Birman-maniacs

νομιζω οτι σε καμια χώρα δεν υποχρεούται ενας διδακτορας να κάνει μαθηματα παιδαγωγικα...και μην ξεχνας οταν παρουσιαζεις μπροστα σε συναδέλφους ειναι πιο δύσκολο απ' ότι να παρουσιάζεις σε παιδια 18-22 χρονων:)σαφως αν εχεις να κάνεις με ανηλικα ειναι πολύ δύσκολο και σαφως χρειαζονται ειδικες τεχνικές...πάντως εγω πέρα του λίγου τρακ στην αρχη δεν εχω κάποιο πρόβλημα...:)
Ενας οικογενειακος μας φιλος που εργαζεται ως διδακτορας σε πανεπιστημιο στην Αμερικη μας ελεγε οτι στις περισσοτερες ειδικοτητες ειναι υποχρεωτικη μια περιοδος σεμιναριων πριν μπεις σε ταξη,ειναι σαν να ειναι μερος του διδακτορικου τους.Αντιστοιχα με τα μαθηματα σε ανηλικα παιδια,υπαρχουν και τεχνικες διδαασκαλιας σε εφηβους και σε ενηλικες,μαλιστα η μεθοδολογια διδασκαλιας ενηλικων ειναι αρκετα πιο πολυπλοκη και δυσκολη στην εφαρμογη.;)
Τελος παντων,απλα μου εκανε εντυπωση γενικα το επιπεδο καποιων μαθηματων που ειχα παρακολουθησει και γι'αυτο ρωτησα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιμομαστε σαν μπαλαρινες...
πω πω πω!!!μια κοιλιτσα!!!!αμαν ρε Θοδωρη!τις φωτο με το σταγονομετρο τις βαζεις!!!:Pκουκλος ειναι!!!μεγαλωσε πολυ!:)
να σε ρωτησω :η μαμα και ο μπαμπας του Μπραντ(πιτ)τι χρωματα ειναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CIMG2885.JPG
ολοκληρη κοπελα εγινε!!!:)

πω πω πω!!!μια κοιλιτσα!!!!αμαν ρε Θοδωρη!τις φωτο με το σταγονομετρο τις βαζεις!!!:Pκουκλος ειναι!!!μεγαλωσε πολυ!:)
να σε ρωτησω :η μαμα και ο μπαμπας του Μπραντ(πιτ)τι χρωματα ειναι?

O πατερας του ειναι red point και η μητερα του blue point...

O πατερας του ειναι red point και η μητερα του blue point...

Επρεπε να βγει μωβ τοτε:P αχαχαχχα:lol:
παντως να τον χαιρεσε ειναι τρελα:up:

Καλημερα! Βασακο μεσα σε βλεπω! Ολα καλα?
Βγαλε οταν μπορεσεις τη μουσουδιτσα του Ιωνα φωτο και την ομορφαδα της Αθηνας να χαρουμε λιγακι:)

καλημέρα κι εδω.....:)εχω 1-2 αν ειναι θα τις βαλω...

Καλημερα!! ωραια μερα σημερα...οτι πρεπει για βολτα!! :P

Περναει ο παλιατζης:P και τον φοβουνται...πισω τα αυτακια...

CIMG2803.JPG

Καλημέρα βιρμανάκια. Τι κάνουν τα ζουζούνια σας?:)
Γιούλη μου, για την ομοιοπαθητική που λέγαμε δες εδώ :)

Ενας οικογενειακος μας φιλος που εργαζεται ως διδακτορας σε πανεπιστημιο στην Αμερικη μας ελεγε οτι στις περισσοτερες ειδικοτητες ειναι υποχρεωτικη μια περιοδος σεμιναριων πριν μπεις σε ταξη,ειναι σαν να ειναι μερος του διδακτορικου τους.Αντιστοιχα με τα μαθηματα σε ανηλικα παιδια,υπαρχουν και τεχνικες διδαασκαλιας σε εφηβους και σε ενηλικες,μαλιστα η μεθοδολογια διδασκαλιας ενηλικων ειναι αρκετα πιο πολυπλοκη και δυσκολη στην εφαρμογη.;)
Τελος παντων,απλα μου εκανε εντυπωση γενικα το επιπεδο καποιων μαθηματων που ειχα παρακολουθησει και γι'αυτο ρωτησα.:)

δεν ξέρω για Αμερική...για Αγγλία ξέρω ατομο που τώρα κάνει διατριβη και παράλληλα κάνει κάποια μαθηματα...χωρις φυσικά να εχει κανει καποιο σεμιναριο...όσο για το επιπεδο των μαθηματων που ετυχε να πας..εχω τυχει εγω σε δασκαλους και καθηγητες που δεν καταλαβαινα τίποτα:(οι δικοι μου ειναι εκπαιδευτικοί, ο μπαμπας μου φιλολογος και όμως λεει για πολλούς τα "καλύτερα":down:

Καλημερα! Με πορτοφολι γεματο για να ειναι και επικοδομητικη:lol:

καλημερα εμας είναι χάλια...:(

Καλημέρα βιρμανάκια. Τι κάνουν τα ζουζούνια σας?:)
Γιούλη μου, για την ομοιοπαθητική που λέγαμε δες εδώ :)
Χιλια ευχαριστω Νικολετα! Να'σαι καλα! :)
Βασια, αν σε ενδιαφερει κι εσενα θα ρωτησω και τις καταλινες...και το φαρμακειο του Χολαργου μηπως και τα χρειαστουμε;)

θα ρωτησω εδω σε μια φίλη μου που φέρνει ομοιοπαθητικα΄...φυσικά αυτο που λέει οτι κανει ωοθυλακιορρηξία ειναι λάθος...δεν γίνεται αυτο..μόνο με ορμόνη...:(αλλα στη δικια μου περιπτωση που ο γατος δεν επιβαινει το μονο που θελω ειναι να ηρεμίσει η γατα..

θα ρωτησω εδω σε μια φίλη μου που φέρνει ομοιοπαθητικα΄...φυσικά αυτο που λέει οτι κανει ωοθυλακιορρηξία ειναι λάθος...δεν γίνεται αυτο..μόνο με ορμόνη...:(αλλα στη δικια μου περιπτωση που ο γατος δεν επιβαινει το μονο που θελω ειναι να ηρεμίσει η γατα..
Αυτο ακριβως θελουμε...να μην χτυπιουνται τα δολια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back