πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:28 Ο πυρροθριξ: #35.541 22-01-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανακο τελικα πηρες την Royal Canin για Περσικα γατακια? Ειναι καλη? Θα τη παρω αυριο για τη Σεμελη...και οι Περσομανιακοι μου τη συνιστουν ανεπιφυλακτα ως πεντανοστιμη και για ωραια γουνα Τελειο χρωμα Αν λιποθυμησα λεει....ειναι πιο ομορφος αυτος Click για ανάπτυξη... ναι η τροφη ειναι τελεια,του αρεσει πολυ και η γουνα φοβερη!!!θα την ξαναπαρω γιατι μας τελειωσε.Μονο που δεν εχει ζιπ απο πανω να κλεινει και θελει ενα μανταλακι!! τελικα ειχες δικιο,ειναι seal tabby το ειδα μετα.. δεν ειναι πιο ομορφος!!!ειναι ισομορφα!!!γλωσσοπλαστης θα γενωωω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.542 22-01-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη αυτο σκεφτεται πιο πολυ και απο το δικο μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καμια σχεση! Ο Ερωτας μας ειναι πολυ πιο ομορφος και σοφιστικε....καλα και το υφος σας οταν τον μιμεισαι ειναι ΙΔΙΟ! Το υφακι....το πηραμε απο τη μαμα Και οοοοοολα τα αλα τα πηραμε απο το Pet Shop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Ο πυρροθριξ: #35.543 22-01-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... ε αλλο πραγμα τα ταμπυ ρε παιδι μου!!!!τα χαζευεις ωωωωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.544 22-01-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι η τροφη ειναι τελεια,του αρεσει πολυ και η γουνα φοβερη!!!θα την ξαναπαρω γιατι μας τελειωσε.Μονο που δεν εχει ζιπ απο πανω να κλεινει και θελει ενα μανταλακι!! τελικα ειχες δικιο,ειναι seal tabby το ειδα μετα.. δεν ειναι πιο ομορφος!!!ειναι ισομορφα!!!γλωσσοπλαστης θα γενωωω.. Click για ανάπτυξη... Να το πουμε και στη γιατρινα να παρει του Ιωνα....Να ζηλευει η Αθηνα να κανει Νιεεεεε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #35.545 22-01-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμια σχεση! Ο Ερωτας μας ειναι πολυ πιο ομορφος και σοφιστικε....καλα και το υφος σας οταν τον μιμεισαι ειναι ΙΔΙΟ! Το υφακι....το πηραμε απο τη μαμα Και οοοοοολα τα αλα τα πηραμε απο το Pet Shop Click για ανάπτυξη... αυτος ο ερμος ο πατερας τιποτα δεν προσεφερε? (το 'πιασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.546 22-01-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε αλλο πραγμα τα ταμπυ ρε παιδι μου!!!!τα χαζευεις ωωωωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Δανακο μου... Η Dessi η σοκολα των Καταλινων γεννησε με Καισαρικη και προσπαθουν οι Καταλινες να κρατησουν τα μωρα στη ζωη... Συντομα γεννα η λιλα Κασιοπη που ζευγαρωσε με το Βερσατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #35.547 22-01-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να το πουμε και στη γιατρινα να παρει του Ιωνα....Να ζηλευει η Αθηνα να κανει Νιεεεεε..... Click για ανάπτυξη... της το εχω πει οτι ειναι πολυ καλη αυτη για τα μωρα,αλλα ο Ιωνακος ουτως ή αλλως της Αθηνας το φαι τρωει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.548 22-01-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτος ο ερμος ο πατερας τιποτα δεν προσεφερε? (το 'πιασα) Click για ανάπτυξη... Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.549 22-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: της το εχω πει οτι ειναι πολυ καλη αυτη για τα μωρα,αλλα ο Ιωνακος ουτως ή αλλως της Αθηνας το φαι τρωει!!! Click για ανάπτυξη... Ε...θα βαλει της Αθηνας αυτη τη τροφη στο πιατακι της δηθεν οτι ειναι γι'αυτη, και θα ορμηξει ο χοντρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:39 Ο πυρροθριξ: #35.550 22-01-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειναι Δανακο μου... Η Dessi η σοκολα των Καταλινων γεννησε με Καισαρικη και προσπαθουν οι Καταλινες να κρατησουν τα μωρα στη ζωη... Συντομα γεννα η λιλα Κασιοπη που ζευγαρωσε με το Βερσατσε Click για ανάπτυξη... αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο πυρροθριξ: #35.551 22-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Click για ανάπτυξη... εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.552 22-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχει κανει μια μουρακλα.... Βεβαια μπορει και να βγαλει ομορφα μωρα με το προσωπο του μπαμπα και το χρωμα της μαμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.553 22-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Οοοοοχι....εννοω και τα λεφτα που δινετε στο Pet shop! Η και αυτα ειναι παντα δικα σου?Σιγα μην τους εχουμε κι αναγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.554 22-01-09 12:46 Να σου πω...το κολλημα με τη χρωματισμενη μυτη το εχει ακομα? Γιατι τα ταμπακια δεν εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η Βάσια13859: #35.555 22-01-09 12:49 καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.556 22-01-09 12:50 Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Βάσια13859: #35.557 22-01-09 12:51 ο Ιωνας βρήκε την χαρα του πρωι πρωι, έτρωγε απο 3 πιάτα και η Αθηνα ετρωγε Kitten και εθαβε τα αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.558 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Click για ανάπτυξη... Καλως το ταλαιπωρημενο Δε πειραζει για το Αθηνιω! Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"? [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]DAD GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN (Spike) Chocolate Tabby Birman [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Βάσια13859: #35.559 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1776 1777 1778 1779 1780 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανακο τελικα πηρες την Royal Canin για Περσικα γατακια? Ειναι καλη? Θα τη παρω αυριο για τη Σεμελη...και οι Περσομανιακοι μου τη συνιστουν ανεπιφυλακτα ως πεντανοστιμη και για ωραια γουνα Τελειο χρωμα Αν λιποθυμησα λεει....ειναι πιο ομορφος αυτος Click για ανάπτυξη... ναι η τροφη ειναι τελεια,του αρεσει πολυ και η γουνα φοβερη!!!θα την ξαναπαρω γιατι μας τελειωσε.Μονο που δεν εχει ζιπ απο πανω να κλεινει και θελει ενα μανταλακι!! τελικα ειχες δικιο,ειναι seal tabby το ειδα μετα.. δεν ειναι πιο ομορφος!!!ειναι ισομορφα!!!γλωσσοπλαστης θα γενωωω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.542 22-01-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη αυτο σκεφτεται πιο πολυ και απο το δικο μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καμια σχεση! Ο Ερωτας μας ειναι πολυ πιο ομορφος και σοφιστικε....καλα και το υφος σας οταν τον μιμεισαι ειναι ΙΔΙΟ! Το υφακι....το πηραμε απο τη μαμα Και οοοοοολα τα αλα τα πηραμε απο το Pet Shop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Ο πυρροθριξ: #35.543 22-01-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... ε αλλο πραγμα τα ταμπυ ρε παιδι μου!!!!τα χαζευεις ωωωωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.544 22-01-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι η τροφη ειναι τελεια,του αρεσει πολυ και η γουνα φοβερη!!!θα την ξαναπαρω γιατι μας τελειωσε.Μονο που δεν εχει ζιπ απο πανω να κλεινει και θελει ενα μανταλακι!! τελικα ειχες δικιο,ειναι seal tabby το ειδα μετα.. δεν ειναι πιο ομορφος!!!ειναι ισομορφα!!!γλωσσοπλαστης θα γενωωω.. Click για ανάπτυξη... Να το πουμε και στη γιατρινα να παρει του Ιωνα....Να ζηλευει η Αθηνα να κανει Νιεεεεε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #35.545 22-01-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμια σχεση! Ο Ερωτας μας ειναι πολυ πιο ομορφος και σοφιστικε....καλα και το υφος σας οταν τον μιμεισαι ειναι ΙΔΙΟ! Το υφακι....το πηραμε απο τη μαμα Και οοοοοολα τα αλα τα πηραμε απο το Pet Shop Click για ανάπτυξη... αυτος ο ερμος ο πατερας τιποτα δεν προσεφερε? (το 'πιασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.546 22-01-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε αλλο πραγμα τα ταμπυ ρε παιδι μου!!!!τα χαζευεις ωωωωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Δανακο μου... Η Dessi η σοκολα των Καταλινων γεννησε με Καισαρικη και προσπαθουν οι Καταλινες να κρατησουν τα μωρα στη ζωη... Συντομα γεννα η λιλα Κασιοπη που ζευγαρωσε με το Βερσατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #35.547 22-01-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να το πουμε και στη γιατρινα να παρει του Ιωνα....Να ζηλευει η Αθηνα να κανει Νιεεεεε..... Click για ανάπτυξη... της το εχω πει οτι ειναι πολυ καλη αυτη για τα μωρα,αλλα ο Ιωνακος ουτως ή αλλως της Αθηνας το φαι τρωει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.548 22-01-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτος ο ερμος ο πατερας τιποτα δεν προσεφερε? (το 'πιασα) Click για ανάπτυξη... Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.549 22-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: της το εχω πει οτι ειναι πολυ καλη αυτη για τα μωρα,αλλα ο Ιωνακος ουτως ή αλλως της Αθηνας το φαι τρωει!!! Click για ανάπτυξη... Ε...θα βαλει της Αθηνας αυτη τη τροφη στο πιατακι της δηθεν οτι ειναι γι'αυτη, και θα ορμηξει ο χοντρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:39 Ο πυρροθριξ: #35.550 22-01-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειναι Δανακο μου... Η Dessi η σοκολα των Καταλινων γεννησε με Καισαρικη και προσπαθουν οι Καταλινες να κρατησουν τα μωρα στη ζωη... Συντομα γεννα η λιλα Κασιοπη που ζευγαρωσε με το Βερσατσε Click για ανάπτυξη... αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο πυρροθριξ: #35.551 22-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Click για ανάπτυξη... εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.552 22-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχει κανει μια μουρακλα.... Βεβαια μπορει και να βγαλει ομορφα μωρα με το προσωπο του μπαμπα και το χρωμα της μαμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.553 22-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Οοοοοχι....εννοω και τα λεφτα που δινετε στο Pet shop! Η και αυτα ειναι παντα δικα σου?Σιγα μην τους εχουμε κι αναγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.554 22-01-09 12:46 Να σου πω...το κολλημα με τη χρωματισμενη μυτη το εχει ακομα? Γιατι τα ταμπακια δεν εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η Βάσια13859: #35.555 22-01-09 12:49 καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.556 22-01-09 12:50 Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Βάσια13859: #35.557 22-01-09 12:51 ο Ιωνας βρήκε την χαρα του πρωι πρωι, έτρωγε απο 3 πιάτα και η Αθηνα ετρωγε Kitten και εθαβε τα αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.558 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Click για ανάπτυξη... Καλως το ταλαιπωρημενο Δε πειραζει για το Αθηνιω! Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"? [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]DAD GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN (Spike) Chocolate Tabby Birman [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Βάσια13859: #35.559 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1776 1777 1778 1779 1780 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη αυτο σκεφτεται πιο πολυ και απο το δικο μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καμια σχεση! Ο Ερωτας μας ειναι πολυ πιο ομορφος και σοφιστικε....καλα και το υφος σας οταν τον μιμεισαι ειναι ΙΔΙΟ! Το υφακι....το πηραμε απο τη μαμα Και οοοοοολα τα αλα τα πηραμε απο το Pet Shop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:29 Ο πυρροθριξ: #35.543 22-01-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... ε αλλο πραγμα τα ταμπυ ρε παιδι μου!!!!τα χαζευεις ωωωωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.544 22-01-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι η τροφη ειναι τελεια,του αρεσει πολυ και η γουνα φοβερη!!!θα την ξαναπαρω γιατι μας τελειωσε.Μονο που δεν εχει ζιπ απο πανω να κλεινει και θελει ενα μανταλακι!! τελικα ειχες δικιο,ειναι seal tabby το ειδα μετα.. δεν ειναι πιο ομορφος!!!ειναι ισομορφα!!!γλωσσοπλαστης θα γενωωω.. Click για ανάπτυξη... Να το πουμε και στη γιατρινα να παρει του Ιωνα....Να ζηλευει η Αθηνα να κανει Νιεεεεε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #35.545 22-01-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμια σχεση! Ο Ερωτας μας ειναι πολυ πιο ομορφος και σοφιστικε....καλα και το υφος σας οταν τον μιμεισαι ειναι ΙΔΙΟ! Το υφακι....το πηραμε απο τη μαμα Και οοοοοολα τα αλα τα πηραμε απο το Pet Shop Click για ανάπτυξη... αυτος ο ερμος ο πατερας τιποτα δεν προσεφερε? (το 'πιασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.546 22-01-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε αλλο πραγμα τα ταμπυ ρε παιδι μου!!!!τα χαζευεις ωωωωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Δανακο μου... Η Dessi η σοκολα των Καταλινων γεννησε με Καισαρικη και προσπαθουν οι Καταλινες να κρατησουν τα μωρα στη ζωη... Συντομα γεννα η λιλα Κασιοπη που ζευγαρωσε με το Βερσατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #35.547 22-01-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να το πουμε και στη γιατρινα να παρει του Ιωνα....Να ζηλευει η Αθηνα να κανει Νιεεεεε..... Click για ανάπτυξη... της το εχω πει οτι ειναι πολυ καλη αυτη για τα μωρα,αλλα ο Ιωνακος ουτως ή αλλως της Αθηνας το φαι τρωει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.548 22-01-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτος ο ερμος ο πατερας τιποτα δεν προσεφερε? (το 'πιασα) Click για ανάπτυξη... Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.549 22-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: της το εχω πει οτι ειναι πολυ καλη αυτη για τα μωρα,αλλα ο Ιωνακος ουτως ή αλλως της Αθηνας το φαι τρωει!!! Click για ανάπτυξη... Ε...θα βαλει της Αθηνας αυτη τη τροφη στο πιατακι της δηθεν οτι ειναι γι'αυτη, και θα ορμηξει ο χοντρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:39 Ο πυρροθριξ: #35.550 22-01-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειναι Δανακο μου... Η Dessi η σοκολα των Καταλινων γεννησε με Καισαρικη και προσπαθουν οι Καταλινες να κρατησουν τα μωρα στη ζωη... Συντομα γεννα η λιλα Κασιοπη που ζευγαρωσε με το Βερσατσε Click για ανάπτυξη... αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο πυρροθριξ: #35.551 22-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Click για ανάπτυξη... εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.552 22-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχει κανει μια μουρακλα.... Βεβαια μπορει και να βγαλει ομορφα μωρα με το προσωπο του μπαμπα και το χρωμα της μαμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.553 22-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Οοοοοχι....εννοω και τα λεφτα που δινετε στο Pet shop! Η και αυτα ειναι παντα δικα σου?Σιγα μην τους εχουμε κι αναγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.554 22-01-09 12:46 Να σου πω...το κολλημα με τη χρωματισμενη μυτη το εχει ακομα? Γιατι τα ταμπακια δεν εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η Βάσια13859: #35.555 22-01-09 12:49 καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.556 22-01-09 12:50 Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Βάσια13859: #35.557 22-01-09 12:51 ο Ιωνας βρήκε την χαρα του πρωι πρωι, έτρωγε απο 3 πιάτα και η Αθηνα ετρωγε Kitten και εθαβε τα αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.558 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Click για ανάπτυξη... Καλως το ταλαιπωρημενο Δε πειραζει για το Αθηνιω! Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"? [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]DAD GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN (Spike) Chocolate Tabby Birman [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Βάσια13859: #35.559 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1776 1777 1778 1779 1780 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... ε αλλο πραγμα τα ταμπυ ρε παιδι μου!!!!τα χαζευεις ωωωωρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.544 22-01-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι η τροφη ειναι τελεια,του αρεσει πολυ και η γουνα φοβερη!!!θα την ξαναπαρω γιατι μας τελειωσε.Μονο που δεν εχει ζιπ απο πανω να κλεινει και θελει ενα μανταλακι!! τελικα ειχες δικιο,ειναι seal tabby το ειδα μετα.. δεν ειναι πιο ομορφος!!!ειναι ισομορφα!!!γλωσσοπλαστης θα γενωωω.. Click για ανάπτυξη... Να το πουμε και στη γιατρινα να παρει του Ιωνα....Να ζηλευει η Αθηνα να κανει Νιεεεεε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #35.545 22-01-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμια σχεση! Ο Ερωτας μας ειναι πολυ πιο ομορφος και σοφιστικε....καλα και το υφος σας οταν τον μιμεισαι ειναι ΙΔΙΟ! Το υφακι....το πηραμε απο τη μαμα Και οοοοοολα τα αλα τα πηραμε απο το Pet Shop Click για ανάπτυξη... αυτος ο ερμος ο πατερας τιποτα δεν προσεφερε? (το 'πιασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.546 22-01-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε αλλο πραγμα τα ταμπυ ρε παιδι μου!!!!τα χαζευεις ωωωωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Δανακο μου... Η Dessi η σοκολα των Καταλινων γεννησε με Καισαρικη και προσπαθουν οι Καταλινες να κρατησουν τα μωρα στη ζωη... Συντομα γεννα η λιλα Κασιοπη που ζευγαρωσε με το Βερσατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #35.547 22-01-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να το πουμε και στη γιατρινα να παρει του Ιωνα....Να ζηλευει η Αθηνα να κανει Νιεεεεε..... Click για ανάπτυξη... της το εχω πει οτι ειναι πολυ καλη αυτη για τα μωρα,αλλα ο Ιωνακος ουτως ή αλλως της Αθηνας το φαι τρωει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.548 22-01-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτος ο ερμος ο πατερας τιποτα δεν προσεφερε? (το 'πιασα) Click για ανάπτυξη... Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.549 22-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: της το εχω πει οτι ειναι πολυ καλη αυτη για τα μωρα,αλλα ο Ιωνακος ουτως ή αλλως της Αθηνας το φαι τρωει!!! Click για ανάπτυξη... Ε...θα βαλει της Αθηνας αυτη τη τροφη στο πιατακι της δηθεν οτι ειναι γι'αυτη, και θα ορμηξει ο χοντρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:39 Ο πυρροθριξ: #35.550 22-01-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειναι Δανακο μου... Η Dessi η σοκολα των Καταλινων γεννησε με Καισαρικη και προσπαθουν οι Καταλινες να κρατησουν τα μωρα στη ζωη... Συντομα γεννα η λιλα Κασιοπη που ζευγαρωσε με το Βερσατσε Click για ανάπτυξη... αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο πυρροθριξ: #35.551 22-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Click για ανάπτυξη... εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.552 22-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχει κανει μια μουρακλα.... Βεβαια μπορει και να βγαλει ομορφα μωρα με το προσωπο του μπαμπα και το χρωμα της μαμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.553 22-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Οοοοοχι....εννοω και τα λεφτα που δινετε στο Pet shop! Η και αυτα ειναι παντα δικα σου?Σιγα μην τους εχουμε κι αναγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.554 22-01-09 12:46 Να σου πω...το κολλημα με τη χρωματισμενη μυτη το εχει ακομα? Γιατι τα ταμπακια δεν εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η Βάσια13859: #35.555 22-01-09 12:49 καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.556 22-01-09 12:50 Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Βάσια13859: #35.557 22-01-09 12:51 ο Ιωνας βρήκε την χαρα του πρωι πρωι, έτρωγε απο 3 πιάτα και η Αθηνα ετρωγε Kitten και εθαβε τα αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.558 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Click για ανάπτυξη... Καλως το ταλαιπωρημενο Δε πειραζει για το Αθηνιω! Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"? [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]DAD GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN (Spike) Chocolate Tabby Birman [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Βάσια13859: #35.559 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1776 1777 1778 1779 1780 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι η τροφη ειναι τελεια,του αρεσει πολυ και η γουνα φοβερη!!!θα την ξαναπαρω γιατι μας τελειωσε.Μονο που δεν εχει ζιπ απο πανω να κλεινει και θελει ενα μανταλακι!! τελικα ειχες δικιο,ειναι seal tabby το ειδα μετα.. δεν ειναι πιο ομορφος!!!ειναι ισομορφα!!!γλωσσοπλαστης θα γενωωω.. Click για ανάπτυξη... Να το πουμε και στη γιατρινα να παρει του Ιωνα....Να ζηλευει η Αθηνα να κανει Νιεεεεε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:32 Ο πυρροθριξ: #35.545 22-01-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμια σχεση! Ο Ερωτας μας ειναι πολυ πιο ομορφος και σοφιστικε....καλα και το υφος σας οταν τον μιμεισαι ειναι ΙΔΙΟ! Το υφακι....το πηραμε απο τη μαμα Και οοοοοολα τα αλα τα πηραμε απο το Pet Shop Click για ανάπτυξη... αυτος ο ερμος ο πατερας τιποτα δεν προσεφερε? (το 'πιασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.546 22-01-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε αλλο πραγμα τα ταμπυ ρε παιδι μου!!!!τα χαζευεις ωωωωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Δανακο μου... Η Dessi η σοκολα των Καταλινων γεννησε με Καισαρικη και προσπαθουν οι Καταλινες να κρατησουν τα μωρα στη ζωη... Συντομα γεννα η λιλα Κασιοπη που ζευγαρωσε με το Βερσατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #35.547 22-01-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να το πουμε και στη γιατρινα να παρει του Ιωνα....Να ζηλευει η Αθηνα να κανει Νιεεεεε..... Click για ανάπτυξη... της το εχω πει οτι ειναι πολυ καλη αυτη για τα μωρα,αλλα ο Ιωνακος ουτως ή αλλως της Αθηνας το φαι τρωει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.548 22-01-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτος ο ερμος ο πατερας τιποτα δεν προσεφερε? (το 'πιασα) Click για ανάπτυξη... Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.549 22-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: της το εχω πει οτι ειναι πολυ καλη αυτη για τα μωρα,αλλα ο Ιωνακος ουτως ή αλλως της Αθηνας το φαι τρωει!!! Click για ανάπτυξη... Ε...θα βαλει της Αθηνας αυτη τη τροφη στο πιατακι της δηθεν οτι ειναι γι'αυτη, και θα ορμηξει ο χοντρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:39 Ο πυρροθριξ: #35.550 22-01-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειναι Δανακο μου... Η Dessi η σοκολα των Καταλινων γεννησε με Καισαρικη και προσπαθουν οι Καταλινες να κρατησουν τα μωρα στη ζωη... Συντομα γεννα η λιλα Κασιοπη που ζευγαρωσε με το Βερσατσε Click για ανάπτυξη... αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο πυρροθριξ: #35.551 22-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Click για ανάπτυξη... εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.552 22-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχει κανει μια μουρακλα.... Βεβαια μπορει και να βγαλει ομορφα μωρα με το προσωπο του μπαμπα και το χρωμα της μαμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.553 22-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Οοοοοχι....εννοω και τα λεφτα που δινετε στο Pet shop! Η και αυτα ειναι παντα δικα σου?Σιγα μην τους εχουμε κι αναγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.554 22-01-09 12:46 Να σου πω...το κολλημα με τη χρωματισμενη μυτη το εχει ακομα? Γιατι τα ταμπακια δεν εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η Βάσια13859: #35.555 22-01-09 12:49 καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.556 22-01-09 12:50 Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Βάσια13859: #35.557 22-01-09 12:51 ο Ιωνας βρήκε την χαρα του πρωι πρωι, έτρωγε απο 3 πιάτα και η Αθηνα ετρωγε Kitten και εθαβε τα αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.558 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Click για ανάπτυξη... Καλως το ταλαιπωρημενο Δε πειραζει για το Αθηνιω! Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"? [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]DAD GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN (Spike) Chocolate Tabby Birman [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Βάσια13859: #35.559 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1776 1777 1778 1779 1780 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμια σχεση! Ο Ερωτας μας ειναι πολυ πιο ομορφος και σοφιστικε....καλα και το υφος σας οταν τον μιμεισαι ειναι ΙΔΙΟ! Το υφακι....το πηραμε απο τη μαμα Και οοοοοολα τα αλα τα πηραμε απο το Pet Shop Click για ανάπτυξη... αυτος ο ερμος ο πατερας τιποτα δεν προσεφερε? (το 'πιασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.546 22-01-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε αλλο πραγμα τα ταμπυ ρε παιδι μου!!!!τα χαζευεις ωωωωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Δανακο μου... Η Dessi η σοκολα των Καταλινων γεννησε με Καισαρικη και προσπαθουν οι Καταλινες να κρατησουν τα μωρα στη ζωη... Συντομα γεννα η λιλα Κασιοπη που ζευγαρωσε με το Βερσατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #35.547 22-01-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να το πουμε και στη γιατρινα να παρει του Ιωνα....Να ζηλευει η Αθηνα να κανει Νιεεεεε..... Click για ανάπτυξη... της το εχω πει οτι ειναι πολυ καλη αυτη για τα μωρα,αλλα ο Ιωνακος ουτως ή αλλως της Αθηνας το φαι τρωει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.548 22-01-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτος ο ερμος ο πατερας τιποτα δεν προσεφερε? (το 'πιασα) Click για ανάπτυξη... Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.549 22-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: της το εχω πει οτι ειναι πολυ καλη αυτη για τα μωρα,αλλα ο Ιωνακος ουτως ή αλλως της Αθηνας το φαι τρωει!!! Click για ανάπτυξη... Ε...θα βαλει της Αθηνας αυτη τη τροφη στο πιατακι της δηθεν οτι ειναι γι'αυτη, και θα ορμηξει ο χοντρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:39 Ο πυρροθριξ: #35.550 22-01-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειναι Δανακο μου... Η Dessi η σοκολα των Καταλινων γεννησε με Καισαρικη και προσπαθουν οι Καταλινες να κρατησουν τα μωρα στη ζωη... Συντομα γεννα η λιλα Κασιοπη που ζευγαρωσε με το Βερσατσε Click για ανάπτυξη... αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο πυρροθριξ: #35.551 22-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Click για ανάπτυξη... εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.552 22-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχει κανει μια μουρακλα.... Βεβαια μπορει και να βγαλει ομορφα μωρα με το προσωπο του μπαμπα και το χρωμα της μαμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.553 22-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Οοοοοχι....εννοω και τα λεφτα που δινετε στο Pet shop! Η και αυτα ειναι παντα δικα σου?Σιγα μην τους εχουμε κι αναγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.554 22-01-09 12:46 Να σου πω...το κολλημα με τη χρωματισμενη μυτη το εχει ακομα? Γιατι τα ταμπακια δεν εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η Βάσια13859: #35.555 22-01-09 12:49 καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.556 22-01-09 12:50 Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Βάσια13859: #35.557 22-01-09 12:51 ο Ιωνας βρήκε την χαρα του πρωι πρωι, έτρωγε απο 3 πιάτα και η Αθηνα ετρωγε Kitten και εθαβε τα αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.558 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Click για ανάπτυξη... Καλως το ταλαιπωρημενο Δε πειραζει για το Αθηνιω! Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"? [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]DAD GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN (Spike) Chocolate Tabby Birman [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Βάσια13859: #35.559 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1776 1777 1778 1779 1780 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε αλλο πραγμα τα ταμπυ ρε παιδι μου!!!!τα χαζευεις ωωωωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι Δανακο μου... Η Dessi η σοκολα των Καταλινων γεννησε με Καισαρικη και προσπαθουν οι Καταλινες να κρατησουν τα μωρα στη ζωη... Συντομα γεννα η λιλα Κασιοπη που ζευγαρωσε με το Βερσατσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:33 Ο πυρροθριξ: #35.547 22-01-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να το πουμε και στη γιατρινα να παρει του Ιωνα....Να ζηλευει η Αθηνα να κανει Νιεεεεε..... Click για ανάπτυξη... της το εχω πει οτι ειναι πολυ καλη αυτη για τα μωρα,αλλα ο Ιωνακος ουτως ή αλλως της Αθηνας το φαι τρωει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.548 22-01-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτος ο ερμος ο πατερας τιποτα δεν προσεφερε? (το 'πιασα) Click για ανάπτυξη... Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.549 22-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: της το εχω πει οτι ειναι πολυ καλη αυτη για τα μωρα,αλλα ο Ιωνακος ουτως ή αλλως της Αθηνας το φαι τρωει!!! Click για ανάπτυξη... Ε...θα βαλει της Αθηνας αυτη τη τροφη στο πιατακι της δηθεν οτι ειναι γι'αυτη, και θα ορμηξει ο χοντρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:39 Ο πυρροθριξ: #35.550 22-01-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειναι Δανακο μου... Η Dessi η σοκολα των Καταλινων γεννησε με Καισαρικη και προσπαθουν οι Καταλινες να κρατησουν τα μωρα στη ζωη... Συντομα γεννα η λιλα Κασιοπη που ζευγαρωσε με το Βερσατσε Click για ανάπτυξη... αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο πυρροθριξ: #35.551 22-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Click για ανάπτυξη... εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.552 22-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχει κανει μια μουρακλα.... Βεβαια μπορει και να βγαλει ομορφα μωρα με το προσωπο του μπαμπα και το χρωμα της μαμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.553 22-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Οοοοοχι....εννοω και τα λεφτα που δινετε στο Pet shop! Η και αυτα ειναι παντα δικα σου?Σιγα μην τους εχουμε κι αναγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.554 22-01-09 12:46 Να σου πω...το κολλημα με τη χρωματισμενη μυτη το εχει ακομα? Γιατι τα ταμπακια δεν εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η Βάσια13859: #35.555 22-01-09 12:49 καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.556 22-01-09 12:50 Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Βάσια13859: #35.557 22-01-09 12:51 ο Ιωνας βρήκε την χαρα του πρωι πρωι, έτρωγε απο 3 πιάτα και η Αθηνα ετρωγε Kitten και εθαβε τα αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.558 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Click για ανάπτυξη... Καλως το ταλαιπωρημενο Δε πειραζει για το Αθηνιω! Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"? [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]DAD GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN (Spike) Chocolate Tabby Birman [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Βάσια13859: #35.559 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1776 1777 1778 1779 1780 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να το πουμε και στη γιατρινα να παρει του Ιωνα....Να ζηλευει η Αθηνα να κανει Νιεεεεε..... Click για ανάπτυξη... της το εχω πει οτι ειναι πολυ καλη αυτη για τα μωρα,αλλα ο Ιωνακος ουτως ή αλλως της Αθηνας το φαι τρωει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.548 22-01-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτος ο ερμος ο πατερας τιποτα δεν προσεφερε? (το 'πιασα) Click για ανάπτυξη... Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.549 22-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: της το εχω πει οτι ειναι πολυ καλη αυτη για τα μωρα,αλλα ο Ιωνακος ουτως ή αλλως της Αθηνας το φαι τρωει!!! Click για ανάπτυξη... Ε...θα βαλει της Αθηνας αυτη τη τροφη στο πιατακι της δηθεν οτι ειναι γι'αυτη, και θα ορμηξει ο χοντρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:39 Ο πυρροθριξ: #35.550 22-01-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειναι Δανακο μου... Η Dessi η σοκολα των Καταλινων γεννησε με Καισαρικη και προσπαθουν οι Καταλινες να κρατησουν τα μωρα στη ζωη... Συντομα γεννα η λιλα Κασιοπη που ζευγαρωσε με το Βερσατσε Click για ανάπτυξη... αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο πυρροθριξ: #35.551 22-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Click για ανάπτυξη... εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.552 22-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχει κανει μια μουρακλα.... Βεβαια μπορει και να βγαλει ομορφα μωρα με το προσωπο του μπαμπα και το χρωμα της μαμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.553 22-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Οοοοοχι....εννοω και τα λεφτα που δινετε στο Pet shop! Η και αυτα ειναι παντα δικα σου?Σιγα μην τους εχουμε κι αναγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.554 22-01-09 12:46 Να σου πω...το κολλημα με τη χρωματισμενη μυτη το εχει ακομα? Γιατι τα ταμπακια δεν εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η Βάσια13859: #35.555 22-01-09 12:49 καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.556 22-01-09 12:50 Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Βάσια13859: #35.557 22-01-09 12:51 ο Ιωνας βρήκε την χαρα του πρωι πρωι, έτρωγε απο 3 πιάτα και η Αθηνα ετρωγε Kitten και εθαβε τα αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.558 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Click για ανάπτυξη... Καλως το ταλαιπωρημενο Δε πειραζει για το Αθηνιω! Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"? [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]DAD GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN (Spike) Chocolate Tabby Birman [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Βάσια13859: #35.559 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1776 1777 1778 1779 1780 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτος ο ερμος ο πατερας τιποτα δεν προσεφερε? (το 'πιασα) Click για ανάπτυξη... Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.549 22-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: της το εχω πει οτι ειναι πολυ καλη αυτη για τα μωρα,αλλα ο Ιωνακος ουτως ή αλλως της Αθηνας το φαι τρωει!!! Click για ανάπτυξη... Ε...θα βαλει της Αθηνας αυτη τη τροφη στο πιατακι της δηθεν οτι ειναι γι'αυτη, και θα ορμηξει ο χοντρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:39 Ο πυρροθριξ: #35.550 22-01-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειναι Δανακο μου... Η Dessi η σοκολα των Καταλινων γεννησε με Καισαρικη και προσπαθουν οι Καταλινες να κρατησουν τα μωρα στη ζωη... Συντομα γεννα η λιλα Κασιοπη που ζευγαρωσε με το Βερσατσε Click για ανάπτυξη... αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο πυρροθριξ: #35.551 22-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Click για ανάπτυξη... εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.552 22-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχει κανει μια μουρακλα.... Βεβαια μπορει και να βγαλει ομορφα μωρα με το προσωπο του μπαμπα και το χρωμα της μαμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.553 22-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Οοοοοχι....εννοω και τα λεφτα που δινετε στο Pet shop! Η και αυτα ειναι παντα δικα σου?Σιγα μην τους εχουμε κι αναγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.554 22-01-09 12:46 Να σου πω...το κολλημα με τη χρωματισμενη μυτη το εχει ακομα? Γιατι τα ταμπακια δεν εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η Βάσια13859: #35.555 22-01-09 12:49 καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.556 22-01-09 12:50 Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Βάσια13859: #35.557 22-01-09 12:51 ο Ιωνας βρήκε την χαρα του πρωι πρωι, έτρωγε απο 3 πιάτα και η Αθηνα ετρωγε Kitten και εθαβε τα αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.558 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Click για ανάπτυξη... Καλως το ταλαιπωρημενο Δε πειραζει για το Αθηνιω! Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"? [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]DAD GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN (Spike) Chocolate Tabby Birman [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Βάσια13859: #35.559 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1776 1777 1778 1779 1780 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: της το εχω πει οτι ειναι πολυ καλη αυτη για τα μωρα,αλλα ο Ιωνακος ουτως ή αλλως της Αθηνας το φαι τρωει!!! Click για ανάπτυξη... Ε...θα βαλει της Αθηνας αυτη τη τροφη στο πιατακι της δηθεν οτι ειναι γι'αυτη, και θα ορμηξει ο χοντρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:39 Ο πυρροθριξ: #35.550 22-01-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειναι Δανακο μου... Η Dessi η σοκολα των Καταλινων γεννησε με Καισαρικη και προσπαθουν οι Καταλινες να κρατησουν τα μωρα στη ζωη... Συντομα γεννα η λιλα Κασιοπη που ζευγαρωσε με το Βερσατσε Click για ανάπτυξη... αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο πυρροθριξ: #35.551 22-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Click για ανάπτυξη... εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.552 22-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχει κανει μια μουρακλα.... Βεβαια μπορει και να βγαλει ομορφα μωρα με το προσωπο του μπαμπα και το χρωμα της μαμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.553 22-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Οοοοοχι....εννοω και τα λεφτα που δινετε στο Pet shop! Η και αυτα ειναι παντα δικα σου?Σιγα μην τους εχουμε κι αναγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.554 22-01-09 12:46 Να σου πω...το κολλημα με τη χρωματισμενη μυτη το εχει ακομα? Γιατι τα ταμπακια δεν εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η Βάσια13859: #35.555 22-01-09 12:49 καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.556 22-01-09 12:50 Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Βάσια13859: #35.557 22-01-09 12:51 ο Ιωνας βρήκε την χαρα του πρωι πρωι, έτρωγε απο 3 πιάτα και η Αθηνα ετρωγε Kitten και εθαβε τα αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.558 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Click για ανάπτυξη... Καλως το ταλαιπωρημενο Δε πειραζει για το Αθηνιω! Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"? [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]DAD GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN (Spike) Chocolate Tabby Birman [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Βάσια13859: #35.559 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1776 1777 1778 1779 1780 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ετσι ειναι Δανακο μου... Η Dessi η σοκολα των Καταλινων γεννησε με Καισαρικη και προσπαθουν οι Καταλινες να κρατησουν τα μωρα στη ζωη... Συντομα γεννα η λιλα Κασιοπη που ζευγαρωσε με το Βερσατσε Click για ανάπτυξη... αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Ο πυρροθριξ: #35.551 22-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Click για ανάπτυξη... εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.552 22-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχει κανει μια μουρακλα.... Βεβαια μπορει και να βγαλει ομορφα μωρα με το προσωπο του μπαμπα και το χρωμα της μαμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.553 22-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Οοοοοχι....εννοω και τα λεφτα που δινετε στο Pet shop! Η και αυτα ειναι παντα δικα σου?Σιγα μην τους εχουμε κι αναγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.554 22-01-09 12:46 Να σου πω...το κολλημα με τη χρωματισμενη μυτη το εχει ακομα? Γιατι τα ταμπακια δεν εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η Βάσια13859: #35.555 22-01-09 12:49 καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.556 22-01-09 12:50 Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Βάσια13859: #35.557 22-01-09 12:51 ο Ιωνας βρήκε την χαρα του πρωι πρωι, έτρωγε απο 3 πιάτα και η Αθηνα ετρωγε Kitten και εθαβε τα αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.558 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Click για ανάπτυξη... Καλως το ταλαιπωρημενο Δε πειραζει για το Αθηνιω! Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"? [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]DAD GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN (Spike) Chocolate Tabby Birman [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Βάσια13859: #35.559 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1776 1777 1778 1779 1780 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως δεν προσεφερε! Τα λεφτα ποιος τα΄βαλε? Τσιμουδια στο Δημοσθενη ε? Click για ανάπτυξη... εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.552 22-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχει κανει μια μουρακλα.... Βεβαια μπορει και να βγαλει ομορφα μωρα με το προσωπο του μπαμπα και το χρωμα της μαμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.553 22-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Οοοοοχι....εννοω και τα λεφτα που δινετε στο Pet shop! Η και αυτα ειναι παντα δικα σου?Σιγα μην τους εχουμε κι αναγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.554 22-01-09 12:46 Να σου πω...το κολλημα με τη χρωματισμενη μυτη το εχει ακομα? Γιατι τα ταμπακια δεν εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η Βάσια13859: #35.555 22-01-09 12:49 καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.556 22-01-09 12:50 Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Βάσια13859: #35.557 22-01-09 12:51 ο Ιωνας βρήκε την χαρα του πρωι πρωι, έτρωγε απο 3 πιάτα και η Αθηνα ετρωγε Kitten και εθαβε τα αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.558 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Click για ανάπτυξη... Καλως το ταλαιπωρημενο Δε πειραζει για το Αθηνιω! Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"? [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]DAD GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN (Spike) Chocolate Tabby Birman [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Βάσια13859: #35.559 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1776 1777 1778 1779 1780 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ καλη τυχη να εχουν...τα καημενουλικα.. η Κασσιοπη ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα...ενω μικρη ηταν μια κουκλα,τωρα ειναι πανουκλα!σε τετοιο σημειο που ειπα "μα καλα!!ειναι η ιδια γατα?" δεν μπορω να το πιστεψω ποσο ασχημη εγινε..σαν κουρεμενη μου φαινεται..δεν ξερω.. και να φανταστεις οτι ελεγα οτι απο αυτην θελω παιδι οπωσδηποτε..μαλλον ομως αυτο ειδαν και αυτες γι'αυτο τελικα δεν την ειχαν κρατησει για εκτροφη και την ειχαν δωσει .. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχει κανει μια μουρακλα.... Βεβαια μπορει και να βγαλει ομορφα μωρα με το προσωπο του μπαμπα και το χρωμα της μαμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.553 22-01-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Οοοοοχι....εννοω και τα λεφτα που δινετε στο Pet shop! Η και αυτα ειναι παντα δικα σου?Σιγα μην τους εχουμε κι αναγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.554 22-01-09 12:46 Να σου πω...το κολλημα με τη χρωματισμενη μυτη το εχει ακομα? Γιατι τα ταμπακια δεν εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η Βάσια13859: #35.555 22-01-09 12:49 καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.556 22-01-09 12:50 Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Βάσια13859: #35.557 22-01-09 12:51 ο Ιωνας βρήκε την χαρα του πρωι πρωι, έτρωγε απο 3 πιάτα και η Αθηνα ετρωγε Kitten και εθαβε τα αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.558 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Click για ανάπτυξη... Καλως το ταλαιπωρημενο Δε πειραζει για το Αθηνιω! Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"? [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]DAD GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN (Spike) Chocolate Tabby Birman [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Βάσια13859: #35.559 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1776 1777 1778 1779 1780 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τα εβαλα!!!μεχρι το τελευταιο σεντ!!!!ο Δημοσθενης μου δανεισε 190 αλλα του τα εδωσα πισω!η γατα ειναι ολοδικια μου!!!για να μην εχει δικαιωματα καταλαβες? Click για ανάπτυξη... Οοοοοχι....εννοω και τα λεφτα που δινετε στο Pet shop! Η και αυτα ειναι παντα δικα σου?Σιγα μην τους εχουμε κι αναγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.554 22-01-09 12:46 Να σου πω...το κολλημα με τη χρωματισμενη μυτη το εχει ακομα? Γιατι τα ταμπακια δεν εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η Βάσια13859: #35.555 22-01-09 12:49 καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.556 22-01-09 12:50 Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Βάσια13859: #35.557 22-01-09 12:51 ο Ιωνας βρήκε την χαρα του πρωι πρωι, έτρωγε απο 3 πιάτα και η Αθηνα ετρωγε Kitten και εθαβε τα αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.558 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Click για ανάπτυξη... Καλως το ταλαιπωρημενο Δε πειραζει για το Αθηνιω! Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"? [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]DAD GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN (Spike) Chocolate Tabby Birman [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Βάσια13859: #35.559 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1776 1777 1778 1779 1780 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να σου πω...το κολλημα με τη χρωματισμενη μυτη το εχει ακομα? Γιατι τα ταμπακια δεν εχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:49 Η Βάσια13859: #35.555 22-01-09 12:49 καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.556 22-01-09 12:50 Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Βάσια13859: #35.557 22-01-09 12:51 ο Ιωνας βρήκε την χαρα του πρωι πρωι, έτρωγε απο 3 πιάτα και η Αθηνα ετρωγε Kitten και εθαβε τα αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.558 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Click για ανάπτυξη... Καλως το ταλαιπωρημενο Δε πειραζει για το Αθηνιω! Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"? [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]DAD GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN (Spike) Chocolate Tabby Birman [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Βάσια13859: #35.559 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1776 1777 1778 1779 1780 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.556 22-01-09 12:50 Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Βάσια13859: #35.557 22-01-09 12:51 ο Ιωνας βρήκε την χαρα του πρωι πρωι, έτρωγε απο 3 πιάτα και η Αθηνα ετρωγε Kitten και εθαβε τα αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.558 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Click για ανάπτυξη... Καλως το ταλαιπωρημενο Δε πειραζει για το Αθηνιω! Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"? [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]DAD GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN (Spike) Chocolate Tabby Birman [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Βάσια13859: #35.559 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1776 1777 1778 1779 1780 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Βάσια13859: #35.557 22-01-09 12:51 ο Ιωνας βρήκε την χαρα του πρωι πρωι, έτρωγε απο 3 πιάτα και η Αθηνα ετρωγε Kitten και εθαβε τα αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.558 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Click για ανάπτυξη... Καλως το ταλαιπωρημενο Δε πειραζει για το Αθηνιω! Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"? [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]DAD GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN (Spike) Chocolate Tabby Birman [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Βάσια13859: #35.559 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1776 1777 1778 1779 1780 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ο Ιωνας βρήκε την χαρα του πρωι πρωι, έτρωγε απο 3 πιάτα και η Αθηνα ετρωγε Kitten και εθαβε τα αλλα 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.558 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Click για ανάπτυξη... Καλως το ταλαιπωρημενο Δε πειραζει για το Αθηνιω! Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"? [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]DAD GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN (Spike) Chocolate Tabby Birman [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Βάσια13859: #35.559 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1776 1777 1778 1779 1780 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια... Click για ανάπτυξη... Καλως το ταλαιπωρημενο Δε πειραζει για το Αθηνιω! Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"? [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]DAD GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN (Spike) Chocolate Tabby Birman [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Βάσια13859: #35.559 22-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1776 1777 1778 1779 1780 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1778 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan Click για ανάπτυξη... καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35.560 22-01-09 12:55 Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κι εμας χθες ο Μορφεας δεν μας αφησε να κοιμηθουμε...αφηνουμε τωρα πια και τη πορτα της κρεβατοκαμαρας ανοιχτη κι ενω δεν κοιμαται στο κρεβατι, περναει με ποδοβολητα και φορα απο τη μια ακρη στην αλλη...και ηταν κι ολο γκρινια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.