Αχχχχ τι τέλειος κούκλος Βάσια!!!
Τι μουσουδάκι είναι αυτο για φίλημα!!:up:

DSCN1445.jpg

κλασικη θεση ύπνου...ειμαι αντρας και ζεσταινομαι το κεφάλι έξω..
Εισαι άντρας μωράκι μου και τι άντρας!! ΚΟΥΚΛΟΣ
Τρελαίνομαι γι αυτην τη στάση του!!! Ειναι για ζουληγμα ατελείωτο!:)

Βεβαια! Θελω "all about lemon"! :redface::redface:
το΄χω ανακηρυξει...το "καφε" μου:lol:
Μονο να μην εχει μονο τα παντα με λεμονι..ξερεις καφε με λεμονι, ταρτα λεμονι, ζαχαρη με λεμονι κτλ!! :lol::lol:

επανήλθα...η διευθυνση είναι Λεωφ Κηφισίας 85 και Λαρίσης...απέναντι απο την Αγια Τριαδα αν την ξέρετε..τηλ 210 6984871 για το moda per due μιλάω, δεν εχει πάντα ωραία πραγματα, αλλά εγω περνάω συχνά και βλέπω...πάντως παλτα είχε πολλά...;)Νεκταρία θα το δω το θέμα θα σου πω..

Μονο να μην εχει μονο τα παντα με λεμονι..ξερεις καφε με λεμονι, ταρτα λεμονι, ζαχαρη με λεμονι κτλ!! :lol::lol:

ποιο ειναι το all about lemon?:hmm:

ποιο ειναι το all about lemon?:hmm:
Αυτο που τα έχει ολα με λεμονι:P:lol:
ενα πολυ ομορφο καφε στην Ερυθραια....με φοβερους καφεδες και πεντανοστιμα γλυκα...και πολυ ωραιο περιβαλλον...ουτε δικο μου να ηταν...

γιατι να μην εδω τωρα?:(:P

https://www.tansy-spa.gr/

Αυτο που τα έχει ολα με λεμονι:P:lol:
ενα πολυ ομορφο καφε στην Ερυθραια....με φοβερους καφεδες και πεντανοστιμα γλυκα...και πολυ ωραιο περιβαλλον...ουτε δικο μου να ηταν...
Τη ταρτα λεμονι δεν τη τρωω με τιποτα!! :blink::blink:

Τη ταρτε λεμονι δεν τη τρωω με τιποτα!! :blink::blink:
ε καλα! Φαε κατι αλλο!;) Ενα σουφλεδακι σοκολατας ισως? :hmm::D

ε καλα! Φαε κατι αλλο!;) Ενα σουφλεδακι σοκολατας ισως? :hmm::D
Αφου ειπες οτι ολα τα εχει με λεμονι!! :(

Αφου ειπες οτι ολα τα εχει με λεμονι!! :(
πλακα εκανα...πανω σε αυτο που ελεγες οτι εχει καφε με λεμονι κλπ.....:P:lol:

εμενα μου αρεσει η ταρτα λεμονι..αν και την εχω συνδέσει με Αγγλία..:D

παει το δεντράκι το ξεστόλισα....αδεια η γωνιτσα μας:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back