Birman-maniacs

πω πω τι μου θυμισες τωρα...εξετασεις πιανου...ημουν πολυ κακη μαθητρια,:redface: αλλα επειδη ειχα καλο αυτι εβγαζα μονη μου τραγουδια:P:lol:
Μπράβο!:happy:Το συνεχίσατε το πιάνο;:hmm: Αυτό που με εκπλήσει στη δασκάλα μου είναι ότι ακόμα κι αν της δώσεις μια άγνωστη παρτιτούρα,την πάιζει με μεγάλη ευκολία.:up: Κι όταν τη ρώτησα πώς το κάνει μου είπε ότι είναι γι' αυτήν σαν να διαβάζει κείμενο!:blink: Μάλλον αυτή η ικανότητα αποκτάται με την εμπειρία.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο!:happy:Το συνεχίσατε το πιάνο;:hmm: Αυτό που με εκπλήσει στη δασκάλα μου είναι ότι ακόμα κι αν της δώσεις μια άγνωστη παρτιτούρα,την πάιζει με μεγάλη ευκολία.:up: Κι όταν τη ρώτησα πώς το κάνει μου είπε ότι είναι γι' αυτήν σαν να διαβάζει κείμενο!:blink: Μάλλον αυτή η ικανότητα αποκτάται με την εμπειρία.:)
ετσι ακριβως...κατι που δυσκολευομουν να κανω...το διαβασμα της παρτιτουρας:/:...με δυσκολευε πολυ η θεωρια της μουσικης, αλλα ημουν πολυ καλη στο σολφεζ γι'αυτο και μετα εκανα φωνητικη...10 χρονια πιανο εκανα παντως...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ετσι ακριβως...κατι που δυσκολευομουν να κανω...το διαβασμα της παρτιτουρας:/:...με δυσκολευε πολυ η θεωρια της μουσικης, αλλα ημουν πολυ καλη στο σολφεζ γι'αυτο και μετα εκανα φωνητικη...10 χρονια πιανο εκανα παντως...
Εγώ τις νότες τις βρίσκω,αλλά το μπέρδεμα είναι οι νότες στις βοηθητικές γραμμές.:/: Εκεί θέλω λίγο μέχρι να τις βρω.:) Τη θεωρία τη βρίσκω πιο εύκολη από το σολφέζ,μέχρι τώρα.:lol:

Στο σολφέζ,αξίες και ονόματα φθόγκων τα βρίσκω γρήγορα αλλά δεν ακούγομαι πολύ και μπερδεύομαι έυκολα...:redface:

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί σταματήσατε;:)

Εγώ τις νότες τις βρίσκω,αλλά το μπέρδεμα είναι οι νότες στις βοηθητικές γραμμές.:/: Εκεί θέλω λίγο μέχρι να τις βρω.:) Τη θεωρία τη βρίσκω πιο εύκολη από το σολφέζ,μέχρι τώρα.:lol:

Στο σολφέζ,αξίες και ονόματα φθόγκων τα βρίσκω γρήγορα αλλά δεν ακούγομαι πολύ και μπερδεύομαι έυκολα...:redface:

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη,γιατί σταματήσατε;:)
γιατι ημουν αμελης μαθητρια και γιατι δεν με συγκινουσε...Αλλα φωνητικη, συνεχισα για πολλα χρονια μετα:)
παρολα αυτα, πιανο παιζω ακομα και σημερα βγαζοντας τραγουδια που μου αρεσουν:)δεν εχω καμια ιδιαιτερη τεχνικη, το αυτι μου βασικα, ακοπανιαμεντο στο αριστερο και τη βασικη μελωδια στο δεξι...:P

γιατι ημουν αμελης μαθητρια και γιατι δεν με συγκινουσε...Αλλα φωνητικη, συνεχισα για πολλα χρονια μετα:)
παρολα αυτα, πιανο παιζω ακομα και σημερα βγαζοντας τραγουδια που μου αρεσουν:)δεν εχω καμια ιδιαιτερη τεχνικη, το αυτι μου βασικα, ακοπανιαμεντο στο αριστερο και τη βασικη μελωδια στο δεξι...:P
Εμένα μου αρέσει,αλλά είμαι ακόμα στο 2ο χρόνο...:)Ξεκίνησα λίγο αργά:redface:,αλλά νομίζω πως έχω το πλεονέκτημα του ότι μαθαίνω πιο γρήγορα σ' αυτή την ηλικία:confused: και πού και πού ξεφεύγω λίγο απ' το βιβλίο για κάτι τύπου Γαλάζιος Δούναβης...:)

Έχετε πιάνο στο σπίτι,ή όταν βρίσκεστε κάπου όπου υπάρχει πιάνο παίζετε;:hmm:

Εμένα μου αρέσει,αλλά είμαι ακόμα στο 2ο χρόνο...:)Ξεκίνησα λίγο αργά:redface:,αλλά νομίζω πως έχω το πλεονέκτημα του ότι μαθαίνω πιο γρήγορα σ' αυτή την ηλικία:confused: και πού και πού ξεφεύγω λίγο απ' το βιβλίο για κάτι τύπου Γαλάζιος Δούναβης...:)

μου πηρε ενα ο Μαριος, αλλα το εχουμε στο σπιτι του που εχει μεγαλυτερο χωρο...

να το κανεις, για να χαλαρωνεις...;)

Στις εξετάσεις του πιάνου θα παίξω ένα κομμάτι από το Γαλάζιο Δούναβη,και κάτι άλλο αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα.:)
Mπράβο:up:!!!Εμένα αντίθετως μου αρέσουν άλλες τέχνες:θέατρο,σινεμά,ζωγραφική(το φόρτε μου),μαγειρική(και αυτή μετράει:lol:)κ.τ.λ.

Tρυφερο Βιρμανο στιγμες:)

CIMG0317.JPG

CIMG1145.JPG
Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Μορφεάκι μου γαλάζιο και Καλυψουλίνι μου σοκολατί!:D:)

Kαλημερα
Χθες το απογευμα, ηρθε η Καλυψω στο κρεβατι μου και ξαπλωσε πανω στη κοιλια μου...απλωσε λοιπον τη κοιλια της και γουργουριζε...
Οταν σταματησε το γουργουρητο και τη πηρε ο υπνος, ενοιωσα πολλα πολλα μικρα φτερουγισματα....
Ελιωσα...δεν κουνιομουν καθολου και καθησα 1 ωρα ακινητη βλεποντας τηλεοραση....(πραγμα απιστευτο για μενα)
Και ειναι ακομα 30 ημερων τα εμβρυα...
Σημερα το απογευμα τελικα θα παμε για υπερηχο:D
Αχ Γιουλη μου τι συγκινητική στιγμή. Σε καταλαβαίνω πόσο θα ξετρελάθηκες. Να μου φιλήσεις το Καλυψουλακι σου. Και με το καλό ο υπέρηχος να φέρει καλα νέα.!:up:

Μορφέας:Ζυγός
Καλυψώ: Υδροχόος
Σεμέλη: Καρκίνος
Λέων με Ζυγό: Ο εγωισμός του Λέωντα θα φέρει πρόβλημα στη σχέση με το Ζυγό. Ο Ζυγός απεχθάνετε την πίεση αλλά και τις διαταγές. Ο Ζυγός έχει λεπτότητα και διακριτικότητα, κάτι που δεν καταλαμβαίνει ο Λέωντας. Θ αμπορούσε να ήτανε μαι καλή σχέση φτάνει να προσαρμοστεί ο Λέων. Συμπέρασμα, ποιος θα δαμάσει το άγριο ζώο;

Λέων με Υδροχόο: Ο Λέωντας θαυμάζει το μυαλό του Υδροχόου αλλά δεν μπορεί τη ψυχρότητα του. Ο Υδροχόος αγνοεί τη γνώμη του Λέωντα και εκείνος θα ταπεινώνετε. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Παρόλα αυτά ο ένας ελκύετε από τον άλλο. Συμπέρασμα, μπορέι να έχετε μια μακρόχρονη σχέση.

Λέων με Καρκίνο: Φοβερός συνδιασμός με πολλά υπέρ. Ο Καρκίνος πάντα δίνει στο Λέωντα ότι ζητήσει. Του συμπαραστέκεται , του είναι πιστός, τον αφήνει να έχει την αρχηγία και όσο για το σεξ είναι γεμάτο πάθος και φαντασία. Στμπέρασμα, μιά ερωτική ένωση που θα σας μείνει αξέχαστη.
Εγω πήρα για τα Ιμαλαϊων, τελικά όλες ζηλέψαμε το γατόδεντρο της Αναστασίας, σε λίγο θα πρέπει να ζητήσει ποσοστά:lol:

Οπότε θα περιμένουμε το Ναλόνι για επίσκεψη να παίξει κ με το δικό μας γατοδεντρο

Τον βλέπουμε, τον βλέπουμε κ σκεφτόμαστε να γίνουμε πειρατές
birmanchiselle2.jpg

Έπιασες τέτοια μωράκια;;;
Με γεια το γατοδεντρό σου κι εσένα Ελενάκι. Ναι.ζηλεψατε?.. να ζητήσω μήπως ποσοστά?
Τέτοια μωρά αν κάνει η Καλυψώ ή η Σεμέλη, τα πήρα κι έφυγα. Δηλ. και ένα μου φτάνει δεν θέλω πολλά εγώ. Ειμαι ταπεινή κι ολιγαρκής
ΚΑΙ μην ΑΚΟΥΣΩ κανα σχόλιο ε?
:lol::lol:

Λενακι μου Χιλια ευχαριστω!!!
Λοιπον καθοτι ο Μαριος και ο Μορφεας ειναι ζυγοι...τους πεταω εξω το σπιτι και κρατω τη Καλυψω και τη Σεμελη:lol::lol:
Ελα έλα!!! Ο Μάριος δεν πετιέται έξω απ΄το σπίτι. ΤΟν αγαπάς...!!! Και το ίδιο κι αυτος.:up::):PΚαι φυσικά ούτε και το Μορφεάκι μου. :mad:

Εγώ πάλι Γιουλακο μου στα 5 χρόνια που εκανα, δεν με δυσκόλευε καθόλου το διάβασμα της παρτιτουρας αλλα η θεωρία και το σολφέζ θα έλεγα... Αλλα παρότι είχα και δάσκαλο κορυφή δεν ήθελα να διαβάζω κι ήμουν ένα κοπρόσκυλο. Ενώ η αδερφή μου έγινε καθηγήτρια πιάνου αντιθέτως μ΄εμένα.:)

Λενακι μου Χιλια ευχαριστω!!!
Λοιπον καθοτι ο Μαριος και ο Μορφεας ειναι ζυγοι...τους πεταω εξω το σπιτι και κρατω τη Καλυψω και τη Σεμελη:up::up::lol::lol:
Ναι κ θα πάνε να μείνουν μαζί ο Μορφέας κ ο Μάριος κ θα έχετε αρρένων κ θηλέων :lol: Εγω λέω να τους κρατήσεις είναι πολύ γλυκα παιδιά κ οι δυο τους:up:
Με γεια το γατοδεντρό σου κι εσένα Ελενάκι. Ναι.ζηλεψατε?.. να ζητήσω μήπως ποσοστά?
Τέτοια μωρά αν κάνει η Καλυψώ ή η Σεμέλη, τα πήρα κι έφυγα. Δηλ. και ένα μου φτάνει δεν θέλω πολλά εγώ. Ειμαι ταπεινή κι ολιγαρκής
ΚΑΙ μην ΑΚΟΥΣΩ κανα σχόλιο ε?
Για το πρώτο σχόλιο σ ευχαριστώ για το δεύτερο μια κ δεν μου επιτρέπετε να μιλήσω θα καθαρίσω το λαιμό μου ε! χμμμ κάτι μου έχει καθίσει μάλλον κάτι που λέγεται "ολιγαρκής Αναστασία":hmm:

Ναι ναι τωρα τελευταια κι εμενα κατι τετοιο μου καθεται στο λαιμο Ελενα...Αλλα ειπαμε,εγω θα συμμαχησω με τον αντρα του σπιτιου και θα τους κουβαλησω ενα ασημενιο στο σπιτι!:mad:

Ναι ναι τωρα τελευταια κι εμενα κατι τετοιο μου καθεται στο λαιμο Ελενα...Αλλα ειπαμε,εγω θα συμμαχησω με τον αντρα του σπιτιου και θα τους κουβαλησω ενα ασημενιο στο σπιτι!:mad:
Τι ασημένιο;;; έχασα κάτι; θα πάρεις κ άλλο γατάκι;

Ναι κ θα πάνε να μείνουν μαζί ο Μορφέας κ ο Μάριος κ θα έχετε αρρένων κ θηλέων :lol: Εγω λέω να τους κρατήσεις είναι πολύ γλυκα παιδιά κ οι δυο τους:up:

Για το πρώτο σχόλιο σ ευχαριστώ για το δεύτερο μια κ δεν μου επιτρέπετε να μιλήσω θα καθαρίσω το λαιμό μου ε! χμμμ κάτι μου έχει καθίσει μάλλον κάτι που λέγεται "ολιγαρκής Αναστασία":hmm:
χμ χμ χμ καλά το λες ακριβως. ΟΛΙΓΑΡΚΗΣ!:P

Να κουβαλήσεις να κουβαλήσεις ό,τι θέλεις Δωράκι μου έτσι πρέπει.:up:

μια αγελαδόκομπρα από Τήνο.. :rolleyes:

Νίκο σ΄ευχαριστώ για την φωτογραφία και μάλιστα και για το ωραιο λινκ με τις πανέμορφες φωτογραφίες σου γενικώς και ειδικώς για την Τήνο που λατρεύω. Δεν είμαι απο εκει αλλα το λατρεύω το νησι.:up:

Αλλα επανέρχομαι.:hmm: Αυτη Νίκο ειναι αγελαδα κι όχι κόμπρα που μαγνητίζει.

Στο δικο σας το σπιτι θα το κουβαλησω το ασημενιο Αναστασια,που επικροτεις κιολας!:P

Kαλημερα:)
Χθες μετρησαμε 9 εμβρυα στη κοιλιτσα της Καλυψως...:blink::blink::blink::blink:

9;;;;;;;;;;;;;9 μετρησε ο γιατρος;Υπερηχο σημερα θα κανετε;

Μαρη Γιουλη δε ντρεπεσαι,κι εσυ θα με κοροϊδεψεις για Πρωταπριλια;Εισαι η τριτη σημερα,δεν αντεχεται αυτο καθε χρονο...

9;;;;;;;;;;;;;9 μετρησε ο γιατρος;Υπερηχο σημερα θα κανετε;
τσιμπησε:up:
Μαρη Γιουλη δε ντρεπεσαι,κι εσυ θα με κοροϊδεψεις για Πρωταπριλια;Εισαι η τριτη σημερα,δεν αντεχεται αυτο καθε χρονο...
το καταλαβε:P:lol::lol::lol:

Άντε βρε Γιούλη, κι εγώ ψάρωσα τώρα που το είδα! Μπήκα στο θέμα να δω τι έγινε με τον υπέρηχο και με άφησες speachless!!!:blink::blink::blink:
Τελικά έγινε ο υπέρηχος χτες ή θα πάτε την Παρασκευή? Πες μας... :) Πώς είναι η Καλυψούλα? Να της δώσεις ένα φιλάκι στην κοιλίτσα, απαλό!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back