Birman-maniacs

και το Σεμελιω μωρο ηταν σαν χαμστερ:P:lol:

faraya_20080804_1.jpg

φωτο του Μορφεα (Barishu) ειδες? Οι τελευταιες ειναι στο σπιτι μου...και της Σεμελης (Faraya):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε οχι και χαμστερ!Ο Σειριος εμοιαζε σαν κανονικο ποντικι τουλαχιστον!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε οχι και χαμστερ!Ο Σειριος εμοιαζε σαν κανονικο ποντικι τουλαχιστον!:lol:
τον θυμαμαι σαν τωρα στη φωτο στη χουφτα σου:up::up:

φωτο του Μορφεα (Barishu) ειδες? Οι τελευταιες ειναι στο σπιτι μου...και της Σεμελης (Faraya):)
Τις έψαχνα και δεν τις βρίσκω...:redface: Πού πατάω για να τις δω;:hmm:

Τις έψαχνα και δεν τις βρίσκω...:redface: Πού πατάω για να τις δω;:hmm:
Kittens
Born litters
Litter "B" για το Μορφεα
και
Litter "F" για τη Σεμελη

τον θυμαμαι σαν τωρα στη φωτο στη χουφτα σου:up::up:
Ναι,ασε τι δουλεμα ειχα φαει τοτε...Ολοι ηθελαν να παρω τη Leia,αλλα τι να κανουμε,ερωτες ειναι αυτοι...

Kittens
Born litters
Litter "B" για το Μορφεα
και
Litter "F" για τη Σεμελη
Μα μου βγάζει μόνο τις γέννες που περιμένουν...:(
silverstar.gif
silverstar.gif
~ We expect our G-Litter :-) ~

silverstar.gif
[URL="https://www.catalis-heilige-birma.de/english/h_litter.htm"]~ We expect our H-Litter :-) ~[/URL]
silverstar.gif

Ναι ναι ηταν ερωτας με την πρωτη ματια,ποιος θα μπορουσε να αντισταθει;

Οι εγκαταστάσεις τους είναι ενυπωσιακές και πολύ φιλικές.:)
(επίσης έχουν φοβερό decor:up:)
kittenzimmer_1a.jpg

kittenzimmer_2a.jpg

wohnraum1rahmen2.jpg

pfote.gif

wohnraum2_rahmen2.jpg

pfote.gif

Άκυρο,τα βρήκα!!!!;):happy:
Καλημερα!
ναι μωρε δικο μου λαθος...ηταν στο gallery...:)

faraya_20080804_1.jpg

Καλημέρα Βιρμανάκια!!!
Είναι μια κουκλίτσα ντελικάτη!!! Οπως και η ψυχή της και η όψη της Γιουλη μου!!!!:up:

Κι εμένα μου 'χει μείνει αυτό...:up:
gates023.jpg

gates088.jpg
Αγάαααπη μου μικρουλης μικρουλης και τόσο αθώος!!:redface:

Καλημερα Βιρμανακια!Ναι Αναστασια τοτε ηταν αθωος,μετα ενοχοποιηθηκε!:lol:

Γεια σας,

πριν καιρό είχα μια πρόσκληση από τη Χριστίνα(bunny) για να έρθω στο birmanian-maniacs.Έτσι αποφάσισα να μπω στην παρέα σας.Με δέχεστε;Δεν έχω γάτα Βιρμανίας αλλά μου αρέσουν πολύ γιατί μοιάζουν στις Σιαμέζες.Ποια μέλλη του mycat είστε στο birmanian-maniancs;Έχετε τόσες πολλές σελλίδες που δεν μπορώ να τις διαβάσω όλες.Και τι περίπου συζητάτε;

Ωρίστε,Βιρμανάκια.Κουκλάκια!!!!!!!!!!!!!:)

Συνημμένα

• getimage.jpg
    getimage.jpg
    8,3 KB · Εμφανίσεις: 20
Γεια σας,

πριν καιρό είχα μια πρόσκληση από τη Χριστίνα(bunny) για να έρθω στο birmanian-maniacs.Έτσι αποφάσισα να μπω στην παρέα σας.Με δέχεστε;Δεν έχω γάτα Βιρμανίας αλλά μου αρέσουν πολύ γιατί μοιάζουν στις Σιαμέζες.Ποια μέλλη του mycat είστε στο birmanian-maniancs;Έχετε τόσες πολλές σελλίδες που δεν μπορώ να τις διαβάσω όλες.Και τι περίπου συζητάτε;
Ακομα αρρωστη εισαι? Πας εκτη ή πεμπτη?
Καλα που δεν πας γυμνασιο...λογω απουσιων;):D
ειμαστε 5-6 birmaniacs....και μιλαμε φυσικα για τις γατες μας αλλα και περι ανεμων και υδατων:P

Ακομα αρρωστη εισαι? Πας εκτη ή πεμπτη?
Καλα που δεν πας γυμνασιο...λογω απουσιων;):D
ειμαστε 5-6 birmaniacs....και μιλαμε φυσικα για τις γατες μας αλλα και περι ανεμων και υδατων:P

Πάω έκτη.Είμαι πολύ άρρωστη,αλλιώς δεν θα καθόμουν τόσο στο σπίτι.Δεν κάθομαι αν δεν έχω κάτι σοβαρό.Λοιπόν με δέχεστε στην παρέα σας;

Πάω έκτη.Είμαι πολύ άρρωστη,αλλιώς δεν θα καθόμουν τόσο στο σπίτι.Δεν κάθομαι αν δεν έχω κάτι σοβαρό.Λοιπόν με δέχεστε στην παρέα σας;
κοιτα Αγνη μου....εγω δεν θα αφηνα το γιο μου αν ηταν πολυ αρρωστος στο Pc πολλη ωρα γιατι δεν ειναι ο,τι καλυτερο:/:Αλλα αυτο ειναι θεμα της μητερας σου.
Στα forum δε μπορει να σου πει καποιος αν σε δεχεται φανταζομαι ή οχι...υπαρχουν καποιοι κανονες που τους δεχομαστε οταν κανουμε την εγγραφη και οφειλουμε να τηρουμε απλα.
Εδω παντως μιλαμε για την αγαπη για τη Βιρμανικη φυλη! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back