Birman-maniacs

DSC02976.JPG
Photo%20267.jpg

ξανα η Λιλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πωπω τεραστια βγηκε!!!!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βεβαιως και το ιδιο σαιτ χαζευαμε,ολες την ιδια αρρωστια εχουμε!Θελω ενα ασημενιο κι ενα μπλε!Κι ενα λιλα,κι ενα κρεμ...:lol:

καλημέρα!Δαναη όσο μεγάλη και να την βαλεις δεν θα πάρω λιλά...:P

καλα τοσο βρετανικο,...είπα οτι μπήκα σε λάθος Post!:D

Δεν ειναι ολα τα μπλε βρετανακια...;)

καλά γενικά το είπα...τι κάνεις Δώρα?ξεκινησε η παρέλαση?:hmm:

Καλα ειμαι,γινεται ενας χαμος εδω,ολοι ζητανε τρελα πραγματα λες και περναει απο το χερι μου.Ποια παρελαση;

Καλημερα
Δεν εχω κλεισει ματι ολη νυχτα...ο Μορφεας ουρλιαζε...:(
Κι απο τις 6 ειμαι στο ποδι...τον χαιδεψα, τον παρηγορησα...απαρηγορητος ομως ηταν...:(

Καλα να παθεις ατιμη,δεν ηθελες να τον παντρεψουμε να ησυχασεις!:lol:

Καλα ειμαι,γινεται ενας χαμος εδω,ολοι ζητανε τρελα πραγματα λες και περναει απο το χερι μου.Ποια παρελαση;

την παρέλαση των καθηγητών και νηπιαγωγών..δεν ειπες θα περασουν ολοι απο εσενα?;)

Καλα να παθεις ατιμη,δεν ηθελες να τον παντρεψουμε να ησυχασεις!:lol:
Αν παντρευτει θα ζηταει πιο πολυ μετα...δεν τα ξερεις καλα Δωρακι:P:lol:και να κανουμε και ημιαιμα?:down:
Αφηστε με δεν ειμαι για πλακες σημερα...:(κουτουλαω...κι εχω φριχτη διαθεση...:(:(

Ακουσατε στο Σκαι για την εκπομπη που ξεκινα το Φλεβαρη για τα αδεσποτα? Θα λεγεται "Παρα τριχα":up:
Χθες Βασια ηθελα να σε παρω, αλλα δεν σηκωνομουν απ'το κρεβατι:/:...ειχε στο Σκαι μια εκπομπη για την επιλεκτικη εκτροφη των σκυλων:)

Καλημερα
Δεν εχω κλεισει ματι ολη νυχτα...ο Μορφεας ουρλιαζε...:(
Κι απο τις 6 ειμαι στο ποδι...τον χαιδεψα, τον παρηγορησα...απαρηγορητος ομως ηταν...:(

δύσκολα τα πράγματα Γιούλη...σε βλέπω να παρακαλάς την Αθηνα να της έρθει οιστρος να τον φέρεις...:lol:εμεις ευτυχως περάσαμε την καταιγίδα, τρώμε πάλι, αλλά σηκώθηκε και σε εμας και εκανε λιγο γκρινιες....ευτυχως ρώτησα τον γειτονα και είπε οτι δεν ακουει τίποτα....:)πάλι καλα, εχουμε καλή ηχομόνωση..το καλοκαίρι όμως,...μας βλέπω δύσκολα...:(

Αν παντρευτει θα ζηταει πιο πολυ μετα...δεν τα ξερεις καλα Δωρακι:P:lol:και να κανουμε και ημιαιμα?:down:
Αφηστε με δεν ειμαι για πλακες σημερα...:(κουτουλαω...κι εχω φριχτη διαθεση...:(:(

Ακουσατε στο Σκαι για την εκπομπη που ξεκινα το Φλεβαρη για τα αδεσποτα? Θα λεγεται "Παρα τριχα":up:
Χθες Βασια ηθελα να σε παρω, αλλα δεν σηκωνομουν απ'το κρεβατι:/:...ειχε στο Σκαι μια εκπομπη για την επιλεκτικη εκτροφη των σκυλων:)

το ξέρω...την είδε ο καλος μου αλλά δεν με πήρε να μου πει να την δω...:mad:ήμουν σε μια φίλη μου και υπεθεσε ότι δεν την εβλεπα...:mad:μου τη δίνει οταν δεν μου λένε...ο γκρινιαρης εδω....:happy:αστα Γιούλη αυτα ειναι τα κακα με τα ενεργα αρσενικά...γι αυτο εγω αν κανει ο Ιωνας μια φορα την δουλεια του...θα πακεταριστει για την κλινικη..:/:

δύσκολα τα πράγματα Γιούλη...σε βλέπω να παρακαλάς την Αθηνα να της έρθει οιστρος να τον φέρεις...:lol:εμεις ευτυχως περάσαμε την καταιγίδα, τρώμε πάλι, αλλά σηκώθηκε και σε εμας και εκανε λιγο γκρινιες....ευτυχως ρώτησα τον γειτονα και είπε οτι δεν ακουει τίποτα....:)πάλι καλα, εχουμε καλή ηχομόνωση..το καλοκαίρι όμως,...μας βλέπω δύσκολα...:(
και τη Καλυψω παρακαλαω...:/:Αντε μαριιιιι....:P

η Καλυψω είναι μία..μετα θα εχεις μεγάλο κενο...μέχρι τη Σεμέλη...:Dμηπως μωρε να τον στειρωσεις?τόσα αρσενικα εχουμε τώρα...κάποιο θα βολέψει τη Σεμέλη:)

Γιούλη τον είδες αυτον?αν βγάλει η Αθηνα ενα τέτοιο αγορι...μας βλέπω με 3 γατια...;)δήλωση του μπαμπα ειναι αυτη...

η Καλυψω είναι μία..μετα θα εχεις μεγάλο κενο...μέχρι τη Σεμέλη...:Dμηπως μωρε να τον στειρωσεις?τόσα αρσενικα εχουμε τώρα...κάποιο θα βολέψει τη Σεμέλη:)
Θα δουμε...ειναι και ο Γεναρης που καλουν οι γατοι...

Γιούλη τον είδες αυτον?αν βγάλει η Αθηνα ενα τέτοιο αγορι...μας βλέπω με 3 γατια...;)δήλωση του μπαμπα ειναι αυτη...
βαλτον να στην υπογραψει...:lol:

Βασια, η αναισθησια που κανουν για τον καθαρισμο των δοντιων ειναι ελαφρια ε?:hmm:συνερχεται γρηγορα το ζωο?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back