Birman-maniacs

πλακα εκανα...πανω σε αυτο που ελεγες οτι εχει καφε με λεμονι κλπ.....:P:lol:
Ουφφ ησυχασα!! :) Παντα μου αρεσαν τα κουκλοσπιτα και αυτο το ''φτιαξτο μονος σου στυλ ''. και τωρα εβγαλε η deagostini αυτη τη σειρα ''Μεσογειακο σπιτι ''. Θελω την αποψη σας..να τη παρω ή οχι? :hmm:https://www.deagostini.gr/mediterannean_house/index.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουφφ ησυχασα!! :) Παντα μου αρεσαν τα κουκλοσπιτα και αυτο το ''φτιαξτο μονος σου στυλ ''. και τωρα εβγαλε η deagostini αυτη τη σειρα ''Μεσογειακο σπιτι ''. Θελω την αποψη σας..να τη παρω ή οχι? :hmm:https://www.deagostini.gr/mediterannean_house/index.php
Ηδη το εκλεισα στη περιπτερου μας να μου το κρατα καθε εβδομαδα...
ειναι ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο που τα έχει ολα με λεμονι:P:lol:
ενα πολυ ομορφο καφε στην Ερυθραια....με φοβερους καφεδες και πεντανοστιμα γλυκα...και πολυ ωραιο περιβαλλον...ουτε δικο μου να ηταν...
Σλουρπ σλουρπ!!! Εγώ πεθαίνω για λεμόνι!!!

επανήλθα...η διευθυνση είναι Λεωφ Κηφισίας 85 και Λαρίσης...απέναντι απο την Αγια Τριαδα αν την ξέρετε..τηλ 210 6984871 για το moda per due μιλάω, δεν εχει πάντα ωραία πραγματα, αλλά εγω περνάω συχνά και βλέπω...πάντως παλτα είχε πολλά...;)Νεκταρία θα το δω το θέμα θα σου πω..
Ευχαριστώ πολύ:).

Σλουρπ σλουρπ!!! Εγώ πεθαίνω για λεμόνι!!!

Ευχαριστώ πολύ:).
θα το εχω υποψιν μου;):)

περιτο να σας πω ότι είδα αυτο το μεσογειακό σπιτάκι και είπα "ελεος..." λυπάμαι δεν μου αρεσουν ολα αυτα....:(

περιτο να σας πω ότι είδα αυτο το μεσογειακό σπιτάκι και είπα "ελεος..." λυπάμαι δεν μου αρεσουν ολα αυτα....:(
γιατι ομως σε ενοχλει που το πουλανε?:hmm: Ειναι για κοριτσακια...μικρα ή μεγαλα:P:lol:
ενα κοριτσακι θα επαιζε πολυ ωραια και δημιουργικα με αυτο!

σας είπα ότι ο Ιωνας πνιγει τα πάντα στο νερο...μεχρι και το ποντίκι που κάνει πιου πιου πεταξε...μεχρι και ενα κολλυριο tobradex επνιξε με το κουτι:confused:

γιατι ομως σε ενοχλει που το πουλανε?:hmm: Ειναι για κοριτσακια...μικρα ή μεγαλα:P:lol:
ενα κοριτσακι θα επαιζε πολυ ωραια και δημιουργικα με αυτο!

γιατι κάνουν τα πάντα σε μιανιατουρες και βαζουν μέσα τον κόσμο να κάνει συλλογη...μια τα αρωματα, μια τους δεινοσαυρους, μετα κάτι αλλο, τωρα το σπιτακι το μεσογειακο, μετα το κινεζικο..τι αλλο θα ακολουθησει?:blink:καλα γουστα ειναι αυτα...μονο αν το ζηταγε ενα παιδι θα το επαιρνα...

σας είπα ότι ο Ιωνας πνιγει τα πάντα στο νερο...μεχρι και το ποντίκι που κάνει πιου πιου πεταξε...μεχρι και ενα κολλυριο tobradex επνιξε με το κουτι:confused:
:lol::lol::lol:ηθελα να'ξερα γιατι το κανουν αυτο...κι ο Μορφεας τα ιδια..λες να το'χουν οι αρσενικοι εκ Γερμανιας? :P:lol:

AAND-WA30_V1-BIG.jpg

Αντα πως σου φαίνονται?

:lol::lol::lol:ηθελα να'ξερα γιατι το κανουν αυτο...κι ο Μορφεας τα ιδια..λες να το'χουν οι αρσενικοι εκ Γερμανιας? :P:lol:

δεν ξέρω, αλλά εχει καταντήσει κουραστικό...συνεχεια κάθε μέρα κάτι βρισκουμε!:/:

Ηδη το εκλεισα στη περιπτερου μας να μου το κρατα καθε εβδομαδα...
ειναι ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!! :up:
Αληθεια? πηρες το πρωτο τευχος? σκεφτομαι να κανω συνδρομη, που δινουν και διαφορα δωρακια ;)

AAND-WA30_V1-BIG.jpg

Αντα πως σου φαίνονται?
εντελως εκτος του στυλ της:hmm:η Αντα ειναι ρομαντικουλα! ;):)
Σα χειροπεδακια ειναι αυτα:lol:

Αληθεια? πηρες το πρωτο τευχος? σκεφτομαι να κανω συνδρομη, που δινουν και διαφορα δωρακια ;)
οχι...το περιμενω...:)να κανεις...γιατι οχι? ;)

οχι...το περιμενω...:)να κανεις...γιατι οχι? ;)
Λεει κυκλοφορει καθε Τεταρτη..κανονικα σημερα θα βρουμε το πρωτο τευχος.. :up:

καλε απλες βέρες ειναι ...τι εχουν τιποτα...:hmm:

Εχεις δικιο με τις συλλογες που λες...αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι μοντελισμος στυλ. Το προηγουμενο ας πουμε που εφτιαξα με τον Γιωργο ηταν το Subaru Imprezza!! :lol::lol:https://www.deagostini.gr/subaru/index.php

wri.bre.48_08021-22_l.jpg
Κατι τετοιο θα μου αρεσε...σε λευκοχρυσο. Με διαμαντακι για μενα, και κομψο ταυτοχρονα. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back