Birman-maniacs

Θοδωρη εσυ που εισαι pc expert...πηρα ενα κινητο της LG το οποιο εχει καλωδιο για συνδεση με υπολογιστη...αν τραβηξω video πρεπει να εχω ειδικο προγραμμα για να το περασω στο pc?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θοδωρη εσυ που εισαι pc expert...πηρα ενα κινητο της LG το οποιο εχει καλωδιο για συνδεση με υπολογιστη...αν τραβηξω video πρεπει να εχω ειδικο προγραμμα για να το περασω στο pc?

Νομιζω πως οχι...
Η διαδικασια ειναι πως πρεπει να συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη σου [με τους drivers(ειναι ενα cd που περιεχεται μαζι με την συσκευη σου)] και τοτε να μπεις μεσω του υπολογιστη στο φακελο του κινητου σου και να παρεις το video.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζω πως οχι...
Η διαδικασια ειναι πως πρεπει να συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη σου [με τους drivers(ειναι ενα cd που περιεχεται μαζι με την συσκευη σου)] και τοτε να μπεις μεσω του υπολογιστη στο φακελο του κινητου σου και να παρεις το video.
ελπιζω να τα καταφερω:redface::P

Θοδωρη....για δες αυτο! ;)
Θες παρεα για το γατο σου?:P:lol::lol:
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32602

Θοδωρη....για δες αυτο! ;)
Θες παρεα για το γατο σου?:P:lol::lol:
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32602

Kαλο ακουγεται...αλλα δεν θελω αλλο γατο ειμαι ηδη αυταρκης με τον υπαρχον:)

Καλημερα!
Γιουλη τι ωραιος που εχει γινει ο Fendy...:inlove::inlove::inlove:

Καλημερα!
Γιουλη τι ωραιος που εχει γινει ο Fendy...:inlove::inlove:
ειδες Δωρα? Και πιο αρρενωπος απο το πατερα του..:inlove:

Γεια σας!:happy: Πανέμορφος ο Frendy,αν και τον είχα δει στην ιστοσελίδα...:inlove:

Έχουμε κάποιο καλό νεό;:hmm:

Μετράω μέρες για την έκθεση.:) Τελικά θα έρθει κι ο Χρήστος,Γιούλη;:hmm:Υπάρχει πιθανότητα να έρθει και η Ευρώπη.:up:

Νέο:Η φιλόλογος έβαλε εμένα και άλλα 2 παιδιά να γάψουμε θεατρικό για την τάξη!:blink::redface::P:up:

Έχω να παρουσιάσω ένα έργο τέχνης της επιλλογής μου και διάλλεξα την Άνοιξη του Μποτιτσέλι.:up: Ο πίνακας βρίσκεται στο Ουφίτσι στην Ιταλία(Φλωρεντία,συγκεκριμένα)-έχω πάει:redface:. Έχει ενδιαφέρον.:hmm:

:lol::lol::lol: <=Δικό σας κ.Γιούλη!:P:lol:

Καλημερα! :)
Ευχαριστω για το μωρακι Χριστινα! :up:Μου φτιαχνει τη διαθεση αυτη η φατσουλα!:P
πολυ ωραια πραγματα κανετε στο σχολειο...πω πω...θα ηταν πολυ ενδιαφερον να γραψεις ενα δικο σου Θεατρικο...ιδιαιτερα δυσκολο...ποια θα ειναι η διαρκεια του? :hmm:

καλημέρα σε όλους!

καλημέρα σε όλους!
Μου'ρχεται να ορμηξω στο Pc και να τις φαω:blink::lol::lol::lol:
καλημερα:)

Γιωτα,
στη φωτο της υπογραφης σου επειδη η Μιου εχει πιο "θυμωμενη" εκφραση (Περσικη;)...)και η Ισιδα πιο αγαθη, ειναι σα να θελει να τη μπαγλαρωσει απο πισω...:lol:

Επισης μηπως μωρε να αλλαξεις τη φωτο της Lita στο avatar να βαλεις μια πιο κοντινη να βλεπουμε το μουτρακι της?;):)

καλημέρα Γιούλη !να σε ρωτήσω κάτι ο Μορφέας πόσα κιλά είναι τώρα και πόσο χρόνων ακριβώς γιατί έχω μια απορία για τα κιλά της Μίου!

καλημέρα Γιούλη !να σε ρωτήσω κάτι ο Μορφέας πόσα κιλά είναι τώρα και πόσο χρόνων ακριβώς γιατί έχω μια απορία για τα κιλά της Μίου!
Δωραααααα!!! Που εισαι???:hmm:
Τη φωναζω γιατι ειναι η ειδικη βαρους:cool::lol:

Ο Μορφεας ειναι γυρω στα 5.5 και ειναι 17 μηνων...(προσεξε ομως...ειναι αρσενικος ε?;))

Γιωτα,
στη φωτο της υπογραφης σου επειδη η Μιου εχει πιο "θυμωμενη" εκφραση (Περσικη;)...)και η Ισιδα πιο αγαθη, ειναι σα να θελει να τη μπαγλαρωσει απο πισω...:lol:

Επισης μηπως μωρε να αλλαξεις τη φωτο της Lita στο avatar να βαλεις μια πιο κοντινη να βλεπουμε το μουτρακι της?;):)

εκείνες τις μέρες η Μίου είχε οίστρο για αυτό και το θυμωμένο βλέμμα κ όχι επειδή είχε κακούς σκοπούς :lol::lol::lol::lol:έγινε πάω να αλλάξω φώτο στη Lita!

Μπες σε αυτο;)

www.petsgetslim.co.uk

και κανε το virtual weight checker :)

εκείνες τις μέρες η Μίου είχε οίστρο για αυτό και το θυμωμένο βλέμμα κ όχι επειδή είχε κακούς σκοπούς :lol::lol::lol::lol:έγινε πάω να αλλάξω φώτο στη Lita!
α:hmm:...κοινως, της ειχε στριψει το ματι ε?:lol::lol:

Δωραααααα!!! Που εισαι???:hmm:
Τη φωναζω γιατι ειναι η ειδικη βαρους:cool::lol:

Ο Μορφεας ειναι γυρω στα 5.5 και ειναι 17 μηνων...(προσεξε ομως...ειναι αρσενικος ε?;))

η Μίου σύμφωνα με τον κτηνίατρο αλλά και με άλλους κτηνιάτρους που είχαμε δει μου είπαν ότι έχει χαρακτηριστικά αρσενικού!να φανταστείς τώρα είναι 10 μηνών για την ακρίβεια σήμερα κλείνει 10 μήνες και είναι κάπου στα 4,5 κιλά μπορεί να είναι και 5 παρά!είναι σχεδόν διπλάσια απο τη Lita!:|:|:lol::lol:

η Μίου σύμφωνα με τον κτηνίατρο αλλά και με άλλους κτηνιάτρους που είχαμε δει μου είπαν ότι έχει χαρακτηριστικά αρσενικού!να φανταστείς τώρα είναι 10 μηνών για την ακρίβεια σήμερα κλείνει 10 μήνες και είναι κάπου στα 4,5 κιλά μπορεί να είναι και 5 παρά!είναι σχεδόν διπλάσια απο τη Lita!:|:|:lol::lol:
εχει μεγαλο σωματοτυπο δηλ. Ε...μια χαρα ειναι τοτε...κανε και το check που σου εστειλα να το δεις!
υπαρχουν μεγαλοσωμοι και μικροσωμοι ανθρωποι...ετσι ειναι και τα ζωακια μας...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back