Birman-maniacs

αχ θα τα αφησουμε τα μικρα 2 μερες μόνα...θα πηγαινει βέβαια η φιλη μου για καθαρισμα και ενισχύσεις φαγητου...πώς θα τα βρω?μπαλάκια?αδύνατα?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυστυχως δεν βλέπω το Αθηνιω έτοιμο, οποτε δεν θα ξεδώσει πάνω της:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οοοοοχι....εννοω και τα λεφτα που δινετε στο Pet shop!
Η και αυτα ειναι παντα δικα σου?:hmm:Σιγα μην τους εχουμε κι αναγκη:cool::lol:
και αυτα ειναι δικα μου!!!δεν χρωσταμε τιποτα εμεις!!!:cool::cool::cool:

Να σου πω...το κολλημα με τη χρωματισμενη μυτη το εχει ακομα? Γιατι τα ταμπακια δεν εχουν...:hmm:
χεστηκα!!!εγω αυτο που θελω θα παρω!!!και το seal δεν του αρεσε και τωρα λιωνει..και γενικα με εχει κουρασει η συμπεριφορα του...μου αρεσει,δεν μου αρεσει..οχι,μου αρεσει..αποφασισε επιτελους!!!εδω αρωμα με εχει βαλει να αλλαξω γιατι στην αρχη του αρεσε αλλα μετα δεν του αρεσε...και-ο,τι στοιχημα θες-ετσι και δει την Σεμελη απο κοντα,θα ξεχασει και τις μυτες και τα παντα!!!

καλησπέρα, μόλις έφτασα Αθηνα..3 ώρες χάρη των αγροτών και μέσω κολοπετινιτσας....:(η Αθηνα τελικα δεν εχει οίστρο, μόνο γκρινια...
καλυτερα!!!
πτωμα θα εισαι ε?

Bασια!!! Σου βρηκα εναν satan:P:lol::lol::lol:

harriet_choc_boy_2jul07.jpg
ναι καλα!!!ετσι ελεγε και για τον Ιωνακο και οριστε τωρα!!!
καρδια μου λιωνω
για σενα μονοοοο
και πες ο,τι να'ναι
δυο νιαου
κι ας πονααανεεε

καλε ίδια είναι..λες να το εχει το choc?παντως αρχισε να κανει κεφάλι ωραιο σιγα σιγα..:happy:τον καημενο χθες, αρχισε τα νια η Αθηνα και τον εβγαλα εξω νομιζοντας ότι ειναι και η αλλη εξω, και τελικα η Αθηνα εμεινε μέσα και αυτος έξω....κριμα..όταν το καταλαβα ήμουν όλο τυψεις..:/:
το εχει νομιζω το choc στη μικρη ηλικια αυτο το "σατανε":P
ρε το δολιο το Ιωνακι...κι εγω τα ψαχνω γενικως και χανω και το μπουσουλα ποιο χωθηκε που...ποιο εκλεισα που κλπ...:P

και αυτα ειναι δικα μου!!!δεν χρωσταμε τιποτα εμεις!!!:cool::cool::cool:

χεστηκα!!!εγω αυτο που θελω θα παρω!!!και το seal δεν του αρεσε και τωρα λιωνει..και γενικα με εχει κουρασει η συμπεριφορα του...μου αρεσει,δεν μου αρεσει..οχι,μου αρεσει..αποφασισε επιτελους!!!εδω αρωμα με εχει βαλει να αλλαξω γιατι στην αρχη του αρεσε αλλα μετα δεν του αρεσε...και-ο,τι στοιχημα θες-ετσι και δει την Σεμελη απο κοντα,θα ξεχασει και τις μυτες και τα παντα!!!

καλυτερα!!!
πτωμα θα εισαι ε?

ναι καλα!!!ετσι ελεγε και για τον Ιωνακο και οριστε τωρα!!!
καρδια μου λιωνω
για σενα μονοοοο
και πες ο,τι να'ναι
δυο νιαου
κι ας πονααανεεε
Να στη στειλω με το ΚΤΕΛ?:lol:

Εγραψε ο ποιητης:up::lol:

Καλως το ταλαιπωρημενο:(
Δε πειραζει για το Αθηνιω! :)

Ρε συ Δαναη τι εινα το "spike"?:hmm:

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]
Arathorn.gif
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]
DAD
GRAND CHAMPION ESAYA ARATHORN
(Spike) Chocolate Tabby Birman
[/FONT]
ονομα!!υποκοριστικο:)

Καλησπερα!! καλως την Βασια!!

καλα τι κλοτσιδι εχει φάει ο μικρός, μα τρέχει σαν τρελό και πέφτει πάνω στα ποδια μας...πάντως είναι πολύ καλό...το μικρο μου..μου λείπουν ήδη:)

Πως φαινεται ο τσαμπουκας της γεννας:P:lol::lol::lol:

Harriet_kittens_29apr07_2.jpg
[/FONT]

γεια σου Αντουλα!πτώμα είμαι!το γύρο των βουνων κάναμε, ευτυχως ξέραμε όλα τα δρομακια, πόσοι οδηγοι κατεβαιναν και ψαχνόντουσαν....:P

Πως φαινεται ο τσαμπουκας της γεννας:P:lol::lol::lol:

Harriet_kittens_29apr07_2.jpg
[/FONT]
φο-βε-ρος!!!!
βλεμα σταση τα παντα!!!!
απο ποια γεννα ειναι αυτο το μεζεκλικι?

καλα τι κλοτσιδι εχει φάει ο μικρός, μα τρέχει σαν τρελό και πέφτει πάνω στα ποδια μας...πάντως είναι πολύ καλό...το μικρο μου..μου λείπουν ήδη:)
καλε εδω μου λειπουν τα δικα μου και ειμαι στο μαγαζι,οχι Αθηνα!!!
μηπως δεν παμε καλα?:hmm:

ονομα!!υποκοριστικο:)
ελα ρε...κι εγω νομιζα οτι εναι καποιο διευκρινιστικο για το χρωμα:lol::lol:
Καλησπερα!! καλως την Βασια!!
Καλησπερα Αντα!
Πολλη δουλεια?:)

παω να παρω μπισκοτακια γιατι πειναω και ερχομαι!!!:)

εμενα δεν μου αρεσε το γατακι..σαν ξεβγαλμένο μου φάνηκε:(

καισαρική Γιούλη η γατούλα ε?κριμα...αυτα σκέφτομαι και φοβάμαι για το Αθηνιω...κι εγω πρέπει να τρέχω και Λαρισα στην κλινική του φίλου μου...:(

mllebleuroi1uy7.jpg

αυτο εχει μια Γαλλιδα για να βαζει μεσα τα μωρα απο τη γεννα...καλο?

mllebleuroi1uy7.jpg

αυτο εχει μια Γαλλιδα για να βαζει μεσα τα μωρα απο τη γεννα...καλο?

τέλειο!:redface:σαν μανιταρακια θα ειναι μέσα και να βγαίνουν τα μουσουδια...ουααα θελω μωρα, αλλά τα θέλω όλα δικά μου:happy::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back