Birman-maniacs

δεν εβαλε τα ακουστικα του και εβαλε και gel στην κοιλιτσα??
απα δεν μπορεις να δεις απο αυτον τον υπερηχο!!γι'αυτο τον ειπα μικρο!!:)
ξεχασες?:(
Αααα ναι βρε Γιάννα μου έχεις δίκιο. Έβαλε τα ακουστικά και τζελ για να ακουσει και τις καρδουλες τους. ΑΛλα δεν είδε λεπτομέρειες. Εχεις δίκιο . Δεν θυμάμαι άκουσε τις καρδουλες? Αλλα απο την ψηλάφιση εβγαλε το συμπέρασμα των 4 μωρών έτσι δεν είναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αααα ναι βρε Γιάννα μου έχεις δίκιο. Έβαλε τα ακουστικά και τζελ για να ακουσει και τις καρδουλες τους. ΑΛλα δεν είδε λεπτομέρειες. Εχεις δίκιο . Δεν θυμάμαι άκουσε τις καρδουλες? Αλλα απο την ψηλάφιση εβγαλε το συμπέρασμα των 4 μωρών έτσι δεν είναι?

ναι!!!:P:P
μπραβο Αναστασακο μου!!θυμηθηκες!!:P:P:P:P:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σωστα,σωστα!!
προτρεχω!!:):):)
περιπου στον δευτερο μηνα (στην μεση) καναμε εναν υπερηχο μικρο (που γινεται με ακουστικα στα αυτια του γιατρου ) και ακουσε καρδουλες!με εβαλε κι εμενα να ακουσω αλλα ακουγοταν χαμος απο παρασιτα λογω τριχας!!
μου ειπε οτι ακουγε πανω απο 2 αλλα δεν μπορουσε να δει ακριβως!με βαση το φουσκωμα υπολογισε 4!!!

ναι!!!:P:P
μπραβο Αναστασακο μου!!θυμηθηκες!!:P:P:P:P:up::up::up:
:lol::lol:καταλαβα...εμενα θα τα δει στην οθονη...μονο μη χασουμε το μετρημα...:lol:παντως μου ειπε οτι εχει λιγα μωρακια...καλυτερα να μην αγχωθω με ταισματα κλπ...

:lol::lol:καταλαβα...εμενα θα τα δει στην οθονη...μονο μη χασουμε το μετρημα...:lol:παντως μου ειπε οτι εχει λιγα μωρακια...καλυτερα να μην αγχωθω με ταισματα κλπ...

δεν πειραζει!!καλυτερα λιγα και καλα!!!:P:P:P
θα ξυρισει και κοιλιτσα???:(

δεν πειραζει!!καλυτερα λιγα και καλα!!!:P:P:P
θα ξυρισει και κοιλιτσα???:(
οχι:up::up:

οχι???
παλι καλα!!!:rolleyes::rolleyes:
Μα μου λέει η κοπελα οταν τη ρωτησα.... κριμα δεν ειναι να τη κουρεψουμε? Δεν υπαρχει λογος...εκτος αν θελετε:blink::lol:

Μα μου λέει η κοπελα οταν τη ρωτησα.... κριμα δεν ειναι να τη κουρεψουμε? Δεν υπαρχει λογος...εκτος αν θελετε:blink::lol:

βεβαια και θες!!!
ενα κουρεματακι σε σχημα κυκλου στη κοιλια ειναι το νεο must για γατες βιρμανιας!!!που το ηξερε???:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βεβαια και θες!!!
ενα κουρεματακι σε σχημα κυκλου στη κοιλια ειναι το νεο must για γατες βιρμανιας!!!που το ηξερε???:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
καλυτερα ενα τατου με το προσωπο αυτουνου που την εκανε πρωτη φορα γυναικα...του Μορφεα:lol::lol::lol::lol:

CIMG0493.JPG

καλυτερα ενα τατου με το προσωπο αυτουνου που την εκανε πρωτη φορα γυναικα...του Μορφεα:lol::lol::lol::lol:

CIMG0493.JPG

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
κουκλος ειναι ο κερατας!!!:rolleyes:

Γιουλη εχεις ξαναδει υπερηχο;

H Kαλυψώ είναι έγκυος? Εχω χάσει πολλά επεισόδεια:lol:

Kαλημερα παιδια:D:D:D
Η γιατρος μας, μας επιασε ενα γατακι στη κοιλιτσα αλλα τα πιο πανω δεν τα επιασε γιατι σφιγγοταν η ζουζουνα μου:P
Σε 10 μερες θα παμε για υπερηχο για να εχουν μεγαλωσει, να εχουν σχηματιστει οι καρδουλες τους και να ξερουμε ποσα γατακια εχει:)
Α,μπράβο!:happy::happy::happy: Να τα φέρετε σε κάποια έκθεση αν μπορέσετε αργότερα να τα δω...:redface::)(γιατί να πάρω δεν το βλέπω!:P:))

Να σας ζήσουν...:inlove::inlove::inlove:

CIMG0493.JPG
Καλά,μόνο από αυτό,καταλαβαίνουμε όλοι τι θα γίνει με τα ζουληχτούλια...:up::inlove:

Γιουλη εχεις ξαναδει υπερηχο;
ναι...περσι που ηταν αδεια η κοιλια μας:P
H Kαλυψώ είναι έγκυος? Εχω χάσει πολλά επεισόδεια:lol:
αμαν ρε Βασιλη...δεν παρακολουθεις καθολου τη Βραζιλιανικη σειρα μας...Καλυψω η ξεπαρθενεμενη?:P:lol:
Α,μπράβο!:happy::happy::happy: Να τα φέρετε σε κάποια έκθεση αν μπορέσετε αργότερα να τα δω...:redface::)(γιατί να πάρω δεν το βλέπω!:P:))

Να σας ζήσουν...:inlove::inlove::inlove:
:lol:ουουουου...μεχρι τοτε??? θα τα φερουν οι μελλοντικοι τους γονεις :lol:

CIMG0493.JPG

Τι είναι αυτός καλέ;Τι κούκλος είναι αυτός;Τι βλέμμα είναι αυτό;Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!:inlove::inlove::inlove:

:lol:ουουουου...μεχρι τοτε??? θα τα φερουν οι μελλοντικοι τους γονεις :lol:
Βρε αφηστε τους γονείς,εμείς τα γατάκια θέλουμε να δούμε!:P:lol: Καλά θα δούμε λίγο και τους γονείς...:hmm::P:P:P:lol::lol::lol::up:

Βρε εννοω με γατακια μεσα...Θα τρελαθεις,εισαι και ευσυγκινητη,θα βαλεις ΣΤΑΝΤΑΡ τα κλαμματα.:P

Μορφεας...ααααχχχχ!!!!Τουλαχιστον κουκλος...!!!!

αμαν ρε Βασιλη...δεν παρακολουθεις καθολου τη Βραζιλιανικη σειρα μας...Καλυψω η ξεπαρθενεμενη?:P:lol:
Ωστε η Καλυψώ έγινε γυναίκα..
:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back