Birman-maniacs

Άντε βρε Γιούλη, κι εγώ ψάρωσα τώρα που το είδα! Μπήκα στο θέμα να δω τι έγινε με τον υπέρηχο και με άφησες speachless!!!:blink::blink::blink:
Τελικά έγινε ο υπέρηχος χτες ή θα πάτε την Παρασκευή? Πες μας... :) Πώς είναι η Καλυψούλα? Να της δώσεις ένα φιλάκι στην κοιλίτσα, απαλό!
της ανοιξα εδω το θεματακι της Χρυσσα μου:)
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399
Σημερα θα κλεισουμε το rdv για τον υπερηχο...:lol:
κι απο μας ενα φιλακι εχεις....;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επιτέλους! Πάω να διαβάσω!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημερα:)
Χθες μετρησαμε 9 εμβρυα στη κοιλιτσα της Καλυψως...:blink::blink::blink::blink:
Πρωταπριλιάααα!:P:lol:
της ανοιξα εδω το θεματακι της Χρυσσα μου:)
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33399
Σημερα θα κλεισουμε το rdv για τον υπερηχο...:lol:
κι απο μας ενα φιλακι εχεις....;)
Το είδαμε...:happy::up::)

Εγώ πάλι Γιουλακο μου στα 5 χρόνια που εκανα, δεν με δυσκόλευε καθόλου το διάβασμα της παρτιτουρας αλλα η θεωρία και το σολφέζ θα έλεγα... Αλλα παρότι είχα και δάσκαλο κορυφή δεν ήθελα να διαβάζω κι ήμουν ένα κοπρόσκυλο. Ενώ η αδερφή μου έγινε καθηγήτρια πιάνου αντιθέτως μ΄εμένα.:)

Όλοι από εδώ μέσα είμαστε φιλότεχνοι ή μάλλον μουσικόφιλοι;

Εμένα μου αρέσει,αλλά είμαι ακόμα στο 2ο χρόνο...:)Ξεκίνησα λίγο αργά:redface:,αλλά νομίζω πως έχω το πλεονέκτημα του ότι μαθαίνω πιο γρήγορα σ' αυτή την ηλικία:confused: και πού και πού ξεφεύγω λίγο απ' το βιβλίο για κάτι τύπου Γαλάζιος Δούναβης...:)

Έχετε πιάνο στο σπίτι,ή όταν βρίσκεστε κάπου όπου υπάρχει πιάνο παίζετε;:hmm:

Και εγώ κάνω πιάνο!Πέντε χρόνια!Μέχρι προπέρσυ έκανα μάθημα σε ωδείο αλλά από πέρσυ κάνω στο σπίτι, γιατί στο ωδείο που πήγαινα κάθε 2 χρόνια απολύουν τους δασκάλους και φέρνουν καινούργιους!Επιδή η δασκάλα μου είναι πολύ καλή ήθελα να συνεχίσω μαζί της.Όταν θα μεγαλώσω(17-18 χρωνών)θα πάω σε ένα άλλο ωδείο που δουλεύει η δασκάλα μου(είναι λίγο μακριά),θα κάτσω ένα χρόνο και θα πάρω το δίπλωμα!

Υ.Σ. Για εμένα η θεωρεία ήταν εύκολη για τα 2 πρώτα χρόνια.Μετά ήρθε ένας στριμμένος που δεν μας τα εξηγούσε και δυσκολεύτηκα λίγο...

Και εγώ κάνω πιάνο!Πέντε χρόνια!Μέχρι προπέρσυ έκανα μάθημα σε ωδείο αλλά από πέρσυ κάνω στο σπίτι, γιατί στο ωδείο που πήγαινα κάθε 2 χρόνια απολύουν τους δασκάλους και φέρνουν καινούργιους!Επιδή η δασκάλα μου είναι πολύ καλή ήθελα να συνεχίσω μαζί της.Όταν θα μεγαλώσω(17-18 χρωνών)θα πάω σε ένα άλλο ωδείο που δουλεύει η δασκάλα μου(είναι λίγο μακριά),θα κάτσω ένα χρόνο και θα πάρω το δίπλωμα!

Υ.Σ. Για εμένα η θεωρεία ήταν εύκολη για τα 2 πρώτα χρόνια.Μετά ήρθε ένας στριμμένος που δεν μας τα εξηγούσε και δυσκολεύτηκα λίγο...
Α,εμάς αυτός που έχουμε τώρα,είναι στριμμένος αλλά έχει κάποια οικογενειακά και δε θα μας κάνει μάθημα για λίγο.:/:Ωστόσο τα εξηγούσε καλά.:) Ο αντικαταστάτης του είναι καλύτερος και πιο... cool,τύπος:redface:. Είναι πιο ανεκτικός και κάνουμε και λίγη πλάκα στο μάθημα.:lol::up:

Απίστευτο!

Απίστευτο!Εκεί που ξεφίλιζα ένα περιοδικό βρήκα το εξής άρθο:

Mycat!Τι είδους site είναι αυτό;Παιδιά,νέοι,ηλικιωμένοι και όλοι τους καυχιούνται ότι ξέρουν για τις γάτες.Αυτό το site πρέπει να κλείσει.Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν sites για γάτες και σκύλους και να μην υπάρχουν sites για τους ανθρώπους,για τους καπετάνιους του κράτους(πολιτικούς).Θα σταλεί μύνημα και θα ζητηθεί να κλήσει το site μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Αυτό είναι μόνο ένα απόσπασμα από αυτά που διάβασα...:mad::mad::mad:
Μάλλον το site θα κλείσει!Λυπάμαι...Και δεν έχω κλείσει ούτε χρόνο εδώ μέσα!Αντίο...:cry::cry::cry::bye::bye::bye:

Mycat!Τι είδους site είναι αυτό;Παιδιά,νέοι,ηλικιωμένοι και όλοι τους καυχιούνται ότι ξέρουν για τις γάτες.Αυτό το site πρέπει να κλείσει.Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν sites για γάτες και σκύλους και να μην υπάρχουν sites για τους ανθρώπους,για τους καπετάνιους του κράτους(πολιτικούς).Θα σταλεί μύνημα και θα ζητηθεί να κλήσει το site μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Μάλλον το site θα κλείσει!Λυπάμαι...Και δεν έχω κλείσει ούτε χρόνο εδώ μέσα!Αντίο...:cry::cry::cry::bye::bye::bye:
ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ:bleh::bleh::bleh:

Αγνούλα,άσε τα "άρθρα:P" και πήγαινε να δεις που έβαλα καινούριες φωτό του Έλβις και του Σίμπα στο θεματάκι τους!:lol::up:(αυτό δεν είναι πρωταπριλιάτικο!:happy:)

Αγνούλα,άσε τα "άρθρα:P" και πήγαινε να δεις που έβαλα καινούριες φωτό του Έλβις και του Σίμπα στο θεματάκι τους!:lol::up:(αυτό δεν είναι πρωταπριλιάτικο!:happy:)

Τις είδα!Είναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ε-Σ
Αλλά δεν πρόλαβαίνω να σου
γράψω γιατί έχω τεστ και πολλά
μαθήματα!Αργότερα αν βρω χρόνο!
Και μη μου βγάζεις γλώσσα,γιατί θα στην κόψω!:mad:;):lol:

Τις είδα!Είναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ε-Σ
Αλλά δεν πρόλαβαίνω να σου
γράψω γιατί έχω τεστ και πολλά
μαθήματα!Αργότερα αν βρω χρόνο!
Και μη μου βγάζεις γλώσσα,γιατί θα στην κόψω!:mad:;):lol:
Πίσω γορίλα!:P:P:P:lol::up:
(Ο Σιμπαλίτος δεν έχει φωτογένεια και δεν φαίνεται πόσο γλυκούλης είναι από τις φωτό...:(:/::))

Εγω εκανα ενα χρονο βιολι!! Πιανεται??:hmm:
Η δασκάλα μου στις γιορτές που κάνουμε μόνο οι μαθητές της και οι γονείς κάνει ντουέτο πιάνο-βιολί!:up:

Εγω εκανα ενα χρονο βιολι!! Πιανεται??:hmm:

Πιάνεται...........................................
Όλοι ελάτε να ανοίξουμε μια μουσική μπάντα!:up:

να σας τα πω κι εδω

Μολις καναμε υπερηχο...
Εχουμε σιγουρα 2 μωρακια...πολυ πιθανον να μην υπαρχουν περισσοτερα, αλλα θα το ξερουμε σιγουρα μια εβδομαδα πριν τη γεννα... ειναι 37 ημερων, καρδαμωμενα και πολυ καλα στην υγεια τους... τα ειδα πεντακαθαρα, ηταν πολυ ζωηρα και ακουσα τη καρδουλα τους!!!

Βαση της ηλικιας τους, η συλληψη εγινε τη πρωτη μερα του ζευγαρωματος και περιμενουμε τη γεννα, αρχες της εβδομαδας 27 Απριλιου...
Δεν χρειαζεται να παιρνουμε καμια βιταμινη, (αυτο το εχω ακουσει απο ολους τους γιατρους) γιατι η τροφη kitten περιεχει ΟΛΑ τα συστατικα ασβεστιο κλπ. που χρειαζονται για την εγκυμοσυνη:)

Μολις καναμε υπερηχο...
Εχουμε σιγουρα 2 μωρακια...πολυ πιθανον να μην υπαρχουν περισσοτερα, αλλα θα το ξερουμε σιγουρα μια εβδομαδα πριν τη γεννα... ειναι 37 ημερων, καρδαμωμενα και πολυ καλα στην υγεια τους... τα ειδα πεντακαθαρα, ηταν πολυ ζωηρα και ακουσα τη καρδουλα τους!!!

Βαση της ηλικιας τους, η συλληψη εγινε τη πρωτη μερα του ζευγαρωματος και περιμενουμε τη γεννα, αρχες της εβδομαδας 27 Απριλιου...
Δεν χρειαζεται να παιρνουμε καμια βιταμινη, (αυτο το εχω ακουσει απο ολους τους γιατρους) γιατι η τροφη kitten περιεχει ΟΛΑ τα συστατικα ασβεστιο κλπ. που χρειαζονται για την εγκυμοσυνη:)

Axx,είμαι πολύ χαρούμενη...Με το καλό...:happy::happy::happy:

congrats014.gif

graphic1.gif

congrats019.gif

Με το καλο Γιουλη!:up:

Μολις καναμε υπερηχο...

μόνο...2 ;;; μόνο δύο νέα μοντέλα θα μας φέρει το Καλυψάκι;;:blink::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back