Birman-maniacs

Καλημερα Βιρμανακια!Ναι Αναστασια τοτε ηταν αθωος,μετα ενοχοποιηθηκε!:lol:
:lol::lol::lol:Eεεε εντάξει δεν ενοχοποιήθηκε το μωρό μου!!!

γεια σας Βιρμανάκια !!:):)
Γεια σου ΓΙώτα με τα υπέροχα γατουλίνια σου!!! να τα χαίρεσαι!:up:

εγώ αν έρθω θα έρθω χωρίς τα ζουζούνια μου γιατί πρώτον δεν έχουμε pedigree και δεύτερον θα είναι πολύ μεγάλη ταλαιπωρία για τις μικρές !αλλά θα είναι ωραία φαντάζομαι να δεις τόσα γατούλια μαζεμένα και φυσικά να γνωρίσεις και τόσα άτομα!αν μπορώ εκείνη την ημερομηνία θα ήθελα πολύ να πάω!
Ναι Γιώτα μου θα χαρουμε να σε δουμε στην έκθεση. Να γνωριστουμε κιόλας. Θα είμαστε μια μεγάλη παρεούλα.! :DΠροσπαθησε το να έρθεις:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι κανείς εδώ;:confused:

Κοπάνα τα Βιρμανάκια σήμερα...:/: Anyway.:whistle:

Kαληνύχτα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλώνω παρόν.Το ξέρατε ότι από τη διασταύρωση γάτας Βιρμανίας με Σιαμέζα δημιουργήται μια άλλη πανέμορφη γάτα η Τονκινέζα;Σύντομα θα σας βάλω φωτογραφίες από Βιρμανάκια,Σιάμ και Τονκινέζα.

Δηλώνω παρόν.Το ξέρατε ότι από τη διασταύρωση γάτας Βιρμανίας με Σιαμέζα δημιουργήται μια άλλη πανέμορφη γάτα η Τονκινέζα;Σύντομα θα σας βάλω φωτογραφίες από Βιρμανάκια,Σιάμ και Τονκινέζα.
Δε με πιάνεις πουθενά!:P:lol: https://www.pictures-of-cats.org/tonkinese-cats.html
tonkinese-cat-pictures-of-cats-5.jpg
tonkinese-cat-pictures-of-cats-6.jpg

tonkinese-cat-pictures-of-cats-7.jpg
tonkinese-cat-pictures-of-cats-3.jpg

tonkinese-cat-pictures-of-cats-9.jpg
tonkinese-cat-pictures-of-cats-1.jpg

tonkinese-cat-middle.jpg
tonkinese-cat-pictures-of-cats-2.jpg

αααααααααααααααααααααααααα!Και ήθελα να δημοσιεύσω ακριβώς τις ίδιες φωτογραφίες!:lol::blink::blink::lol:

αααααααααααααααααααααααααα!Και ήθελα να δημοσιεύσω ακριβώς τις ίδιες φωτογραφίες!:lol::blink::blink::lol:
Αυτό κι αν είναι σύμπτωση!:blink::lol:

Μπράβο που έγινες καλά.
Τουλάχιστον θα πας σχολείο τη Δευτέρα.

Ναι.Το κακό είναι ότι επιδή ήμουν πολύ άρρωστη δεν έκανα τα μαθήματα όλης της εβδομάδας και πρέπει να τα κάνω όλα την Κυριακή!!!!!!!!!!!:lol:

Ναι.Το κακό είναι ότι επιδή ήμουν πολύ άρρωστη δεν έκανα τα μαθήματα όλης της εβδομάδας και πρέπει να τα κάνω όλα την Κυριακή!!!!!!!!!!!:lol:
Ωχ!:blink: Καλό θα ήταν να μην μπεις στο ιντερνετ αύριο.;)

Ωχ!:blink: Καλό θα ήταν να μην μπεις στο ιντερνετ αύριο.;)

Mάλλον...................:cry::cry::cry::/::/::/::down::down::down::bye::bye::bye:

Ε,δε χρειάζεται να είσαι εξαρτημένη απ' αυτό!;)

Πλάκα κάνω.:DΔεν είμαι εξαρτημένη από το ίντερνετ.Αλλά σκέψου...:hmm:ένα βουνό από μαθήματα!!!!!!!!!!!:mpliaks::mpliaks:

Καλυνήχτα............:)

Good :) :hello:

Μικρή δεν της φαινότανε ότι θα γίνει τόσο όμορφη.Μετά φάνηκε η ομορφιά της!:happy:
escada_20080510_2akt.jpg

Escada_20080524_4a.jpg

escada_20080614_1a.jpg

escada_20080620_3akt.jpg

escada_20080713_2.jpg

escada_20080810_1a.jpg

escada_20080830_10a.jpg

Να και η γέννα Ε::up:
ewurf_20080510_1akt.jpg

ewurf_20080510akt.jpg

Καλε παιδακια τι κουκλα ειναι αυτη:D τσ τσ τσ:P

Kαλημερα!:) ο αδελφος της Σεμελης, που ειναι σα να γεννηθηκε 2 μηνες πριν:P:lol:

20%2001%2009%20fendy%206.jpg

20%2001%2009%20fendy%204.jpg

20%2001%2009%20fendy%2014.jpg

Kαλημερα!:) ο αδελφος της Σεμελης, που ειναι σα να γεννηθηκε 2 μηνες πριν:P:lol:

20%2001%2009%20fendy%206.jpg

20%2001%2009%20fendy%204.jpg

20%2001%2009%20fendy%2014.jpg
Ωραιος γατος!

Ωραιος γατος!
καλημερα Θοδωρη!:)
Πραγματι!
Τι κανεις ο δικος σου ωραιος γατος? :P

Υ.Γ. ειδες τι ομορφοσογο ειμαστε ε? ;)

καλημερα Θοδωρη!:)
Πραγματι!
Τι κανεις ο δικος σου ωραιος γατος? :P

Υ.Γ. ειδες τι ομορφοσογο ειμαστε ε? ;)

Καλημερα!!
Ο γατος μου ειναι μια χαρα...:)

Παντως πολυ μουγκαμαρα εχει πεσει στο topic αυτες τις μερες....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back