Birman-maniacs

Θα σε πιασω Σεμελακι:P

CIMG3341.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για μια θεση στο παραθυρο

Στην αρχη παιρνει την αδεια του Μορφεα για μια θεση στο παραθυρο της κουζινας...

CIMG3343.JPG

σπρωχνει τη Καλυψω για να βολευτει...

CIMG3344.JPG

Εκτοπιζει το Μορφεα...και πλεον της ζητα εκεινος την αδεια για να ερθει...:blink:

CIMG3347.JPG

και στο τελος, βολευεται στη καλυτερη θεση:lol::lol:

CIMG3348.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η Καλυψω παρεμεινε ακλωνητη....την αρχοντω δεν την ενοχλει κανενας:lol:

Μα αυτο το κοριτσι ειναι σιγουρα με μικρασιατισσες ριζες,οπως και να'χει το δικο της περναει...:lol:
Το μουμουρακι ωραιο ειναι,αλλα δε θα προλαβεις να το δεις μαρη ετσι οπως πας...

Μα αυτο το κοριτσι ειναι σιγουρα με μικρασιατισσες ριζες,οπως και να'χει το δικο της περναει...:lol:
Το μουμουρακι ωραιο ειναι,αλλα δε θα προλαβεις να το δεις μαρη ετσι οπως πας...
καλη μου Δωρα οι ρυθμοι της πολης ειναι αστα να πανε...:/:
Κι αυτο δεν ειναι δικαιολογια...ειναι πολλα στη μεση...:/:

Στα κοκκινα οι....οι συγκατοικοι στην υπογραφη σου ε?:up:ΤΕΛΕΙΑ:up:

Σε πειραζω βρε χαζο,εξαλλου σου κανονισα εγω τριημερο στο Πηλιο και στη λιμνη Πλαστηρα (κοιμησου εσυ κι η τυχη σου δουλευει:lol:)

Σε πειραζω βρε χαζο,εξαλλου σου κανονισα εγω τριημερο στο Πηλιο και στη λιμνη Πλαστηρα (κοιμησου εσυ κι η τυχη σου δουλευει:lol:)
ΠΟΤΕ?? ΠΟΥ?? ΜΕ ΠΟΙΟΝ??? ΘΕΛΩ ΠΑΡΕΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ MYCAT:blink:
:up::up::up:

Κι αυτο το κανονισα.;)
Και οι συνγατοικοι δεν ειναι πιο κοκκινοι,ηθελα μια φωτο που να φαινονται πιο καλα.

Σεμελοπονηρόφατσα!:P:D:up:

Τον πηραμε κι εμεις τον μπουναμα μας...Μολις παρατησαν μια κουτα με τεσσερα μωρα εξω στο δρομο.Οταν λεω στο δρομο,εννοω καταμεσης του δρομου.Δεν θα πετυχω κανεναν καμια μερα;

Τον πηραμε κι εμεις τον μπουναμα μας...Μολις παρατησαν μια κουτα με τεσσερα μωρα εξω στο δρομο.Οταν λεω στο δρομο,εννοω καταμεσης του δρομου.Δεν θα πετυχω κανεναν καμια μερα;
Tί έγινε με τα μωράκια;:( Τα βοήθησε κάποιος;:hmm:

Τα πηρα,τα καθαρισα,τα εβαλα σε καθαρη κουβερτουλα και σε γατοφορο,πηρα τη γιατρο και μου εδωσε το τηλεφωνο της φιλοζωϊκης.Τα εδωσα ξανα στην κυρια που μου τα εφερε,δυστυχως το σπιτι ειναι πολυ μικρο και δεν υπαρχει τροπος να τα περιορισω σε ενα δωματιο.Μου ειπε η γιατρος οτι ισως βρει καποια μανουλα να τα θηλασει.

Τα πηρα,τα καθαρισα,τα εβαλα σε καθαρη κουβερτουλα και σε γατοφορο,πηρα τη γιατρο και μου εδωσε το τηλεφωνο της φιλοζωϊκης.Τα εδωσα ξανα στην κυρια που μου τα εφερε,δυστυχως το σπιτι ειναι πολυ μικρο και δεν υπαρχει τροπος να τα περιορισω σε ενα δωματιο.Μου ειπε η γιατρος οτι ισως βρει καποια μανουλα να τα θηλασει.
Α,ωραία...:happy:

Πολυ ομορφη!!! Ειναι blue tabby αυτο το χρωμα το περιμενω απο το Μορφεα και τη Σεμελη.

Αφού η Σέμελη είναι σκούρη(θα με συγχωρέσετε που δεν πολυξέρω τις υποκατηγορίες:redface:)χωρίς καλτσάκια δεν θα πάρει κανένα γατάκι από τη Σέμελη;:hmm:
Αλλά και αυτή που δείξατε πριν είναι ωραία...
puket.1.gif

Όπως ειπατε αφου οι Βιρμανικες ξεκινουν ζευγαρωματα μετα τον 1.5 χρονο, ζει στην Αυστραλια και βασιλευει...

Που ζει;:confused:

μπουνταλας καλε ειναι αυτος...

Εεεεεεεεε,έτσι είναι οι αρσενικοί...:P

Θα σε πιασω Σεμελακι

CIMG3341.JPG

Κυνηγάμε και τη Σέμελη τώρα;Δε σου φτάνει η Καλυψώ;:mad::lol:

Υ.Σ. Αν είναι μόνο για παιχνίδι πάω πάσο...:rolleyes:

Στην αρχη παιρνει την αδεια του Μορφεα για μια θεση στο παραθυρο της κουζινας...

CIMG3343.JPG

Αυτή η φωτογραφία είναι καινούργια φωτογραφία;:hmm:

σπρωχνει τη Καλυψω για να βολευτει...

CIMG3344.JPG

Θράσος...:mad::lol:

Εκτοπιζει το Μορφεα...και πλεον της ζητα εκεινος την αδεια για να ερθει...
CIMG3347.JPG

Καλυψώ........................

και στο τελος, βολευεται στη καλυτερη θεση

CIMG3348.JPG

Η Καλυψώ είναι καλή γάτα...Θα τον άφηνε στο τέλος...:inlove::inlove::inlove:

η Καλυψω παρεμεινε ακλωνητη....την αρχοντω δεν την ενοχλει κανενας

Η Σέμελη πάλι;Δεν πέρνει μέρος σε τέτοια για να μη χάσει τη θέση της...:up:

Κυνηγάμε και τη Σέμελη τώρα;Δε σου φτάνει η Καλυψώ;:mad::lol:

Υ.Σ. Αν είναι μόνο για παιχνίδι πάω πάσο...:rolleyes:
Καλά δεν παίζεσαι:lol::lol:!

Εμένα πάντως κυρία Γιουλη θα μου άρεσε να είχα μια τέτοια γάτα

seal_point1.jpg

Άπαικτο το Σεμελιο!:baby: Αλλά η καλύψω σταθερά κυρία. Άντε να γεμίσετε την Ελλάδα βιρμανόγατα!:D

τι εγινε με τα μωρακια Δωρα?:/:

Αφού η Σέμελη είναι σκούρη(θα με συγχωρέσετε που δεν πολυξέρω τις υποκατηγορίες:redface:)χωρίς καλτσάκια δεν θα πάρει κανένα γατάκι από τη Σέμελη;:hmm:
Αλλά και αυτή που δείξατε πριν είναι

Σχετικα με τη γατουλα Blue tabby, ειπα οτι περιμενω αυτο το χρωμα απο τη Σεμελη και το Μορφεα...η Σεμελη δεν ειναι σκουρα, ειναι ανοιχτοχρωμη με ασπρα καλτσακια;)...η Καλυψω ειναι η σκουρα;):P

Τα πηρε η κυρια απεναντι και σημερα ειχαν συνεννοηθει με μια κυρια της φιλοζωϊκης να τα πανε σε μανουλα.

Τα πηρε η κυρια απεναντι και σημερα ειχαν συνεννοηθει με μια κυρια της φιλοζωϊκης να τα πανε σε μανουλα.
αντε μπραβο:up:
παρτε κι ενα Σεμελακι μεσα στο Δωρακι της θειας Νεκταριας:)

Συνημμένα

• CIMG3357.JPG
    CIMG3357.JPG
    39,8 KB · Εμφανίσεις: 31
τι εγινε με τα μωρακια Δωρα?:/:

Αφού η Καλυψώ είναι σκούρη(θα με συγχωρέσετε που δεν πολυξέρω τις υποκατηγορίες:redface:)χωρίς καλτσάκια δεν θα πάρει κανένα γατάκι από τη Καλυψώ;:hmm:
Αλλά και αυτή που δείξατε πριν είναι ωραία.

Σχετικα με τη γατουλα Blue tabby, ειπα οτι περιμενω αυτο το χρωμα απο τη Σεμελη και το Μορφεα...η Σεμελη δεν ειναι σκουρα, ειναι ανοιχτοχρωμη με ασπρα καλτσακια;)...η Καλυψω ειναι η σκουρα;):P

Συγνώμη,η Καλυψώ ήθελα να γράψω,αλλά από τη βιασύνη δεν κοιτούσα τι έγραφα...:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back