Birman-maniacs

17171577_l_over.jpg
αυτο ειναι too much αλλα τελειο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

15400412_l_over.jpg
βγαινει και σε μπλε...δεν θελω να πω την εταιρεια, αλλα οι τιμες φεύγουν...ωραιες ειναι Αντα αυτες...αλλα εκει που θα τις αλλαζει ο κουμπαρος, το διαμαντακι στο αντρικο χέρι θα ειναι ενα θέμα...;)αυτο ειχα σκεφτει εγω:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

16191108_M_OVER_1.jpg
και χωρις διαμαντια να πεσει και λιγο το κοστος...:D

16939129_l_over.jpg
αυτη απλη αλλα με ιδιατερο σχημα, κυματιστη..

απο πού τις βρηκες αυτές Αντα?:hmm:

16939129_l_over.jpg
αυτη απλη αλλα με ιδιατερο σχημα, κυματιστη..
Ενδιαφερον αυτη....να δεις ομως πως εφαρμοζει και πανω στο δαχτυλο. :hmm:

https://www.odigosgamou.gr/ Αυτο το σιτε χαζευω ....:redface:

αντε ρε Αντουλα...ηρθε η ωρα να κοιτας σε τετοιο καταλογο!;)

να σας δω νυφουλες μεσα στο 09 αυτο θελω εγω! :)

https://www.veravera.gr/category149/default.html Δεν εχει σε λευκοχρυσο....αλλα μπορεις να παρεις ιδεες.. :cool:

εχει καλε...πηγαινε στο χρυσο και επελεξε λευκο..;)εχει καλες τιμες...

Χθες την ωρα που διαβαζα στο καναπε, πηρε η ακρη του ματιου μου το Μορφεα να περναει απο διπλα μου....αλλα ξαφνικα εγινε μικρουλης...αμαν λεω τι επαθε το γατι μου...
Παραπλανηση.... περναγε η Σεμελη που ειχε μπει στο τζακι κι ηταν γεματη σταχτεςεγινε γκρι!
Μετα ειχαμε μπουγαδα κατα την οποια καθησε το χαζο αδιαμαρτυρητααυτο το γατι κομπο να το δεσεις απλα σε κοιταει αδιαμαρτυρητα
Σαν τον Έλβις που έπεσε σε μια παραποτισμένη λασπωμένη γλάστρα και υπέστη τις μπανιοσυνέπειες αλλά διαμαρτυρόμενα!:lol:
Πλάκα που έχει!:lol:
εμεις τρώμε πάντα 3, 2 στα σκαμπω στον πάγκο και ο 3ος πίσω μας στην πολυθρόνα..και αν δώσουμε κάτι στην Αθηνα, πάει υπουλα απο κάτω και το αρπάζει!γύπας!
Αγόρια!:lol:
Ουφφ ησυχασα!! Παντα μου αρεσαν τα κουκλοσπιτα και αυτο το ''φτιαξτο μονος σου στυλ ''. και τωρα εβγαλε η deagostini αυτη τη σειρα ''Μεσογειακο σπιτι ''. Θελω την αποψη σας..να τη παρω ή οχι? https://www.deagostini.gr/mediterannean_house/index.php
Συμπαθητικό,αλλά ξέρω από τέτοια.Το είχα προσπαθήσει παλιά και το μόνο που πέτυχα ήταν να μαζέψω σαβούρα.:down: Το πρώτο κάνει 2 ευρώ και το επόμενο 10 και όλο και ανεβαίνει κι έτσι κι αλλιώς η αντοχή τους είναι μικρή και δε μου πολυαρέσουν,αλλά χόμπι του καθένα είναι αυτά!:)Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει και να πιστεύει ότι θέλει.Έτσι κι αλλιώς ωραία περνάμε μαζί,ε;:happy:
γιατι κάνουν τα πάντα σε μιανιατουρες και βαζουν μέσα τον κόσμο να κάνει συλλογη...μια τα αρωματα, μια τους δεινοσαυρους, μετα κάτι αλλο, τωρα το σπιτακι το μεσογειακο, μετα το κινεζικο..τι αλλο θα ακολουθησει?καλα γουστα ειναι αυτα...μονο αν το ζηταγε ενα παιδι θα το επαιρνα...
Είναι κι αυτή μια άποψη!:)

Άντα τι λες γι' αυτό;:hmm::confused:
SuperStock_1555R-177003.jpg

να η ζουζούνα μου σε φωτογράφιση !!:D

Γεια σου Μαρία,που πήγες Χριστούγεννα;:hmm:
Δεν πήγε πουθενά!!!!
Ευχαριστούμε!:happy:
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ!!!!:up::lol:
Καλέ πλάκα κάνω!:lol:
Δεν το καταλάβαμε!!!(ειρωνία)

:up::lol::up:

[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1][/SIZE][/FONT]

Χθες την ωρα που διαβαζα στο καναπε, πηρε η ακρη του ματιου μου το Μορφεα να περναει απο διπλα μου....αλλα ξαφνικα εγινε μικρουλης...:blink:αμαν λεω τι επαθε το γατι μου...
Παραπλανηση.... περναγε η Σεμελη που ειχε μπει στο τζακι κι ηταν γεματη σταχτες:Pεγινε γκρι! :lol:
Μετα ειχαμε μπουγαδα κατα την οποια καθησε το χαζο αδιαμαρτυρητα:blink:αυτο το γατι κομπο να το δεσεις απλα σε κοιταει αδιαμαρτυρητα:lol:
:up::lol::lol::lol::lol::lol::lol::up:

γειά σας παιδιά.. είστε απ' οτι βλέπω μια ωραία παρέα... θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος από εσάς αν υπάρχει θηλυκιά μέχρι 3 μηνών.. ψάχνω αλλά απ' οτι βλέπω είναι λίγο δύσκολο να βρω... σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....:):)

γειά σας παιδιά.. είστε απ' οτι βλέπω μια ωραία παρέα... θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος από εσάς αν υπάρχει θηλυκιά μέχρι 3 μηνών.. ψάχνω αλλά απ' οτι βλέπω είναι λίγο δύσκολο να βρω... σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....:):)

δεν νομίζω να υπάρχει αλλά τι ψάχνεις καθαρόαιμο ή και ημίαιμο?

βασικά καθαρόαιμο αλλά και σε ημίαιμο δεν θα έλεγα όχι...:)

βασικά καθαρόαιμο αλλά και σε ημίαιμο δεν θα έλεγα όχι...:)

από όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποιος που να έχει μικρά και δεν ξέρω και αν θα υπάρξουν και σύντομα!έγραψες και σε προηγούμενη σελίδα ότι ενδιαφέρεσαι έτσι?απλά σε ρώτησα για καθαρόαιμο ή όχι γιατί νομίζω οτι είναι δύσκολο να βρεις καθαρόαιμο σε συμβολική τιμή!

Καλησπερα!
Σου απαντησε η Γιουλη πιο πανω οτι σχεδιαζουν ζευγαρωμα.Μονο που ειναι πολυς ο κοσμος που θελει,και δεν ξερω αν θα ειναι τοσα τα γατακια και ποσο προτιθεσαι να περιμενεις.Αν σου αρεσουν τοσο πολυ,ισως να απευθυνοσουν σε καποιο εκτροφεα του εξωτερικου...Τα κοριτσια μπορουν να σου συστησουν καποιον,το εχουν ψαξει.Παντως υπαρχουν κι ομορφα ημιαιμα,ριξε μια ματια στις αγγελιες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back