Birman-maniacs

πιστευω οτι η Καλυψουψου θα γινει καλη μαμα...
Οταν ηρθε ο Μορφεας σπιτι μας, νομιζε οτι ηταν η μαμα του και την "θηλαζε" κι αυτη καθοταν σαν τη κλωσσα:lol:

NeedSomethingtodrink.JPG

Αχ βρε Καλυψώ!Αχ βρε ΜΟρφέα!

βρε Χριστινα...τι παραγκα ειναι αυτη που μου εβαλες? :blink::P:P:lol::lol:

Εεεεεε,αφού δεν σας αρέσει η παράγκα που σας έβαλε η Χριστίνα πάρτε τη σπιταρόνα που σας βάζω εγώ!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• ααααααααααααααααααααα.jpg
    ααααααααααααααααααααα.jpg
    3,5 KB · Εμφανίσεις: 26
Αχ βρε Καλυψώ!Αχ βρε Μωρφέα!

Εεεεεε,αφού δεν σας αρέσει η παράγκα που σας έβαλε η Χριστίνα πάρτε τη σπιταρόνα που σας βάζω εγώ!:lol::lol::lol:
:lol::lol:μονο γραφε μου τον σωστα τον μικρο μου....
Μορφεα:rolleyes::P (τα ιδια λεω και στο γιοκα μου ε?):lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ Δωρακι...τι ομορφα μωρακια ειναι αυτα...αχ...παλι αγχος εχω....πολυ τα μελεταμε μωρε...:redface:

:lol::lol:μονο γραφε μου τον σωστα τον μικρο μου....
Μορφεα:rolleyes::P (τα ιδια λεω και στο γιοκα μου ε?):lol:

Συγνώμη!:redface:

Δεν εχει καμια σημασια αν τα μελεταμε ή όχι,αυτα ειναι προκαταληψεις.Με τοση αγαπη τιποτα δε γινεται να παει στραβα.

Δεν εχει καμια σημασια αν τα μελεταμε ή όχι,αυτα ειναι προκαταληψεις.Με τοση αγαπη τιποτα δε γινεται να παει στραβα.
κι εγω τα ιδια ακριβως λεω στους αλλους...:lol:

Ακριβώς!:) Π.χ. μαύρες γάτες,Παρασκευή και 13,το τριφύλλι,η ομπρέλα μέσα στο σπίτι...:down::bleh::bleh::bleh::lol:

Ακριβώς!:) Π.χ. μαύρες γάτες,Παρασκευή και 13,το τριφύλλι,η ομπρέλα μέσα στο σπίτι...:down::bleh::bleh::bleh::lol:

Επίσης Τρίτη και 13!Αλλά πως σας ήρθαν αυτά τώρα;;;:confused::)

Επίσης Τρίτη και 13!Αλλά πως σας ήρθαν αυτά τώρα;;;:confused::)
Η κ.Γιούλη φοβάται επειδή μελετάμε πολύ τα γατάκια...:)Τώρα νομίζω και θέλω να νομίζω πως το ξεπέρασε.:happy: Γιατί να στεναχωριόμαστε για προλήψεις;:confused: Τα αγαπάμε και γι' αυτό μιλαμε γι' αυτά...:happy: Ωστόσο μπορούμε να το σταματήσουμε με την πρώτη παρατήρηση κ.Γιούλης.:)

Η κ.Γιούλη φοβάται επειδή μελετάμε πολύ τα γατάκια...:)Τώρα νομίζω και θέλω να νομίζω πως το ξεπέρασε.:happy: Γιατί να στεναχωριόμαστε για προλήψεις;:confused: Τα αγαπάμε και γι' αυτό μιλαμε γι' αυτά...:happy: Ωστόσο μπορούμε να το σταματήσουμε με την πρώτη παρατήρηση κ.Γιούλης.:)
οχι Χριστινακι μου...ισως να μην εκφραστηκα σωστα...:redface:

Απλα μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο...
Το ονειρο μου ειναι να γεμισουμε την Ελλαδα:P Βιρμανακια γνησια και να διαδοθει αυτη η πανεμορφη φυλη:up::up:

Να καπως ετσι:lol:
20080406cucciolivielmara2.jpg

επαθα συγκοπη!!!!:blink::blink::blink::blink::blink:

Τι ωραία ΚαλυψωΜορφεάκια είναι αυτά;);)
20080406cucciolivielmara2.jpg
[/quote]

επαθα συγκοπη!!!!:blink::blink::blink::blink::blink:
γιατι?? οι Βιρμανικες γεννανε παρα πολλα μωρα!!επειδη θα κανουμε 7 αλλα σας το κρυβω?:P:lol::lol::lol:
Τι ωραία ΚαλυψωΜορφεάκια είναι αυτά;);)
[/quote]
μπα...τα δικα μας αραπακια θα γινουν σαν τη Καλυψω:P και κατι μου λεει οτι θα κανει 2 κοριτσακια που θα της μοιαζουν και τα δυο...η διαισθηση της μανας:P:lol::lol:

τα πιο πανω μωρα ειναι 2 γεννες της Ιταλιδας φιλης μου της Roberta;):P:lol::lol:

μπα...τα δικα μας αραπακια θα γινουν σαν τη Καλυψω:P και κατι μου λεει οτι θα κανει 2 κοριτσακια που θα της μοιαζουν και τα δυο...η διαισθηση της μανας:P:lol::lol:
λοιπόν δούμε σε λίγο διάστημα αν είσαι καλή στις προβλέψεις, βέβαια μακάρι να είσαι γιατί όπως ξέρεις έχω μια αδυναμία στα αραπάκια :up::up::up:

λοιπόν δούμε σε λίγο διάστημα αν είσαι καλή στις προβλέψεις, βέβαια μακάρι να είσαι γιατί όπως ξέρεις έχω μια αδυναμία στα αραπάκια :up::up::up:
Eγω δε ξεχωρίζω:up:!Τα λατρεύω ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!:up:

Eγω δε ξεχωρίζω:up:!Τα λατρεύω ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!:up:
Καλά κ εγώ δεν λέω όχι σε κανένα:lol: αλλά έχω μια μικρηηηηη αδυναμία στα πιο σκούρα, άλλωστε η Καλυψώ έχει τα ίδια ακριβώς χρώματα με τον Μπατουλίνο μου;)

Ελεναααα τωρα που ειπες αραπακια που ειναι οι φωτογραφιες του παιδιου μου;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back