Birman-maniacs

Ακριβως...και τωρα πολεμανε να τα σωσουν...
Μακάρι να πάνε όλα καλά και να τα σώσουν:(τα καημένα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καποια κοριτσια ή οχι δεν εχει σημασια εψαχναν για βιρμανακαι?..

σε αυτο το λινκ ειδα που χαριζουν 2 βιρμανες γατες και ειπα να σας το πω....δεν ξερω τιποτα αλλο το δικο μου μωρο το εδωσα και απο οσο μαθαινω συνιθιζει και περνανε καλα!:hello:
https://www.himaira.gr/Free2.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε αυτο το λινκ ειδα που χαριζουν 2 βιρμανες γατες και ειπα να σας το πω....δεν ξερω τιποτα αλλο το δικο μου μωρο το εδωσα και απο οσο μαθαινω συνιθιζει και περνανε καλα!:hello:
https://www.himaira.gr/Free2.php

Γειά σου Μαργαρίτα, τα ζουζούνια αυτα βρισκοντε πλέον στο καινούριο τους σπίτι. (λιγο πριν τα χρηστουγεννα τα πήραν νομλιζω):up:

Καλημερα! :)
Χθες πηγαμε στη Κτηνιατρο οοοολοι μαζι:P
Κατ'αρχας να βρασω τις μαλακες γατοφορους με τα φερμουαρ στο πλαι...:down:
Ενω ηταν ολα ησυχα, η Σεμελη χωρις να διαμαρτυρηθει καθολου, ξαφνικα ηρθε στην αγκαλια μου την ωρα που οδηγουσα...:blink::lol:Μετα πηγε στη γατοφορο της Καλυψως και εξινε για να μπει μεσα μαζι της...Τις εβαλα λοιπον και τις δυο μαζι κι ολα μια χαρα:)
Μετα απο 2 λεπτα ηρθε ο Μορφεας στην αγκαλια μου...κι επειδη δεν χωρουσε μεσα στη γατοφορο των κοριτσιων τον αφησα να περιφερεται μιας και ειχε μαθει να την ανοιγει μονος του απο το φερμουαρ κι ετσι και να τον ξαναβαζα θα εβγαινε παλι:P

Ειναι ολα πολυ καλα στην υγεια τους, αν εξαιρεσεις την Καλυψουλα μου που βαριεται να μασησει απο τη μια μερια κι εχει κανει ουλιτιδα:/: ετσι θα πλενουμε τα δοντακια τακτικα...

Που ειναι η υπευθυνη βαρους να αναφερω τα κιλα τους?? :hmm::P

Μορφεας = 4,560 (Μετα τη πολυμηνη διαιτα της μαμας) Η γιατρος μας μου ειπε να μη παρει αλλο

Καλυψω = 3,060 μου ειπε οτι ειναι ΟΚ για να γινει μανουλα

Σεμελη = 2,800 χοντρη:redface::lol:

Καλημερα!! επεισοδιακη ηταν η επισκεψη χτες στον κτηνιατρο....η Σεμελη το φουσκωμενο μπαλονακι!!!!!!!!! :P

Καλημερα!! επεισοδιακη ηταν η επισκεψη χτες στον κτηνιατρο....η Σεμελη το φουσκωμενο μπαλονακι!!!!!!!!! :P
Ναι η γλυκουλα μου! Μολις μεγαλωσει λιγο ακομα θα ξεκινησουμε διαιτα και σε αυτην! :)
Με το Μορφεα τα καταφερα:up:

Ναι η γλυκουλα μου! Μολις μεγαλωσει λιγο ακομα θα ξεκινησουμε διαιτα και σε αυτην! :)
Με το Μορφεα τα καταφερα:up:
Μια χαρα ειναι ο Μορφεας.....ποσα κιλα ηταν πριν? :hmm:

Μια χαρα ειναι ο Μορφεας.....ποσα κιλα ηταν πριν? :hmm:
Δεν τον ειχα ξαναζυγισει ποτε, αλλα ηταν πολυ πιο παχυς...κανα εξαρι σιγουρα

Δεν τον ειχα ξαναζυγισει ποτε, αλλα ηταν πολυ πιο παχυς...κανα εξαρι σιγουρα
6 κιλα μπουλουκος!!!!!! :lol::lol:
Αυτες οι τσαντες μεταφορας που λες με το φερμουαρ στο πλαι, ειναι η καινουρια που πηρες? σαν νεσεσερ που ελεγα εγω? :hmm:

6 κιλα μπουλουκος!!!!!! :lol::lol:
Αυτες οι τσαντες μεταφορας που λες με το φερμουαρ στο πλαι, ειναι η καινουρια που πηρες? σαν νεσεσερ που ελεγα εγω? :hmm:
Απο αυτην τη νεσεσερ τη κοπανησε η Σεμελη:Pαπο την αλλη που ειχα φερει το Μορφεα στο καφε, τη κοπανησε ο Μορφεας...

Μια χαρα ειναι τα παιδια!:P
Καλημερα ειπα,δεν ειπα.Καλημερα
Γιουλη ειδες το αρθρο για τα χρωματα;

Ενα - ενα οταν τα μετακινω ΠΟΤΕ δεν ζητησαν να βγουν, αλλα αυτη τη φορα, κοιτουσαν το ενα το αλλο μεσα στο αυτοκινητο και λυσαξαν να βγουν εξω να μυριστουν...αυτο εφταιξε;)

Αληθεια Δωρα?:up:
παω να το δω:)

Απο αυτην τη νεσεσερ τη κοπανησε η Σεμελη:Pαπο την αλλη που ειχα φερει το Μορφεα στο καφε, τη κοπανησε ο Μορφεας...
Επικινδυνες αποστολες λοιπον....... :blink::blink: :up:

Πολυ ωραιο:up::up:
Αναφερεσαι μονο στα μονοχρωμα θα γραψεις και για τα υπολοιπα?

Πολυ ωραιο:up::up:
Αναφερεσαι μονο στα μονοχρωμα θα γραψεις και για τα υπολοιπα?
Ακυρο! Τωρα ειδα και τις υπολοιπες Σελλιδες:):up:

Καλησπερα Βιρμανακια:)
κ.Γιουλη εχτες ειχατε μετακινηση βλεπω ολοι μαζι ε?:P
μια χαρα ειναι τα ποιασιματακια τους:lol:
ολα καλα λοιπον:D
και ετσι να ειναι παντα;)

η Θεια απο την Αυστραλια! :PΖωηηηηηηη!! :up:
Embers5-b.jpg

το αριστερο ειναι το κοριτσακι της που ειναι διαθεσιμο...αλλα Αυστραλια! Καταραμενη αποσταση:mad::down:

100_3045.jpg

Ταμπυ με σκουρα μυτη!:P :up:
Για τη Δαναη αλλα ΚΑΙ το Δημοσθενη:lol:

kittens8weeksand10we2.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back