Birman-maniacs

Δανακο μου εγινες 30 ετων!!! :up::up::up:
Η ομορφοτερη ηλικια της γυναικας!:cool::up::up:
Να τα εκατοστησεις Νεραιδακι μου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα....α δεν το ήξερα οτι σήμερα έχει γενεθλια η Δανάη....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ:)με τύχη ...όλα να πάνε με τύχη...:)Βασίλη το γατόδεντρο τέλειο....μπράβο σου που το έφτιαξες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και μετα απο τα ευχαριστα τα δυσάρεστα...πάλι αυπνη σημερα...:(η Αθηνά άρχισε τα καλοκαιρινά νιαουυυυυ...και όχι δεν έχει οίστρο...στριμάδα έχει:mad:τα νέύρα μου:mad:σήμερα δεν θα την αφησω να κοιμηθει, θα την σκουντάω συνέχεια/..

Βασίλη πώς τα έντυσες τα ξύλα με το σχοινί?:hmm:μόνος ή ήταν έτοιμα?και οι τρύπες για το βίδωμα?με εντυπωσίασες μπράβο ;)

καλημερα....α δεν το ήξερα οτι σήμερα έχει γενεθλια η Δανάη....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ:)με τύχη ...όλα να πάνε με τύχη...:)Βασίλη το γατόδεντρο τέλειο....μπράβο σου που το έφτιαξες!
Καλημερα Βασακο!
Ο πατερας του το εφτιαξε!:)
και μετα απο τα ευχαριστα τα δυσάρεστα...πάλι αυπνη σημερα...:(η Αθηνά άρχισε τα καλοκαιρινά νιαουυυυυ...και όχι δεν έχει οίστρο...στριμάδα έχει:mad:τα νέύρα μου:mad:σήμερα δεν θα την αφησω να κοιμηθει, θα την σκουντάω συνέχεια/..
:lol::lol::lol:
Εσυ πως πας απο υγεια?

χαλια ειμαι ακόμα...γι αυτο και δεν έφυγα σήμερα...θα δω για αυριο...έμαθα οτι οι αγροτες κλεινουν τον δρόμο και μπορει να μην κατεβει ο καλος μου...:(και βαριεμαι το τρενο, ειδικα ετσι οπως ειμαι....θα δω..

χαλια ειμαι ακόμα...γι αυτο και δεν έφυγα σήμερα...θα δω για αυριο...έμαθα οτι οι αγροτες κλεινουν τον δρόμο και μπορει να μην κατεβει ο καλος μου...:(και βαριεμαι το τρενο, ειδικα ετσι οπως ειμαι....θα δω..
σας βλεπω να μενετε και οι δυο Λαμια...

αν δεν κατεβω τώρα θα κατέβω την άλλη βδομάδα σίγουρα...;)

Θελω το i - phone:redface:...το βλεπω συνεχεια στη διαφημιση στο my cat...δεν ειναι φοβερο μωρε Βασια? Το΄βλεπα προχθες και σε μια αλλη φιλη κι εσκασα απο τη ζηλια μου...:redface:

Καλημερα!:)

Τελειο το ονυχοδρομιο Βασιλη!!! αληθεια το δικο σου Γιουλη ηρθε?

Καλημερα Αντα τι κανεις? :)
Εχω μπολικη δουλεια, αλλα βαριεμαι......:( τραβαω τον εαυτο μου σημερα. Εχει και ωραια μερα, τσελω καφεδακι σε πλατεια!!!!!!! :up:

Τελειο το ονυχοδρομιο Βασιλη!!! αληθεια το δικο σου Γιουλη ηρθε?
οχι ακομα
Εχω μπολικη δουλεια, αλλα βαριεμαι......:( τραβαω τον εαυτο μου σημερα. Εχει και ωραια μερα, τσελω καφεδακι σε πλατεια!!!!!!! :up:
κι εγω...:)που δουλευεις να ερθω να σε απαγαγω?:lol:

καλημέρα Αντα..πρέπει να πας vodafone ομως..;)εκτος αν το αγοράσεις και βρεις ατομο να στο σπάσουν...εγω δεν κάνω ανανέωση στη wind, όταν φτιάξω λίγο οικονομικά θα παω vodafone να πάρω το καινουριο;)

εγω που μπορω να βγω αλλά δεν έχω παρέα?:(και ειμαι και αρρωστο το τσαμενο, που λέει και μια φιλεναδα μου:D

καλημέρα Αντα..πρέπει να πας vodafone ομως..;)εκτος αν το αγοράσεις και βρεις ατομο να στο σπάσουν...εγω δεν κάνω ανανέωση στη wind, όταν φτιάξω λίγο οικονομικά θα παω vodafone να πάρω το καινουριο;)
Αυτο ποσο εχει δηλαδη? :hmm:

εγω που μπορω να βγω αλλά δεν έχω παρέα?:(και ειμαι και αρρωστο το τσαμενο, που λέει και μια φιλεναδα μου:D
Αχου το μωλε...ας ειχα εγω τη σπιταρωνα σας...κι ας ημουν μεσα ολη μερα:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back