Birman-maniacs

δε θα διαφωνησω οτι ειναι υπεροχα και ονειρεμενα :inlove::inlove::inlove: τα εζησα απο πρωτο χερι και τα τρια τα πλασματακια σου :)
ελα μωρε, πλακα κανω...απλα ειμαι λιγο λοξη με τα συγκεκριμενα:redface::P:lol:η ομορφοτερη γατα του κοσμου ειναι η Πασχαλιτσα!
Σωστα?;):up::up::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα γιατι μου φαινεται για σιαμεζουλης;:hmm:
μονο σε τριχα και χρωμα Δωρα...το προσωπο νομιζω οχι και τοσο...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελα μωρε, πλακα κανω...απλα ειμαι λιγο λοξη με τα συγκεκριμενα:redface::P:lol:η ομορφοτερη γατα του κοσμου ειναι η Πασχαλιτσα!
Σωστα?;):up::up::lol:

στα δικα μου ματια ειναι. :redface: μια οπτασια, ενα ποιημα, η ομορφια προσωποποιημενη :redface::redface::redface:

Παντως ο Σιμπα εχει πολυ διαφορετικη κατανομη προσωπου απο οτι η Μόιρα,ειναι πολυ πιο στρογγυλος.

Παντως οσο για το τριχωμα,στις φοτο εδω ειναι μετα απο κουρεμα,εχω αλλους δυο γατους και επιδει ζω σε διαμερισμα και υπαρχει πολυ τριχα,τους κοθρευω,εχει λιγο πιο μακρια τριχα απο τις φοτο.και εγς πιστευω οτι δεν ειναι καθαροαιμος,αλλα εχει φοβερο χαρακτιρα,ειναι το καλητερο γατι που ειχα ποτε.Δεν χερω αν πραγματι τα βιρμανιας εχοθν πολυ καλο χαρακτιρα,ο μικυ παντως εχει!!!!

Απο εκει που τον πηρες δε σου ειπαν τι διασταυρωση ειναι;Οντως αν εχει πιο μακρυ τριχωμα δεν γινεται να ειναι σιαμ.

Για βιρμανο μου τον πούλησαν . Βασικά τον πήρα για να κάνει παρέα στον πρώτο μου γάτο τον ταζ.Δεν το πολύ έψαξα .ο Σείριος είναι κάποια ράτσα??? Πολύ όμορφος είναι

Για βιρμανο μου τον πούλησαν . Βασικά τον πήρα για να κάνει παρέα στον πρώτο μου γάτο τον ταζ.Δεν το πολύ έψαξα .ο Σείριος είναι κάποια ράτσα??? Πολύ όμορφος είναι
Χαρτια σου δωσανε; Ισως θα μπορουσες απο εκει να βρεις μια ακρη.
Ο Σειριος ειναι κεραμιδογατος.Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!:)

Παντως οσο για το τριχωμα,στις φοτο εδω ειναι μετα απο κουρεμα,εχω αλλους δυο γατους και επιδει ζω σε διαμερισμα και υπαρχει πολυ τριχα,τους κοθρευω,εχει λιγο πιο μακρια τριχα απο τις φοτο.και εγς πιστευω οτι δεν ειναι καθαροαιμος,αλλα εχει φοβερο χαρακτιρα,ειναι το καλητερο γατι που ειχα ποτε.Δεν χερω αν πραγματι τα βιρμανιας εχοθν πολυ καλο χαρακτιρα,ο μικυ παντως εχει!!!!
ειναι πολυ ομορφος και ναι, πραγματι οι Βιρμανικες εχουν εξαιρετο χαρακτηρα:)δες κι εδω περισσοτερα:)

www.birman.gr

Δωρα, σε πολλα γατακια αναγνωριζω ενα υφος περσικου...ο συγκεκριμενος (ο μικυ) το εχει...ενω τα δικα σας, Μοιρα και Σιμπα εχουν πιο ανατολιτικο υφος κι ας ειναι στρογγυλοπροσωπα...

Να το πεις στη μαμα του Σιμπα οτι εχει ανατολιτικο υφος γιατι αυτη λεει οτι εχει το υφος της αγελαδας!:lol:

Να το πεις στη μαμα του Σιμπα οτι εχει ανατολιτικο υφος γιατι αυτη λεει οτι εχει το υφος της αγελαδας!:lol:
μπορω βρε παιδια να δω μια φωτο του Σιμπα καθαρη με το προσωπακι του? Δωρα...βαλε μου μια σε παρακαλω....

Εχω μια που τον εβγαλα τωρα που πηγα αλλα ειναι λιγο κουνημενη γιατι δεν ειχα πολυ φως:
P3210039.jpg

Να κι αλλη μια:
P3210030.jpg

πράγματι έχει ένα ύφος αγελαδέ.. :cool:

πράγματι έχει ένα ύφος αγελαδέ.. :cool:

Τι λες αγόρι μου???:lol::lol::blink:
Εδώ μαμά της μαμάς του Σίμπα!!! Και νονά του Σίμπα!:mad:
:mad::mad:

Νικο την εβαψες τωρα...:lol:
Εμενα δε μου φαινεται αγελαδε,νομιζω οτι εχει συνεχεια ενα υφος λες και τον επιασαν στα πρασα.:lol:

Για καμαρώστε το παιδί ! Σίμπα ο γαμπρος της Δώρας!
Simba4.jpg
75.jpg

Μα δεν εχει παντα ενα υφος "ωχ,με πιασανε!";;;;:lol:

Μα δεν εχει παντα ενα υφος "ωχ,με πιασανε!";;;;:lol:
Αυτο μάλιστα!!! Ετσι είναι οι ευφυείς νεοι. Αλλα σιγά μην έχει και βυζιά αγελάδας.! Για να σοβαρευτει η μάνα του Σίμπα πρωτίστως κ μετά όλοι οι άλλοι:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back