Birman-maniacs

παιδια σας αφηνω παω να προετοιμαστω για το μαθημα!αρκετα σας επρηξα για σημερα!!χιχι!!
κανενα προβλημα!
Πηγαινε τωρα να πρηξεις το μαθητουδι σου:P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τον θες?χαρισμα σου!!!εμενα μου φαινεται λιγο κακιασμενο!!!
Αν τον θελω λεει...Καλη μου,μπροστα στο Σειριο ειναι ενας αγγελος αυτο!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:P:D;)Ωραία εικόνα!!!!Εσύ κάτι προλαβαίνεις εγώ δεν προλαβαίνω τιποτα!!!!Ασε τώρα το καινούργιο που δεν θέλω να πηγαίνω στο σχολείο(απο τότε που μου άρεσε πολύ τώρα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!!!!)Δεν μπορώ άλλο με αυτά τα αγόρια!!!!:down:Αλλά δεν ξέρω αν θα έρθω του χρόνου στο 11ο θα δω...:hmm:
Καλά εγώ πάντως θα σε περιμένο αν το αποφασίσεις!:)
το τριανταφυλλο για μενα ειναι?σ'ευχαριστω πολυ!
Παρακαλώ!:happy:

Κοριτσια...περισσοτερο στη Χριστινα και στην Ευρωπη το λεω αυτο...
Επειδη θα κανετε πολλαπλες παραθεσεις στις φωτο κλπ...σβηνετε τις φωτο απο τη παραθεση σας....γιατι τιγκαρει ο υπολογιστης και γεμιζει το thread φωτο που εχουν ξαναμπει;)

Ετσι ειναι Δανακο μου...:up:
Η Dessi η σοκολα των Καταλινων γεννησε με Καισαρικη και προσπαθουν οι Καταλινες να κρατησουν τα μωρα στη ζωη...:(
Συντομα γεννα η λιλα Κασιοπη που ζευγαρωσε με το Βερσατσε;);):D
Καημένη γατούλα!:(
Αλλά τώρα θα κάνει κι άλλα μωράκια ο Βερσάτσε!:rolleyes:

Κοριτσια...περισσοτερο στη Χριστινα και στην Ευρωπη το λεω αυτο...
Επειδη θα κανετε πολλαπλες παραθεσεις στις φωτο κλπ...σβηνετε τις φωτο απο τη παραθεση σας....γιατι τιγκαρει ο υπολογιστης και γεμιζει το thread φωτο που εχουν ξαναμπει;)
Δεν θα κάνω παραθέσεις!:happy: Πάντως πολύ ωραίες φωτογραφίες!:up:

Καημένη γατούλα!:(
Αλλά τώρα θα κάνει κι άλλα μωράκια ο Βερσάτσε!:rolleyes:
τα προηγουμενα (δηλ αυτα με τη Καισαρικη) ηταν ενος κοκκινου:)

Γιουλη του Thunda τα μωρα ηταν;Ειχαν κανει τελικα ζευγαρωμα με αυτον;Ειναι αυτα που περιμεναν για ταρταρουγακια;

Γιουλη του Thunda τα μωρα ηταν;Ειχαν κανει τελικα ζευγαρωμα με αυτον;Ειναι αυτα που περιμεναν για ταρταρουγακια;
Ακριβως...και τωρα πολεμανε να τα σωσουν...

Αχ τα καημενα...Το σαιτ τους τι εχει παθει;Προσπαθουσα προχτες να μπω και δε λειτουργουσε.Η μανουλα ειναι καλα;Τη στειρωσαν;

τα προηγουμενα (δηλ αυτα με τη Καισαρικη) ηταν ενος κοκκινου:)
Ωραία!:rolleyes:
Τα κόκκινα μοιάζουν με κεραμιδοβιρμανάκια!:lol:

Αχ τα καημενα...Το σαιτ τους τι εχει παθει;Προσπαθουσα προχτες να μπω και δε λειτουργουσε.Η μανουλα ειναι καλα;Τη στειρωσαν;
εμενα μου ανοιγει κανονικα...:hmm:
https://www.catalis-heilige-birma.de/
υποθετω οτι θα στειρωθει μετα απο τοση ταλαιπωρια:/:

Πως φαινεται ο τσαμπουκας της γεννας:P:lol::lol::lol:

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]
Harriet_kittens_29apr07_2.jpg
[/FONT]
Κοίτα ο μπόμπιρας αυτοπεπήθηση!:lol:

Μακάρι να ζήσουν!:(

Τι διαβασα και ειμαι να σκασω:(
ειχαμε τετοια εξελιξη ε?:cry:
πολυ λυπηρο:/:
ας σκεφτουμε ολοι θετικα και ας ελπισουμε πως θα εχουμε αυτο που ολοι θελουμε,ενα αισιο τελος για τα νεογεννητα οπως να ειναι καλα και η μανουλα τους;)
παρακαλω πολυ να μας κρατατε ενημερους με αυτο το θεμα οποιος και οποτε ξερει κατι,ευχαριστουμε.

mllebleuroi1uy7.jpg

αυτο εχει μια Γαλλιδα για να βαζει μεσα τα μωρα απο τη γεννα...καλο?
Αυτό ταιριάζει σε blue point!:up:Σαν στουμφάκια θα είναι!:lol:

Πως και δεν τη στειρωσαν με την καισαρικη;Διαβαζα χτες σε ενα εκτροφειο σιαμ οτι ετσι κανουν συνηθως οταν εχουν καισαρικες και εχουν κανει πανω απο τρεις γεννες οι μανουλες.Ποια ειναι η θηλυκη;

Πως και δεν τη στειρωσαν με την καισαρικη;Διαβαζα χτες σε ενα εκτροφειο σιαμ οτι ετσι κανουν συνηθως οταν εχουν καισαρικες και εχουν κανει πανω απο τρεις γεννες οι μανουλες.Ποια ειναι η θηλυκη;
Δωρα μου το μονο που μου εστειλαν ηταν ενα βιαστικο e mail οτι η Dessie εκανε καισαρικη, ειμαστε πολυ στεναχωρημενες κι οτι προσπαθουμε να σωσουμε τα μωρα.

Κριμα μωρε...Πολυ ομορφη γατουλα.Μακαρι να πανε ολα καλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back